συμφωνω πααρα πολυ...Μερικους σας εχει παρει λιγο απο κατω και δεν πρεπει...Ρε εδω αλλοι βγαινουν νικητες απο την παλιο αρρωστια που θεριζει...μονο και μονο απο την δυναμη που κρυβει ο ανθρωπος μεσα του...
Printable View
Mα δεν ειναι ευκολο ο καθενας να παρατησει την δουλεια τους σε μια εποχη που σπανιζουν οι δουλειες και να ερθει να μηνει μαζι μου με μια κοπελα που εχει και παιδι απο αλλον.σκεψου το.αν ειμαι θεογκομενα μπορεις ευκολα να το διαπηστωσεις κανοντας με αντ στο μσν.
Παντως φαινεσαι πολυ ενδιαφερον αντρας εγω θα στην επεφτα χαχαχα φαινεσε σεξουαλης.
υ.γ εχω και καμπυλες και ειμαι και 2μετρη!
Ήμουν αρκετά "εξαρτημένος" από σχέση παλαιότερα, μου θυμίζει λίγο τον τρόπο που περιγράφεις. Ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της, να την αγκαλιάζω να της λέω συνεχώς γλυκόλογα και να της κάνω κάθε χάρη, να προσπαθώ να την έχω ικανοποιημένη σε όλα τα επίπεδα (και την είχα αρκετές φορές) αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να παραμελήσω τον εαυτό μου για χάρη της και την κάνω να απομακρυνθεί από μένα αφού είχε κερδίσει το παιχνίδι, έγινα απλά ένας άνθρωπος τον οποίο έβλεπε σαν φίλο. Αναγκάστηκα να καταλάβω πόσο μόνος είμαι, ειδικά όταν χρειάζομαι απεγνωσμένα άλλους για να νιώθω καλά.
Σταθερά και αργά ανέβασα στροφές, συνήθως είμαι καλά, αισθάνομαι καλά, αλλά υπάρχουν κάποιες φάσεις περίεργες με τα συναισθήματα να χαλάνε. Σκέψου πόσο χειρότερο θα ήταν να έβρισκες κάποιον και να έκανες όνειρα και να μην ερχόταν η επιθυμιτή κατάλληξη. Μπορεί να μην νιώθω τόσο αδύναμος πλέον αλλά η μοναξία υπάρχει και συνεχίζει.
Δες και άλλους ανθρώπους white. Ακόμα και ανθρώπους εδώ μέσα. Νομίζεις ότι έτσι απλά με μια σχέση λύνονται τα προβλήματα. Το θέμα είναι να καταλάβεις πόσο ανάγκη έχουν όλοι να ανήκουν κάπου. Σε κάτι καλό.
Δεν εχουν ολοι μαυρα μεσανυχτα Γουαιτ..
Δεν ειναι ολοι προκατελειμενοι..
Αυτους που ΔΕΝ θα ηθελαν να τα φτιαξουν με ενανμια σχιζοφρενη,τους κανεις ξουτ γλυκεια μου!
Απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι ειχα μια συντομη σχεση πολυ παλια με ενα παιδι που μου το ειχε πει απο την αρχη..
Δεν ειχα προβλημα,ουτε που θα το καταλαβαινα να σου πω την αληθεια..
Μαλιστα εχω παρατηρησει οτι επειδη νομιζουν οτι υστερουν λογω της ψυχωσης,προσπαθουν περισσοτερο σε πολλους τομεις!!
Αυτο που με ενοχλουσε εμενα,ηταν η ζηλεια..δηλ οταν ζηλευε, παραλογιζοταν.Τα ισοπεδωνε ολα και εβριζε ασχημα..αλλα με υπομονη και κατανοηση ηρεμουσε...αλλα οπως καταλαβαινεις αυτο ηταν θεμα του χαρακτηρα του και απλως το φορτωνε στην σχιζοφρενεια...
Ε ναι αφού θέλουν όλοι να ανήκουν σε κάτι, αυτό λέω κι εγώ, ότι η σχέση και ο γάμος είναι κάτι το επιθυμητό... Τουλάχιστον η σχέση σίγουρα αλλά ποιός θέλει να μείνει μόνος του μέχρι να πεθάνει;;; Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο να ανήκουν, όσο για σένα λυπάμαι αλλά αυτή δεν σου άξιζε. Έπρεπε να βρεις κάποια που να είναι πιο εντάξει, πιστεύω υπάρχουν και τέτοιες, όπως κι εγώ, αλλά αγόρια είναι λίγο δύσκολο να βρεις τέτοια..
Κοίτα αν γνωρίσω κάποια και η πρώτη της κουβέντα είναι να μου πεί ότι είναι σχιζοφρενής δεν νομίζω να ενδιαφερθώ για κάτι παραπάνω (θα έλεγα μάλιστα τι κάθεται και μου λέει κάποια κοπέλα που μόλις γνώρισα...!)*. Το να παρουσιάζεις τον εαυτό σου έτσι ειδικά σε άνθρωπο που δεν έχεις γνωρίσει καλά καλά δεν βοηθάει. Όπως επίσης το να προσπαθείς να πείσεις ένα κολημένο μυαλό να αλλάξει είναι αδύνατο το ίδιο και να βγάλεις ένα πολύ δυνατό λεκέ από πάνω σου. Άλλωστε ότι είναι να φανεί θα φανεί, δεν χρειάζεται να προιδεάζεις τον καθένα με τέτοιες λέξεις.
Μπορεί στο μέλλον να είσαι πιο καλά και να μπορείς να βλέπεις τα πράγματα χωρίς τόση ανησυχία.
*Φιλικά στο λέω σαν συμβουλή.
NΑΙ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΟΥΣ, Κ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Κ ΓΚΟΜΕΝΟ.
κ μεσα σε αυτο το σαιτ εχουμε δει πολλα ατομα, τα οποια εχουν πει οτι πασχουν απο καποιου ειδους ψυχωση, αλλα δεν εχουν αυτη την αρνητικοττητα κ την καχυποψια κ ειναι παρα πολυ συμπαθητικα παιδια!
λολ! Που είναι όλοι αυτοί??
Κοίτα τα φάρμακα βοηθάνε πολύ δε λέω αλλά περισσότερο βοηθάει το έξω, η κοινωνικοποίηση, τέτοια πράγματα. Ο κόσμος έχει γίνει τέτοιος όπου η θετικότητα και η αγάπη είναι ένα είδος εξάρτησης!
Lou!, δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί να είναι σχιζοφρενείς. Υπάρχουν άνθρωποι με παρόμοιες εμπειρίες αλλά τόσες και τόσες διαφορετικές ψυχιατρικές ορολογίες.
τοτε ινσεκτ ας πάρουμε το εξης ένα παράδειγμα: τον κηπ
Είναι καλοπροαίρετος, γλυκός πάντα δίπλα σε όποιον του το ζητήσει, μια χαρά στην παρέα και λειτουργικός στη ζωή του.
Εγώ που κάνω πραγματικη παρέα μαζί του σχεδόν δυο χρόνια τώρα, δεν τον έχω πιάσει ποτέ να είναι καχύποπτος ή αρνητικός με ΚΑΝΕΝΑ.
ακόμη και στις υποτροπές του, (που ευτυχώς είναι σπάνιες), δεν βγάζει την παραμικρή κακία για ΚΑΝΕΝΑ.
(Και δεν υπερβάλω).
Μα ούτε εγώ βγάζω κακία αν δεν βγάλουνε για μένα...
Οκ δώσε μου και άλλα παραδείγματα να το αναλύσουμε. Δεν τον ξέρω τον keep προσωπικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το μέτρο σύγκρισης? Η σχιζοφρένεια? Αν είναι καλά, αν νιώθει καλά καλύτερα να πάψει να λέει πως είναι σχιζοφρενής ειδάλως δεν βρσίκω κάποιο λόγο. Μπορεί κάλυστα να είναι καταθλιπτικός με ελαφριές σχιζοφενικές κρίσεις και τίποτα παραπάνω.
Επίσης πολλές φορές η σχιζοφρένεια μπερδεύεται με άλλες παθήσεις όπως το σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας, η μανικατάθλιψη και άλλα. Τουλάχιστον η συνειδητοποίηση είναι ένα καλό βήμα μπροστά!
Κάτι μου βρωμάει.. δεν ξέρω τι αλλά οι γιατροί λένε πως οι σχιζοφρενείς δεν συνηδιτοποιούν το πρόβλημα που έχουν. Το γνωρίζες αυτό?
Ο κιπ ειναι ενα ακακο πλασμα αλλα ειναι φωτια σε αλλα.Δοκιμασα και απο κοv:p:oτα.μιαμ μιαμ..κιπακο.χαχχααχχαχα
Ίνσεκτ οι σχιζοφρενείς δεν γνωρίζουν τι έχουν στον πρώτο χρόνο το πολύ που παίρνουνε τα φάρμακα και πριν. Μετά όμως ξέρουνε, τα ξέρω από γιατρό αυτά τα στοιχεία...........
όχι ινσεκτ...ο κηπ εχει διαγνωστει με σχιζοφρενεια εδώ και πολλά χρόνια και είναι πράγματα που τα έχει γράψει ο ιδιος εδώ μέσα, τον ξερουμε όλοι δεν θα αναλύσω το ιστορικό του.
Αυτό που προσπαθώ να πω τόσες σελίδες τώρα, είναι πως η αρρώστια του καθενός δεν προσδιορίζει τον χαρακτήρα του.
Αν κάποιος είναι κ@@παιδο είναι, είτε άρρωστος είτε όχι, (εννοείται πως δεν μιλάω ουτε για σενα ουτε για τη γουαιτ).
Απλά το έχω γράψει και σε άλλα θέματα πως τσαντίζομαι όταν τα φορτώνουν κάποιοι όλα στην πάθηση τους.
Πάνω σε αυτό είπα στη γουαιτ να μαλακώσει και να μη βλέπει τους άλλους με καχυποψία και αρνητικότητα και πως, όπως ο κηπ έχει κερδίσει κάποιους ανθρώπους που είναι δίπλα του, θα μπορούσε να το κάνει και εκείνη αν δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό της.
Κι όμως άλλος γιατρός μπορεί να σου πει ότι είναι ελάχιστοι όσοι φτάνουν στο σημείο να συνειδητοποιούν το πρόβλημα τους. Επειδή στο είπε ένας γιατρός σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό? Από τους 100.000 "σχιζοφρενείς" στην Ελλάδα (σύμφωνα με τα στατιστικά) πόσοι να έχουν μπεί εδώ και να δηλώσουν σχιζοφρένεια? 10, 100, 500? Πιο λίγοι? Και στην τελική τι σημαίνει να είναι κάποιος σχιζοφρενής? Δεν υπάρχει καμία ομάδα σχιζοφρενών.. αυτό πρέπει να καταλάβεις νομίζω.
white κανε αυτο που σου προτεινα κοριτσι μου αρχησε στελνε υ2υ εσυ εισαι σε πιο κοντινη αποσταση απο οτι εγω.100 χιολομετρα με χωριζουν απο την αγαπη μου (ηεηεηε) αλλα σε ενα μηνα μετακομηζω κοντα του.
γλυκαθηκα αχχα
White, εγω οπως ξερεις συζω με τον φιλο μου κ ας ειναι πασχει απο αυτη την αρρωστια.
Αλλα εχει τοσα αλλα προτερηματα που το προσπερναω.
Δεν θα πω ψεματα, οτι δεν υπαρχει στιγμα κτλ αλλα ολα καταληγουν στο τη διαθεση εχεις εσυ.
Αν δεν βγαινεις, δεν γνωριζεις..
Αν εισαι αρνητικη ο αλλος το νιωθει..
Βγες εξω με μια παρεα για φαγητο, πηγαινε σε ενα γυμναστηριο κτλ.
Κ τιποτα να μην ειχες, σπιτι ετοιμοπαραδοτος δεν θα ερθει κανεις.
Θα γνωρισεις 10 ανθρωπους σε ενα χρονο, θα βγεις με 3, οι δυο μπορει να ειναι κοτουλες, κ να μεινει ο ενας που κ περνας καλα κ εχει ανοιχτο μυαλο.
Insect κ να μην τους πουν σχιζοφρενεια, τους λενε ψυχωσικο συνδρομο κτλ. Δεν λενε ψεματα, δεν εχουν αυτο το δικαιωμα.
Ενα ποσοστο ειναι χαλια, δεν σερφαρει
ενα ποσοστο ειναι πολυ καλα, κ δεν ασχολειτε
ενα ποσοστο το συμβουλευουν οι γιατροι να μην μπαινουν σε τετοια site
ενα ποσοστο μπαινει κ μονο διαβαζει
ενα ποσοστο δεν ξερει το site
κ ενα ποσοστο μπαινει κ γραφει
το οτι δεν γραφουν δεν σημαινει οτι δεν ειναι σχιζοφρενεις
O Kενο τι εγινε επεσε στο κενο?
όχι...δεν σε πιάνω....
Η αποτυχία και η επιτυχία είναι πολύ υποκειμενικές εννοιες για τον καθένα μας.
Εγώ μιλάω για ευτυχία και συγκεκριμένα για της γουαιτ που έβγαλε το παραπονο της πως δεν βρίσκει κάποιον, πως είναι μόνη.
Της είπα λοιπόν πως πρέπει να είναι λιγότερο αρνητική και καχύποπτη και λίγο παρακάτω σχολίασε η Λου πως: κ μεσα σε αυτο το σαιτ εχουμε δει πολλα ατομα, τα οποια εχουν πει οτι πασχουν απο σχιζ, αλλα δεν εχουν αυτη την αρνητικοττητα κ την καχυποψια κ ειναι παρα πολυ συμπαθητικα παιδια!
και συ είπες αυτό:
λολ! Που είναι όλοι αυτοί??
Κοίτα τα φάρμακα βοηθάνε πολύ δε λέω αλλά περισσότερο βοηθάει το έξω, η κοινωνικοποίηση, τέτοια πράγματα. Ο κόσμος έχει γίνει τέτοιος όπου η θετικότητα και η αγάπη είναι ένα είδος εξάρτησης!
Lou!, δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί να είναι σχιζοφρενείς. Υπάρχουν άνθρωποι με παρόμοιες εμπειρίες αλλά τόσες και τόσες διαφορετικές ψυχιατρικές ορολογίες.
Πάνω σε αυτό λοιπόν συζητάμε και ανέφερα τον κηπ.
Μα δεν με ειδε ακομη αν με δει θα αναψει φωτια οπως ο κιπενιος γιαυτο διαλεξε εμενα δεν του αρεσουν οι γεροντοκορες ειπε :p
Λοιπον βγενω αν δει οτι αποκαλυψα την σχεση μας θα με κραξει μου ειπε οτι θελει να μηνει κρυφη μεχρι να το επισημοποιησουμε σε ολο το φορουμ...τον αρραβωνα μας δλδ.:o:o:o
Έχεις κάνει βλέπω την έρευνα σου! Κοίτα νομίζω είναι λίγοι (σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό) όσοι ασχολούνται σε συχνή βάση με το ίντερνετ. Κάποιοι όπως λες δεν ασχολούνται καθόλου (δεν σημαίνει ότι είναι και κανόνας να είναι καλά όσοι δεν ασχολούνται με το ιντερνετ), άλλοι λιγότερο συχνά. Κατά βάση ο καθένας πιάνει μια ασχολία και συμμετέχει στο θέμα που τον ενδιαφέρει, τον ίδιο συνήθως. Σκέψου να κολήσει μια λέξη επάνω σου τόσο ώστε να σου αποροφάει πολύ από τον χρόνο σου. Αν ήταν έτσι απλό (να έμπαιναν όλοι σε κατηγορίες) δεν θα είχαμε πρόσωπα αλλά θα είμασταν ένα ακόμα ζώο χωρίς πρόσωπο. Πολύ σωστά λες πως δεν κολάς σε μία λέξη, προσπαθείς να δεις και τα υπόλοιπα στοιχεία στον άνθρωπο σου, κάποια από τα οποία σου αρέσουν!
Ενα ποσοστο ειναι χαλια, δεν σερφαρει----------------------------------------Αυτό οκ φυσιολογικό μου ακούγεται
ενα ποσοστο ειναι πολυ καλα, κ δεν ασχολειτε---------------------------------Είναι δυνατόν να είναι τόσο καλά ενώ υπάρχει το στίγμα;;;
ενα ποσοστο το συμβουλευουν οι γιατροι να μην μπαινουν σε τετοια site--------Καλά και επειδή το λένε οι γιατροί το κάνει;
Ένα ποσοστο μπαινει κ μονο διαβαζει------------------------------------------Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Γιατί να μην γράφει;
ενα ποσοστο δεν ξερει το site------------------------------------------------Αυτό μάλιστα, θα μπορούσε να τύχει στον καθένα αλλά και πάλι άμα ενδιαφέρεσαι πολύ μαθαίνεις πιστεύω
ενα ποσοστο μπαινει κ γραφει------------------------------------------------Εμείς!
White υπαρχει ποσοστο που περναει ενα δυο επεισοδια κ το ξεπερναει.
Αυτο δεν αναιρει την διαγνωση.
Υπαρχουν επισης πολλοι που ακουνε κατα γραμμα τον γιατρο τους. Σε αυτους ανηκει ο φιλος μου πχ. Οτι πει ο γιατρος.. Νομος!!
Πολλες φορες μπορει να διφωνησω σε κατι, αλλα ο φιλος μου εχει την αποψη, που οντως ειναι σωστη, οτι μια δυο φορες δεν τον ακουσα κ βρεθηκα στην αλλη οχθη, ενα ματσο χαλια. Απο τοτε που τον ακουω αισθανομαι ολο κ καλυτερα.
Πως να μην τον ακουει;;
Εμενα ο γιατρος του μου ειπε οτι θα μου κανει καλο να μιλαω σε φορουμ για συντροφους γιατι θα μπορω να μιλαω για καθημερινα προβληματα. Αλλα να μην του το πω ποτε για να μην αρχισει να μπαινει κ αυτος.
Οσο γιατι να μην γραφουνε, εε εγω πχ σας διαβαζω ενα χρονο κ τωρα αποφασισα να γραψω. Δεν υπαρχει λογος, απλα δεν ημουν ετοιμη..
Κοίτα ούτε γω έχω φίλους όλη την ώρα να ασχολούνται μαζί μου, ούτε κοπέλα έχω και παρόλο που έχω κάνει σχέσεις παλαιότερα δεν καλύπτω την μοναξιά μου στο παρόν. Αρνητικός και καχύποπτος έχω υπάρξει αρκετές φορές πιστεύω. Δεν θα ήθελα να εξαφανιστεί και το παραμικρό ίχνος καχυποψίας εδώ που τα λέμε γιατί κυκλοφορούν καί απατεώνες. Δεν πρέπει να είμαστε και λίγο καχύποπτοι Θεοφανία ή όλα είναι ρόδινα και πρέπει να βάλουμε μανταλάκια στο στόμα για διαρκή χαμόγελο?
η απαντηση ειναι απλη ινσεκτ! τσεκαροντας πηγαινουμε. αλλα μια υπερβολικη καχυποψια δε βγαζει καπου. παθαινοντας μαθαινουμε. ειναι διαφορετικο να εισαι ανοιχτος με τους ανθρωπους κ οταν δεις οτι κατι δεν παει πραγματι καλα, να βαζεις τα ορια που πρεπει στον αλλο, η να στριψεις κ ολοκληρωτικα αν χρειαστει κ ειναι αλλο να εισαι ετοιμος να πιαστεις στον καβγα με τον καθενα επειδη κ μονο εχετε διαφορετικη αποψη σε ενα θεμα. κ να ξεκινας με καχυποψια να βλεπεις τους παντες κ να τσακωνεσαι (γενικα μιλαω).
επισης κ κατι αλλο, οταν ειπα πριν οτι πολλοι εχουν δηλωσει οτι πασχουν απο σχιζ, σορυ, εννοουσα οτι εχουν περασει καποιου ειδους ψυχωσικο επεισοδειο. νομιζω οτι μια χαρα το διαβαζεις το φορουμ κ ξερεις αρκετους απο αυτους. διαβασε στις ψυχωσεις να δεις ενα καρω παιδια που εχουν ανοιξει θεματα. μην αναφερω ονοματα, δε θελω. ακομα κ ατομα που εχουν ποσταρει λιγο. το "που ειναι ολοι αυτοι?" ειναι λιγο ακυρο. ειναι αλλο να λεμε οτι οι ψυχωσεις ειναι μια οικογενεια ασθενειων που δε θα επρεπε να εχει στιγμα κ ρατσισμο κ ειναι αλλο να λεμε οτι δεν υπαρχουν τετοιες ασθενειες οπως οι ψυχωσεις.