Και εγω γιαυτο γραφω εδω αλλα μετα τα ακουω.στα π)(**)ρια μου λολ.
Απλα σε επιασε μια κρισουλα ειδες ουτε τρελλαθηκες ουτε πεθανες.;)
Printable View
Και εγω γιαυτο γραφω εδω αλλα μετα τα ακουω.στα π)(**)ρια μου λολ.
Απλα σε επιασε μια κρισουλα ειδες ουτε τρελλαθηκες ουτε πεθανες.;)
οχι κατερινα ειμαι ταυρος με τα ολα του ,ζηλιαρα,κτητικη αυτοκαταστροφικη και μεγαλη ορεξη για φαι ανεξαρτητως συναισθηματος δλδ το φαι με ηρεμει οπως και το ποτο..οπως και τα γλυκα τα τσιγαρα γενικα χρειαζομαι κατι να με ηρεμει αν δεν εχω τιποτα νιωθω ενα κενο και εχω ακαθισια ειτε αυτο λεγεται ποτο,γλυκο,τσιγαρα,πασατεμ� �ος ,θελω να εχω ασφαλεια και το εχω συνδεσει με απολαυσεις δεν ξερω γτι αν ηξερα δεν θα εγραfa εδω..:)
kai nai eimai pio iremi m perasw to tha pethanw..euxaristw..
εσενα τουλαχιστον σου περναει πανω στον πσ.Εμενα που χτυπιεμαι?Που ουρλιαζω σε ενα μαξιλαρι να μην με ακουσει ο μικρος?που ειναι σαν να με κινηγανε χιλιοι διαολοι?
Ολγα μηπως πρεπει στα σοβαρα να παρεις καπιο ελαφρι ηρεμιστικο να πας σε γιατρο δλδ να στα γραψει?Οταν σε πιανει κρηση να μην τα περνας ολα αυτα!
oxi den pairnw xapia an thelw na iremisw pinw ligo
Ναι αλλα ειναι για λιγο και μετα εισαι χειροτερα.Δεν ειναι κακο να παιρνεις καπου καπου καποιο ελαφρυ ηρεμιστκο να ηρεμεις οταν πας να σκασεις.
Και δεν ειναι αναγκη να το ξερει....
den kserw pantws sinexws metaniwnw gia kati sinexws lew signwmi sinexws lew den peirazei ,egwismo exw alla einai arrwstos dld ton egwismo mou to paw apenanti ma me skotwnw ,thelw na mathw kati allo thelw kai egw na mathw na eimai xalari ,na pernaw kala ti zitaw?thelw na mathw na pernaw kala na min exw panikous ,fovies,na min pinw.thelw na xalarwnw nistazw twra aneleita alla ena komati m den koimatai kai auti einai i skepsi ,sinexws skeftomai den pernaei depterolepto p na mi kseptomai.den mporw pleon den antexw to mialo m...
Δεν μπορεις να παρεις καποιο βιβλιο να διαβασεις να ξεχαστεις?Εγω πιστευω οτι τα κανεις να φενονται πολυ τραγηκα ολα ενω εχεις μια ωραια σχεση.Σε ολες τις σχεσεις υπαρχουν τα πειραγματα κλπ και οι τσακωμοι μην απελπιζεσε τοσο.Αντε πηγεναι ξαπλωσε και αυριο θα εισαι καλυτερα.Αντε μικρη μου...
Όλγα, αν βρεις τον τρόπο να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία θα φύγεις από τη σχέση αυτή? Ή θα μείνεις δίνοντας ευκαιρίες ενώ οι συγκρούσεις μπορεί να δείχνουν πως υπάρχει βαθύτερο θέμα? Σε βλέπω να βασανίζεσαι πολύ ίσως όμως κι εκείνος να βασανίζεται. Γιατί μία σχέση να καταντά βάσανο αντί να σου προσφέρει ηρεμία, χαρά, απόλαυση? Οι καβγάδες σας σε τι πλαίσια κινούνται, σε ποια θέματα είστε ασύμβατοι, για ποια πράγματα τσακώνεστε συχνότερα?
Θέλεις να τον αλλάξεις? Θέλει να σε καθοδηγεί? και τα δύο, ανάποδα, τι παίζει δλδ,μπορείς αυτό να το καθορίσεις?
Ήσουνα πιωμένη χθες?
οχι δεν ημουνα πιωμενη ,η μαλλον ναι ειχα πιει μια μπυρα μαζι με ενα σουβλακι..η μια μπυρα δεν μου το εκανε αυτο.ειχα σωας τας φρενας αλλα τα φρενα ειναι σπασμενα..γιατι??δεν θα εμπενα εδω αν ηξερα γιατι.οσο για αυτο ρωταει η ρειν ναι ειναι και τα δυο..κατι ομως π δεν ξερω απολυτα.αν γνωριζα τοσο καλα τον εαυτο μου θα χα κανει διαφορετικα πραγματα..δεν θα εμπαινα εδω
εισαι παγιδευμενη σε μια συνηθεια και φοβασαι να μεινεις μονη σου μπας και δεν βρεις αλλον? με το που βρεις θα δεις πως θα ναι ευκολο να χωρισεις! αλλωστε απ οτι εχω δει στην ζωη μου οσοι μου το παιζανε καμποσοι την παθανε μετα γτ γυρναει ο τροχος μαμαει κ ο φτωχος
Μεγάλη φυλακή η εξάρτηση. Οικονομική, συναισθηματική, από ουσίες. Όμως, κανείς δεν μας φυλακίζει με το ζόρι. Μόνοι μας φτιάχουμε τη φυλακή μας. Και μόνοι μας μπορούμε να την γκρεμίσουμε. Όταν το αποφασίσουμε. Μέχρι να πάρουμε την απόφαση είναι το ζόρι, μετά είναι όλα πιο εύκολα.
Tο ταξι θελει χρημα,το χρημα προυποθετει δουλεια ,η δουλεια δεν υπαρχει και ισως αργησει να υπαρξει.η κοινωνικοποιηση επισης προυποθετει φιλους και γνωστους ,ακομη και απο το χωρο εργασιας μπορεις να γνωρισεις ανθρωπους.Εγω δεν εχω δουλεια,αρα χρημα,ειμαι σε ενα ξενο περιβαλλον που για να βρω φιλους πρεπει να παρω τα βουνα και τα λαγκαδια.Kαλα λενε οι ψυχολογοι για αλλαγες και για ενα βημα τη φορα.Το προβλημα ειναι αν δεν μπορεις να εχεις αλλαγες λογω συνθηκων και αντικειμενικων δυσκολιων.ενας φαυλος κυκλος ειναι ολα.
Πάρτα λοιπόν ένα ένα και ξεκίνα με το απλούστερο. Κύκλο στήριξης, φίλους και δραστηριότητες που δε χρειάζονται χρήματα. Παράλληλα ψάχνε και για εργασία. Όσο για το ζόρικο των καιρών, είναι δεδομένο. Παίρνε λεωφορείο για μετακινήσεις, χωρίς εισιτήριο. Αν σε σταματήσουν, να αρνηθείς να δώσεις ταυτότητα ή στοιχεία σου άλλα. Δε μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα να σου κάνουν τίποτε. Ένα απλό και κοφτό πάγαινε να κουρευτείς, είμαι άνεργη και χρειάζεται να μετακινηθώ, θενκ γιου βέρι ματς.
:)
Δεν εχεις και αδικο κατι πρεπει να κανω για να αρχισω να βγαινω απο το αδιεξοδο,ισως καθισμενη στον καναπε δεν κανω τιποτα.Και τοοτι δεν εχω δουλεια και παρεες εδω δεν θα το αφησω να με τσακισει.Αντε να ανασκουμπωθω να βρω κανα φθηνο γυμναστηριο,κατι σε σχολη χορου,κατι σε σεμιναρια η δωρεαν επιδοτουμενα προγραμματα.Κατι ρε γαμωτο θα υπαρχει που γινεται και χωρις χρημα.Μπορει ετσι να γνωρισω και κανεναν ανθρωπο να βγαινουμε για ενα καφε ,μια βολτα ,δεν αντεχω αλλο τοσες πολλες ωρες μονη και αυτο μονο εγω μπορω να το αλλαξω.Ας το δω και αλλιως και βλεπουμε,ο χρονος θα δειξει
επισης καταλαβα και κατι και αλλο,σε πολλες σχεσεις πολλα προβληματα ξεκινανε απο διαφορετικοτητα ζωης και αντιληψεων..και θα μιλησω προσωπικα για μενα ,οταν ο ενασ κανει μια σχεση για να συμπληρωθει η ζωη του μεσα στη ρουτινα του(που δεν ειναι κατακριτεο)και ο αλλος κανει τη σχεση αλλαζοντας ολη του τη ζωη φερνοντας τα πανω κατω για τη σχεση αυτη και βρισκεται μετεωρος εξαρτωμενος μονο απο τον αλλο.ξεκινανε εγωισμοι,γκρινιες,φοβοι,κα� � πολλα αλλα ασχετως αν υπαρχει επικοινωνια και αγαπη....και εκει δεν ξερεις τι σου γινεται...και εκει δεν ξερεις τι θα ταν καλο να κανεις...
Tα βρηκατε πως τα πατε με τον σαρδελι σου?:P