...............:eek:
Printable View
...............:eek:
mentium εισαι?δλδ τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα ??:eek:
........................
και σου φενεται νορμαλ αυτο?δλδ να παω με το παιδι και να τσακοθω μπροστα του με τον πατερα του?συγνωμη εμενα δεν μου φενεται σωστο αν ηταν ετσι δεν θα χωρηζα για να ζει μεσα σε καυγαδες.οκ λαθος καταλαβα αλλα οτι και να εχω με τον πατερα του δεν φταιει το παιδι σε τπτ.
καλα κοροιδευε εσυ! προτρεχει η γλωσσα σου! δεν θα πας να τσακωθεις θα πας να μιλησετε πρεπει να τσακωθεις σωνει κ καλα δλδ ετσι λυνονται ολα?
καλο μεσημερι ειναι ο γιος εδω και θελει να παιξει τα friv κοιτα σορι αν σ επροσβαλα αλλα και εσυ ειπες κατι που το θεωρησα τρομερο λαθος γιαυτο αντρεδρασα ετσι.
ναι ρε συ δν ηθελα να το παρεις ετσι φυσικα και δεν ξερω τι μανα εισαι και φυσικα και θα εχεις το παιδι σου πανω απο οτιδηποτε στον κοσμο και τρελαινεσαι γτ τωρα νιωθεις ξεκρεμαστη που δν μπορεις να τον συντηρισεις και φοβασαι! απλα λεω καλο ειναι να προσπαθεις να μην σε βλεπει να αγχωνεσαι
Δεν με εχεις δει ποτε και δεν ξερεις πως στο προσωπο μου δεν φενεται κανενα συναισθημα.ισα ισα φαινομαι σαν να ειμαι μονημα μεσα στα χαμογελα τρομαρα μου.πρεπει να κανω μαθηματα ψυχραιμιας στο διαδικτιο .εχεις μηνυμα.δεν ξερω εδω βγαζω εναν χαρακτηρα εντελως διαφορετικο πως γινεται αυτο.
επειδη δεν βλεπομαστε τι να πω?
ναι η αληθεια ειναι πως βγαζει ενα αγχος και ενα υπεραυθορμητισμο σαν ηλεκτρικη ενεργεια κατι τετοιο....
......,............
ναι ενα πραμα ε?:cool:
πανικουλα, δν μπαινω συχνά, αλλά μιας κ ειδα το θέμα σου, ήθελα να σου πω ότι είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις δουλειά.
αυτο όμως δν σημαίνει πως κάποια στιγμή δν θα βρεις.
ναι είναι δύσκολο να να στηρίζεσαι στους γονείς σου, γιατί νιώθεις ανασφάλεια για το μέλλον.
μν απελπίζεσαι όμως.
για τη διαλυμένη οικογένεια που λες, άσ' το....
οι περισσότερες έτσι είναι.
ξέρω πολλούς γάμους που κρατιούνται από άλλους λόγους.
δν νομίζω να ήθελες για σύντροφο σου τον πρώην.
τρέχεις όλη μέρα, το καταλαβαίνω.
για με τα έντονα ψυχολογικά προβλήματα όλα είναι πιο δύσκολα.
ξέρεις πόσο βουνό μου φαίνεται να ξυπνάω το πρωι κ να πηγαίνω για δουλεια?
περιμένω σαν την κουρασμένη από την πολλή δουλειά να πάρω σύνταξη!
κ είμαι ακόμη στα 40.
στα 60 τί θα έλεγα?
θα μου πεις δν μας παρατάς κ εσύ.
έχεις δοδυλειά.
αλλά είδες πως όλοι τα τραβάμε τα ζόρια μας.
για τα επιπλέον κιλα που έχεις, άλλο πάλι δύσκολο κ αυτό.
όταν ψυχολογικά είμαστε στα χάλια μας, το ρίχνουμε στο φαγητό.
άνθρωπος είσαι, όχι θεός.
μν τρελαίνεσαι με όλα.
σιγά σιγά άρχισε να προσέχεις τη διατροφή σου.
περισσότερα φρούτα, σαλάτες κ ψητά.
κ σχέση θα κάνεις.
όταν νιώσεις πιο καλά με τον ευατό σου.
για να αρέσεις δν φτάνει μόνο να είσαι λεπτή.
όταν είσαι καλά, βγάζεις μια ακτινοβολία που ο άλλος την βλέπει κ αυτό είναι που τον τραβάει.
δν έχεις δει κούκλες που είναι ξενέρωτες?
ουφ....έγραψα πολλά κ μονοκοπανιά...
Σε ευχαρηστω για τα καλα σου λογια,να εισαι καλα.
Ολοι εχουμε προβληματα το ξερω αλλα τα δικα μου ειναι αμετρητα.Δλδ απο που να αρχησω και που να τα τελειωσω.Σημερα ειδη ξεκινησα ελαφρια γυμναστικη στο στεπ που εχω και ευχομαι να μην το βαρεθω παλι οπως τοσες αλλες φορες.
Σημερα ειμαι πολυ πιο ηρεμη τα εβγαλα ολα χθες σαν χειμαρος και δεν με ενοιαζε οτι απαντηση κιαν παρω φτανει που ξελαφρωσα.Αν γραφουμε εδω δεν χρειαζομαστε ψυχολογους λολ αρκει να μην μου γραφουν εντελως παραλογα πραγματα.Ενταξη εχω προβληματα αλλα δεν ειμαι κανενα ηλιθιο.
Ευτηχως ο μικρος ειναι αριστος μαθητης με αριστη συμπεριφορα στο σχολειο.Η δασκαλα μου λεει συνεχεια μπραβο που τον εχω μαθει να ειναι σωστος και συνεπης μαθητης με καλη συμπεριφορα και αυτο ειναι κατι που μου δινει δυναμη μεγαλη με ολα τα αλλα προβληματα που εχω.Σχεση δεν θελω γιατι δεν νιωθω καλα με τον εαυτο μου αυτο τον καιρο οχι οτι δεν με περιτρηγιριζουν αντρες.Εγω τους αποριπτω γιατι δεν νιωθω ετημη ασε που αυτοι με λενε ψηλομητα και ψωνιο.:cool:
ρε μπας κ είσαι ψώνιο κ την κάνουν κ μετά έρχεσαι κ μας λες δν βρίσκω άντρα?
χαχαχα!!!!
μπράβο για τον γυιο σου!
είδες που τα πηγαίνεις καλά σε αυτό τον τομέα.
δίνιες τον ευατό σου εκεί κ τα πας περίφημα.
μν κοιτάς τα άσχημα μόνο.
κ το στεπ μν το αφήσεις.
κρίμα ρε πανικούλα να μν μένεις κ κοντά να ' βαζες ένα χεράκι κ στο δικό μου σπίτι.
τα 'χω παίξει από την αϋπνία κ δν μπορώ να κουνηθώ.
σκέψου τις θερμίδες που θα έχανες...
παιζει κ αυτο οταν δεν εισαι face to face με καποιον ειναι πιο ελευθερη η επικοινωνια κ εκφραζεσαι πιο ανετα..ισως το οτι in real life εισαι συνεχως μες στα χαμογελα αυτο ειναι το λαθος σου..προσπαθησε να δειχνεις κ αλλα πραγματα κ δεν ειναι κακο να ξεσπας τα νευρα σου κ το αγχος κ το θυμο ισα ισα πρεπει να το κανεις γιατι οσο το κρατας μεσα σου τοσο πιο πολυ φουντωνεις με τα παντα..προσπαθησε αυτο να το αλλαξεις στον εαυτο σου κ βγαζε κ λιγο τσαμπουκα δεν ειναι κακο πολλες φορες ειναι η μονη λυση....πρεπει να πηγαινουμε κοντρα στα προβληματα μας κ με αγρια διαθεση να τα πολεμαμε θαρεες κ ειμαστε σε μαχη εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω κ με χει βοηθησει πολυ..:P
Κοριτσακι μου τοσα χρονια στην εφηβια εβγαζα αγριαδα και θυμο .Ενα αγριμη ειμουν ε και τι βγηκε?Ε δεν ειμαι και τοσο ηρεμη λιγο πιο κατω απο το νορμαλ εμαι περισσοτερο φερομαι αγρια σοτυς αντρες μου το βγαζουν δεν ξερω.:)
μιλουσαμε για το παιδι της να μην δειχνει μπροστα του οτι εχει κατι λακρυ!!!!!!
Tο μονο προβλημα με το παιδι μου αυτη την στιγμη ειναι οτι τρωμε τρωμε και φαρδενουμε παρεα!:)
αυτος ειναι αγορι και ειναι κ μικρος θα τα παρει σε μποι εσυ δν ξερω αν θα ψηλωσεις αλλο!!!χιχιχιχιχιχ! (πλακιτσα!!!)
xaxaxaxaxaaxax προς τα πλαγια μονο.καλα δεν μπορω να θυμηθω στην ηλικια σας με τι ασχολιομουν και δεν ετρωγα?ολη μερα το μυαλο μου στο φαι γμτ
ΗΕΗΕ προτειμω να ειμαι ηρεμη γιατι εχω και παιδι δεν θελω να με βλεπει να πλακονομαι γιατι τα παιδια παντα μιμουντε οτι βλεπουνε.
Πρωτη φορα στην ζωη μου εδω και 7-8 χρονια ειμαι ηρεμη.Ειμουν ενα εγραλειο εγω αλλο πραγμα οι γονεις μου αγανακτησαν καποια στιμγη σκεφτικαν να με κλεισουν μεσα με εισαγγελικη.
Τωρα ομως βλεπουν οτι μετα π γεννησα ειμαι αλλος ανθρωπος και με λυπουντε με ενθαρηνουν παντα και με βοηθανε παντου.Πως γινεται με μια γεννα να αλλαζει τοσο μια γυναικα ε?
ο καθενας μπορει να θυμωσει αυτο ειναι ευκολο,αλλα το να θυμωνει με το σωστο ατομο,στο σωστο βαθμο και τη σωστη στιγμη,για τη σωστη αιτια και με το σωστο τροπο αυτο δεν ειναι ευκολο.(Αριστοτελης)
αν μπορουσαμε να διαχειριστουμε το θυμο μας σωστα και οχι να μη θυμωνουμε θα ταν τοσο πιο απλα τα πραγματα.και εγω ειλικρινα δεν μπορω να το κανω αυτο πανικ.παντως μη φοβασαι το θυμο..υγιες συναισθημα ειναι ,μονο που μπορει αν δεν τον ελεγξουμε να ναι και καταστροφικο συγχρονως.
Εχεις απολυτο δικιο Ολγα.Μου τυχενει να θυμονω για ανουσια πραγματα και εκει που πρεπει να μην θυμονω.Παντως δεν νομιζω ο θυμος και οι αγιραδες να βοηθανε ενα ατομο αντιθετα πιστευω οτι το τρελλενουν.Η ηρεμια ειναι το παν για μενα.Ακομα και οταν κλαιω δεν ξελαφρονω αλλα νιωθω χειροτερα!
ουτε εγω μπορω να διαχειριστω το θυμο μου..προσπαθω βεβαια αλλα ειναι στιγμες που χανω τον ελεγχο κ λε κατακλυζει τελειως κ ξεσπαω ασχημα ειτε σε μενα ειτε σε αλλους...βασικα ειναι πολυ δυσκολο να διαχειριστει καποιος το θυμο του...ειδικα οταν υπαρχουν ενα εκατομμυριο πραγματα που μπορει ανα πασα στιγμη να σε πυροδοτησουν οποτε παει ο ελεγχος..
ετσι ναι,καμια φορα ζηλευω τους ηρεμους και ψυχραιμους ανθρωπους που ενω θυμωνουν η δεν το δειχνουν η το διαχειριζονται σωστα.εχει τυχει να φωναζω σε ατομο που μου την εχει σπασει για καπιους λογους ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ?δεν ξερω δεν βρισκω ακρη με αυτο το συναισθημα...
Υπαρχουν και ατομα που τον διαχειριζοντε μια χαρα και σου σπανε τα νευρα η Ολγα ξερει ενα τετοιο ατομο.χιχιχιχ.
συμφωνω ειδικα μπροστα στο παιδι δεν ειναι καλο να λαμβανει τετοια ερεθισματα...προσπαθησε με την ενασχοληση σου με το παιδι να ξεχαστεις απ τα αλλα που σε απασχολουν κ να αποφορτιστεις λιγακι...
οντως οταν μια γυναικα γινεται μανα αλλαζουν πολλα πραγματα κ στην ψυχοσυνθεση κ στη συμπεριφορα της κ στη σκεψη της κ στις σχεσεις με τους αλλους κ στα παντα..ενα παιδι αλλαζει τελειως τη ζωη σου..(συνηθως προς το καλυτερο, περα τις οποιες δυσκολιες..)
ειμαι μικρη ακομα κ σιγουρα δεν μπορω να κατανοησω πως ειναι αλλα ετσι τουλαχιστον το βλεπω...
Οχι δεν μπορεις να καταλαβεις.Αλλαζεις συμπεριφορα οταν γινεσε μανα για να εχεις ασφαλη το μικρο σου.Ετσι λειτουργει.
Εκανα το παιδι στα 23 μου βεβαια μικρη θα προτειμουσα τωρα να γινω μανα αλλα τουλαχιστον ειμαι συνηδητοποιημενη και δεν το παραταω να γυριζω με τον καθε αλητη οπως κανουν αλλες.
Και δεν ειναι παντα ευχαρηστη η ενασχολιση μαζι του, καμια φορα εκνευριζομαι γιατι τελευταια για να διαβαζει?πρεπει να παιζω playstation τον χαλκ!!
Κινεζικα βασανιστιρια μου κανει.Τα λεμε κοριτσακια μου!!!
λολλ εσυ παιζεις στο playstation κ αυτος διαβαζει??? παλι καλα που δεν γινεται το αντιθετο!!!:)
Nαι διαβαζει υπο ορους η να του ξηνω την πλατη η να παιζω πλει στεσιον η να ξαπλονω στο κρεβατι του αρκει να με νιωθει κοντα του.μαμακιας μου φενεται ειναι.χαχα .αα οσο για την ηλικια του παει στα 8 το κοτοπουλακι μου.ετσι τον λεω :cool: και ειναι ενας κουκλος θα καψει καρδιες με τις ματαρες του!!!:cool:
χιιχχιι αν θες να βαλω φωτο να τον δεις να σου στειλω.ειναι πεδαρας θεος!
οκ θα παθεις πλακα μιλαμε.:)
η αληθεια ειναι οτι επαθα!!!!:)τρελο φατσονι το μικρο!!
Σταμάτα να πανικοβάλεσαι,δεν κερδίζεις τίποτε. Το αν είσαι καλή μάνα το ξέρεις εσύ και το παιδί σου. Εντάξει δύσκολοι οι καιροί για δουλειά αλλά κάπου σπάει ο διάολος το ποδάρι. Κάνε ότι σου αρέσει βγές λίγο έξω, βρες σύντροφο (αν δεν έχεις) βρες παρέες. Απλά και σίγουρα βήματα για αρχή
αμαν βρε σκοπευτη!
μονο "ΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ!" δεν της ειπες...
λες να υπαρχει κανεις που πανικοβαλεται γιατι τον διασκεδαζει?
λες να πανικοβαλεται γιατι δεν τον συμβουλεψε κανεις να σταματησει????
ολο το θεμα ειναι το πως να σταματησει να πανικοβαλεται, το οτι πρεπει να σταματησει το ξερει κι απο μονη της...
Ναι ρεμ εχω γινει πια ψυχολογος με τους διαολο πανικους που εχω.Αλλα πρωτα θα αποκλεισω παθολογικα αιτια οπως θυριδοηδη πως λεγεται λολ και υγμοριτηδας.