Originally Posted by
sabb
Θεοφανία, η παρέμβαση μου αφορά αποκλειστικά και μόνο την αδυναμία υπεράσπισης εκείνων που δεν έχουν πια πρόσβαση στο βήμα αυτό..Δεν μπήκα στη διαδικασία να καταδικάσω τις ανοησίες που έγραφε το ΚΕΝΟ, με κάλυψε η iberis, αλλά κι από την άλλη μεριά δεν νομίζω πως έχεις ανάγκη την δική μου υπεράσπιση ή την διατύπωση της ευαισθησίας μου σε θέματα συμπεριφοράς. Εσύ τουλάχιστον έχεις την δυνατότητα να αμυνθείς, το βήμα σού ανήκει ανά πάσα στιγμή. Γράφω εξάλλου , πως τα όσα συμβαίνουν μεταξύ των μελών είναι αρκούντως θλιβερά - και μέσα σ'όλα , εννοώ την αντιπαράθεση Δώρας - Πανικούλας , τα όσα λέει το ολγάκι για σένα και την ρεμ και τα όσα με άκομψο τρόπο και προφανώς εμπαθή , αναπαρήγαγε το ΚΕΝΟ. Δεν σου είναι αρκετή αυτή η διαπίστωση ή πρέπει να αναφέρομαι και ονομαστικά για να ικανοποιήσω το δικό σου αίσθημα δικαίου ?
Λυπάμαι παρ' όλα αυτά αν η στάση μου σε έχει απογοητεύσει, δεν ξέρω πως αλλιώς να συμπεριφερθώ για να μην εγείρω αντιπάθειες...
Μου προσάπτεις μεροληψία όταν λες πως η ευαισθησία μου φτάνει μέχρι εκεί που θίγονται άτομα που συναναστρέφομαι (!)...Αν εννοείς τον κρίνο, συναντηθήκαμε κάποτε μία και μοναδική φορά όταν ήταν ακόμη ενεργό μέλος του φόρουμ, εκτίμησα την προσωπικότητα του κι έκτοτε τούτου ουδέν... Άρα αυτοί με τους οποίους συναναστρέφομαι εκτός διαδικτύου σαν γνωριμία του διαδικτύου, αγγίζουν το ιλιγγιώδες νούμερο null, zero, ντιπ, πάπαλα , όπως θέλεις πες το, αλλά δεν έχω με κανέναν νταραβέρια - ακριβώς γιατί οι κλίκες δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου....