-
φυσικά δεν είναι μόνο στο χέρι των φαρμάκων η βελτίωση που βλέπουμε,αλλα παίζουν ρόλο και ψυχοκοινωνικοί παράγοντες...Η εργασία,μια σχεση,αποφυγη στρεσσογόνων καταστάσεων και γενικα συμβάντων που μπορει να χαλάσουν την διαθεση και να εχουμε υποτροπή..Εξάλλου τα ψυχικά νοσήματα έχουν βιολογικοψυχοκοινωνικο υπόβαθρο...
Πάντως τα φαρμακα βοηθούν τα μέγιστα...και υποστηρικτικά μια ψυχοθεραπεία αν χρείαζεται...
Αλλά σε θεραπευτή που να μην είναι κατα των φαρμακων..Γιατί αν ίναι τότε θα θελει να σε βαλει στολουκι των επισκέψεων καιτης τσέπης του..
Έχω μια γνωστή ψυχολόγο που όταν οι πελάτες της χρειάζονται φρμακα,τους παραπέμπει σε ψυχίατρο...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΦΛΑΣΙΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΝΑΧ REMERON ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΜΟΥΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΩΣΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΔΩΣΕ ΤΟ SEROXAT ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΧΑ ΤΤΟΣΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ 150 ΚΙΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΘΕΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΧΑΧΑΧΑ .ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑΥΩ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΦΗ ΣΤΡΕΣΑΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΔΙΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .ΠΕΡΝΩ ΜΙΣΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΣΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΒΡΑΔΙ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΟΧΑΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ ΜΑΖΙ ΧΙΧΙΙΙΧΚΑΙ ΤΕΝΤΩΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ Ε ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΧΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΚΟΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Η ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ .ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΑΠΑΚΙΑ ΕΚΕΙΝ ΤΡΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ .Α ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;)
-
paidia kai go mia apo ta idia.oso kian den h8ela na blekso me farmaka tetia eblexa.na sas sisti8w kiolas eimai h maria 28 eton.:) k ipofero apo kriseis panikou!
-
Και εγώ έχω πάρει seroxat και δεν διάβασα καν τις παρενέργειες
για να μην μπω σε αυτό το λούκι να ξέρω τι μπορεί να πάθω.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πήρα για 8 μήνες και όταν αισθάνθηκα αρκετά ήρεμη το έκοψα. Κάποια στιγμή ένοιωσα την ανάγκη και ξεκίνησα πάλι και μετά από 6 μήνες πάλι το σταμάτησα. Αυτό που θέλω να πω είναι αυτό που λέει και ο nadragoras ότι ας μην στεναχωριόμαστε γιατί τουλάχιστον έχουμε την βοήθεια της επιστήμης.
Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα κακό να συμβουλευόμαστε τον γιατρό και το φάρμακο που μας δίνει στον δρόμο προς την ισορροπία μας. Φανταστείτε όσοι έχουν μυωπία να αρνούνταν να βάλουν γυαλιά. !!!!!!!
-
exeis dikio katarina an einai na ginw opws s prwta 8a ta oernw gia mia zoh an xriastei.se poses meres pianoun shmera einai h deyterh mera pou pira apo miso xapi.popo eimai kommatia akoma na sinel8o
-
Μου φαίνεται ή σου γράφω απο 2 πλευρές?????????????
Λοιπόν τα seroxat πιάνουν σε 14 μέρες. Μιλάω για πλήρη ισχύ. Τώρα το γεγονος ότι είσαι κομμάτια δεν είναι τίποτα άλλο παρά το ότι τώρα ο οργανισμός σου σε βρίσκει πιό χαλαρή και προσπαθεί να ισορροπήσει και επειδή του χρειάζεται καύσιμο = ενέργεια , σε νυστάζει , σε κάνει να νιώθεις κουρασμένη. Σε λίγες μέρες θα είσαι καλύτερα. Απλά προσπάθησε να ανταποκριθείς στο κάλεσμα του οργανισμού σου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου για τίποτα εάν είσαι κουρασμένη.Απλά κοσμήσου.
Είναι ένα φάρμακο που είναι γνωστό με γνωστά και καλά αποτελέσματα. Σε αυτό να είσαι σίγουρη. Και ούτε είναι ανάγκη να το παίρνεις μια ζωή.
Κάτι άλλο????
-
oxi me boi8hes poli kai 8a prospa8iso na mhn to skeutome allo.filakia kai perastika mou /mas.
-
Ένα μικρό μυστικό ....επειδή είναι αδύνατο να μην σκεφεσαι κάτι , αφού και μόνο που προσπαθείς να μην το σκεφτεσαι ήδη το σκεφεσαι .......το μυστικό είναι να απασχολείς το μυαλό σου με άλλη σκεψη..... κάνε ότι είναι δυνατόν να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι άλλο.
-
ok to ksero auto kano ixix
-
γεια σας παιδια σας ειχα πει οτι αρχισα πριν ενα μηνα το σεροξατ και το αποτελεσμα ειναι να ξαχασω τι ειχα και ξεχναγα μα μπενω και στο σαιταποτι καταλαβατε ειμαι τζαμι μια αρχισα και διαιτα χαχχα ποδηλασια κανω ο χειμονετος μαρια διαβασα τα ποστ σου δεν εχουμε τιποτα ειμαστε καλα δοξα τον θεο ολοι οι ανθρωποι ποια κατι περνουν για να ειναι καλα εχτεσ ακουγα στις ειδησεις πλεον 1 ατα δυο παιδια εχουν ανχος καταθλιψη κλπ εμ λεο τι να κανω ειμαι και γω ενας συχρονος ανθρωπος με αμαξι τρια μηχανακια 3 κινητα τεσσερισ υπολογιστες 5τηλεκοντρολ και ανχοσ ιδεοψυχαναγκασμους και φοβιες μια χαρα δηλαδη δεν μας λειπει τιποτα και ολα τωρα οπως ειπα ειμαι τζαμι και βλεπω την ευχαριστη πλευρα της ζωης καμια φορα ο ανωμαλος ξεχναω τι εχω περασει τοσα και λεω γαμοτο ναχα μια ψιλομελανχολια τωρα χιιχιχχιχιχιχχιχι
α παιδια μην σας δουλευοθν με ψυχαναλισεις και μπουρδες πολλα πραγματα ειναι χημεια και μονο χημεια το 90τις εκατο και αφου πατε στον ψυχολογο σιγουρα θα σας λεει προχωρα πας καλυτερα δεν χρειαζεσαι καμια φαρμακευτικη αγωγη αιστανεστε λιγο χαι και σε μια μερα αντε παλι τα ιδια την παλευεις και ετσι μην μπλεξεις με φαρμακα σας λενε τριχες θα χαλασεται μια περιουσια και θαστε σαν ουφο εξαρτημενοι αποτον καθε κομπογιαννιτη ο σωστος γιατρος ειναι ο ψυχιατρος και αυτος ναναι δικος σας ανθρωπος .ελεος δηλαδη παιζουν και κανουν πειραματα με εμας .λοιπον για να παρουμε τα πανω μας μαρακι πανω τους αντε καλοκαιρι ειναι να πας διακοπες να ευχαριστηθεις αντε καρδουλα μου μμμμακια σολους κατερινα μμμακια δεν σας ξερω αλλα σας αγαπω γιατι σας αισθανομαι .και μην ξεχνατε μας αγαπαει και ενας αλλος που τον θυμομαστε καθε πασχα μονο .:D
-
παιδια το email το βλεπεται οιποιος θελει ειναι επροσδεκτος μην φοβαστε δεν ειμαι ουτε γκομενοβοσκος ουτε ψυχολογος ενας απο μας ειμαι μμμακια σολους
-
και μεις σε αγαπαμε εισαι πολυ γλικος.εμενα η ψυχολογος μ με βοη8ησε πολυ πριν 10 χρονια π ειχα πολυ δυσκολη εφηβια κ την εμπιστευομαι,μου ειπε να κανω την 8ερπαιεα με τα φαρμακα δεν μ ειπε να μην τα παρω απλα 8ελει να με βοη8ησει να ζω και χωρις αυτα.μονο τα σεροξατ περνει γιατι απο τι ειδα περνουν πολα.εγω μονο λιγα νευρακια παραπανο ειχα κ ανχος τπτ αλλο.και τα σεροξατ σκευτικα πολυ να τα απρω δεν ειχα ξαναπαρει ποτε φαρμακα τετιου ειδους,
-
και γω εχω τα κιλακια μ μην ανισηχεις αλλα με την ταλεπορια το καλο ειναι οτι αρχισα να χανω και με τα φαρμακα τα σεροξατ δλδ δεν σκευτομε κα8ολου το φαγητο μονο απο αναγη αν εχουν αρχισει να δρουνε γιατι τα περνω μονο 6 μερες.
-
ναι μα θα μαθεις και χωρις αυτα απο μονη σου εγω απο τοτε που πηγα σε εναν γιατρο και μοθ δοσε τα σεροξατ μου ειπε παρτα και αμα χρειαστεις ξαναελα ε δεν ξαναπηγα οπτε περνω αναποδες το αρχιζω και μετα το ξεχναω απο μονο του και παντα στη αρχη νιωθω λιγο βαρεμαρα τεμπελια η λιγο τσιτομενος μετα ομως μια χαρα εσυ θα το ρυθμιζεις να κοιταξεις και τον θυροειδη σου οποτε ευκαιρησης και αυτο δεν το λενε οι ψυχοτετοιοι πχ ο αδελοσ μου και η νυφη μου ειχαν θυρεοειδη και τωρα περνουν και αυτοι απο ενα χαπακι εφορου ζοης το ταφ 4
ειναι οπως το κρυωμα αμα βλεπεις οτι αρρωστησες περνεις αντιβιωση ε αμα βλεπεις οτι εχεις ανχος κλπ περνεις ρο φαρμακο σου
-
ναι μ ειπαν οτι κατι παιζει με τον 8ιροηδη μ και 8α το ψαξω εκλεισα ειδη ραντευου,αλλα αν εχω ιροηδη αδικα περνω ανχολιτικα.μου προτειναν να παο σε καπιο κεντρο ψυχικης υγειας για να βρω καποιον να μου τα γραφει τα φαρμακα να μ ανοιξουν φακελο κλπ αλλα δεν μαρεσει αυτη η ιδεα.λες να τα περνω κ οποτε τα σταματαω και υποτροπιαζω να πηγενω σε εφιμερευων ψυχ να μ τα ξαναγραψει?
-
χαχααχχααχ βρε τι λες ? ακου κοιτα τον θυροειδη σου αμα εχεις το 90τισ εκατο ειναι απο αυτο
και δευτερον εγω περνω σεροξατ αμα καλυτερευο το ξεχναω και δεν το περνω αμα δω τα σκουρα το ξαναρχιζω δεν παω σε εφημερευον ψυχιατρειο η ψυχολογο σιγα το φαρμακο χωρις κοκκινη γραμμη ειναι παω στην φαρκακοπειο μου και αμα βρεθω στο ικα η οπυ ειναι ο συζηγος ασφαλισμενοσ το γραφεις και πας και το πληρωνεις ασε που στην αρχη μουχε γραξει δεκα κουτια ναχω χωρις συμετοχη χωρις να πληρωσω τιποτα και τ κεντρα ψυχικης υγειας και στο ικα να πας στο γραφουνε εγω βαζω την μανα μου στον οειραια και παει και τα γραφει αμα βαριεμαι και μενω σπετσες μην ανχωνεσαι ουτε ειναι τρελοφαρμακο απλα ειναι κατι σαν βιταμινες χημεια του εκγεφαλου
-
ειμαι χωρισμενη αχαχαχα και ειμαι στον ογα ασφαλισμενη.δεν ξερω που να παω να με συμβουκλεψει καποιος για τις δωσεις κ εχω φρικαρει.
-
ακου δεν ειμαι γιατρος τις πρωτες τρεις μερες περνε μισο καθε βραδυ μετα τις τρεις μερες περνε και μισο καθε πρι και μετα τεσερισ μερεσ μισο καθε μεσημερι καθε μεσημερι αυτη ειναι η δοση που περνω εγω μισο πρωι μισο μεσημερι και μισο βραδυ αλλα στην αρχη αν αιστανθεις κατι μην τα σταματησεις μετα την τδετερη βδομαδα οποσ ειπε και η κατερινα τελος ολα αλλα και παλι μην το σταματησεις κανε μια θεραπεια κανα δυομισαμηνο και μετα παλι το ελατωνεις σταδιακα οπωσ το αρχιζες δεν χρειαζεται τρελες δοσεις να δεισ με μισο μισο μισο θασαι μια χαρα και αν θες και ενα το βραδυ αργοτερα αν δεν δεισ αλλαγη οχι παραπανω θα γινεις ο κεντερης μετα χαχαχαχα και πηγενε στον ογα να σου γραψουν εκει χωρις συμετοχη νομιζω γινεται θα ρωτησω και εγω
-
οκ αλλα δεν περνω τοσο πολυ μονο μισο το πρωι και ηδη νιο8ω καλυτερα μετα απο 6 μερες.
-
εμ ειδες εσυ να το κανονιζεις αντε παω να κανω μαμ τε λεμε φιλακια
-
ναι φιλακια αλλα απο τι καταλαβα αν με ξαναπιασει κριση πανικου τα σεροξατ δεν8α βοη8ησουν ε?αρα πρεπει να εχω και καποια για τις δυσκολες ωρες γιατι οι τελευταιοι 2 ποανικοι μ ηταν πολυ δυσκολοι.
-
επισησ σημερα μουδιαζει το αριστερο μου χερι.καλο αυτο η κακο?οταν εμ πιανουν κρισες μου μουδιαζουν χερια ποδια οχι μονο το αριστερο.
-
Κουκλίτσα αυτά δεν είναι τίποτα . μπορει και να το παθαινες αλλες φορες και να μην το προσεχες. Και εγω νομιζα διαφορα οταν τα ποδια μου μουδιαζανε η τα χερια μου η το αυτί μου.
Μην δινεις σημασια ...............
-
ok μπικε και ενα κουνουπι στο αυτι μου αχχαχαχαχ.εχεις δικιο κ ειμαι σιγουρη οτι ειμαι υγιεστατη.μαρεσει πολυ η ζωη δεν 8ελω να πα8ενω διαφορες μπουρδες τετιες χχιχιχι.
παντος βλεπω κ πολλες ταινιες 8ριλερ παντα εβλεπα οπως και τωρα στο δωδ.ευχομε να μην με επιρεασουν τωρα π μου τυχε αυτη η κατασταση,
τον αυγουστο φεθγω διακοπες με τον μικρο κ τους γονεις μ σε ενος 8ειου μ το ξενοδοχει σε ενα υπεροχο νησι.ευχομε να μην εμ πιασει καμια κριση εκει κ γινω ρομποα.αχαχ
-
Να βλέπεις και να μιλάς και γενικά να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν ή τουλάχιστον που σε ενοχλούν λιγότερο.
Όσο για τις διακοπές βρες γιατρό να σου δώσει κάτι επι πλέον , έτσι ρε παιδί μου για την σιγουριά , να το έχεις στην τσάντα σου.
-
μαρακι τι κανεις να σε ρωτησω μονο πανικο εχεις
-
παντως και με το σεροξατ φευγουν οι κρισεις πανικου μηπως να επερνες αλλο μισο χαπι?
-
ενα θεμα που με στεναχωρει ξερω οτι στο σαιτ υπαρχουν ψυχολογοι και βλεπουν οτι δεν εχεις λευτα να πας καπου να ρωτησεις δοσεις κλπ ειναι κριμα ο στιγνος επαγγελματισμος θα μου πειται επαγγελματιες ειναι ε και γω ειμαι σε αλλο τομεα αν μου ζητησουν κατι το δινω ευχαριστως αμα δεν εχει καποιος.και δεν μπορει τες παντων
-
ετσι ειναι δυστιχως αλλα 9α παω σε εφημερευον να μου πει.τι ενοεις αν με επιανε μονο πανικος?λιγο το εχεις?ειχα ταση φυγης,αναγουλα,αδυναμια,ζα� �αδα,διαροια,φοβο,δυσπνια και μ ερχοτανε τρελα.ολα αυτα ειναιχ αρακτηριστικα της κρισης πανικου μου ειπαν οι γιατροι οι ψυχιατροι κ η ψυχολογος μου.παντος τα σεροξαν νομιζω με επιασαν .δεν στεναχοριεμαι για τπτ πλεον μονο για το αν εφαγε το παιδι μ αν ειναι οκ κλπ .για τα βασικα οχι για το κα8ετι οπως πρωταα.αν εβλεπα εναν κοκο σκονεις στο τραπεζι π.χ ανχονομουν κ δεν μπορουσα να κοιμη8ω αχαχαχ
-
ειχα παθει και εγω κανα δυο παλια και ξερω μην ανυσηχεις θα γινεις περδικι ναι να πας κοριτσι μου να σου γραψουνε
-
nai εσυ γιατι ομως περνεις σεροξατ?8α παω δεν το αφηνω μαρεσει πολυ η ζωη κ 8ελω να την χαρω.
-
Καλημέρα Μαρία....................................
Ελπίζω σήμερα να είσαι ακόμη καλυτερα//////////.............///////////
-
ναι ειμαι χ8ες ειχα εναν μικρο πανικο αλλα τον ξεπερασα γρηγορα.σκευτομαι οτι χ8ες νευριασα ελαχιστα κ το βραδι εμ επιασε πανικος εστω κ πολυ μικρουλης δλδ οποτε νιο8ω πιο εντονα 8α πρεπει σιγουρα να εχω παρει το σεροξατ διαφορετικα 8α με πιανουν πανιοι συνεχια?τοσο ευεσ8ητη ειμαι?τελικα εβγαλα συμπερασμα οσοι ειναι σαν εμενα στην 8εση μ πρεπει να ειμαστε πολυ ευεσ8ητη αν8ρωποι.
-
και κατι αλλο απο τοτε με ολη αυτη την φαση ωρε ωρες εχω εκριξεις μεγαλης χαρας και αλλες ψιλο8υμονω.ειναι νορμαλ αυτο?
-
Όλα μια χαρά είναι , έχε υπόψη σου ότι ο θυμός είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερος απο τις κρίσεις. Συναισθηματικά εννοώ. Μετά απο τον θυμό μπορεί να πας από την απογοήτευση μετά στην βαρεμάρα μετά στην ελπίδα.....να θυμάσαι ότι για να φτάσεις στην χαρά θα περάσεις πρώτα από μερικά άλλα συναισθήματα που δεν θα είναι ο <<στόχος σου>> αλλά θα είσαι σωστα στην διαδρομή για την χαρά...
-
καλα ποτε 8α εμ πιασουν τα σεροξατ?μαλλον 8ελω δωση για ελεφαντα δεν εξηγητε αλιως.τωρα ειμαι καλυτερα μονο δυσπνια εχω ευτιχως.
-
ok με πιασανε τελικα αλλα σημερα νιο8ω λιγο αδια8ετη οχι ομως οπως πρωτα καμια σχεση. τωρα 8α παω για γυμναστικη ευχομαι να κανει να γυμναζομαι.
-
καλησπερα κι απο μενα!θα ηθελα να πω στην Μαρια για το seroxat...το επαιρνα κι εγω και τοτε με βοηθησε πολυ,απλα κανει γυρω στον ενα μηνα και κατι για να πιασει τελειως και να διωξει τις κρισεις πανικου.εμενα μου ειχαν δωσει και κατι αλλα ηρεμιστικα για να τα παιρνω μαζι με το seroxat οταν θα παθαινω κρισεις...η αληθεια ειναι πως δεν τα χρησιμοποιησσ εκεινα καθολου.επαιρνα μισο για 1 βδομαδα για να συνηθισει ο οργανισμος το φαρμακο και μετα 1 καθε πρωι.τις 2 πρωτες βδομαδες ειχα ψιλοαναγουλες,τρεμουλο και ανορεξια καμια φορα αλλα αυτα κρατησαν μονο 2 εβδομαδες οπως ειπα μετα ειχα τις παρενεργειες που μου ειχε πει ο γιατρος απο την αρχη.1)αυξημενη ορεξη.ηθελα να τρωω παραπανω απο οτι συνηθως και κυριως γλυκα,ειχα βαλει 8 κιλα σε εξι μηνες που τα επαιρνα και 2)δεν ειχα οργασμο αλλα και οταν ειχα ερχοταν μετα απο πολυ κοπο και δεν ηταν κανονικος οργασμος.αυτα τα δυο ειχα σαν παρενεργειες και κρατησαν οσο κρατησε η φαρμακευτικη αγωγη.δεν σου προκαλουν εξαρτηση και ουτε σε αποβλακωνουν.ειναι ελαφριας μορφης αντικαταθλιπτικα.αυτα σου τα γραφω γιατι καταλαβαινω την αγωνια σου με τα φαρμακα τη ιδια ειχα κι εγω και χειροτερη μη σου πω.τις ξεπερασα τοτε τις κρισεις πανικου και μετα ημουν μια χαρα.βεβαια πρεπει να συνδυαζεται απο ψυχοθεραπεια και δυστηχως εγω δεν επεσα σε καλο ψυχοθεραπευτη και δεν με βοηθησε σε αυτον τον τομεα που ειναι και ο σημαντικοτερος γιατι με τα φαρμακα τα συμπτωματα φευγουν και οι κρισεις φευγουν αλλα για να μην επανελθουν πρεπει να τα χτυπησεις στην ριζα τους και αυτο γινεται με την ψυχοθεραπεια.τωρα που σας γραφω εχω μερικους μηνες που παθαινω ξανα κρισεις πανικου σε σημειο παλι να απιφευγω μερη και καταστασεις που φοβαμαι οτι θα μου τις προκαλεσουν..σκεφτομαι να παω ξανα σε γιατρο και να ξεκινησω παλι τα φαρμακα αλλα το κυριοτερο να βρω καποιον για ψυχοθεραπεια σωστη για να τελειωσει μια και καλη αυτο το μαρτυριο.δυστηχως επειδη το εχω ψαξει πολυ και εχω διαβασει πολυ ισως ειναι μια ασθενεια που κραταει χρονια...φευγει κι ερχεται...δεν ξερω αλλα ελπιζω ακομα οτι μπορει και να ξανανιωσω το αισθημα της απολυτης ελευθεριας που ειχα πριν γνωρισω τον φοβο και με σημαδεψει σε οτι και αν κανω.ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι με τις αποριες για το seroxat και αν χρειαστεις οτιδηποτε μπορεις να μου γραψεις...
κουραγιο σε ολους παιδια κι εγω τα ξαναπερναω τωρα και ειναι βασανιστηκο πολυ
-
και γω μια χαρα τα παω αρχισαν να με πιανουν και 8α τα απρω οσο χριαστει σευχαρηστω πολυ κοπελα μου..δεν με ξαναπιασαν κρισεις πανικου νιο8ω τελια αλλα μου εχουν κοψει καπως την ορεξη.
-
χαιρομαι που αρχισαν να σε πιανουν και ναι να τα παρεις οσο χρειαστει.οσο για το οτι σου εκοψαν την ορεξη ισως στον καθενα να φερνουν διαφορετικες παρανεργειες η\' ισως να περασει σε λιγες μερες αυτο.το σημαντικοτερο ειναι πως σταματησαν οι κρισεις πανικου:)