Το σταματαω γιατι δεν αξιζει.
Printable View
offtopic onQuote:
Originally posted by berg
;)
παιδια ας το κλεισουμε το 8εμα εδω.οτι εγινε εγινε δεν υπαρχει λογος να γινει τοσος τσακωμος για μια λεξη και ειναι κριμα ενα τετοιο τοπικ να γεμισει με 2 σελιδες μυνηματα που τσακωνομαστε.Off topic off
Λάθος παράδειγμα βρήκες δυστυχώς Νάσο μου να δημοσιεύσεις το topic αυτό ως κατηγορητήριο για την όλη μου συμπεριφορά , μιας και ήταν σε αυτό που επισήμως σου δήλωσα τη συμπάθεια και τον σεβασμό μου απέναντί σου για την μέχρι τότε στάση σου. ʼλλωστε όποιος διαβάσει ολόκληρο το topic που αναφέρεις θα το διαπιστώσει αυτό περίτρανα..... Με τη στάση σου μπορώ να σου πω ότι αν ήθελες να χάσεις την εκτίμησή μου απέναντί σου το κατάφερες χωρίς να καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους μιας και συμπάσχουμε από συγγενικά ψυχολογικά συμπτώματα....
Τώρα περί επιθετικότητας τα δεδομένα όλα δείχνουν ότι μόνος σου ξεκίνησες επίθεση......εγώ δεν σου έκανα καμιά μέχρι τώρα.....
Εκτός των άλλων επειδή τα υπόλοιπα μέλη εδώ δεν φταίνε σε τίποτα να διαβάζουν ανούσια μηνύματα έντασης που έχουν πυροδοτηθεί αποκλειστικά από εσένα ως προσωπική αντίδραση απέναντί μου , κλείνω αναγκαστικά το θέμα που ξεκίνησα για την δράση της σοκολάτας και δεν θα σου απαντήσω πλέον σε όποιο μήνυμα δημοσιεύσεις στο εν λόγο topic ακόμα και αν θίξεις εις βάθος τα ιδανικά μου......
Λυπάμαι για ακόμα μια φορά που τερματίζεται η επικοινωνία μας .......και ζητάω συγνώμη από όλα τα μέλη που αναγκάστηκαν λόγο δημοσίευσης να αναστατωθούν με τα όσα ειπώθηκαν.....Σε όποια πρόκληση του berg στο θέμα που άνοιξα δεν θα υπάρχει πλέον απάντηση μιας και είναι ανούσια και γελοία δεδομένου των συνθηκών.
Ας κριθεί ο καθένας από το σύνολο της συμπεριφοράς του εδώ!
Ολγα ποτε δεν ειχα το κομπλεξ για το τι θα πουν οι αλλοι. Ουτε με ενδιαφερει πως θα με κρινουν. Παντα κοιτω με ποιους ταιριαζω. Καθεσαι μιλας σε ολους και με λες πως θα κρινουν οι αλλοι. Στη ζωη μου μονος τα εβγαζα περα. Κατσε να ζητας επεμβασεις και παρεμβασεις αλλον. Σαν πολιτικος μιλας που σε εχουν εκλεξει. Αν θες να καθεσαι και να ρητορευεις καντο απο εμενα εχει κατι να βλεπεις. Την πλατη μου.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΞΕΙ ΤΟ 8ΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑ
τρώω σοκολάτα και φτιάχνεται η διάθεση μου!