Σε ευχαριστω πολυ bet μου,και εγω ευχομαι κ ελπιζω να πανε ολα καλα
Printable View
Eγω εχω συγκινηθει με το θεμα σου και χαιρομαι απιστευτα!! ισως ειναι που γεννησε η ξαδερφη μου πριν τρεις βδομαδες και ειμαστε μες στα μελια με τον μπεμπη, μας εχει κανει αλοιφη!!!!!!!!! ΑΝτε τα καλυτερα ερχονται!! Θα εχεις ενα τετοιο μουτρακι σε λιγο καιρο! Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο ειλικρινα!! Κι ας μην ειμαι μαμα, αυτο πιστευω!!
http://www.baby-poems.com/SweetBabyCover.jpg
Σε ευχαριστω λιλιουμ μου!κ εγω αυτη την αποψη εχω.αχ να σας ζησει ο μπεμπης!!!!!!!!γερος κ δυνατος να ειναι!!αχουυ τοοοοοοο τη γλυκο φατσακι ειναι αυτο εδω θελω να του φαω τα μπουτακιαααα!!!οντως τα μωρακια ειναι το κατι αλλο!!εγω ειμαι πολυ επηρρεασμενη απο το βαφτηστηρι μου,που ηρθε στον κοσμο πριν 4μηνες περιπου,εεενααας παιιιδααροοοοςς αααχχχχ!!!!(εχω κ δυο ανηψια,οποτε καταλαβαινεις,μιλαμε για τρελα!!!)
Eυχαριστουμε!!
Ωραια τελεια, νομιζω οτι σε προετοιμαζει το βαφτιστηρι!! Οτι πρεπει!! Κανε training!!!
ειναι πρωτη φορα που γραφω εδω να σε ρωτησω γιατι θελεισ να το ριξεις?δεν το θελεισ δεν εισαι σιγουρη τι?ειμαι 29 και προσπαθω 2 χρονια να κανω παιδι και εμενα ο θεοσ δεν μ ευλογησε ακομα οπωσ εσενα.να το σκεφτεισ καλα πριν το κανεισ.οτι κ αν αποφασισεισ ο θεοσ μαζι σου.:confused::confused::confused::confused: