με τον άλλο δεν μπορώ να παίξω,αφού με έφτυσε και δεν θα μου στείλει μήνυμα...(συγγνώμη που σας μπέρδεψα...απο δω και πέρα συζήτηση για τον Δ και όχι για τον φίλο μου!!)
Printable View
με τον άλλο δεν μπορώ να παίξω,αφού με έφτυσε και δεν θα μου στείλει μήνυμα...(συγγνώμη που σας μπέρδεψα...απο δω και πέρα συζήτηση για τον Δ και όχι για τον φίλο μου!!)
Εγω λεω γιατι δεν την ψαχνεις με τον φιλο σου και να αφησεις στην ακρη κ στα μπαρμανιλικια του τον Δ?
Απο οτι καταλαβαινω απ αυτα που λες δεν σου ειναι αδιαφορος ο φιλος σου
δεν ξέρω τι είναι...γενικότερα δεν μου αρέσει,αλλά μου αρέσει όταν φλερτάρουμε!
Αν σου αρεσει και σε γοητευει σαν χαρακτηρας ο ερωτας ερχεται.Δεν χρειαζεται να ειναι κεραυνοβολος,ουτε να ειναι κουκλος καποιος.
δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που το παθαίνω,αλλά τυχαίνει κάποιες φορές και μόνο που βλέπω κάποιον να σκέφτομαι "αν φιληθούμε,θα είναι φανταστικά" χωρίς ντε και καλά να σημαίνει ότι φιλάει τέλεια ή κάτι τέτοιο...ενώ άλλες φορές δεν μου βγαίνει φυσικά! με τον φίλο μου δεν μου βγαίνει.και έχω και το θέμα "δεν θέλω να μπλέκω με φίλους πλεον,γιατί μετά χάνεται η φιλία!"
Μαλιστα,οκ.ακυρο τοτε.Ευτυχως τουλαχιστον ξερεις τι θελεις και δεν μπλεκεσαι σε καταστασεις μονο κ μονο για να λες οτι εχεις σχεση,παρολο που εισαι μικρή,μπραβο σου.
Απ την αλλη στρεψε την προσοχή σου καπου αλλου απ τη στιγμη που βλεπεις οτι ο Δ δεν ανταποκρινεται,για τους οποιους λόγους.
Μην καθεσαι να αναλώνεσαι εκει
Ουτε οπως διαβασα παραπανω να τα βρεις με το πρωιν αγορι σου μονο και μονο για να μην εισαι μόνη το καλοκαιρί.Εκτος αν νιωθεις κατι γι αυτον.Αλλιως θεωρω οτι δεν εχει να σου προσφερει κατι,κ ισα ισα σου στερει την ευκαιρια να ξεκινήσεις κατι καινούριο.
Βρε Νηπενθές από όσο σε γνωρίζω καταλαβαίνω ότι θα σου ταίριαζε ένας τύπος πιο διανοούμενος, ξέρεις το γλυκό ευαίσθητο αγόρι με το κασκόλ γύρω από το λαιμό και τα ποιήματα παραμάσχαλα...λέω εγώ τώρα! Τι τους θέλεις τους μπάρμεν...Αλήθεια το έχεις σκεφτεί ποτέ;
τον έχω σκεφτεί περισσότερο περίπου όπως είναι ο μπάρμαν εμφανισιακά, να παίζει κιθάρα,να έχει τέλεια φωνή,ίσως ένα διακριτικό τατουαζ,όχι σκουλαρίκι, και να πιστεύει πως είμαι υπέροχη,αλλά να μην είναι και υπερβολικά ευαίσθητος!:p
σίγουρα δεν ξαναδίνω σημασία στον Δ αφού μισώ να γίνομαι ρεζίλι 2 φορές.
θα περάσω το καλοκαίρι με τους φίλους μου,κι ότι προκύψει! :)
2 φορές λάθος=βλάκας εσύ δεν είσαι ;)
ακριβώς!;)
Καλά έκανες.Μακάρι και τα περισσότερα αγοράκια της ηλικίας σου να είχαν τα @@ σου, όταν τους γυαλίζει κάποια γκόμενα.Αθλιότητα είναι να μην διεκδικείς κάτι που σ' αρέσει.
Μην μασάς, μεγαλώνοντας απλά θα βρείς και το ανδρικό "target group" σου. Δες το ως ένα είδος "προπόνησης".