Πολυ ωραία τα λες..συμφωνώ απόλυτα.
Printable View
Παιδιά εγώ όταν είπα για το Βασιλάκη Καϊλα δεν εννοούσα ότι μου το βγάζει εμένα αυτό!ίσα ίσα, δε μου δίνει τέτοια αίσθηση η γωνίτσα.Μου συμβαίνει κι εμένα πολλές φορές να μου βάζουν το ταμπελάκι λες και ζητάω τη γνώμη ή τη βοήθειά τους σε κάτι..πχ βγαίνω έξω κατόπιν πιέσεως εννοείται με την απόλυτα πετυχημένη φίλη μου Χ..εγώ σημειωτέον είμαι σε φάση απόλυτης οικονομικής κατάντιας για διάφορους λόγους..επίσης για τους δικούς μου λόγους δε μου αρέσει να συζητάω τα όσα με προβληματίζουν ειδικά με άτομα που δεν είναι καθόλου στην ίδια φάση.Γιατί?γιατί πάντα αναγκάζομαι να απολογούμαι επειδή δήθεν μεμψιμοιρώ και πέφτω ψυχολογικά και δε γελάω τόσο.Ε συγνώμη εφόσον μου τα πρήζεις στο τέλος θα στα πω τα όσα με προβληματίζουν και τι θα εισπράξω?τον Βασιλάκη Καϊλα...λοιπόν όσοι θεωρούν ότι έχουμε αρνητική αύρα ή ο,τιδήποτε παραπλήσιο ας πάνε να κάνουνε παρέα με την Πάτυ που είναι πάντα μέσα στην τρελή χαρά παρά το δράμα που ζει...εγώ προτιμώ τη Μάρθα Βούρτση πάντως ;-)
Α. Είναι καθαρά θέμα τύχης.
Β. Δεν ταιριάζουν τα τσάκρα μας.
Γ. Είμαι των άκρων και δεν δέχομαι συμβιβασμούς.
Δ. Είμαι τόσο γαμάτη και εκείνοι τόσο τυφλοί που δεν το βλέπουν.
Ε. Αλλοι 1500 λόγοι ανευ σημασίας.
Αγαπητή Remedy πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές ή απλα τυχαίνει ή κατι φταίει με μενα..Who knows...? Μπορώ να σου πω τι πήγε στραβά με κάθε φίλο που είχα...θα βοηθήσει αυτό? Θα βγάλεις πόρισμα αν φταίω εγώ ή οι άλλοι ή και οι δυο? Και αν το κάνεις σε τι θα χρησιμέψει? Το χω σκεφτεί πολλές φορές το θέμα και εχω καταλήξει οτι είναι απλά θέμα τύχης. Φαντάζομαι οτι σκέφτεσαι οτι μάλλον εγώ είμαι η αιτία. Αλλά θα σου κάνω μια ερώτηση πόσοι φίλοι έχουν περάσει απο την δικη σου ζωή και απο την ζωή του καθενός και δεν έχετε ξαναμιλήσει απο τότε? Υπάρχει μήπως κάποιος αριθμός που λέει οτι αν τον ξεπεράσεις φταίς εσύ? Απ οσο ξέρω όχι. Μερικές φορές δεν υπάρχει γιατί..shit happens.
Υ.Γ Για να μην παρεξηγηθώ χαίρομαι που απάντησες και που απαντάει ο καθένας εδώ, δεν έχω αρνητική πρόθεση, συζήτηση κάνουμε. :)
Σ'ΑΓΑΠΩ. Πόσο συμφωνώ με αυτο???? Σου ζητάνε και τα ρέστα! Αφου εσύ ρώτησες μωρή @#%$#$%#$$%.Quote:
Παιδιά εγώ όταν είπα για το Βασιλάκη Καϊλα δεν εννοούσα ότι μου το βγάζει εμένα αυτό!ίσα ίσα, δε μου δίνει τέτοια αίσθηση η γωνίτσα.Μου συμβαίνει κι εμένα πολλές φορές να μου βάζουν το ταμπελάκι λες και ζητάω τη γνώμη ή τη βοήθειά τους σε κάτι..πχ βγαίνω έξω κατόπιν πιέσεως εννοείται με την απόλυτα πετυχημένη φίλη μου Χ..εγώ σημειωτέον είμαι σε φάση απόλυτης οικονομικής κατάντιας για διάφορους λόγους..επίσης για τους δικούς μου λόγους δε μου αρέσει να συζητάω τα όσα με προβληματίζουν ειδικά με άτομα που δεν είναι καθόλου στην ίδια φάση.Γιατί?γιατί πάντα αναγκάζομαι να απολογούμαι επειδή δήθεν μεμψιμοιρώ και πέφτω ψυχολογικά και δε γελάω τόσο.Ε συγνώμη εφόσον μου τα πρήζεις στο τέλος θα στα πω τα όσα με προβληματίζουν και τι θα εισπράξω?τον Βασιλάκη Καϊλα...λοιπόν όσοι θεωρούν ότι έχουμε αρνητική αύρα ή ο,τιδήποτε παραπλήσιο ας πάνε να κάνουνε παρέα με την Πάτυ που είναι πάντα μέσα στην τρελή χαρά παρά το δράμα που ζει...εγώ προτιμώ τη Μάρθα Βούρτση πάντως ;-)
Το έχω επεξεργαστεί. Το λάθος που έκανα ήταν οτι στηριζόμουν σε ένα άτομο και μόνο..(τον/την εκάστοτε κολλητό/η μου) Βασικά το λάθος ήταν οτι στηριζόμουν στους άλλους..Τώρα ξέρω οτι πρέπει να στηρίζομαι μόνο στον εαυτό μου και να βλέπω το θέμα φιλία πιο χαλαρά. Βέβαια αν δεθείς δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα..γι'αυτο και σκέφτομαι οτι ίσως είναι καλύτερα να είσαι μόνος σου στην τελική ή απλα να έχεις γνωστούς.Πέρα απ'αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο..Είμαι εύκολος και ανεκτικός άνθρωπος.Quote:
οπως πολυ σωστα σχολιασες, γνωριζεις ηδη οτι ΣΥΝΗΘΩΣ φταινε και οι δυο πλευρες, εστω και δυσαναλογα...
και οχι, δεν σκεφτηκα κατι συγκεκριμενο περι του φταιξιματος σου η οχι, ουτε εχει σημασια να μου πεις εμενα, τι ακριβως συνεβη με καθε γνωριμια, πως εξελιχθηκε,τι ανταλλαχθηκε, κλπ... εχει σημασια ομως κατα την γνωμη μου, να το επεξεργαστεις μονη σου για να βρεις, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, το δικο σου μεριδιο ευθυνης σε αυτο που σου συμβαινει... να βρεις τι δεν σου αρεσει στον εαυτο σου, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ και να το βελτιωσεις. αν ΔΕΝ υπαρχει ομως και εισαι ενα ακομα αθωο θυμα, τοτε παμε παλι στις επιλογες Α,Β,Γ,Δ, αλλα και Ε.
A! Και προσπαθούσα να γεμίσω τα συναισθηματικά κενά μου μέσω της φιλίας..
Κοιτα ο καθενας αγαπητη/ε postmartem πιστευει στο δικο του θεο και νομιζω με βαση αυτα που βλεπω γυρω μου ο καθενας προσπαθει να σε κανει σαν κι αυτον γιατι νομιζει οτι αυτος ειναι τελειος και πρεπει κι εσυ να εισαι ετσι...ομως υπαρχει και μια μικρη ομαδα ατομων που σε δεχονται γι αυτο που εισαι....δλδ να σε θεωρουν γαματη οπως λες...πιστεψε με κι εγω εχω θεμα με τοις κοινωνικες επαφες και το κακο ειναι οτι εγω εχω ανθρωπους που μου μου λενε οτι ειμαι ακοινώνητη κοινος θελουν να βγαινεις εξω και να μιλας σε ολους λες κι αυτο ειναι καλυτερο...ειλικρινα πιστευω να ξερεις λιγους και καλους παρα πολλους και να αρχιζουν να λενε!!! Γιατι στο τελος χανεσαι κι εσυ και γινεσαι αλλος και δεν νομιζω να το θελουμε αυτο? σωστα?
Sorry για την αργοπορημενη απάντηση αλλα ειχα καιρο να μπω! Εχεις απολυτο δικιο σ αυτα που λες και συμφωνω και επαυξάνω αλλα το θεμα ειναι οτι αυτοι οι καλοι οι λιγοι δεν βρίσκονται πλεον! Ευτυχως το συνειδητοποιησα σχετικα νωρις οτι στο τελος πρεπει να σε νοιαζει μονο το τι πιστευεις εσυ και οχι τι πιστευουν οι αλλοι.
Αγαπητε δεν σπουδαζω ψυχολογια αν και θα ηθελα! Αλλα με ενδιαφέρει παρα πολυ το θεμα ψυχολογια και το γιατι κανει ο καθενας οτι κανει και ο τροπος σκεψης κλπ. Γενικως παρατηρω τους ανθρωπους γυρω μου και παντα θελω να μπαινω στην θεση του αλλου ωστε να καταλαβω γιατι κανει οτι κανει (αν και τις περισσοτερες φορες αυτο δεν γινεται γιατι πολυ απλα αν δεν εχεις ζησει κατι δεν μπορεις να το καταλαβεις)..Και επειδη εχω υπαρξει και απο τις δυο μεριες του ποταμου, και την καλη, και την ασχημη, καταλαβαινω πολλα πραγματα.Χαιρομαι που σ αρεσουν οι συμβουλες μου :)