-
ο τιτλος ειναι στο οτι πασχιζω τα φτιαξω ολα στην ζωη μου ωστε να νιωθω ανετα κατα τον τροπο που θελω. και πρεπει να φτιαξω κ αυτο οπωσδηποτε γιατι με χαλαει ασχημα. οχι επειδη με νοιαζει χεστικα κιολας απλα οπως ειπα, επειδη δεν σηκωνω μυγα σε οτι αφορα να με προσβαλλουν και ποσο μαλλον να με θεωρουν ηλιθια μερικα ατομα που στανταρ ειναι κατωτερα. δεν λεω οτι αξιζει λιγοτερο σαν ανθρωπος μην παρεξηγηθω, αλλα απο μενα ναι ειναι κατωτερη.
εγω την αποφαση μ την πηρα δλδ αμα δεν ζητησει συγνωμη η εστω δεν δω ενα στιγμα μετανοιας, εκοψα λασπη. και δεν μου κοστιζει και τιποτα. εγω εχω κ αλλες φιλες απλα ειχα εστιαστει εκει επειδη με χρειαζοταν. αλλα δεν ειμαι κανα βρακι μεταχειρισμενο. κ εγω ειχα γκομενους καινουργιους κ εγω ειχα το ενα κ το αλλο, ομως δεν εκανα ετσι μαθαινεις να διαχωριζεις οταν δεν εισαι πια 15! αμα δεν το καταλαβαινεις αυτο εισαι απλα μπαζο με ολη την σημασια της λεξης
ευτυχως που δεν εγραψα ποτε καμια φιλη μ και ολες με αγαπανε. αυτη ειναι μονη της και στα παπαρια μ πραγματικα επειδη εχω συναντησει κ αλλες τετοιες. φιλη που ειχα κωλο και βρακι να μ λεει πως ειναι αρρωστη και οτι δεν μπορει να βγουμε και να παιρνω σπιτι της να δω τι κανει και να μ λεει η μανα της πως βγηκε