Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί.
Printable View
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί.
Πολυ ομορφα Αμελι!!!!! Με εκφραζουν παρα πολυ!
Και γραφεις πολυ ομορφα!!
σε ευχαριστω πολυ Ghost !
να εισαι καλα !:)
Προφανως αναφερεσαι σε αυτο το βιβλιο:http://www.evripidis.gr/product.asp?code=010100029661 Το εχω διαβασει και το βρηκα συγκλονιστικο! Αυτο που ξεχωριζει ειναι η αμεσοτητα και η ειλικρινεια του! Δεν ειναι ενας διαλογος αναμεσα σε θεραποντα και θεραπευομενο καθως οι ρολοι στην πορεια εναλλασονται συνεχως! Εκει ακριβως βρισκεται η μοναδικοτητα και η μαγεια του,κανοντας το ξεχωριστο! Ακομα προτεινω ανεπιφυλακτα κι ενα αλλο βιβλιο που εχει γραψει η Καραπανου με τιτλο:"ΝΑΙ" http://www.protoporia.gr/product_inf...ducts_id/67974. Ειναι σε μορφη ημερολογιου το οποιο γραφει ενα ατομο που πασχει απο διπολικη διαταραχη (υπαρχουν επομενως αρκετα αυτοβιογραφικα στοιχεια της Καραπανου αλλα οπως λεει και η ιδια,αυτο το βιβλιο δεν πρεπει να θεωρηθει ως καθαρη αυτοβιογραφια) Μαλιστα η Καραπανου εκμυστηρευτηκε πως μεγαλο μερος του εν λογω βιβλιου,το εγραψε οντας η ιδια σε μια ψυχιατρικη κλινικη: "Σε αυτο το βιβλιο οφειλω το γεγονος οτι καταφερα να επιβιωσω απο τη φυλακη της κλινικης! Ηταν το παραθυρο προς τη ζωη! Η διεξοδος μου!" Σου ευχομαι,λοιπον,να δημιουργησεις κι εσυ τη δικη σου προσωπικη καταθεση ψυχης!!!
ALIA το "ΝΑΙ" το χω ακουσει κι εγω κ θελω πολυ να το διαβασω καποια στιγμη... πρεπει να ναι πολυ δυνατο...
Αμελι ωραιο το ποιημα σου! Γραφεις πολυ ωραια κ με ψυχη ! Κ φαινεται οτι το νιωθεις! Σου ευχομαι να τα καταφερεις με το βιβλιο αν τελικα αποφασισεις να το γραψεις! :)
σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου:)
το χω διαβασει ALIA.
οντως ηταν πολυ δυνατη πενα η Καραπανου!
(να αλλο ενα παραδειγμα ανθρωπου , που ενω επασχε απο δ.δ. καταφερε να ζησει μια δημιουργικη ζωη:) )
Θελω κι εγω να το διαβασω, αλλα ακομα δεν ειμαι σε φαση να διαβαζω γενικα!! Αλλα το χω στα υποψιν!! Απο κριτικες παντως που εχω διαβασει γι αυτο το βιβλιο εχω αποκομισει πολυ θετικες εντυπωσεις κ πιστευω οτι θα ταυτιστω σε ορισμενα σημεια οπως κ αλλοι διπολικοι φανταζομαι! Αυτο ειναι το ωραιο κ η μαγεια της υποθεσης, να μπορει να σε αγγιζει με τροπο γραφης δυνατο κ αληθινο, κ οχι εξωραισμενο!
Η δυναμη της ψυχης κ της θελησης εντελει ειναι ικανη να υπερνικησει ακομα κ τα πιο ανυπερβλητα εμποδια! (Παλι το ριξα στο φιλοσοφικο τρομαρα μου!!) :)
Λολ χαιρομαι που σ αρεσει !! (Τι ειπα παλι το ατομο, εε? :) )
εγραψες baby!!!;)
Xexe γραφω γραφω !!! :) (Το τι γραφω ειναι το θεμα αλλα τεσπα!!)
:D :p ;)
Μοιρασε μεσα βαθια το βραδυ αυτο καθως εφυγε
Πονο κ ματαιες υποσχεσεις, νεκρες ελπιδες
Σιδερα παντου μεσα στους τοιχους, κοκκαλα να σπανε
Γκρεμισμενα ονειρα, ψυχες που κλαινε ασταματητα
Συνθηματα καμμενα κ αιματα στους τοιχους
Πληγες απο ολους εκεινους που δεν μπορεσαν
Δεν καταφεραν να δραπετευσουν στο απυθμενο σκοταδι της απωλειας
Μονο μια στιγμη εχει μεινει - Κρατησου!
Η αφησε το χρονο να σπασει τα βασανιστικα δεσμα του μυαλου σου
Δεν μπορει, δεν υπαρχει η χαμενη προσμονη
Μια λαχταρα που δεν βασταξε, δεν σταθηκε ικανη
Να σε λυτρωσει απο το αιμα της ερημου
Ακου το συνθημα να δραπετευει, φυγε !
Μεσα σου καθρεφτες σπασμενοι, ονειρα ανεκπληρωτα
Μοναδικες κ υπεροχες στιγμες δυστυχιας
Κοψε τα αισθηματα κ μοιρασε κομματια
Ξεχασες ο,τι ηθελες να δωσεις
Η προσμονη της λυτρωσης εχει αρχισει αντιστροφως να μετραει
Κι αν το φως αυτο δεν σου ηταν αρκετο
Δες μονο αμα μπορεσες να αντισταθεις στη θεληση αυτη
Ροδες να γυριζουν ασταματητα, ονειρα να διαλυονται στο βουρκο
Μια στιγμη διερωτησου μονο ποσο απομακρα θα σπασεις παλι
Μεσα στο θρηνο της ψυχης σου.....
υπεροχο λακρυμοζα μου!!!:)
αληθεια πως ενιωθες οταν το εγραφες?
πως ενιωσες οταν ειδες ολοκληρωμενο το ποιημα σου?
thankies, οχι ρε συ βασικα δεν ενιωθα οταν το εγραφα, προχτες βραδυ το γραψα στις 3 τα μεσανυχτα εχοντας γυρισει απο club, ειχα πιει κ μαυρο κ μου βγηκε, οταν πιω γραφω πιο ευκολα κατι κ εχω περισσοτερη διαθεση για πραγματα
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί.
cause I feel very depressed...
there is nothing left to say...
hope bipolar disorder won't stop you from achieving your dreams my friend.
well, I 'm full of shattered dreams, living a bitter life and having a betrayed soul, that 's what bipolar depression makes me feel about myself and life generally, but we must have to keep on battling against this all , and not let bipolar disorder define who we really are .... we gotta believe we are stronger than that !!! And in the end we 'll achieve our goals and become winners through that disastrous and harsh fight !!:)
I don’t have the inner strength in order to keep on fighting:(
Yeah, you may feel so useless, wasted and creep, but the reality is by far differnet, I suggest you start to fight this fucking disgusting negative feeling and give it HELL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p
I'll try to!!!
I don't deserve this fuckin' negative feeling.
nobody does.
You don 't deserve it for sure !!!! So don 't let the reflection of these feelings make you torn !! Try to fix it !! It 's the effort that counts overall !!!!!!!! And... GOOD LUCK !!!!!!!!!!! :)
Υπάρχουν άνθρωποι εδώ...που σ αγαπούν και σ αγαπώ...
μα όλα λήγουν στο κενό...με μια αγάπη στο βυθό...!
Ami ωραιο !!!!!! :)
deleted.......
τα φρενα σου δεν λειτουργουν
μονολογεις "δεν ειμαι εγω"
μα οσο κι αν ξεμακρυνες
θα 'σαι για παντα εδω...!!!
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί.
Ειρηνη μου ναι, για σενα το χα γραψει.
το "τα φρενα σου δεν λειτουργουν", το εγραψα υπο την εννοια οτι στην μανια δεν ελεγχουμε τον εαυτο μας,ειναι σαν να τρεχουμε με 200 στην εθνικη χωρις φρενα,χωρις χειροφρενα....πατωντας μονο γκαζι...δεν θελω να στα θυμιζω και να σε στεναχωρω απλα ηθελα να σου επεξηγησω το νοημα του στιχου.
ειμαι βεβαιη οτι τωρα τα φρενα σου λειτουργουν και μια χαρα μαλιστα!!!:)
και μενα εχουν υπαρξει φορες καλη μου που τα φρενα μου δεν λειτουργουσαν αλλα τωρα οκ.
το π.μ. το ειδα και σου απαντησα πριν απο λιγο κουκλα μου.
οσο για το ποιηματακι που θες να μου γραψεις στα αγγλικα με συγκινει πολυ η ιδεα, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΗΗΗΗΗ!!!!!ΟΚ???????:p
EIΡΗΝΗ ΜΟΥ, ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟΣΗ ΕΓΓΥΤΗΤΑ , ΤΟΣΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ,ΤΟΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ..
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
ΗΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ?
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ?
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΣΑΙ , ΕΓΩ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ, ME TON ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ.
ΑΡΑΓΕ ΕΓΩ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ?
ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ Ε?
BIPOLAR ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΡΕ !!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ?
ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΠΩ ΗΣΟΥΝ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ …
υ.γ.το ποσταρισα και αυτο εδω για να ειναι ολα συγκεντρωμενα.
περιτο να σου πω οτι οταν το γραφα ημουν φορτισμενη συναισθηματικα πολυ....
ΟΜΩΣ......ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!!
that's the main thing!!!!!:):):)