Originally Posted by
claire
ρε παιδιά εντάξει, δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και μαλάκες, αλλά εγώ όσες περιπτώσεις ξέρω που κερατώνουν, μπροστά στις κοπέλες τους το παίζουν αγγελούδια. και ξέρω και άλλους κάφρους που δεν θα έκαναν ποτέ μαλακία.
Λοιπον, ζω σε μια πολη της ελλαδας οπου η μπαστουνοβλαχια ειναι κυριοχαρακτηριστικο των αντρων κυριως, ολων των ηλικιων δυστυχως, για εναν παραξενο και ακατανοητο λογο που πολυς κοσμος περαστικοι και ντοπιοι με εμπειριες εκτος πολεως προσπαθει να λυσει. Ο συγκεκριμενος, μπορει να ηταν μονο 30, αλλα η μπαστουνοβλαχια ειχε φωτεινη πινακιδα ΝΕΟΝ στο μετωπο μαζι με την τρεντιλα, ηταν δλδ ενας τρεντυ μπαστουνοβλαχος, ενα ειδος που ισως εσεις οι των μεγαλων πολεων να μην ειχατε τη χαρα να γνωρισετε. Αυτη η ιδιαιτερη κατηγορια ανθρωπων στην οποια δυστυχως εχω εντρυφυσει δια της παρατηρησεως καθως ευδοκιμει ταμαλα στην περιοχη, χαρακτηριζεται ΚΑΙ απο καφριλα, ΚΑΙ απο γνησια βλαχικη κουτοπονηρια. Ειναι σαν το γουος εν γκοου 2 σε 1. Μπορει σε αλλες πολεις αυτοι που το παιζουν αγγελουδια να φορανε το κερατο, εχουμε και απο αυτους, αλλα αυτοι ειναι οι πιο εξελιγμενοι. Γιατι εδω και αυτοι που κοιτανε θα κανουν την στραβη ανετοοοοτατα, γιατι εχουν μια βλαχοτιμη να χτισουν στον καφενε
επίσης οκ κι εμένα μου τη σπάει τρελά να κοιτάει ο άλλος, αλλά 1. οκ, μπροστά μου να μην κοιτάει, αλλά όταν είναι μόνος του είναι οκ? 2.ε, πάντα κάπου πέφτει το μάτι ακόμα κι αν ο άλλος ο κακομοίρης προσπαθεί, ντάξει, δε νομίζω να είναι θέμα σεβασμού.
ΤΟ να καρφωνεται ο φιλος σου σε μια κοπελα μπροστα σου ενω ειστε στην ουρα ενος ταμειου, αυτη να αλλαζει θεση αηδιασμενη, και μετα να πηγαινει δεκα μετρα πιο περα για να μπορει να την βλεπει, εσυ το θεωρεις σεβασμο στο προσωπο σου; μετα, προσθεσε οτι εισαι και λεχωνα και οτι πριν λεγες μερες εκανες το παιδι του