Χαχαχαχαχαχαχα...νιωθω τοσο λαπας που προσπαθω να αποφευγω τις βρισιες κ απλως λεω ηλιθιοσαυρος,μπουμπουνας κλπ κλπ!:P
Printable View
Χαχαχαχαχαχαχα...νιωθω τοσο λαπας που προσπαθω να αποφευγω τις βρισιες κ απλως λεω ηλιθιοσαυρος,μπουμπουνας κλπ κλπ!:P
μπα όχι, εμένα μ' αρέσουν από μικρή έβριζα σαν λιμενεργάτης και πολλές φορές οι άλλοι σοκάρονταν χωρίς να το κάνω επίτηδες βέβαια :)
Gypsy Cello me too !!!! Κι εμενα μου λεγε η μανα μου οτι για τα λιμανια ειμαι να δουλεψω η μου λενε οτι βριζω σαν νταλικιερης!! Αλλα μου βγαινει αυθορμητα αν κ προσπαθω να το ελεγχω, εχει τυχει να μου ξεφυγουν λεξεις ακομα κ σε χωρους που δεν επρεπε κ με κοιτουσαν ολοι καπως περιεργα !!!!
Ναι και γω και σε συνδυασμό με τον υψηλό τόνο φωνής που διαθέτω από φυσικού μου, έχω γίνει πολλές φορές ρεζίλι δημοσίως και έχω αποκαλύψει πολλά μυστικά χωρίς να το θέλω!
Εμενα μου λενε οι γονεις μου "μη φωναζεις καλε δεν ειμαστε κουφοι" κ επισης οταν βριζω νομιζουν οτι ειμαι τσαντισμενη αλλα αυτο δεν ισχυει παντα δλδ ειτε ειμαι τσαντισμενη ειτε οχι παλι ετσι θα μιλησω βεβαια οταν ειμαι τσαντισμενη βριζω χειροτερα επειδη φορτωνω...!!!
Ασε εχει τυχει φορες να φωναζω κ οι αποκατω να χτυπανε το ταβανι με τη σκουπα χαχαχαχαχα ελεος ειναι σου χει συμβει εσενα αυτο???
Εγώ μένω σε μονοκατοικία, ευτυχώς γιατί οι άλλοι δυσκολεύονται να διακρίνουν την διαφορά μεταξύ εκνευρισμού και θυμού!! Φταίει και η μάνα μου όμως γιατί είναι πραγματικός ψυχοβγάλτης!!
άσχετο,αλλά νομίζω πως αύριο θα βγω για πρώτη φορά ραντεβού!:o
ωραίο νέο! γιατί δεν έχεις ξαναβγεί;
όχι με κάποιον που δεν τα είχα!:s
17 είμαι ακόμα...το μόνο ραντεβού που έχω βγει πριν τα φτιάξω με κάποιον ήταν στη γειτονιά,αφού η τελευταία μου σχέση ξεκίνησε όταν ήμουν 14,5!:s
δεν είμαι όμως και τόσο ενθουσιασμένη για αύριο....και θα πάμε πρωι,για καφέ.....
17 είσαι όπως λες. Τι πα'να πει δεν είσαι ενθουσιασμένη κι ότι θα πάτε για καφέ το πρωί? Μια χαρά είναι ο καφές και μάλιστα πρωί ;)
Να περάσεις όμορφα και να το απολαύσεις είτε είναι όντως ένας καφές το πρωί με ένα άτομο που μπορείτε να κάνετε μια ωραία κουβέντα είτε η αρχή ενός καινούριου έρωτα.
δεν λέω ότι δεν είμαι ενθουσιασμένη με την ώρα...απλώς ανέφερα ότι θα πάμε πρωι κλπ...
αλλά ενώ είναι πολύ ωραίο παιδί,παίζει σε συγκρότημα (πράγμα που μου αρέσει),είναι έξυπνος.....δεν νιώθω τον ενθουσιασμό που θα 'πρεπε να νιώθω!:s
το ελπίζω,γιατί είναι συνομήλικος,πράγμα καλό...και θέλω να νιώσω αυτό το γλυκό σκίρτημα που ένιωθα παλιότερα για κάποιον άλλο και έχω αρχίσει να σκέφτομαι "θα το ξανανιώσω?!"
Τρώγωντας έρχεται η όρεξη. Θα δεις από την μεταξύ σας αλληλεπίδραση.
ωωω...ναι...μακάρι να ανακαλύψω ότι υπάρχει χημεία!!