Έγραψες: "... Παιδιά στην περιοχή δεν ξέρω αν υπάρχει κτηνίατρος αλλα και να υπάρχει δεν έχω τρόπο να την μεταφέρω μέχρι εκεί..Επίσης η γάτα έρχεται όποτε θέλει οπότε και να φωνάξω κάποιον δεν είναι οτι θα ξέρω που είναι ανα πάσα στιγμή..περιφέρεται..Η ίδια γλύφει την πληγή της (ως γνωστόν το σάλιο είναι αντισηπτικό) και πριν απο λίγο της έβαλα μπεταντιν (μου έκανε χχχχχ..μάλλον δεν της άρεσε lol) ελπίζω οτι θα γιατρευτεί αν της βάζω μπενταντιν σε καθημερινή βάση..Επίσης έχει αρχίσει και σκουραίνει..μάλλον αρχίζει να σχηματίζεται καύκαλο :)...".
Νταρκ, θα πρέπει να κινηθείς λίγο. Με μια αναζήτηση στο γούγλη, δες ποιοί κτηνίατροι είναι στην περιοχή σου. Το ίδιο και για σωματεία, έστω το πλησιέστερο σε σένα. Μη ψάξεις για του δήμου σου, αλλά για εθελοντές στο δήμο σου. Έχει διαφορά. Αν θέλεις, πες μου που είσαι - και με μήνυμα αν θες - για να σε βοηθήσω. Έχω πολλές επαφές με εθελοντές από Αθήνα. Προσωπικά με ενδιαφέρει να βοηθηθούν τα ζώα. Αυτά τα... ολίγα. Μπαίνω πολύ σπάνια. Θα χαρώ να βοηθήσω και στείλε μου μήνυμα αν θέλεις προσωπικό για να σου πω κάποια ονόματα ή τηλέφωνα. Καληνύχτα σε όλους.