gamw to 1% mou. twra mou erikses perissotero to ithiko. tespa xesto 8a dw ti 8a kanw
Printable View
gamw to 1% mou. twra mou erikses perissotero to ithiko. tespa xesto 8a dw ti 8a kanw
Μεχρι τα 18 εισαι εφηβος εχεις καιρο ακομα...εγω δεν θυμαμαι σε τι ακριβως ηλικια ειχα πληρη...αποκαλυψη...οσο για το τεχνικο ζητημα που σε απασχολει πραγματικα δεν ξερω.
Dash και λοιποί που φοβάστε ότι θα υπάρχει πρόβλημα αφού κάνετε την εγχείρηση κτλ, το πρώην αγόρι μου είχε κάνει κάποια στιγμή στη διάρκεια της σχέσης μας για ιατρικούς λόγους και μετά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, μην αγχώνεστε δηλαδή ότι η κοπέλα θα φρικάρει, το \"χειρότερο\" που μπορεί να πάθει είναι να το απολαύσει περισσότερο ;)
καποιος που να εχει ή να είχε φίμωση? γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει ενόχληση στο σεξ?
Δε ξέρω άτομο με φίμωση, αλλά κάποιον που είχε πρόβλημα με το χαλινό. Όταν είχε μεγάλη στύση, τον τράβαγε και τον πονούσε αρκετά ώστε να χάσει και τη στύση. Και τον πονούσε πολλές φορές και κατά την επαφή. Άρα μπορώ να πω ότι είχε πρόβλημα γιατί δεν ευχαριστιόταν όπως θα έπρεπε τη σεξουαλική πράξη. Λύθηκε με μια απλή επέμβαση 5 λεπτών, με τοπική αναισθησία. Οπότε φαντάζομαι ότι με φίμωση θα είναι ακόμα χειρότερα.
Το ζήτημα όμως είναι erniesto ότι αν δεν επισκευτείς έναν ειδικό γιατρό, δε μπορείς να ξέρεις πραγματικά αν έχεις φίμωση, πως αντιμετωπίζεται η κατάστασή σου κλπ. Και τι βλακείες είναι αυτές που σκέφτεσαι ότι θα γίνεις ρεζίλι στους δικούς σου και στους γιατρούς; Οι δικοί σου σε έφεραν στον κόσμο, ξέρουν το σώμα σου από τότε που ήσουν μικρός. Και οι γιατροί ούτε καν μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Φαντάσου τι βλέπουν κάθε μέρα οι ουρολόγοι. Η σκέψη τους μάλλον θα είναι, \"α, επιτέλους, μετά από μία μέρα που είδα 3 με καρκίνο του προστάτη, 5 με ανικανότητα στύσης, 10 με αφροδίσια νοσήματα, ορίστε και κάτι καλό, θα βοηθήσουμε έναν έφηβο να ευχαριστηθεί τη μετέπειτα σεξουαλική του ζωή\".
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο, το μλκς ειναι αυτες?
Το πεος με περιτομη ειναι σαφως πιο ωραιο, σαφως πιο καθαρο και πιο μεγαλο. Μονο θετικα υπαρχουν. Μην τρελλαινεστε. Το προβλημα μαλλον ειναι αλλου και τα ριχνεται ολα εκει.
μπορεί και επιπλοκές.Quote:
Originally posted by gramle
Μονο θετικα υπαρχουν.
you are not a man...;-)Quote:
Originally posted by gramle
προβλημα μαλλον ειναι αλλου και τα ριχνεται ολα εκει.
αυτο ακριβως, δεν ειμαι αντρας και το βλεπω απο την μερια της γυναικας το πως βλεπει εναν αντρα με περιτομη. και το βλεπει μονο θετικα ή και αδιαφορα. αρνητικα παντως δεν μπορει να το δει με τιποτα.
έχε υπ\'όψιν σου πως ο άντρας σπαταλά τόσο χρόνο σκεπτόμενος το πέος του όσο δεν σπαταλά για τίποτα άλλο στη ζωή του. η αδιαφορία δεν είναι η σωστή λέξη.;)
αδιαφορια εννοω με την καλη εννοια. τι με νοιαζει εμενα αν εχει πετσακι ή οχι? αυτο που με νοιαζει εμενα ειναι αν ειναι καλος στο κρεββατι. με πετσακι ή οχι
τωρα τι να πω? με αποστομωσες
Το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί απ\' οποιονδήποτε έχει ένα πέος ή αγαπάει κάποιον που έχει ένα πέος ή θέλει ένα πέος.
dan savage
Η Πάλευ αρπάζει το θέμα απ΄το κεφάλι.
Playboy
(από το εξώφυλλο)
Aπολυτως καμια ενοχληση ...Quote:
Originally posted by erniesto
καποιος που να εχει ή να είχε φίμωση? γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει ενόχληση στο σεξ?
βεβαια δεν εχω παει ποτε σε γιατρο για να ξερω σε ποια κατηγορια ανηκω , το μονο σιγουρω ειναι πως εχω ....
Ουδεποτε με προβληματισε , ουτε στην στυση , ουτε στο sex , ουτε στις συνοδους μου , ουτε σε πονο ...
παρα μονο με προβληματιζε και με προβληματιζει ως κατι διαφορετικο απο τους υπολοιπους 95% των ανδρων ...
Δηλαδη το θεμα ειναι αποκλειστικα και μονο ψυχολογικο ...
Ειχα σκεφτει και εγω να κανω την επεμβαση , αλλα μετα απο αυτα που διαβασα , αποθαρρυνθηκα ...
Στην τελικη και τι εγινε ?
(σημειωσε πως εγω ειμαι 29 ετων , φιλε μου)
Οπως σου εγραψε και καποιος αλλος θα πρεπει πρωτα να δοκιμασεις , να δεις τι γινετε , και μετα κρινε αν μπορεις να ζησεις με αυτο η οχι ...
εγω 12 χρονια τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα ....
Στην τελικη αν φοβασαι και δεν ξερεις , πως θα ειναι η πρωτη σου φορα , (με φιμωση χαλινου κιολας) , -αν και ειμαι αντιθετος 100%- δοκιμασε επι πληρωμη να κανεις sex , ουτως ωστε να εχεις testαρει πως ανταπεξερχεσαι στην περισταση ...
ακούω πως με την περιτομή υπάρχει πόνος.. Ένας άλλος είπε πως ούτε μποξεράκι δεν θα μπορεί να βάλει... αυτό γιατί σημβαίνει? είμαι κι εγώ ένας άλλος με φίμωση αλλά πρέπει να γνωρίζω τι θα μου σημβεί μετά την περιτομή... περιμενω σύντομα απάντηση
Μετά από οποιαδήποτε επέμβαση σε οποιοδήποτε σημείο είναι κάπως επώδυνα για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Φυσικό είναι να συμβαίνει το ίδιο και για αυτή την περιοχή. Μετά όμως από αυτό το διάστημα (που θα το γνωρίζει σίγουρα ο γιατρός) γιατί να υπάρχει πρόβλημα; Έτσι κι αλλιώς σε στύση η βάλανος αποκαλύπτεται σε όσους δεν έχουν φίμωση. Ή μήπως 120 εκατομμύρια Αμερικανοί δε φοράνε μποξεράκια;
Πάντως με αφορμή το θέμα διάβασα μερικές πληροφορίες (κυρίως wikipedia) και έμαθα ότι υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για τη θεραπεία της φίμωσης. Και φίμωση από φίμωση (ή μάλλον αυτό που λέμε γενικά φίμωση) διαφέρει και αντιμετωπίζεται ανάλογα. Οπότε ίσως κάποιος θα έπρεπε πρώτα λίγο να το ψάξει και σίγουρα να επισκεφτεί κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον 2 γιατρούς για να σχηματίσει γνώμη (αν θέλει ντε και καλά να αποφύγει την περιτομή).
παιδια οι αντρες με φιμωση πως νιωθουν σε στυση?το μεγεθος ειναι μικρο του πεους?ρωταω απο απλη περιεργια