χαχαχαχα
Αυτό το θρεντ είναι διαβολικά σουπερ
Printable View
εγω θελω να μου εξηγησει καπιος τη διαφορα του μασωνου με τον σατανιστη
ευχαριστω για οποιες πληροφοριες μου δωθουνε
Μασόνος είναι ο/η gupsy cello. Σατανιστής είμαι εγώ. Επίσης έχω ακούσει ότι στο φορουμ υπάρχουν illuminati, ροδόσταυροι, skull and bones και knight templars
Lol σοβαρά δεν έχουν καμία σχέση. Μασόνοι είναι μια σέκτα ελίτ πλουσίων που έχουν δικά τους πιστεύω, οι σατανιστές είναι κάτι γραφικοί που πιστεύουν στον σατανά (δεν ξέρω αν υπάρχουν πλέον, ήταν της μόδας στα 70s/80s/90s. Βέβαια ούτε οι μασόνοι υπάρχουν ιδιαίτερα πλέον). Cool huh?
Όχι εγώ είμαι ο Εωσφόρος ο ίδιος αφού ήταν αριστερόχειρας όπως και 'γω!
kai spiti na glithotho kati tha bro na autokatastrafo.kala esy pou to xereis oti o eosforos itan aristeroxeiras sas ypegrapshe kati moipos
το διάβασα στο ίντερνετ, μαζί με άλλα κουλά για τους αριστερόχειρες.
αφου τα πιστευεις και τα φοβασαι, τρεχα να σε συμβουλεψει παπας και πιστευω θα βρεις την υγεια σου, θα πας να σε κοιταξει και να σε διαβασει, θα πειστεις οτι ολα ειναι οκ και θα ησυχασεις... μονο αυτοι θα σου προσφερουν σωτηρια αφου το μυαλο σου εχει μπλεξει! το γραψα και στο ξεκινημα εξαλλου:
εγω πριν μια εβδομαδα τα ειχα παρει τοσο πολυ και εχυσα εναν αγιασμο που ειχε δωσει ενας συγκενης απο την παναγια της τηνου και τωρα φοβαμαι μην παθω κατι επειδη εριξα το αγιασμα στην τουαλετα
δεν ειμαι πολυ πιστη και φοβαμαι να το πω
δεν ειμαι ουτε σατανιστρια
ουτε αθεη
ουτε τιποτα
απλα δεν εχω πιστη σε κανεναν θεο,πιστευω περισσοτερο σε εμενα
λετε να τρελαθηκα ρε παιδια?
κατι εχω παθει τελευταια,οχι οτι δεν ημουνα
αλλα αισθανομαι περιεργα αυτο το καλοκαιρι
μα πεταξα ρε πετραν αγιασμα,ξερεις τι σημαινει αυτο?πεταξα ενα συμβολο της ορθοδοξιας,και μαλιστα στην τουαλετα:(
αλλα το πεταξα γιατι ξερω οτι το αγιασμα ειναι νερο για τους πιστους,οτι κανενα αγιασμα δεν θα με κανει καλα
παντως πιστευω ακομη οτι εκανα φοβερη αμαρτια :(
Ποια ορθοδοξία, αγιάσματα και εικονίτσες. Αν όντως υπάρχει "πανάγαθος θεός" και εσύ είσαι καλό κορίτσι θα το δει ok. Λες να υπάρχει όντως θεός που έχει φτιάξει όλο αυτό το πολύπλοκο πράγμα και προσέχει αν εσύ πέταξες νερό που κάποιος μαυροφορεμένος τύπος από πάνω έχει πει κάτι προσευχές η αν έφαγες ταραμά την καθαρά δευτέρα?
ετσι με εχουν μαθει απο μικρη,δλδ κοινωνισε αλλα μην φας κρεας,πανε εκκλησια πασχα,χριστουγεννα(φετος δεν πηγα,εκανα επανασταση αρkει να μ βγει σε καλο:(),ειναι αμαρτια να βριζεις,να πινεις,να φωναζεις,να κανεις λαθη,να ντρεπεσαι,να εχεις πανικους,να εχεις κοινωνικη φοβια,ολα αυτα ειναι μια αμαρτια συμφωνα με καποιους..και φοβαμαι οτι αν κανω το αντιθετο θα πεθανω:(
ayta grafontai peri antixristou ota kaneis the tha pisteyei o kosmos tha zi stin kosmara toy ara pame kata diaolou
και ο διαολος ειναι κακος?νομιζω οτι μας ενωνει τελικα για να παραδεχτουμε ολοι τις ατελειες μας,να δεχτουμε το κακο μας εαυτο σε ολους υπαρχει.η μηπως ειμαστε ολοι αντιγραφα του θεου-χρηστου-παναγιας,ο θεος επλασε τον κοσμο,ο χρηστος ενω ηταν γιος θεου ,τελικα γεννηθηκε απο την παναγια και τον κρινο,και η παναγια εκλαιγε το γιο της στο σταυρο..που παμε ρε ετσι?καλυτερα να πιστευω στα διαολια παρα στα κομποσχοινια:P
ωχ ρε παιδια ειστε σοβαροι???? εχω λιωσει μ αυτο το θρεντ χαχαχαχαχαχαχ ελεος!!!!!!!!!
Λοιπον ο Αντιχριστος ειμαι εγω να τελειωνουμε επιτελους κ πανε ρε συ mayris σε καναν παπα τι να σε πω πια αφου σου χει κολλησει τοσο κ ελαττωσε το ποκερ ειναι του διαβολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ιου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για μένα το να πιστεύεις στο θεό είναι το ίδιο με το να πιστεύεις στο διάβολο, σατανά, αντίχριστο και οτιδήποτε. Δεν το διαφοροποιώ καθόλου στο μυαλό μου.
Και τα δύο σημαίνουν πως πιστεύεις ό,τι υπάρχει κάτι έξω από τον άνθρωπο που επιδρά σ΄αυτόν, καθώς η δύναμή του είναι μεγαλύτερη από του ανθρώπου, έχει ικανότητες ποιότητες που είναι έξω και πέρα από σένα. Δε μ'ενδιαφέρει τίποτε το έξω/πέρα/'σ'απέρα, είμαι πεπεισμένη πως είναι προπαγάνδες, και πως συμφέρουν οργανισμούς και θεσμούς να χρησιμοποιούν ανθρώπους και λαούς με εργαλείο το φόβο και την υποταγή. Δε μπορώ, η μέση μου διαμαρτύρεται.
kai o kathe anthropos exei diaforetikes dynameis ara epigrati mia ierarxia ???????????????????????
θα σας παρει και θα σας σηκωσει, αυριο εχουμε του αγιου πνευματος νομιζω.
δευτερα του αγιου πνευματος....
και ο χρηστος -ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
σορρυ που θα το πω τοσο ευθεως αλλα μαλακιες σε μαθαινανε τι ειναι ολα αυτα ρε συ ελεος μην κανεις το ενα, μην κανεις το αλλο, μαλακιες για να χειραγωγουν τον κοσμο, εγω παντως δεν τα πιστευω αυτα, κ ας παω στην κολαση αλλωστε i live into hell !!!!!!!!!!!!
good girls go to heaven, but bad girls go EVERYWHERE !!!!!!!!!!!!!! (πως μου ρθε τωρα αυτο λολ!!!)
χρηστος -ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ tha mas trelanete
Lacry πάντως σπίθα πετάνε και ανάβεις! Τι ζώδιο είσαι;
Ε ΝΑΙ ΗΤΑΝΕ ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΛΙΓΟ ΣΑΧΛΑΣ,ΛΙΓΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΛΙΓΟ ΠΟΤΗΣ.ΛΙΓΟ ΘΥΜΑ,ΛΙΓΟ ΕΡΙΧΝΕ ΚΕΡΑΤΟ,ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ,ΠΟΛΥ ΔΙΠΟΛΙΚΗ,ΠΟΛΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ,ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ,ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ,ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΛΚΟΟΛ (ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΡΑΣΙ?,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΡΕΛΑ(ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ).ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Η
ΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ?ΜΕΤΑ ΑΠ0 ΧΡΟΝΙΑ...................................... ...................
ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ....ΦΙΛΑΚΙΑ/.
everybody stay into the hell exept the devill he make spa in the blood
ELA OLA TA TAVRAKIA MAZEUTIKAME
EIMASTE POLI KALA PAIDIA
MEXRI NA MAS PEIRAKSETE TO KERATAKI///
ELA P EIMASTE KAI XAZOI....MAKIA
Ολγακι κι εσυ??? :) Εχει πολλους ταυρους στο φορουμ!!! ναι ετσι ειναι, ειτε θα μαστε πολυ καλοι ειτε θα αναβουμε κ θα τα παρουμε χοντρα!!!!!!!!
ETSI LAKRI;D
Ιουυυ οι ταυροι κι αν δεν αναβουν!!!!! Μαινομενος ταυρος που λεμε !!!!!!!!
Εσύ όμως μου φαίνεσαι λίγο παρορμητική. Οι ταύροι είναι γήινοι τύποι γι' αυτό περισσότερο ήρεμοι. Έχω κολλήσει με τα ζώδια τώρα τελευταία...
oi tavroi einai malakes ekpaide3uomena onta kai kathodigoumena me tous tavromaxous...
kai tous skotwnoun an den einai mesa ekei...an den einai mesa sta plaisia twn taurwmaxwn...
Λολ κ εγω πολλες φορες κολλαω με τα ζωδια κ καποια χαρακτηριστικα αλλωστε δεν ειναι στανταρ σε ολους το ιδιο, ναι ειμαι περισσοτερο παρορμητικη κ εντονη προσωπικοτητα παρα ηρεμη....:p
επηρεάζει και ο ωροσκόπος περισσότερο απ' ότι φάνταζεσαι :p