Γιατί την έκανες να σταματήσει να μπαίνει στο pc?
Printable View
Dalia βάλσαμο.......
και εσύ SpyrosGR21 όποιος και αν είσαι δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά για το thread σου http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1187.
Ο Clapton (που τον είχα ξεχάσει και έπρεπε να τον θυμηθώ)παίζει ασταμάτητα
Οκ πρέπει να το πώ. Γεγονότα είναι και όχι απλά σκέψεις. Δικαιούστε να τα γνωρίζετε για να με βοηθήσετε.Quote:
Originally posted by Dalia
Ε λοιπόν το κόλημα με το messenger της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου το περιέγραψα στα αρχικά posts μου
Δεν σταμάτησε ποτέ να μπαίνει όμως και να τον ψάχνει αυτόν τον άλλον. ΟΚ το δέχτηκα ότι ήταν η ανάγκη της να ξεφύγει. Όμως παραξέφυγε. Βρήκε άλλον και πάλι τα ίδια. Και χειρότερα. Μετά από δύο μυνήματα βρέθηκαν να κάνουν messenger sex. Και ως γνωστό εγώ πάλι το ήξερα και αυτή νόμιζε ότι επειδή άλλαξε κωδικούς δεν θα τα μάθαινα. Δεν είχα το δικαίωμα θα πείτε? Το δέχομαι. Αλλά το διαταύτα έίναι τι συνέβη πάλι.
Και μιλάμε για κανονικό sex. Με περιγραφές και από όλα. (Βίντεο και photosharing δεν πρόλαβαν ούτε και ήθελε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου) Μόνο να ξεφύγει ζητούσε. ΕΤΣΙ το προσέλαβε ο δικός μου εγκέφαλος. Ε λοιπόν η δική μου αντίδραση?
Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Ούτε αυτή μπόρεσε
Της έδωσα αυτό που ήθελε. Pc sex ήθελε αυτό της το έδωσα ΕΓΩ. Είτε από άλλο pc οταν δεν είμουν σπίτι είτε από το mobile κινητό μου. Χαμπάρι δεν πήρε ότι ο φανταστικός άντρας που ανακάλυψε ήμουν εγώ. Ούτε που μπόρεσε να διανοηθεί ότι εγώ είμουν αυτός που την έκανε να νιώθει τόσο καλά. Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί το έκανα. Για ΑΥΤΗΝ ή για εμένα. Η πιό πιθανή απάντηση είναι και για τους δύο μας
Αλλά εγώ δεν άντεξα πολύ. Από την μιά να με βλάπει ζωντανό και να μου βγάζει μόνο την μαυρίλα που περνάει και απο την άλλη για τσιγάρα να πηγαίνω και τα μυνήματα με τα \"i love u i want u i need u και να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες\" να έρχονται πριν καν βγώ από το σπίτι.
Και βρήκα τον τρόπο και της έδωσα να καταλάβει ότι ήμουν εγώ. Τα κατάφερα να μην το πάρει στραβά και να δεί ότι το έκανα γιατί την έβλεπα ότι είχε ανάγκη να ξεφύγει. Χάρηκε. Δεν περίμενε ότι μπορούσα να την κάνω χαρούμενη ξανά. Δεν της είπα ούτε κατάλαβε ούτε πρόκειτε να δεί ποτέ πόσο πληγώθηκα. Δεν είναι αυτό το θέμα.
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ είχα βρεί ένα τρόπο να την κάνω να ξεχνιέται (μα καλά τρόπος είναι αυτό θα πείτε. Ε αυτό ήθελε αυτό της έδωσα) παει και αυτό.
Και πάλι στα ίδια. Μόνο που τώρα δεν έχει πλέον διέξοδο στο pc.
Προς αποφυγή παρεξήγησης.Quote:
Originally posted by Dalia
Δεν είναι ότι δεν θέλω να μπαίνει σε site σαν και αυτά. ΊΣα ίσα το αντίθετο. Μπαίνει σε ένα άλο παρόμοιο site και εφράζεται εκεί. Και αυτό την έχει βοηθήσει. Έστω και μόνο που περιγράφει τι της συμβαίνει. Αλλά δεν έχει γνωρίσει άτομα σαν και εσάς εκεί. Μόνο ο διαχειριστής εκεί βοηθάει κάπως.
να ξεχωρίσει πρώτα αυτή ποια συναισθήματα είναι της κατάθλιψης και ποια δικά της να της πεις. άλλο να κλαίει γιατί είναι δυστυχισμένη -αν είναι- και άλλο να κλαίει λόγω της κατάθλιψης της. είναι δύο διαφορετικά πράγματα. αν δεν μπορείς να την κάνεις ευτυχισμένη -και το αντίστροφο- απλά αναλώνεστε σε κάτι που δεν αλλάζει. καλώς ή κακώς. γιατί ο άγγελος μεγαλώνει και καταλαβαίνει ακόμα και αν δεν το παίρνει χαμπάρι κανένας από τους δυο σας.
αν -κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος- κλαίει ΜΟΝΟ για την κατάθλιψη της και όχι γιατί νοιώθει παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη ζωή, τότε υπάρχει ελπίδα.
διαφορετικά, θα σε κάνει σκαλοπάτι και θα την πληρώσεις άσχημα εκείνη τη στιγμή που θα γίνει, αν γίνει συτό.
υγ:όταν μπεις στο σπίτι και την δεις ξαπλωμένη ΜΗΝ τη ρωτήσεις τι κάνει. φίλησέ την και πήγαινε στον άγγελό σου.
υγ.α:στη ζωή παίρνουμε αποφάσεις. κάτσε και σκέψου αν μπορείς να κάνεις καινούργιο, κάτι διαφορετικό. γιατί για την ευτυχία δεν φτάνει μόνο η αγάπη. εξαρτάται πάντοτε τι θέλεις εσύ από τη ζωή σου μιας και για τη ζωή σου μιλάμε.
Και φιλε ποτε μα ποτε μην θεωρεις οτι ο αγγελος δε καταλαβαινει.....οταν μου χτυπησε και μενα τη πορτα η καταθλιψη και αρχισα να εχω τις πρωτες κρισεις και αλλα ομορφα ξαφνικα ηρθαν στο μυαλο μου εικονες της μητερας μου να παθαινει κρισεις (πραγματα που μεχρι πριν 1 & 1/2 χρονο δε τα θυμομουν) που και γω ελεγα τι εχει η μαμα και μου λεγαν ειναι κρυωμενη....Προς θεου δε θελω να σε ανυσηχησω παραπανω απλα να εχεις το νου σου.......Πριν μερικους μηνες η μητερα μου μου ζητησε συγγνωμη που δε μπορεσε να λυσει η να κανει καλυτερη τη σχεση με το πατερα μου γιατι καταλαβε οτι 20 χρονια θλιψης και ποτου εινσι το 50 % των προβληματων μου...τη ρωτησα αν ειχαν χωρισει αν θα ταν καλυτερα για αυτη και μου πε οτι θα ειχε ηρεμησει και δε θα ταν ετσι.........Δε ξερω τι ειναι αυτο που μπορει να σας βοηθησει δυστηχως δε μπορεις να το πολεμησεις μονος σου αν η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου δε βρει τη θελει απο εσενα.....καταλαβαινω οτι και συ δυσκολευεσαι να καταλαβεις (εχεις διαβασει το thread μου σ ευχαριστω και για το ποστ) γιατι και γω δυσκολευομαι να καταλαβω καποιον σε βαρια καταθλιψη .....απλα απο πρωσωπικη εμπειρια παλι δε βγαινει τιποτα με το να καταστρεψεις και συ τη ζωη σου και σιγουρα δε θα βοηθησει και τον αγγελο σου
3 κουβεντες μονο
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
αν ζουσε ο αντρας μου αυτα θα του ζητουσα!τωρα οσο ηληθιο κ να ακουγεται τα ζηταω απο τον γιο μου που ειναι 4,5 χρονων!
δεν ειναι ηλιθιο. Ειναι εγκληματικοQuote:
Originally posted by interappted
3 κουβεντες μονο
αν ζουσε ο αντρας μου αυτα θα του ζητουσα!τωρα οσο ηληθιο κ να ακουγεται τα ζηταω απο τον γιο μου που ειναι 4,5 χρονων!
anitak στη θεση μου ας τα καταφερνες καλυτερα κι ας εβισκες αποτελεσματικοτερες θεραπειες..
απο την κατανοηση που βλεπω να εχεις....μαλλον δεν σου χει πεθανει κανενας που αγαπας τα λεμε τοτε μεχρι τοτε σε παρακαλω μην ξαναναφερθεις σε εμενα να καταθεσω ψυχη μπαινω μεσα κι οχι για βραβειο κι εχω αρκετα στο κεφακλι μου κ τις τυψεις μου κ τις ενοχες μου ασε με συμβουλεψε κανεναν αλλον εγω εχω κ ψυχιατρο κ παιδοψυχολογο που με στηριζουν χωρις να με φορτιζουν με παραπανω ενοχες..αλλα μιλοντας μου παντα αισιοδοξα..
εχω φαει αρκετο βρισιμο εδω μεσα αν κανω εναν απολογισμο..δεν χαλαστηκα..διαβαζοντας τις(οχι μονο αυτη) αλλα κι αλλες καταχωρησεις σου γεμιζοντας με τυψεις,κι αλλα αναρωτιεμαι αν αξιζει τελικα να ανοιγεσαι σε ατομα που δεν σε ξερουν και καιροφυλλακτουν να σου την πουν
δεν εχω αυτο αναγκη αρα...κι ισως να μην αξιζει για τους ελαχιστους που μπορουν να με νιωσουν.τραγελαφικο να ξεσπας σε ανθρωπο που πενθει εχωντας διαταραχη..
θα μου πεις παλι οτι κλαιγομαι...ξερω ομως και να χαμογελαω
κ το κλαμα μου κ το γελιο μου ειναι αληθινα κ σε οποιον αρεσουν
αυτα τα πολλα
χαιρετω!
υγ στο εστειλα κ σε u2u για να εμπεδωσεις τι ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙΣ!
οχι, δε μου εχει πεθανει κανενας, ουτε πασχω απο καποια διαταραχη. αντιθετως με διακρινει μαλλον ενα περιεργο ειδος ψυχικης δυναμης. Επομένως σίγουρα δε μπορω να συγκρινω ο,τιδήποτε ετυχε να με εμποδισει στη ζωη μου με τη δικη σου κατασταση. Όμως, όσο διαβάζω τις καταχωρήσεις σου -δε σου κρυβω οτι τις βρισκω ο,τι πιο ενδιαφερον εχει να επιδειξει το φορουμ αυτον τον καιρο- υποψιαζομαι οτι εχουμε αρκετες παρομοιες δομες στον ψυχισμο μας. Για παραδειγμα, το προηγουμενο σχολιο μου, το εξεφρασα ακριβως και μόνο επειδή κι εγώ ειδα καποτε ετσι τα μωρα μου. Κοινώς, εγκλημάτησα. Όταν το συνειδητοποίησα αυτό, βρισκόμενη πολύ πολύ χαμηλά (καποιοι με βαφτισαν οριακη καταθλιπτικη τοτε) όλες οι ενοχες και οι τυψεις μου, μαζί και το συσσωρευμένο αγχος απο τις απαιτησεις του γονεϊκού ρόλου, μετατράπηκαν σε μια αφάνταστη οργή απέναντι σε ό,τι με έκανε έτσι. Και αποφασισα να το συντριψω. Δεν καταφερα ποτε να γινω η μαμα των ονειρων μου, όμως τώρα εγώ είμαι η μαμά κι εκείνα είναι τα παιδιά μου. Έχω γίνει μια στεριά κι εκείνα τα δέντρα μου. Σου το εύχομαι από την ψυχή μου. Μη θεωρείς εχθρούς όσους βλέπουν τα στραβά σου! [=δε σε αγαπουν οσοι σε χαιδευουν]
όχι αν κοιτούσες την πάρτη σου θα την είχες κάνει για άλλες πολιτείες!!! Πάντως εγώ θυμάμαι (γιατί είχα παρακολουθήσει το θρεντ από την αρχή, ότι είσαι αισιόδοξος άνθρωπος...αυτό μμου βγάζεις εμένα.. Από τη μικρή άποψη που έχω σχηματίσει για το θέμα είναι ότι μάλλον το πρόβλημα ξεκινά από εκείνη, παντα δηλαδή ξεκινά από εμάς και το πώς διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Δεν θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες για να δω λίγο καλύτερα, όποτε νιώσεις εσύ καλά πες μας και κάτι παραπάνω.Quote:
Originally posted by husband
Μη με πάρεις για αγενή (και χαίρομαι να ακούω καλά πράγματα για μένα) αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ τουλάχιστον (ο καθένα ίσως?) την πάρτη μου κοιτάω πρώτα. Δεν είμαι εγώ καλά όταν η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου υποφέρει. Και όλοι κάτι πιστεύουν ότι κάνουν για να βοηθήσουν. Ότι νομίζει ο καθείς. Απλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να καταλάβω κάποια πράγματα καλίτερα και εσείς εδώ με βοηθάτε αφάνταστα και γιαυτό είμαι εδώ. Πάντα όμως το αποτέλεσμα δείχνει. Όχι η πρόθεση.
οκ anitak νιωθω ηδη τοσες ενοχες...για αυτο αντεδρασα ετσι με συγχωρεις
ναι κι αν ειμαι οριακη κι αν πενθω θελω να κανω το καλυτερο για το παιδι μου
θα τα καταφερω σε ευχαριστω..οπως κι ολοι οι γονεις εχουμε χρεος το ξερω το συνειδητοποιω ισως να μην τα καταφερνω καλα ακομα αλλα καποια στιγμη θα το κανω.εχω δυναμη μεσα μου ..στην ωρα της θα βγει!οπως την καταλληλη στιγμη βγηκε και η δικια σου
σε ολους τους γονεις κ στο huspend ευχομαι να κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για τις ψυχουλες που φεραμε στον κοσμο..ειναι δυσκολο να εισαι γονιος αλλα τι μπορει να συγκριθει οταν 2 αθωα ματακια σου λενε σε αγαπω?
τιποτα !
απο κει ας παρουμε δυναμη!
χασμπαντ πως της έκοψες το εμεσεν;
Καλησπέρα husband
Διάβασα όλα όσα έγραψες και όλες τις απαντήσεις που πήρες.
Μου έκανε εντύπωση η αγάπη που έχεις στην συζυγό σου , η διάθεση σου να την βοηθήσεις αλλά και οι προβληματισμοί σου.
Μου έκανε επίσης εντύπωση η ανεκτικότητά σου.
Θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια, θα σου πω τι εγώ εισέπραξα και σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις. Απλά δεν ξέρω να λέω όμορφα ψέματα αλλά πικρές αλήθειες (όπως εγώ τις θεωρώ ).
Επειδή όσοι ζουν με ανθρώπους που έχουν κατάθλιψη αναπόφευκτα έχουν και εκείνοι καταθλιπτική διάθεση θα σου έλεγα να αρχίσεις να συναντάς ένα ειδικό που θα σε βοηθήσει.
Οχι μόνο να αντιμετωπίσεις την κατάσταση αλλά να πάρεις και δύναμη να αγωνιστείς γιαυτό που εσύ θεωρείς σωστό , αλλά και να σε βοηθήσει να απομακρύνεις τις ενοχές που αισθάνεσαι.
Νομίζω επίσης ότι θα έπρεπε να συζητήσεις με τον -την ψυχίατρο που συναντά η σύζυγός σου και να πάρεις την γνώμη του-της για την κατάσταση της υγείας της.
Αισθάνομαι ότι είσαι πολύ ανεκτικός και αυτό ίσως δεν είναι μόνο από την αγάπη που αισθάνεσαι , ούτε και ότι δεν θέλεις να χαλάσεις την οικογένειά σου.
Δίνεις πάρα πολλά ελαφρυντικά στην συζυγό σου που με επιμονή χαρακτηρίζεις ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου , ίσως για να το πιστέψεις και εσύ ότι η φλόγα της αγάπης παραμένει πάντα ζωντανή και δεν έχει επηρεαστεί από τα τόσα σοβαρά προβλήματά σας.
Το παιδί κατά την γνώμη μου όσο και να προσπαθείτε να του κρύψετε την κατάσταση, καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από ότι ίσως μπορείτε να φαντασθείτε.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα παιδί σε αυτή την ηλικία δεν πονάει βλέποντας την μητέρα του να κλαίει, να πονάει και να παραπονιέται με την στάση του συζύγου της (σωστή ή λάθος , άλλο θέμα).
Θα σε παρακαλέσω πάλι να μην με παρεξηγήσεις , σου γράφω απλά την άποψή μου χωρίς καμιά διάθεση κριτικής.
φιλικά
Γενικά μιλώντας δεν θέλησσα να ωραιοποιήσω τίποτα. Τα έγραψα χύμα έτσι όπως τα έζησα και τα ζώ. Μπορεί να σας ακούγονται τόσο μα τόσο \"κουφά\" αλλά δεν ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αυτή την στιγμή τουλάχιστον η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου θέλει να με χωρίσει. Ούτε ότι ψάχνει να βρεί τρόπο για να λυθεί μία κατάσταση που \"αρκετά τράβηξε δεν πάει άλλο\". Οι διέξοδοι που βρήκε δεν ήταν και ότι καλίτερο θα μπορούσε να μου συμβεί αλλά ναι την αιτιολογώ (δεν την δικαιολογώ). Και ναι ο ΑΓΓΕΛΟΣ μας καταλαβαίνει και σίγουρα θέλει και την μάνα του 100% δίπλα της αλλά αφού δεν γίνεται τι να κάνουμε? Μακάρι να γινόταν και αυτός είναι και ο λόγος που η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου θέλει να γίνει καλά.΄Όπως λέει η ίδια \'για αυτό το παιδάκι ζω ρε συ, ειλικρινά αν δεν ήταν αυτό το παιδάκι .....\" δεν θέλω να γράψω (δεν θέλω να πιστέψω αυτό που λέει και βάζω τελίτσες) Πάντως πέρα από το να προσπαθώ και εγώ και η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου να βιώνει το παιδάκι μας όσο λιγότερο γίνεται την κατάθλιψη της μάνας του με το να κρύβει αυτή την διάθεσή της και με το να αναλαμβάνω εγώ πολλά στη ζωή του ΑΓΓΕΛΟΥ μου δεν βλέπω να ΄μπορεί να γίνει κάτι μέχρι να περάσει η μπορα. Φυσικά κάθε γνώμη δεκτή.
Ειδικότερα τώρα
Ναι, άμα πονάς 2 χρόνια και δεν βλέπεις να βελτιώνεσαι τον τελευταίο χρόνο αλλά αντίθετα βλέπεις να χειροτερεύεις δεν έχεις ψυχολογία για τίποτα παρά για κλάμα και κλείσιμο στο σπίτι. Για αυτό κλαέι γιατί δεν βλέπει να γίνεται καλά. Γιατί δεν ελπίζει καν. Γιατί απογοητεύεται από όλους ( και από εμένα ) καθώς δεν βλέπει να της προσφέρουμε κάποια λύση και εμείς.Quote:
Originally posted by raphsssodos
αν -κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος- κλαίει ΜΟΝΟ για την κατάθλιψη της και όχι γιατί νοιώθει παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη ζωή, τότε υπάρχει ελπίδα.
Αυτό κάνω, ακριβώς αυτό, αλλά για φαντάσου πόσο λίγο φαίνεται στα μάτια της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου που περιμένει να της βρώ μία λύση ώστε κάτι να αλλάξει προς το καλίτερο? Όσο για τον ΑΓΓΕΛΟ μου πάλι δεν φτάνω αλλά δεν γίνεται και αλλιώς.Quote:
υγ:όταν μπεις στο σπίτι και την δεις ξαπλωμένη ΜΗΝ τη ρωτήσεις τι κάνει. φίλησέ την και πήγαινε στον άγγελό σου.
Δεν είναι άδικο ούτε να το σκεφτείς ούτε να το προτείνεις με αυτά που διαβάζεις. ΕΓΩ όμως που το ζώ το περιγράφω το έχω σκεφτεί και δεν βλέπω σαν λύση την φυγή από ένα πρόβλημα (ναι αυτό είναι όλο για μένα και έχει και πολλές άσχημες καταστάσεις αλλά ένα πρόβλημα ποτέ όσο το ζεις δεν έχει κάτι καλό μέσα του). Βλέπω την κατάθλιψη της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου σαν πρόβλημα που θα το λύσουμε και θα ζήσουμε καλίτερα αφού θα έχουμε συνειδιτοποιήσει και οι δύο τα λάθη της ζωής μας. Όμως δεν είναι τι σκέφτομαι. Πιο πάνω είναι τι νιώθω. (όχι τι φοβάμαι). Από αυτά τα συναισθήματα αγάπης που έχω μέσα μου παίρνω δυνάμεις.Quote:
υγ.α:στη ζωή παίρνουμε αποφάσεις. κάτσε και σκέψου αν μπορείς να κάνεις καινούργιο, κάτι διαφορετικό. γιατί για την ευτυχία δεν φτάνει μόνο η αγάπη. εξαρτάται πάντοτε τι θέλεις εσύ από τη ζωή σου μιας και για τη ζωή σου μιλάμε.
Όπως πάντα ποτέ διορθώσεις. Χύμα γράψιμο σκέψεων χωρις διωρθώσεις.
Όχι ρε συ (ΑΑΑΑΑΑΑΑ με αυτό το ρέ τί έχω πάθει) δεν καταστρέφω τη ζωή μου. Ναι πονάω, ναι πληγόνομαι, ναι χαλιέμαι πολύ αλλά δεν καταστρέφω την ζωή μου. Θέλω να την φτιάξω όπως πρώτα και αγωνίζομαι για αυτό. Κάποιες μάχες χάνω αλλά ο αγώνας αυτός που λέγετε ζωή δεν μετριέται από τις μάχες που χάνεις αλλά από αυτές ου κερδίζεις.Quote:
Originally posted by MaZanG
........απλα απο πρωσωπικη εμπειρια παλι δε βγαινει τιποτα με το να καταστρεψεις και συ τη ζωη σου και σιγουρα δε θα βοηθησει και τον αγγελο σου
Για τον ΑΓΓΕΛΟ μου βλ ανωτέρω και μακάρι να μην παιρνούσε τίποτα από όλα τα άσχημα που ζούμε με την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου αλλά επίσης τα παιδιά που έχουν διαίσθηση καταλαβαίνουν και πόσο αγάπη υπάρχει μεταξύ μας. Και σε αυτό στηρίζομαι. Αν έβλεπα ότι δεν υπάρχει αγάπη θα το είχα πάρει εντελώς αλλιώς το όλο θέμα. Ναι κυρίως για τον ΑΓΓΕΛΟ μου πρώτα πρώτα.
Δεν είναι ότι δεν τα έχω. Τα βλέπω πολύ λίγα όμως. ΔΕΝ φτάνουν. Βέβαι για να το λές εσύ σε εμπιστεύομαι και παίρνω και άλλο κουράγιοQuote:
3 κουβεντες μονο
Ε χμμμμμ άμα έχεις κάνει cyber sex με τον άντρα σου (χωρίς να ξέρεις ότι είναι αυτός) και το διαπιστώσεις μετά... ε χμμμμ σου κόβεται η όρεξηQuote:
Τhx και σε σένα φίλε μου όπως και σε όλους τους προγράψαντες (κατά το προλαλήσαντες)
Ποτέ μα ποτέ μη χρυσώσεις σε κανένα κανένα χάπι (τουλάχιστον σε αυτό το forum αν όχι γενικά).
Σίγουρα την καλίτερη διάθεση δεν την έχω. Αλλά καταθλιπτική διάθεση δεν νομίζω (καλά μπορεί και να κάνω λάθος δε λέω αλλά έτσι νιώθω)Quote:
Originally posted by e8
Επειδή όσοι ζουν με ανθρώπους που έχουν κατάθλιψη αναπόφευκτα έχουν και εκείνοι καταθλιπτική διάθεση θα σου έλεγα να αρχίσεις να συναντάς ένα ειδικό που θα σε βοηθήσει.
Δεκτό και σημειωτέο αλλά ειλικρινά με την ζωή μου το τελευταίο διάστημα να κάνει κύκλους γύρω από τα δύο πιο αγαπημένα μου πρόσωπα δεν αφήνω (και αντέχω ακόμα) καμία πολυτέλεια στον ευατό μου. Έτσι το βλέπω σαν πολυτέλεια του ευατού μου να γυρίσω και να πώ μιά από αυτές τις μέρες. \"Αγάπη μου αύριο θα πάω και εγώ σε ψυχίατρο γιατί δεν αισθάνομαι καλά\" ΌΧΙ όταν περιμένει τόσα από εμένα και κυρίως να είμαι δυνατός και γερός ώστε να μην φοβάται και για μένα. Απλά αναβολή λοιπόν για αργότερα ή για όταν δω να με εγκαταλείπουν οι ψυχικές μου δυνάμεις (και να μην τις ανακτώ με όποιον τρόπο τις ανακτώ). Όσο για την συνάντηση με τον γιατρό της τώρα που το σκέφτομαι ήδη το έχω αναβάλλει πολύ.Quote:
Originally posted by e8
Οχι μόνο να αντιμετωπίσεις την κατάσταση αλλά να πάρεις και δύναμη να αγωνιστείς γιαυτό που εσύ θεωρείς σωστό , αλλά και να σε βοηθήσει να απομακρύνεις τις ενοχές που αισθάνεσαι.
Νομίζω επίσης ότι θα έπρεπε να συζητήσεις με τον -την ψυχίατρο που συναντά η σύζυγός σου και να πάρεις την γνώμη του-της για την κατάσταση της υγείας της.
ΑΟΥΤΣ, δεν ξέρω αν είναι αυτή η αλήθεια και δεν τη βλέπω (γιατί εγώ δεν το βλέπω έτσι) αλλα αυτό πόνεσεQuote:
Originally posted by e8
Δίνεις πάρα πολλά ελαφρυντικά στην συζυγό σου που με επιμονή χαρακτηρίζεις ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου , ίσως για να το πιστέψεις και εσύ ότι η φλόγα της αγάπης παραμένει πάντα ζωντανή και δεν έχει επηρεαστεί από τα τόσα σοβαρά προβλήματά σας.
Προσωπικά πιστεύω ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα κλείνουμε σε μία γιάλα. Σίγουρα σε πολύ άσχημες καταστάσεις δεν πρέπει να εκτίθενται αλλά από την άλλη δεν πρέπει και να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος.Quote:
Originally posted by anitak
3 κουβεντες μονο
Σε αυτό λοιπόν έρχεται να κολλήσει και το ότι ναι από τα παιδιά μας όλοι ζητάμε και παίρνουμε . Και αγάπη και συμπαράσταση και κατανόηση και πολλά άλλα. Το έγκληματικό όπως το λές θα ήταν να \"φορτωθούμε\" σε αυτά και να τα κάνουμε άλογα που θα σύρουν την άμαξα της δικής μας ζωής. Ναι αυτό είναι εγκληματικό. Αλλά το να ζητάς και να παίρνεις από το παιδί σου είναι το ίδιο με το να ζητάει και να παίρνει ένα παιδί από ένα γονιό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
Φίλε perp,Quote:
Originally posted by perpatontas..
όχι αν κοιτούσες την πάρτη σου θα την είχες κάνει για άλλες πολιτείες!!! Πάντως εγώ θυμάμαι (γιατί είχα παρακολουθήσει το θρεντ από την αρχή, ότι είσαι αισιόδοξος άνθρωπος...αυτό μμου βγάζεις εμένα.. Από τη μικρή άποψη που έχω σχηματίσει για το θέμα είναι ότι μάλλον το πρόβλημα ξεκινά από εκείνη, παντα δηλαδή ξεκινά από εμάς και το πώς διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Δεν θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες για να δω λίγο καλύτερα, όποτε νιώσεις εσύ καλά πες μας και κάτι παραπάνω.
(μαρκάρω με bold και σχολιάζω)
Ακόμα και αισιόδοξα άτομα λυγάν σε τέτοιες κατστάσεις που περνά αλλά ξέρεις γεμίζουνε και μόνο που ακούνε (διαβάζουν) και θυμούνται ότι η αισιοδοξία έχει να δώσει και η απαισιοδοξία έχει να πάρει. Ο δε ρεαλισμός καλός είναι αλλά δεν φτάνει μόνος του. Αν με αυτοχαρακτήριζα θα με έλεγα πάντως πιο ρεαλιστή παρά αισιόδοξο.
Το προβλήματα στο γάμο μας είναι κοινό σε πολούς γάμους. ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, focus στον ευατούλη του ο καθένας και καθημερινή ρουτίνα. Δεν κατηγορώ την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο από ότι εμένα. Παλιότερα την κατηγορούσα περισσότερο αλλά τώρα έχω αποδεχθεί και το εξίσου μεγάλο δικό μου μερίδιο.
Όμως το πρόβλημα που βιώνουμε τώρα έχει να κάνει με την κατάθλιψη που περνάμε (μαζί το περνάμε, η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το ζεί και εγώ και ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου δεχόμαστε τα aftershocks ενός τέτοιου σεισμού). Και αντιδράμε όπως μπορούμε. Και οι τρείς μας.
Φίλε perp,Quote:
Originally posted by perpatontas..
όχι αν κοιτούσες την πάρτη σου θα την είχες κάνει για άλλες πολιτείες!!! Πάντως εγώ θυμάμαι (γιατί είχα παρακολουθήσει το θρεντ από την αρχή, ότι είσαι αισιόδοξος άνθρωπος...αυτό μμου βγάζεις εμένα.. Από τη μικρή άποψη που έχω σχηματίσει για το θέμα είναι ότι μάλλον το πρόβλημα ξεκινά από εκείνη, παντα δηλαδή ξεκινά από εμάς και το πώς διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Δεν θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες για να δω λίγο καλύτερα, όποτε νιώσεις εσύ καλά πες μας και κάτι παραπάνω.
(μαρκάρω με bold και σχολιάζω)
Ακόμα και αισιόδοξα άτομα λυγάν σε τέτοιες κατστάσεις που περνά αλλά ξέρεις γεμίζουνε και μόνο που ακούνε (διαβάζουν) και θυμούνται ότι η αισιοδοξία έχει να δώσει και η απαισιοδοξία έχει να πάρει. Ο δε ρεαλισμός καλός είναι αλλά δεν φτάνει μόνος του. Αν με αυτοχαρακτήριζα θα με έλεγα πάντως πιο ρεαλιστή παρά αισιόδοξο.
Το προβλήματα στο γάμο μας είναι κοινό σε πολούς γάμους. ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, focus στον ευατούλη του ο καθένας και καθημερινή ρουτίνα. Δεν κατηγορώ την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο από ότι εμένα. Παλιότερα την κατηγορούσα περισσότερο αλλά τώρα έχω αποδεχθεί και το εξίσου μεγάλο δικό μου μερίδιο.
Όμως το πρόβλημα που βιώνουμε τώρα έχει να κάνει με την κατάθλιψη που περνάμε (μαζί το περνάμε, η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου το ζεί και εγώ και ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου δεχόμαστε τα aftershocks ενός τέτοιου σεισμού). Και αντιδράμε όπως μπορούμε. Και οι τρείς μας.
Αυτό που έκανες με το ίντερνετ πάντως εμένα μου φάνηκε ένας καλός τρόπος να δείτε ότι επικοινωνείτε ξανά.
Δεν ξέρω πώς είναι πραγματικά και δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές. Είναι αυτό που λες ...έλλειψη επικοινωνίας αυτό τα κάνει όλα,,,, αλλά πώς θα έρθεις πιο κοντά?
Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να πηγαίνατε μαζί στον ψυχολόγο;
Γεια σου κι απο μενα, husband.
Διαβασα απο την αρχη ολα οσα εχεις γραψει και πραγματικα μπερδευτικα και ενθουσιαστηκα μαζι για το κουραγιο σου. Θελω να σε ρωτησω κατι. Ποια ειναι κατα την γνωμη σου τα λαθη που εχεις κανει στη σχεση σας που η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου σε κατηγορει οτι της κατεστρεψες την ζωη?
τελικά είσαι αρχηγός!Quote:
Ε χμμμμμ άμα έχεις κάνει cyber sex με τον άντρα σου (χωρίς να ξέρεις ότι είναι αυτός) και το διαπιστώσεις μετά... ε χμμμμ σου κόβεται η όρεξηQuote:
~μπράβο όχι τόσο για τον σκοπό σου (όπως εξελίσσεται το τόπικ) αλλά για την πίστη σε αυτόν~
~~πάρα ταύτα, ξέρεις κι εσύ ότι επικίνδυνο να θυσιάζεις τη ζωή σου για κάποιον τόσο οφθαλμοφανώς. ολόψυχα μακάρι να τα καταφέρεις!~~
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for you
http://www.youtube.com/watch?v=1kpRqufhTuo
αφιερωμένο εξαιρετικά!
με καλυψες!τα παιδια μας ισως ζουν δυσκολοτερες καταστασεις..που μας φερνουν ομως συναισθηματικα πιο κοντα..ζηταω απο το γιο μου κατανοηση που βλεπει ετσι τη μαμα του με κλαματα κ ψυχοφαρμακα]Quote:
Προσωπικά πιστεύω ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα κλείνουμε σε μία γιάλα. Σίγουρα σε πολύ άσχημες καταστάσεις δεν πρέπει να εκτίθενται αλλά από την άλλη δεν πρέπει και να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος.Quote:
3 κουβεντες μονο
Σε αυτό λοιπόν έρχεται να κολλήσει και το ότι ναι από τα παιδιά μας όλοι ζητάμε και παίρνουμε . Και αγάπη και συμπαράσταση και κατανόηση και πολλά άλλα. Το έγκληματικό όπως το λές θα ήταν να \"φορτωθούμε\" σε αυτά και να τα κάνουμε άλογα που θα σύρουν την άμαξα της δικής μας ζωής. Ναι αυτό είναι εγκληματικό. Αλλά το να ζητάς και να παίρνεις από το παιδί σου είναι το ίδιο με το να ζητάει και να παίρνει ένα παιδί από ένα γονιό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
τα παιδια δεν ειναι χαζα!εχουν ενα ενστικτο να το πω?δεν ξερω που τα πιανουν ολα στον αερα ..θα ηταν ανοητο να μην μιλαμε ειλικρινα..νιωθουν την κοροιδια ακει να μην ξεχναμε ποτε οτι ειναι παιδια!
husband,
πραγματικά έχω ξεκινήσει πολλές φορές να σου γράψω, κι άλλες τόσες το σταμάτησα. Με μπερδεύεις!΄
Το χω ζήσει το έργο, husband. Απ τη θέση της γυναίκας σου. Αποξένωση απο το σύζυγο, αδιαφορία, μιζέρια, διέξοδος στο ιντερνετ, Cyber-σχέση, συναισθηματική επένδυση, αποκάλυψη από το σύζυγο, καβγάς, δυστυχία, πανικοί, θλίψη. (δε θα πω κατάθλιψη, δεν ξέρω, ίσως.) Ψυχίατρος, ψυχολόγος, χάπια, υποστήριξη απο το σύζυγο, ΕΠΑΝΗΛΘΑ! Τρίτο παιδάκι, επισφράγηση της αναγέννησης του έρωτα. Αυτά με λίγα λόγια.
Νομίζω πως ο ραψωδός εκφράζει τέλεια αυτό που θέλω να σου γράψω
Φιλικά, με ευχές για το καλύτερο,Quote:
να ξεχωρίσει πρώτα αυτή ποια συναισθήματα είναι της κατάθλιψης και ποια δικά της να της πεις. άλλο να κλαίει γιατί είναι δυστυχισμένη -αν είναι- και άλλο να κλαίει λόγω της κατάθλιψης της. είναι δύο διαφορετικά πράγματα. αν δεν μπορείς να την κάνεις ευτυχισμένη -και το αντίστροφο- απλά αναλώνεστε σε κάτι που δεν αλλάζει. καλώς ή κακώς. γιατί ο άγγελος μεγαλώνει και καταλαβαίνει ακόμα και αν δεν το παίρνει χαμπάρι κανένας από τους δυο σας.
διαφορετικά, θα σε κάνει σκαλοπάτι και θα την πληρώσεις άσχημα εκείνη τη στιγμή που θα γίνει, αν γίνει συτό.
.
Τίνα
Γειά σου και εσέναQuote:
Originally posted by gramle
Γεια σου κι απο μενα, husband.
......... Ποια ειναι κατα την γνωμη σου τα λαθη που εχεις κανει στη σχεση σας που η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου σε κατηγορει οτι της κατεστρεψες την ζωη?
Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω. Το ότι είμαι εγωιστής (ίσως κάτι παραπάνω από το κανονικό) όταν νιώθω στριμωγμένος (και σε άσχημες καταστάσεις καυγάδες κλπ μου βγήκε), το ότι δεν παραδέχομαι εύκολα τα λάθη μου, το ότι γενικά δεν είμαι και ο πιό ανοιχτός άνθρωπος. Ε δεν είναι και καταστροφή.
ΑΟΥΤΣΣΣΣ θα το πώ όσο μπορώ πιο συγκαλυμένα. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ Πριν τον άγγελό μας υπήρχε μιά αποβολή και πιό πριν μία ακόμα πιο δυσάρεστη κατάσταση. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ ορίστε τό πα.
Χτυπάς κάτι σημεία στο νευρικό μου σύστημα με απίστευατη ακρίβεια.Quote:
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for you
http://www.youtube.com/watch?v=1kpRqufhTuo
αφιερωμένο εξαιρετικά!
Στην αρχή της κοινής μας ζωής για την ακρίβεια λίγο πριν αρχίσει (κάπου στα 19 μας) αυτό ακριβώς το τραγούδι ΤΗΣ τραγουδούσα σε ένα από εκείνα τα πάρτυ
Πές μου, μίλα μου, γράψε μου, ανάλυσέ μου, U2U, ότι θές το έχω ανάγκηQuote:
Originally posted by Τίνα
husband,
Το χω ζήσει το έργο, husband. Απ τη θέση της γυναίκας σου. Αποξένωση απο το σύζυγο, αδιαφορία, μιζέρια, διέξοδος στο ιντερνετ, Cyber-σχέση, συναισθηματική επένδυση, αποκάλυψη από το σύζυγο, καβγάς, δυστυχία, πανικοί, θλίψη. (δε θα πω κατάθλιψη, δεν ξέρω, ίσως.) Ψυχίατρος, ψυχολόγος, χάπια, υποστήριξη απο το σύζυγο, ΕΠΑΝΗΛΘΑ! Τρίτο παιδάκι, επισφράγηση της αναγέννησης του έρωτα. Αυτά με λίγα λόγια.
.....
Quote:
Originally posted by Τίνα
Από τη θέση της γυναίκας σου. Αποξένωση απο το σύζυγο, αδιαφορία, μιζέρια, διέξοδος στο ιντερνετ, Cyber-σχέση, συναισθηματική επένδυση, αποκάλυψη από το σύζυγο, καβγάς, δυστυχία, πανικοί, θλίψη. (δε θα πω κατάθλιψη, δεν ξέρω, ίσως.) Ψυχίατρος, ψυχολόγος, χάπια, υποστήριξη απο το σύζυγο, ΕΠΑΝΗΛΘΑ! Τρίτο παιδάκι, επισφράγηση της αναγέννησης του έρωτα. .
Είμαστε στα bold. Ίσως και στο επόμενο κόμμα (δεν το ξέρω εγώ αυτό. Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου άλοτε το λέει και άλοτε το αναιρεί)
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ? σίγουρα δεν είμαι εγώ που θα βγάλω από μέσα της την μαυρίλα αυτό θα το κάνει μόνη ΤΗΣ αλλά ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ώστε να ολοκληρωθεί το στάδιο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ?
ξερεις, εγω νομιζω οτι δεν ειναι ισοτιμη σχεση. μονο δινουμε. τουλαχιστον εως οτου μεγαλωσουν, γινουν αυτονομοι ενηλικες και μπορουν να μας δουν στην ανθρωπινη διασταση μας. το να μαθει για λογους γνωστικους και μονο το παιδι οτι οι γονεις αντιδρουν ως ανθρωποι, εχουν νευρα παραξενιες κλπ, ειναι ωφελιμο, στο βαθμο θα ελεγα που το κανουμε για αυτα. οχι οταν αληθεια στηριζουμε σε αυτα τις ελπιδες μας για να παρουμε κατι. το μονο και πραγματικα θεορατο που μπορουν να μας δωσουν, ειναι να ειναι τα ιδια καλα. ολα τα υπολοιπα να τα χ...Quote:
3 κουβεντες μονο
δηλαδη, τι;;Quote:
μία ακόμα πιο δυσάρεστη κατάσταση. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ ορίστε τό πα.
\"ΑΟΥΤΣΣΣΣ θα το πώ όσο μπορώ πιο συγκαλυμένα. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ Πριν τον άγγελό μας υπήρχε μιά αποβολή και πιό πριν μία ακόμα πιο δυσάρεστη κατάσταση. ΑΟΥΤΣΣΣΣΣ ορίστε τό πα\"
Το πες αλλα δεν καταλαβα τιποτα. Μιλα ανοιχτα, αλλωστε η ανωνυμια αυτο το διευκολυνει
Όσον αφορά τα bold που τόνισα Εγώ δεν ξέρω αν αυτό με κάνει κακό πατέρα αλλά παίρνω πολλά. Απεριόριστα.Quote:
ξερεις, εγω νομιζω οτι δεν ειναι ισοτιμη σχεση. μονο δινουμε. τουλαχιστον εως οτου μεγαλωσουν, γινουν αυτονομοι ενηλικες και μπορουν να μας δουν στην ανθρωπινη διασταση μας. το να μαθει για λογους γνωστικους και μονο το παιδι οτι οι γονεις αντιδρουν ως ανθρωποι, εχουν νευρα παραξενιες κλπ, ειναι ωφελιμο, στο βαθμο θα ελεγα που το κανουμε για αυτα. οχι οταν αληθεια στηριζουμε σε αυτα τις ελπιδες μας για να παρουμε κατι. το μονο και πραγματικα θεορατο που μπορουν να μας δωσουν, ειναι να ειναι τα ιδια καλα. ολα τα υπολοιπα να τα χ...
Κατά τα άλλα συμφωνούμε. Με άλλα λόγια αλλά βασικά συμφωνούμε
Quote:
....Το έγκληματικό όπως το λές θα ήταν να \"φορτωθούμε\" σε αυτά και να τα κάνουμε άλογα που θα σύρουν την άμαξα της δικής μας ζωής. Ναι αυτό είναι εγκληματικό. ........
να σε ρωτησω κατι βρε χαμπ, εχεις παει με αλλη? την εχεις κερατωσει ποτε στο γαμο σας?
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
Αν ενοείς πράξη όχι. Αν ενοείς σκέψη ναι. Και για την απόλυτη αλήθεια σε όλα τα bachelor όλο και κανα χεράκι άπλωνα. Στο δικό μου το μυαλό αυτό δεν μετράει αυτό για πράξη. Και προς επίγνωση όλων των γυναικών ΟΛΟΙ οι άντρες σε bachelor απλώνουν το χεράκι τους. ΟΛΟΙ.Quote:
Originally posted by gramle
να σε ρωτησω κατι βρε χαμπ, εχεις παει με αλλη? την εχεις κερατωσει ποτε στο γαμο σας?
καλα μωρε εννοειται, δεν εννοουσα κατι τετοιο.
Σορυ για ολες αυτες τις ερωτησεις αλλα ηθελα να βγαλω καποια συμπερασματα δικα μου. Εσυ τι πιστευεις αντιστοιχα για την γυναικα σου? οτι το εχει κανει? εκτος του πλατωνικου ερωτα στο ιντερνετ
Gramle καλά κάνεις και ρωτάς. Και εμένα με βοηθάς να σκεφτώ ίσως πιο σωστά από ότι αν σκεφτόμουν μόνος. Γιαυτό το αγάπησα αυτό το forum (thx dodoni) και όσους συμετέχουν (μεγαλύτερο thx σε όλου σας).
Καλά το διατύπωσες πάντως. Τι πιστεύω. Γιατί ως γνωστόν τελευταίος πάντα το μαθαίνεις. Η απάντηση μου λοιπόν είναι ότι βαθύτατα πιστεύω ότι δεν έχει κάνει τίποτα με κανένα ως πράξη. Τα χειρότερα με εμένα τα έκανε στο cyber (αλλά το ότι δεν το ήξερε ποιος ήταν στην άλλη πλευρά και ήμουν εγώ με πλήγωσε πολύ). Και το cyber μπορεί να μην είναι πράξη αλλά ξεπερνάει το επίπεδο τω σκέψεων. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να φτάσει στα επίπεδα που φτάσαμε
Η αιτιολογία της κατάθλιψής της είναι μεν υπαρκτή αλλά δεν θα αποτελέσει ποτέ δικαιολογία. Ναι ρε γμ...το. Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα