Ναι πραγματι ηταν καλη ιδεα αλλα τελικα ηταν ανεφικτη απο πολλες αποψεις οπως η τεχνολογικη κατα την γνωμη μου.
Printable View
Όταν ψήφισα κατάργηση είπα παράλληλα ότι μου άρεσε η ιδέα του δημοψηφίσματος.
Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι οι αρχικές προθέσεις του συστήματος της θετικής ανατροφοδότησης ήταν θετικές, όμως απ' ότι φάνηκε το θέμα ξέφυγε αρκετά από την αρχική θετική πρόθεση και προσδοκία, με αποτέλεσμα να φωτιστούν και πολλές αρνητικές πτυχές του συστήματος. Ναι, ίσως κάναμε τελικά κακή χρήση του..
Ωστόσο, για μένα είναι σημαντικό το ότι έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε τη γνώμη μας για τη λειτουργία του φορουμ και η διαχείριση όχι μόνο να μην την αγνοήσει -όπως και φαντάζομαι θα μπορούσε να το κάνει- αλλά να τη λάβει σοβαρά υπόψη της.
Αυτό ίσως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, όμως προσωπικά πρώτη φορά το βλέπω στην πράξη από τότε που είμαι κι εγώ μέλος εδώ.
Δε νομίζω, επίσης, ότι το δημοψήφισμα στόχευε σε κάποιο μέλος ή είχε σκοπό να θίξει κάποιον συγκεκριμένα.
Πιστεύω ότι αφορούσε στην πιο ομαλή συνύπαρξή μας μέσα στο φόρουμ και ίσως θα ήταν καλύτερο να είχαν τοποθετηθεί και περισσότερα μέλη με την ψήφο τους για να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα του τι θέλει η πλειοψηφία.
Όπως και να έχει, είμαστε εδώ επειδή το επιλέγουμε και είμαστε και υπεύθυνοι για τη στάση μας.
Είμαστε αυτοί που είμαστε και είμαστε τόσοι πολλοί και τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας
και αυτή η πολυχρωμία, ναι, μπορεί να λειτουργήσει θετικά!
https://lh4.googleusercontent.com/-c...s800/photo.jpg
Πειραματιζομαι με το vbulletin αυτη τι στιγμη...για να το μελετησω , μια προχειρη ματια αυτες ειναι οι επιλογες που δινει για το reputation...βλεπω πολλες ατελειες στο συστημα , αλλα μαλλον δεν γινεται και αλλιως.
Ειμαι σιγουρος οτι αυτος ηταν ο σκοπος αλλα τελικα η <<εικονα>> του καθεμος μας μαλλον υπερεβη τις προσδοκιες μας!!
Χαιρομαι για τις καινουργιους κανονισμους <<ορια>> που επιβληθησαν θεωρω οτι ορθως μπηκαν και θεωρω οτι θα βοηθησουν στην ιση κατανομη και ομαλη λειτουργια του χωρου αυτου!!Αυτο που μενει ειναι να τηρηθουν.......
Τωρα οσο αναφορα το δημοψηφισμα εγω δεν ψηφισα γιατι θεωρω οτι το συστημα αυτο ειχε πραγματι εναν ευγενη σκοπο αλλα κατεληξε να γινει πληγη και αυτο διοτι δεν υπαρχουν κακα μεσα αλλα κακη χρηση οπου οριζεται απτο την διαθεση και την ψυχοσυνθεση τους καθενος μας.Μου αρεσε το ποστ του Boltseed για αυτο το θεμα....
Επισης θα συμφωνησω με την Crazy Diamond οσο αναφορα οτι μας δινεται το βημα για να εκφρασουμε την αποψη μας για την λειτουργια του φορουμ αλλα θα διαφωνησω με το κομματι της πλειοψηφιας.Η πλειοψηφια δεν οριζει απαραιτητα και το <<ορθο>> και ιδιαιτερα σ ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης.........................
Φαίνεται τα πράγματα ηρέμησαν και το φόρουμ μπήκε στον κανονικό του ρυθμό μετά την κατάργηση της θ.α.
τον επόμενο καιρό θα δείξει το πράγμα ποιοι ήταν εδώ για τη θ.α.
πράγματι είχα διαπιστώσει ότι κάποια άτομα, σχεδόν άγνωστα στο φόρουμ πριν μπει η θ.α. ή που έκαναν είσοδο στο φόρουμ μετά που μπήκε η θ.α. , επί καθημερινής και συνεχούς βάσης έγγραφαν ωραία από γλωσσολογικής άποψης και σε αισιόδοξους τόνους μηνύματα (δλδ μηνυματα που έπαιρναν πόντους) σχεδόν σε κάθε θέμα. Φαίνεται πως λόγω του ανταγωνισμού σημασία έπαψε να έχει αυτό που κανείς πραγματικά νοιώθει και η ικανότητα του να βοηθήσει και μπήκε η δυνατότητα να πάρει βαθμούς με αυτό που γράφει.
Δεν ισχύει βεβαια αυτό για όλους. Είναι αυτοί που συνέχισαν να γράφουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και συχνότητα όπως πριν.
Η θ.α. δυστυχώς δεν εκπλήρωσε τον αγνό σκοπό για τον οποίο έγινε.
τελικα το μπονους που μου ταξανε των 500 ευρω που ειναι?????? τι πασχιζα να παρω θετικες ρε?
μου μυριζει μυνηση!!!!!!!!
kaaaaala ta les!!
καλα ρε παιδια σοβαρα τωρα υπαρχει ανθρωποσ που ασχολειται με την ανατροφοδοτηση;με τα λαικ στο φμπ τι κανουμε δηλαδη χυνουμε στον υπολογιστη;
ελα ρε pad σοβαρα μιλας??? αααα με ξενερωνεις τωρα!!!!! δεν τραβατε δλδ κ απο μια μολις βλεπετε ενα like οεο???
εγραψες ρε συ παντως εχω λιωσει μιλαμε..........!!!!!!!!!!!!!! :)