Τέλειο λάκρ.. <3 <3 <3
Printable View
Τέλειο λάκρ.. <3 <3 <3
yeah τη λατρευω αυτην την τυπισσα !!!!!!!! <3
Η γνωμη μου ειναι απο προσωπικες εμπειριες μακρια απο τετοιες καταστασεις. Αν σου αρεσει στην αρχη νομιζεις οτι το ελεγχεις μεχρι που καποια στιγμη γινεται το μυαλο σου πουρες. Ολα αυτα εχουν παρενεργειες. πανω στην επειρια μπορει καποιος να κανει πραγματα που δεν τα νιωθει.... Μακρια ειναι δυσκολες καταστασεις...
Ελενη εισαι/ησουν χρηστρια ?? Τωρα τα χεις ξεπερασει ??
Οχι δεν ημουν ποτε χρηστης... ο παρ΄'ολιγον αρρβωνιαστικος μου ηταν και πηγε να με σκοτωσει πανω στη μαστουρα.. πηγε να με πνίξει... Λεκτικη βια και γενικα ασχημες καταστασεις... τον ειδα μετα απο καιρο που ειπε οτι εκοψε και εκει καταλαβα οτι δεν εχει γυρισμο.... εχει καει. Το χειροτερο ομως ειναι οτι κινδυνευσε η ζωη μου.. Δεν θελω να ξανακουσω τιποτα ξανα για ναρκωτικα.... επαθε διπολικη διαταραχη απο αυτες τις βλακειες....
λυπαμαι για το παιδι κριμα... :( τα ναρκωτικα μπορουν να πυροδοτησουν ψυχικες ασθενειες η να συμβαλλουν στην εκδηλωση μιας ηδη υπαρχουσας προδιαθεσης, εξ ου κ η διπολικη διαταραχη... μακροπροθεσμα κανουν μεγαλη ζημια.... τι ουσιες επινε?? εχει καει εντελως δλδ τωρα??
Αστα πλεον δεν αντεχεται ουτε 20 λεπτα.... εχει παθει χοντρη ζημια νομιζει οτι ειναι καποιος σπουδαιος; οτι τον παρακολουθουνε εχει παραισθησεις... αλλαζει η ψυχολογια του καθε 20 λεπτα...τραγικο.... εκανε το χασις αλλα μετα ξεφυγε πηγε στην κοκα... εκει αρχισε και η βια πανω μου...που γυρισα απο τη δουλεια και πηγε να με πνιξει... Το θετικο για μενα ξερεις ποιο ειναι? Οτι εφυγα.... Οτι δεν έμπλεξα... και μαλιστα βρηκα τη δυναμη να ενημερωσω την οικογενεια του... δεν αντεχεται δυσκολη περιπτωση οι καημενοι οι δικοι του τα τραβανε ολα... Τον διωχνουν απο ολες τις δουλειες... Ηταν τοσο καλα καναμε ονειρα και πηγε εμπλεξε... Οσο και να τον αγαπας φευγεις... Δεν καθεσαι με τετοιες συνθηκες... Ολα εχουν και τα ορια τους σε αυτην την ζωη...
Καταλαβαινω δυσκολη κατασταση... πιστευω το οτι συνεχισε με την κοκα του εκανε ολη τη ζημια... αυτα που περιγραφεις οτι επαθε σαν ψυχωση μου ακουγονται, επισκεφτηκε καποιον ειδικο η πηγε σε καποιο κεντρο?? κατα τ αλλα συμφωνω οτι η ζωη με ενα ατομο που εχει μπλεξει ειναι δυσκολη, αλλα δεν ειναι κ τα παντα ανυπερβλητα... δεν ξερω, ειναι αναλογως τις αντοχες του καθενος.. αν εσυ θεωρεις καλο για αυτον κ για σενα το οτι απομακρυνθηκες, τοτε οκ... κριμα παντως, λυπηθηκα ... :(
Ειχαμε σχεση 6 χρονια ετοιμαζομασταν να αρραβωνιαστουμε.. Δεν αντεχετε η κατασταση... τον αγαπουσα παρα πολυ...αλλα κοντευα να τρελαθω... Με εστειλε 2 φορες στον ψυχιατρο με ηπια καταθλιψη...οταν τον επιασα με κοκα λιποθυμησα....Μου εκλεβε τα λεφτα μου. Πηγα να τον βοηθησω και δεν ηθελε... Πηγε να με πνιξει... ενημερωσα την οικογενεια του για την κατασταση μου δινανε νερο... αστο δυσκολη περιπτωση....οχι και να με σκοτωσει.. η περιπτωση του θελει ειδικο. Αλλα ο ιδιος δεν εκανε καμια προσπαθεια...εγω τον χωρισα να βαλει μυαλο.. αλλα μπα ισα ισα αρχισε μετα να με απειλει.... Το παιδι ειναι σε κατασταση τρελας...οταν ηρθε μετα απο μηνες να με επισκεφτει στην αρχη μου φανηκε οτι εκοψε αλλα μετα απο λιγο μου τα κανε λαμπογυαλο ολα... Αποφασισα να ζησω... οχι να με σκοτωσει . Και αν εκανα παιδι τι θα ελεγα στο παιδι μου??? Κουραστηκα παρα πολυ.... δεν μπορεις να ζεις με τον φοβο μηπως ξανακυλισει... Αυτη τη στιγμη αυτο το παιδι δεν μπορει να κανει τιποτα....ειναι στον κοσμο του και μαλιστα με απειλουσε κι ολας...Δεν ενιωθε... Η καρδια μου το ηξερε πως εφυγα απο εκει.... αλλα πλεον δεν εχουμε κανενα κοινο στοιχειο.. Εγω θελω να δουλευω αυτος παιρνει τα βουνα... Δεν κανει παρεα με κανεναν... Δεν μπορω να ζησω ετσι....
Με οσα μου περιγραφεις καλα εκανες κ απομακρυνθηκες... δεν μπορεις να βαρας γροθια στο μαχαιρι συνεχεια.. ισως ετσι ειναι κ για σενα καλυτερα κ γι αυτον... πιστευω πως το παιδι χρηζει αμεσης ψυχολογικης/ψυχιατρικης υποστηριξης.. εχει επισκεφτει καποιο κεντρο η ειναι αρνητικος σε ενα τετοιο ενδεχομενο??
Νομιζω οι δικοι του τον πηγαν...αλλα δεν εχει γυρισμο....ειναι αντιδραστικος... σχιζοφρενεια εχει... να φοβασαι πλεον να εισαι διπλα του... Νομιζε οτι ηθελα να του κανω κακο.... και οτι ειμαι εχθρος του... χωρις να μιλαω καθολου με εβριζε και μαλιστα χτυπησα απο φοβο το κεφαλι μου στον τοιχο και ετρεχαν αιματα... αυτη η κολαση κρατησε μια βδομαδα... μετα εχω και αξιοπρεπεια.... το παιδι δεν ξερει τι του γινεται... εκει που λεει οτι σε αγαπαει μετα θα σε σκοτωσει...δυσκολη περιπτωση και μαλιστα
δεν ξερεις πως αντιδραει πλεον. Μια φορα με πηρε τηλεφωνο και με εβριζε χωρις λογο.... δυσκολες καταστασεις..
Δυσκολη κατασταση οντως.. πιστευω καλα εκανες κ απομακρυνθηκες.. μακαρι το παιδι να τα καταφερει να ξεμπλεξει κ να βρει κ παλι την υγεια του.... πραγματικα το ευχομαι γιατι κατα βαθος ταλαιπωρειται μεσα του ετσι... φυσικα δεν οριζει αυτος τι κανει, οι ουσιες τον οριζουν... κριμα παντως... :(
Δεν τον εχεις εμπιστοσυνη πλεον... Νομιζει οτι ειναι αρχαιος ελληνας.... μια φορα πηρε μαχαιρι... δεν αντεχεται γλυκια μου καθολου.... εμενα με εχει εχθρο... Ειναι ενας αρρωστος ανθρωπος και μαλιστα μια λεει οτι εκοψε και μετα με βριζει και λεει θα μου το απαγορεψεις? αν εμενα εστω μια μερα ακομα θα ημουν στο τρελαδικο... Παραλιγο να ερθει εισαγγελεας..
πω πω εχω φρικαρει.. δυσκολη κατασταση πολυ.. καλα εκανες κ απομακρυνθηκες... για να θεραπευτει καποιος πρεπει πρωτιστως να το θελει.. τιποτα δεν γινεται εξαναγκαστικα.. ευχομαι παντως να βρει καποια στιγμη το δρομο του κ να επανελθει...
Δυσκολα καλη μου δυσκολα... εγω εκανα θεραπεια για να συνελθω... Μια φορα με πεταξε σαν τσουβαλι... Αν μου επιτρεπεις βλεπω σε συγκινει πολυ το θεμα... Ειχες εμπειρια? Παντως μετα απο αυτο που εζησα αντεχω τα παντα!!! :)))
Εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος που το παλεψες κ προσπαθησες να βγεις αλωβητη μεσα απο αυτην την δοκιμασια.. πραγματικα μπραβο, αλλα οπως ειπες κι εσυ οσο κ αν αγαπας καποιον, υπαρχουν κ καποια ορια, οταν εκεινος δεν αγαπαει τον εαυτο του κ τα πραγματα παιρνουν ανεξελεγκτη τροπη... γενικα ειμαι πολυ ευαισθητη στο θεμα των ναρκωτικων.. εχω κ προσωπικη εμπειρια με ουσιες κ ξερω πως ειναι η αισθηση... εχω κ φιλους που πινουν πιο βαρια (πρεζα)... εγω μαυρο εκανα κ χαπια κ μετα απο ενα τριπακι που φαγα κ τα ειδα ολα, δεν εχω κανει κατι αλλο.. ξερω παιδια σε αθλια κατασταση.. περσυ ενας ξαδερφος μου πεθανε απο υπερβολικη δοση.. 22 χρονων.. ειχε πει στους dealers οτι αποφασισε να παει σε κεντρο να απεξαρτηθει κ μολις το μαθαν τον δωσαν overdose η νοθευμενο δεν ξερω τι, τον ξεγυμνωσαν στο σειχ-σου του πηραν λεφτα κ ρολοι κ οτι ειχε κ τον παρατησαν με την ενεση στο χερι... φαντασου τι υποκειμενα ειναι αυτα, αν λεγονται ανθρωποι.. δεν θελαν να ξεφυγει.. γι αυτο κ τον βγαλαν απ τη μεση προφανως... στα περιγραφω αυτη τη στιγμη κ ειλεικρινα εχω μουδιασει... :(
Αχ εχεις περάσει και εσυ πάρα πολλα... Οταν λες χαπακια εννοεις lsd extasy??
Καλη μου τα εμαθα ολα τα ναρκωτικα... Ο δικος μου εκτος απο κοκα μια φορα εκανε και lsd μια βδομαδα ηταν στο κρεβατι... Τη μανα του την εσπασε στο ξυλο.... εγω καθε μερα εκλαιγα... πανω στη μαστουρα μου ελεγε πως ηθελε να παντρευτει μια γεωργιανη για να παρει 2000 ευρω.. και οταν του ελεγα το σκεφτηκες απο τα ναρκωτικα πηγε να με πνιξει. Επισης ελεγε οτι εχω σχιζοφρενεια... Κοντεψα να χασω τον εαυτο μου... Εκτος απο λεκτικη βια ειχα και σωματικη.. πως να μεινω με τετοιες συνθηκες? γυαλιζε το ματι του.... ευτυχως οι δικοι του με προστατεψαν.... σαν παιδι τους με ειχαν.... οι καημενοι οταν τους τα ειπα κλαιγανε....ειδαν να τρεχει και αιμα η μυτη μου... Αυτοι οι dealers ειναι για σκοτωμα.... Λυπαμαι για τον ξαδερφο.... ΣΚΟΤΩΜΑ!!! Εγω στους γονεις του δικου μου ειπα ποιος ειναι ο dealer και αυτο το τσογλανι με στολησε με κοσμητικα επιθετα... Γενικα ο δικος μου δεν ηθελε να ξεφυγει.... ηθελε να κανει τα δικα του εγω οτι μπορουσα εκανα απο εκει και περα αρχισα να νιωθω ενοχες οτι εφταιγα εγω... ε οχι... ειναι σε αλλη πολη ο δικος μου ουσιαστικα εμενα μονη μου... και τραβουσα το παλουκι.... η κλικα του ηθελε να σπασει στο ξυλο... ΟΧΙ δεν θελω τετοιες ιστοριες.... Μακαρι να τον εχει ο θεος καλα αλλα δεν νομιζω με ολα αυτα που εχει κανει... Αν και το ευχομαι ολοψυχα...
ελενη μου εσυ δεν φταις σε τιποτα, μην αυτομεμφεσαι αδικα.. επιλογη του ηταν κ εφοσον δεν θελησε να θεραπευτει κ ειχε αυτη την απαραδεκτη συμπεριφορα απεναντι σου (χρηση λεκτικης κ σωματικης βιας) τοτε πιστευω το να απομακρυνθεις ητανε πλεον μονοδρομος.. εισαι πολυ τυχερη που ειχες στηριξη απο τους δικους του... δυσκολη κατασταση πραγματι..
οι dealers ειναι για ΣΚΟΤΩΜΑ οπως το λες... κ περισσοτερο ξες τι με φρικαρει ?? οτι δεν τον δωσαν απλα overdose να πεθανει μιας κ να τον ξεκανουν ηθελαν, αλλα κ το υπολοιπο που του καναν, να τον ξεγυμνωσουν κ να τον αφησουν στο δασος, ειναι φρικτο, εξευτελιστικο κ ασσυληπτο.. ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω... γειωνεις ετσι την αξιοπρεπεια ενος ανθρωπου κ δεν εχεις κανενα δικαιωμα για αυτο...
οταν λεω χαπακια, ναι απ αυτα εννοω, αλλα αυτα ανηκουν πλεον στο παρελθον, παντως ενα τριπακι εφαγα ολοκληρο κ επι ενα μηνα μετα ετρωγα ακομη flash-backs.. για να μην μιλησω για την εμπειρια που ειχα παραισθησεις, ακουγα τις σκεψεις μου σαν καταρακτης, τα βλεπα ψηλα κτλ... αστο καλυτερα...
Ενταξει τωρα ειμαι πολυ καλυτερα.... ηρεμησα δεν κανω θεραπεια.... ξαναβρηκα τον χαρουμενο εαυτο μου... Τι να πουν και οι δικοι του... με προστατεψαν γιατι με ξεραν 6 χρονια.... οταν ειδαν τα αιματα καταλαβαν οτι κατι ασχημο συμβαινει.. Ο πατερας του ο καημενος μου φιλησε τα χερια και μου ειπε συγνωμη που αντεξες το γιο μου το χαμενο το παρταλι.. Εγω δεν θα τον χαρακτηριζα ετσι... απλα πολυ αρρωστο. Πιστευω εκανα οτι καλυτερο μπορουσα τι αλλο να εκανα... θεωρησα και υποχρεωση μου να ενημερωσω για το καλο του....
Καλα αυτο που καναν στον ξαδερφο σου δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω.... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!!!! Για φυλακη.....
Ωχ κοριτσι μου εμπλεξες με χαπακια τετοιου ειδους? τωρα πως εισαι? εισαι καλυτερα??? Μην ξανασχοληθεις....
Ναι ενιωθα ενοχες οτι εφταιγα εγω... αλλα μετα το σκεφτηκα και λεω τι εφταιγα που εκανε κατι τετοιο... Αυτος δεν με σεβαστηκε... Ουτε εμενα ουτε την οικογενεια μου...ουτε τον εαυτο του... Μια ηταν γλυκουλης μια επιθετικος.... Καλα οταν ειδα το μαχαιρι δεν το σχολιαζω... Τωρα δυστυχως νομιζει οτι ειναι εξερευνητης σπηλαιων και δεν θελει να δουλευει καθολου..... εγω καταλαβα οτι ο δικος μου δεν εχει γυρισμο.....
πραγματικα λυπαμαι για την κατασταση που εφτασε.. αλλα κι εσυ δεν εφταιγες σε τιποτα να εισαι αποδεκτης της συμπεριφορας που του προεκυπτε απο τη χρηση των ουσιων.. κ σε σημειο να σου βγαλει κ μαχαιρι, ε αυτο παραπαει... πρωτα απ ολα κοιταξε τον εαυτο σου.. αν αυτος δεν θελει να βοηθηθει κ δεν αγαπαει τον εαυτο του, δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο... αλλα δεν χρωστας σε τιποτα να τα εισπαραττεις ολα αυτα.. οπως στρωνει καποιος, ετσι κοιμαται συνηθως..
εγω δεν εχω μπλεξει ακριβως, περιστασιακα εκανα κυριως οταν ημουν εντονα αυτοκαταστροφικη κ μη φανταστεις τιποτα βαρια, τωρα εχω να κανω 3 μηνες σχεδον...
παντως καλη μου το πιστευεις οτι τα περισσοτερα δεν τα θυμαται?? Δεν θυμαται τι μου εκανε... Και φυσικα για ολα εφταιγα εγω... Δεν θυμαται τιποτα............
Φυσικα και ΔΕΝ εφταιγες εσυ !! Μην μπαινεις στο λουκι της αυτομομφης !! Ο,τι εκανε ηταν λογω του πως τον ειχανε κανει τα ναρκωτικα κ τον ειχαν καταντησει "καμμενο", λογικο μετα να μην τα θυμαται, εσυ δεν εφταιγες σε τιποτα να εισαι αποδεκτης αυτης της συμπεριφορας....
Ναι ξερω τα εχω ξεπερασει αυτα.... Ωραια η συζητηση μας :))
Χαιρομαι :)
[QUOTE=Lacrymosa;258581]Sometimes dreams are better than reality...
(That' s why we close our eyes when we sleep, cry and dream...
η ζωη ειναι του καθενος κ την κανει ο,τι θελει... αμα θες την κανεις τελεια, αμα θες την καταστρεφεις.. it 's up to you...)
Η ζωή είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που σου δόθηκε με αγάπη. Αγάπα την.
Ωραιο αυτο, αλλα δυσκολο στην εφαρμογη, το παλευω παντως....
Δεν εχω ψυχωση, παντως ναι το ξερω οτι το μαυρο μπορει να πυροδοτησει επεισοδιο.. ξερω κοπελα που απο ενα μονο τσιγαρο επαθε ψυχωση.. ειναι κ θεμα οργανισμου...
Lacrymosa εσυ που ξερεις και το γολγοθα που τραβηξα... πιστευεις θελει πολυ καιρο για να ερθει στα ισια του ο δικος μου συμφωνα με την εμπειρια του? Γιατι τον πρωτο καιρο ηταν τρελαμενος... τωρα κανει ταλαντευσεις....τον βλεπω καλυτερα απο τοτε παλι διχαζεται...
το κοβω καμια διετια να το νιωσει. Στην αρχη με εβριζε που ενημερωσα τους δικους του για βοηθεια... τωρα σαν να αρχιζει να καταλαβαινει γιατι το κανα... μετα απο ενα χρονο... Τον διελυσαν τον καημενο τα ναρκωτικα... ξεχασε ποιος ειναι... αλλα βλεπω παλευει...
το ατιμο το μαυρακι ειναι πολυ γλυκο εχει, ενα καρο παρενεργειες ομως μου χει τυχει να μου πυροδοτησει ψυχοκατασταση πολυ hardcore, ιδιετερα η καταχρηση σε κανενα δε κανει καλο ουτε καν στους υγιεις κατα ποσο μαλλον σε μας που τρωμε μιση χουφτα χαπια για να στανιαρουμε, τεσπα εγω πλεον δε πινω μιας κ δεν ειμαι καπνιστης ουτε του απλου τσιγαρου απο το 2007..η αληθεια ειναι πως μου αρεσει παντως..παντα μου αρεσε αλλα το απεφευγα για μη φαω καμμια φρικη ..ατιμη αρρωστια να μην μπορεις να χαρεις τπτ :(
επειδη κ εγω ειμαι τακτικη χρηστρια, δν εχω παθει κατι παρα μονο σκεφτομαι αυτο π λενε πως ο εγκεφαλος δεν ωριμαζει απο την χρηση. και επισης επιβαρυνει τους πνευμονες περισσοτερο απ τα τσιγαρα κατα 1 πακετο το τσιγαρο κατι τετοιο. παρ ολα αυτα απλα το καις και καλα ειναι εκεινη την ωρα που γελας και ειναι ωραια αλλα εχεις κενα μνημης..........που γενικα πλυθαινουν. σαν να βλεπεις ονειρο δλδ. αμα παιρνεις χαπια εχεις περισσοτερες αντοχες στον μπαφο εμ αποτελεσμα να μην σε πιανει οπως τους αλλους και να καπνιζεις περισσοτερο
επισης το αλλο ειναι οτι πεινας πολυ...............
Κοιτα δεν ξερω να σου απαντησω με βεβαιοτητα καθως καθε οργανισμος κ καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, αλλα αμα κανει πολυ συχνα (πανω απο 5 τσιγαρα τη μερα) κ συνδυαζει κ πρεζες η χαπια μαζι, παιζει να απορρυθμιστει γενικως περισσοτερο... πραγματικα να ναρκωτικα μπορουν να σε διαλυσουν.... βραχυπροθεσμα η μακροπροθεσμα... αλλα οσο ειναι ακομα νωρις επιστροφη υπαρχει... αρκει να το συνειδητοποιησει ο ιδιος ο χρηστης κ να καταβαλλει καθε δυνατη προσπαθεια για απεξαρτηση.. ευχομαι ειλικρινα ο,τι καλυτερο !! :)
Καλησπερα σας.
Ειμαι νεος στο forum μιας και μολις εκανα την εγγραφη μου.
Για μενα η γνωμη μου ειναι και οπως η ζωη μου.Θα προσπαθησω να σας εξηγησω μιας και εχω τοσα πολλα να σας πω.Καθε ναρκωτικη ουσια ειναι ενα σκαλοπατι για να ανεβεις ποιο ψιλα.Συνηθως ολλα αρχιζουν απο τσιγαρα και μετα μπαφους σε μικρη ηλικια.
Εγω τουλαχιστον ξεκινησα απο τσιγαρο και εφτασα μεχρι και ηρωϊνη.(αναθεμα την ωρα και την στιγμη που την δοκιμασα).
Παδια πιστεψτε με δεν αξιζει...Κατεστρεψα την ζωη μου και προσπαθω να την ξανα φτιαξω..
Γινεσε ξεφτιλα στον κοσμο...ζεις σε ενα ψεμμα..Το μονο που σε νοιαζει οταν ξυπνας ειναι που και πως θα βρεις λευτα για να γινεις,ποτε θα βρεις το ατομο για να γινεις..Γενικα το μονο που σε νοιαζει ειναι ηρω...(ηρωϊνη για οσους δεν καταλαβανε)..Εφτασα για μια ακομη φορα να απομακρυνθουνε καλοι μου φιλοι,συγγενεις,η κοπελα μου,(ευτυχως που δεν με αφησε) ακομη και η ιδια η μυτερα μου εφτασε παλι σε σημειο να θελει να με παρατησει μιας και βαρεθηκε να με βλεπει σε αυτην την κατασταση και να μην προσπαθω να κανω κατι για μενα...Εχω μια ευδομαδα παλι καθαρος με nalorex φυσικα και seroxat που περνω εδω και 5 χρονια..Κρατιεμε με νυχια και με δοντια και παθαινω στεριτηκες κρισεις..Θελω να κανω χρηση αλλα λογο του nalorex δεν μπορω..και να το κανω δεν θα την ακουσω και θα με χαλασει..Το κακκο με μενα ειναι οτι εχω εθισμους...Εχω δοκιμασει σχεδον οτι ναρκωτικο πεζει στην ζωη μου και με ολους τους τροπους...
Μια εβδομαδα καθαρος και μου φαινετε σαν να ειμαι 1 μηνα...Πηγα παλι εχθες στον γιατρο μου και μου συμπληρωσε vun-fax και lexotanil 3mg..Ευτυχως στο μονο πραγμα που δεν με επιρεασε ειναι στην δουλεια μου..Δουλευα και θα δουλευω ασχετως που αλλαζα συνεχεια δουλιες για τον λογο οτι ξεφευγα και εκανα μλκιες στην εργασια μου...
Lacrymosa πιστεψεμε δεν αξιζει....
Ενας πρωην τοξικομανης... (το ελπιζω να μεινω πρωην..)
Φιλε μου εισαι "μαγκας" συνεχισε το!! εισαι δυστυχως απο τους πολυ λιγους που το κανουν !
Πιστεψεμαι ειναι δυσκολο ! ,προσωπικα πανω απο δεκα χρονια σε αυτη την καταρα της ηρωινης και ακομα παλευω ! τις τελευταιες μερες κατι εκανα και ειμαι καπως πιο καλα! ειναι δυσκολα να παλευεις με τον εαυτο σου!
Δυσκολο δεν λες τπτ φιλαρακο...Καθε μερα μου τρυπαει και περισοτερο το μυαλο αλλα να ειναι καλα η ναλτρεξονη....ουτε αλκοολ δεν μπορω να πιω...Παλαιοτερα ημουν και πολυτοξικομανης..Εχω καποια ελξη τωρα αλλα προσπαθω να το καταπολεμισω με την εργσια μου και με τηνψυχολογια μου που βλεπω οτι καθε μερα ολο και φτιαχνει...Τις κολο κρισεις δεν μπορω να ξεπερασω...Φοβαμε μην κανω κμια απερισκεψια και παθω κανενα overdose....Αυτο ειναι το κακκο....
εγω δεν εχω κανει αλλες ουσιες ποτε παρα μονο μπαφο και μαλιστα καπνιζω εδω και πολλα χρονια. γτ δεν κυλησα? μπορω να βρω οτιδηποτε αμα θελω αλλα δεν κυλησα. αλλωστε ξερω κ ατομα που ξεκινησαν αμεσως ηρωινη και δεν καπνιζαν καν