Οχι βρε, καμια σχεση!!! μαλακιες λενε κ οταν ημουν μικρη τα πιστευα κι ολας η βλαμμενη κ με μπερδευαν για αγορι ελεος δλδ.....
Printable View
Ασχετο, αλλα εμενα παντως μου αρεσει πολυ το σγουρο.
Εσυ τι μαλλια εχεις?? Συνηθως ξες τι ετσι παει, οσες εχουν σγουρα τα ισιωνουν κ οσες εχουν ισια τα σγουραινουν δλδ προσπαθεις να επιτυχεις το αντιθετο απ αυτο που εχεις !!!!!! :)
χμμμ αστο μεγαλη ιστορια, εγω τους τελευταιους μηνες ξεσπαω πολυ στα μαλλια μου. γενικα ειναι ισια. το καλοκαιρι μεχρι τους ωμους ξανθα, το φυσικο μου ειναι καστανοξανθο, ειχα κανει μερικες ανταυγες, εντελως ξαφνικα, το σκεφτηκα και μισο λεπτο τα εκανα δαμασκηνι, μετα απο δυο μηνες σοκολατι, μετα πηγα και τα εκοψα κοντα αρκετα, μετα τα εκανα ανταυγες ξανθες παλι, μετα μονη τα εβαψα πιο ξανθα, μετα τα ξαναεξοψα μονη μου και μετα τα ξαναεβαψα πιο ξανθα. Ωραια ε???
Γενικα κουρευομαι συχνα μονη μου και κουρευομαι χωρις να βλεπω στην τυχη δεν με νοιαζει και με κλειστο το φως στο μπανιο
Λολ Αχινε σε παω πολυ ρε συ εισαι κ γαμω τα ατομα!!!!
Τελεια ρε συ δλδ τωρα ειναι ξανθα τα μαλλια σου??
Εγω στο λυκειο ειχα κουρεμα πανκ, μετα ενα διαστημα το ειχα τελειως ατημελητο κ οπως να ναι, μετα αρχισα να τα ισιωνω συστηματικα, μετα τα βαψα μαυρα ενα διαστημα που λογω καταθλιψης το κανα κ ειχα βαψει κ το δωματιο μου μαυρο κ στο ταβανι εκανα μαυρες πατημασιες μονο επειδη ετσι ενιωθα λολ βεβαια οταν μου περασε το ξαναεκανα οπως ηταν ανοιχτο ροζε προς σομον φετος τα ειχα ξανθα με ροζ ανταυγειες απο κατω κ τωρα τα χω καστανοξανθα που ειναι το φυσικο μου αλλα ευτυχως εχω δυνατο μαλλι γιατι με ολα αυτα θα χα μεινει φαλακρη τωρα !!!!
Εγω μια φορα εκοψα μονη μου τη φρατζα κ την εκανα σκατα !!!!
αααα μου αρεσαν οι πατημασιες, σκεφτομουν να κανω κι εγω στον τοιχο μου, πως και καλα καποιος περπαταει προς το παβανι, εγω εγω ζωγραφισει παλαμες, τις παλαμες μου εννοειτε σε εναν τοιχο μου, παλαμοδεντρο, αντι για αντι φυτρωνουν χερια :Ρ. Ναι τωρα τα μαλλια μου ειναι αρκετα ξανθα, αλλα θα ηθελα να ηταν λιγο πιο μακρια. θα μακρυνουν ομως που θα παει. πινεις κατι τωρα?
Ωραιο αυτο με τα χερια στον τοιχο μ αρεσε !!!! Ρε συ σε παω πολυ εσενα !!!! :)
gordons πινω αυτη τη στιγμη αν κ ειναι ελαφρυ ποτο κ κανω κ τσιγαρα εσυ ???
ασε ειμαι σε ενταση γενικοτερα κ ειμαι πολυ επιθετικη κ φουλ ενεργεια κ σκεψεις , εσυ ??
Μια απο τα ιδια. Εγω λευκο κρασι και στριβω. Τι καπνιζεις?
Οταν εισαι μονη σου πως στο καλο σου βγαινει η επιθετικοτητα? Κι εγω σας παω πολυ δεσποινις :o.
Εγω παθαινω κι απιστευτα κενα μνημης. Κολλαει ασχημα το μυαλο μου. Ασχετο, σε τι σκεψεις χανεσαι?
Δηλαδη κι εγω νιωθω ετσι αλλα οταν ειμαι μονη μου το ονομαζω απιστευτη ενταση, οταν ειμαι με αλλους γινεται επιθετικοτητα....
Τωρα μισο λιγο επανερχομαι θα σε πω...
Ελα Lacry_Bipolar_Bitch is back !!!!! :)
Ρε συ κανω τα davidoff τα slim τα ελαφρια δλδ ουτε καν τα νιωθω ωρες ωρες αλλα πλεον κανω 1 με 1,5 πακετο την ημερα περυσι εκανα τα Marlboro τα σκληρα λολ αλλα αυτα που κανω τωρα ειναι πολυ ελαφρια, εσυ στριβεις?? Τι καπνο ? Ρε συ εμενα δεν με πολυβολευει το στριφτο γιατι κανεις μια ωρα μεχρι να το τυλιξεις κ μετα πρεπει να το ρουφας συνεχεια γιατι σβηνει.. αλλα ειναι καλυτερο απο αλλες αποψεις...
η επιθετικοτητα μου βγαινει πανω στη μανια κ σε αλλους αλλα κ στον ευατο μου συτη τη στιγμη που σου γραφω εχω 2 airconditions ανοιχτα κ εναν ανεμιστηρα διπλα μου κ βραζω απο οργη ειμαι ετοιμη να εκραγω λολ κ εχω απιστευτα νευρα κ οι σκεψεις μου τρεχουν σαν βροχη, εγω παθαινω κενα μνημης οταν παω να διαβασω γι αυτο κ παρατησα την εξεταστικη γιατι μπλοκαρεται το μυαλο μου ειναι σαν να τρεχει το μυαλο μου με ιλλιγγιωδη ταχυτητα για πες εσυ πως εισαι τωρα ???
Ειναι πολυ σγουρα?? Εμενα παντως τα σγουρα δεν μ αρεσουν κ τοσο... σπανια τα αφηνω στο φυσικο...Εγω εχω κανει αραιωση 2 φορες εκεινη τη στιγμη στο κομμωτηριο φαινοντουσαν πολυ ωραια επειδη μου τα ειχε στρωσει αλλα οταν εκανα σπιτι μπανιο ενιωθα με το μισο μαλλι κ εκλαιγα!!!!!
Εγω λοιπον.... χμμ στριβω πολυ γρηγορα οποτε δεν εχω προβλημα με αυτο, παρατησα επισης την εξεταστικη γιατι δεν εχω κεφαλι, οταν ειμαι μονη η ενταση στρεφεται εναντιον μου, σημερα που ημουν πολλες ωρες και δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα με γ@μησ@ καπως. Οταν ειμαι με αλλους μπορει να βριζω, να δαγκωνω, να σπαω και να ξεφευγω ασχημα αναλογως. Τωρα ειμαι σχετικα πιο χαλαρη γιατι εχω να κοιμηθω 2 μερες. Παρολαυτα δε νυσταζω και εχω τη διαθεση να πιω να καπνισω και να με εξαντλησω κι αλλο. Ακουω μουσικη και μιαου.
Ηθελα να σε ρωτησω το Lacrymosa πως σου ηρθε; :-)
Βασικα ειναι πολλα πραγματα :)
1) Στα λατινικα σημαινει "δακρυ"
2) Ειναι τιτλος ενος τραγουδιου των Evanescence τους οποιους ΚΑΡΑΛΑΤΡΕΥΩ !!!
3) Ειναι ενα gothic συγκροτημα αλλα γραφεται "lacrimosa"
Εγω το επελεξα με βαση το 2 δεν ειναι τελειο ονομα ???? :)
Εγω το λατρευω πολυ !!!!! :)
Mιαου !! :) Eγω τωρα ακουω ταυτοχρονα metallica κ iron maiden κ χτυπιεμαι head-banging κ ετσι κ οταν το κανω ξεχναω τα παντα!!
MUSIC IS MY LIFE !! NO MUSIC = NO LIFE !!! YEAH !!! :)
Εσυ τι μουσικη ακους?? τωρα κ γενικοτερα??
Εγω εχω κανει 10 τσιγαρα μεχρι στιγμης κ συνεχιζω δυναμικα κ ακαθεκτα ειμαι σε ενταση χοροπηδαω κουνιεμαι δεν μπορω να ηρεμησω κ εχω απιστευτο αισθημα ευτυχιας κ αυτοκαταστροφικοτητας κ εγω γουσταρω να τα σπαω οταν ειμαι σε νευρα η χτυπαω τοιχους κ κλοτσαω η κανω το δωματιο μου μπουρδελο αλλα μετα πρεπει να το ξανασυμμαζευω γαμωτη μου κι εγω σιγα μην κοιμηθω αλλα δεν εξαντλουμαι δεν νιωθω κουρασμενη καν !!!!
Εγω ακουω καπως πιο καταθλιπτικα, αλλα αναλογα και τη διαθεση. εχω ποσταρει μερικα και στο music. madrugada, placebo, radiohead, wovenhand ktl ktl. πολυ συχνα βεβαιως χορευω κοπανιεμαι κτλ κτλ οι πορτες του δωματιου μου και του μπανιου εχουν 2 τρυπες τις οποιες εχουμε μπαλωσει-συμμαζεψει τελως παντων καπως. Πρεπει να κοιμηθω ομως. εχω 2 μερες, δε γινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι. οταν λες οτι πινεις και παιρνεις χαπια, τι χαπια εννοεις? εγω συχνα πινω 2 μπουκαλια κρασι και παιρνω και 2 ζαναξ. το ξερω οτι ειναι μλκ.
Music is my life επισης. ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! Επισης εχω κανει 50 τσιγαρα μεχρι στιγμης.
Αχ δεν φανταζεσαι ποσο σε παω εσενα !!! :) Μιαου !!! :)
50 τσιγαρα?? Εγω 14 εισαι για κοντριτσα ??? χεχεχεχ πλακιζω με περνας κατα πολυ!!!! :)
Ρε συ κι εγω τετοια μουσικη ακουω οταν ειμαι πιο ηρεμη, οταν ειμαι βεβαια high ακουω metal, death metal κτλ.. αλλα placebo κ radiohead κοβω φλεβα !!!!!!
Λολ μ αρεσε αυτο με τις τρυπες!! Ρε συ πρεπει να σε γνωρισω εσενα δεν κανω πλακα !!!!
Εγω κοπαναω τους τοιχους κ μια φορα εσπασα κασετοφωνο κ μια μασκαρα κ γεμισε το κρεβατι μαυρη μπογια λολ !!!
Ρε συ εγω δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω !! τρελη ενεργεια σε λεωω !!!!
Οταν λεω χαπια, αγχολυτικα ρε συ μαζι με αλκοολ κ ειναι η απολυτη μαστουρα κ αυτοκαταστροφη !!!
βεβαια νταξει δεν ειναι καλο, ελα μωρε ψιλοπραματα χαχαχαχα !!!!! :)
Εισαι κακο κοριτσι :Ρ. Τι αγχολυτικα παιρνεις; Μπορουμε να τα πουμε παντως. Η αδερφη μου ειναι πανω και ανεβαινω που και που. Σε βλεπει γιατρος τωρα? Παιρνεις αλλα φαρμακα? Σε προσγειωνω λιγο ε?
Κι εγω θα ηθελα θα εχουμε πολλα να πουμε παντως. Ασχετο τωρα, τι χρωμα κουρτινες εχεις? Θελω το ταβανι μου να το βαψω σκακιερα.
Μιαου !! :) Τα καλα κοριτσια πανε στον παραδεισο, τα κακα ομως πανε παντου !!!! :)
Xαχαχαχαχα οχι ευτυχως δεν με προσγειωνεις πολυ, στα αλλα μου επεισοδια αλλοι με γειωνανε σε λεωωω !!!!!
Παιρνω stedon τα αρχισα πριν κατι μερες αλλα που τη σπανε κ προτιμω τα lexotanil που τα ειχα συνηθισει κ παιρνω κ απ τα 2 αμα λαχει εσυ τι αγχολυτικα παιρνεις?? Κανεις κι εσυ cocktail κ αλκοολ κ ετσι ?? ;)
Ρε συ ειμαι διακοπες τωρα οταν γυρισω θελω πολυ να σε γνωρισω αληθεια στο λεω σε παω πολυ girl !!
Επαιρνα κ κατι αλλα χαπια, αλλα τα σταματησα λολ!!
Εσυ παιρνεις φαρμακα?? εχεις ξανακανει up episodes?? ποσο καιρο εχεις διπολικη??
Ναι κανω τις αλχημειες μου:rolleyes:... που εισαι διακοπες βρε? ζηλευω? εγω παιρνω ζαναξ και τρανξεν ή και τα δυο. παιρνω επισης λαντοζ σεροκουελ και τοπαμακ(βαριεμαι λατινικους χαρακτηρες τωρα:)) Διπολικη δεν εχω ιδεα ποσο καιρο εχω, αλλα τα εντονα μανιακα επεισοδια εκδηλωνονταο τους τελευταιους 2-3 μηνες. εχω ιστορικο οξειας καταθλιψης οστωσο και ειναι καπως μπερδεμενη η ολη φαση... μιαου
Lacrymosa κατι μου λεει οτι γουσταρεις την κατασταση σου και καθε αλλο παρα να θελεις να θεραπευτεις βγαζουν τα λεγομενα σου.Σορρυ που παρεμβαινω αλλα πραγματικα ελπιζω να μην γινουν παραδειγμα προς μιμηση σε αλλα παιδια που πιθανων θα μπουν εδω μεσα σε ευαλωτη φαση.
Σε αντιθεση με την αχινος που μοιαζει να εχει επιγνωση της καταστασης της κ φαινεται οντως να ψαχνει κατι, παρα το κοινο "εφορικο" συναισθημα σας που αναφερετε.
Μιλαω γιατι,εκτος απο αυτο που ανεφερα αρχικα,μ αυτα που γραφεις μοιαζει περισσοτερο να θες επιβεβαιωση και "μπραβο" σε καποιες συμπεριφορες,παρα να ψαχνεις ή να νιωθεις την αναγκη καποιας ακρης-λυσης.Και αναφερομαι σ αυτο εδω και σε δυο τρια αλλα νηματα σου(δεν εχω διαβασει παλαιοτερα).
εχω κατι κοκκινες, αλλα μου τη δινουν οι γονεις μου που επεμβαινουνε.
πιο παλια στον τοιχο υπηρχε κολλημενος ενας μεγαλος καθρεπτης τον οποιο ειχα γεμισει στιχους απο ποιηματα και απο αποσπασματα βιβλιων που διαβαζα κατα καιρους και δεν θα ηταν δυνατο να το ξαναφτιαξω, ηταν τελειο, το αγαπουσα και ενα καλοκαιρι που εφυγα διακοπες το εσβησαν. ΦΡΙΚΑΡΑ και για αντιδραση ενιωσα οτι δεν με σεβονταν καθολου οτι δεν υπηρχα καθολου χαθηκαν ολα, ενα καρω βιβλια, τοσες στιγμες, πηρα νερομπογιες και με τα χερια ζωγραφισα ολους τους τοιχους
niah εχεις διπολικη?
οχι δεν εχω διπολικη.Απ οσο ξερω τουλαχιστον..
Μιαου !!! :) Kακο κοριτσι που κανεις κ αλχημειες !!!! Ντροπη σου βρε !!! Ασε τα σπαω ειμαι διακοπες περνας ΤΕΛΕΙΑ !! Ρε συ τα χα παρει κι εγω τα ζαναξ παλιοτερα κ απο ενα σημειο κ μετα δεν με πιανανε !! Τα τρανξεν ειχα δοκιμασει μια φορα αλλα μαλακια μου φανηκε !!
Δλδ εχεις 2-3 μηνες συνεχομενα μανιακα επεισοδια ?? Ενδιαμεσα διαστηματα υπομανιας η νορμοθυμιας δεν ειχες η τα πηγαινες τα μανιακα σερι ?? :) Ασε ο,τι να ναι, γαμω τη διπολικη δεν βγαζεις ακρη...
ρε συ αφου εχεις μανια το λαντοζ τι το παιρνεις?? Ρε συ στα μανιακα επεισοδια εισαι που εισαι στα χαι σου αμα παιρνεις κ αντικατ ακομα χειροτερα!! Εγω στο προηγουμενο μου up επαρνα λαντοζ αλλα μετα τα κοψα!!
τωρα πως εισαι ?? εγω σε ενταση !! Μιαου!!
Εγω δεν ειμαι ποτε στο σερυ. πχ μπορει μια μπερα να ξυπνησω να ειμαι πεσμενη 3-4 ωριτσες, να ειμαι στο κρεβατι καμια ωρα, να βαλω τα κλαματα την επομενη ωρα, μετα ξαφνικα να φρικαρω, να μεταμφιεστω σε σεξυ μιαου να αρχισω να σπινταρω να τρεμω και να να αρχισει το ομορφο μανιακο με τα επακολουθα μεχρι το πρωι, μεχρι τελικης πτωσεως. Μπορει να κοιμηθω ή μπορει και να μη κοιμηθω. Εχει τυχει να μη κοιμθω και για 3 μερες. αλλα εχω μεικτα επεισοδια. μπορει να ειμαι σε ενα μπαρ να χορευω να γελαω να πεταω παγακια να χυνω πανω μου νερο και μετα ξαφνικα να κολλαει το βλεμμα μου και να μη μπορω να συνελθω να πεφτω απιστευτα. σκατα. τωρα ειμαι σε ενταση αλλα δεν ειμαι μονη μου μιαου μιαου μιαου μιαου
ΥΓ τα τρανξεν κι εμενα λιγο μλκ μου φαινονται....
Δεν μου ειπες ομως που εισαι διακοπες? Αν θελεις παντα. ειμαι λιγο μιαου :Ρ
Και ασχετο ναι με τη σκακιερα στο ταβανι θα τις εκανα μαλλον σιελ :)
Aχ ποσο ταυτιζομαι girl !!! :) δεν εισαι μονη σου μιαου μιαου μιαου !!!!! :)
τελεια δεν ειναι ρε συ τα μανιακα ?? Αρκει να μη πεφτεις !!
Εγω δεν εχω τοσο μεικτα, οσο για μεγαλυτερα διαστηματα, ασε ειμαι διακοπες κ στα μπαρ ειμαι εκτος ελεγχου χτυπιεμαι χορευω κ δεν κουραζομαι δεν εξαντλουμαι κ ειναι ΤΕΛΕΙΑ κ παιρνω κ το αγριο το μοιραιο το sexy miaou βλεμμα κ νιωθω καταπληκτικα την επομενη μερα ξυπανω κανονικα κοιμαμαι ελαχιστα κ παλι ετσι νιωθω να βαυτω κ να νιωθω φουλ ενεργεια κ οι σκεψεις βροχη ρε συ περπαταω κ σκεφτομαι χοροπηδαω κ σκεφτομαι ειναι μοναδικο πραγμα σαν να με βαλανε στην μπριζα μιαου