Αmelie,καταρχην οσον αφορα το πρωτο σου μυνημα ουτε εγω βλεπω καποια υπερβολη στα ψωνια σου.Οπως ανεφερες κ εσυ,επροκειτω για πραγματα που χρειαζοσουν.
Χαιρομαι που καταλαβαινεις(παρα του οτι δεν προκειται για μεγαλη ποσοτητα)οτι το αλκοολ -τουλαχιστον σε καθημερινη φαση-κ ειδικά σε συνδιασμο με τα φαρμακα δεν σε βοηθαει.Δεν ειναι η ποσοτητα ανησυχητικη αλλα αυτη η αναγκη που εκφραζεις στο να πιεις.Όπως κ την πιθανη νευρικοτητα που εκφραζεις με το πολυ καπνισμα.
Προσπαθησε να χαλαρωσεις και να φροντιζεις να κλεινεις ενα οχταωρο(ο διακεκομενος υπνος δεν εχει τα ωφελη του συνεχομενου) τουλαχιστον υπνου κ να σε προστατευεις απο υπερεντασεις κ νευρα για να μη σε οδηγησουν αυτα σε αλλη κατασταση.Πινε κανα χαλαρωτικο βρασταρακι με μελι το βραδυ ωστε να σε βοηθαει σ αυτο.
Και τα μπανακια ειναι πολυ καλος τροπος,γιατι θα σε βοηθουν να βγαζεις ενεργεια κ κατα συνεπεια να χαλαρωνεις επειτα.Μην την αφηνεις να συσσωρευεται μεσα σου.
Και προστατεψε τον εαυτο σου ρε απο υπερεντασεις που σου προκαλουν οι συγγενεις σου.Συμφωνω με τον τροπο που σου προτεινε η αρκτος σε αυτο.Πες της οτι την ευχαριστεις για το ενδιαφερον της κι οτι ξερεις η ιδια να σε φροντιζεις.Αν δεν παρει το μυνημα με το αποτομο αλλα κ ευγενικό του τροπου σου,αρχισε να την αποφευγεις για να το παρει,αλλα και για να κρατησεις ηρεμο τον εαυτο σου.
Με λιγα λογια ουτε εμενα μου φαινεται κατι παραλογο σε αυτα που αναφερεις,απλως προσεξε να αντιμετωπισεις την μαλλον φυσιολογικη προστοπαρων νευρικοτητα σου ωστε να μην σε οδηγησει σ αυτο που αναφερει η γιατρος σου.(γνωμη μου μαλιστα ειναι να της πεις την αποψη σου οτι δεν συμφωνεις και δεν το νιωθεις ως τετοιο επισοδειο)
Οσο για τις συνταξεις,δυστυχως απο οτι ξερω κι εγω ειναι πολυ χαμηλες για να μπορεσεις μονη σου να συντηρησεις σπιτι κ επακολουθα εξοδα.
Υπαρχει περιπτωση να σκεφτεις για συγκατικο?Παιζει κατι τετοιο?