εστειλα!!!
τις εικονες και του λεω :καλύτερα τώρα?
και ετσι σκέτο:θες να βρεθουμε αποψε??
Printable View
εστειλα!!!
τις εικονες και του λεω :καλύτερα τώρα?
και ετσι σκέτο:θες να βρεθουμε αποψε??
α πα πα αν δεν απαντησει ή αν απαντησει αρνητικα να δω τι θα κανω!!
ε ρε γλεντια!!!
θα απαντησει πιστευω κατι διπλωματικο ισως για να μην κλεισει την πορτα,ειναι γατα για να δουμε.
οπως το ειπα!!απάντησε μόνο σχόλιο για τις εικόνες.
ειναι πολυ λαμόγιο!!αλλά μου αρέσει!!!!!!πολυ!!!!!
τι έχω να περάσω ας με λυπηθεί ο θεος!!
ενα ταλαιποράκι ειμαι,
του έστειλα και άλλο χιουμοριστικο.
ego tha tou elega rotisa kai kati allo.ama thes mporeis na mou peis.i na tou peis i protasi gia kafedaki simera ine dekti?as apantisei kai autos na xereis.min se tiranaei.alla san to gramatosimo kai esi zouzou.xixi
ου καλα εισαι !!μονο γραμματωσιμο??
θα με κουρασει πιστευω και θα τα παρατησω...καποια στιγμη
αλλα ειδες δεν ειναι ξεκαθαρος να αυτα δεν μπορω.
πεστου αυτο.ισχυει ι προσκληση για εξω.β.ελπιζω να μην σε παιδευει διοτι στο τελος βλεπω να βρισκεις αλλον και οταν 8α σε 8ελει 8α ειναι αργα.
ρώτησα και είπε οτι έχει μια γιορτή και θα μου ειπε να το κανονίσουμε αλλη μέρα,
στεναχωρήθηκα αλλά δεν πειράζει θα το τελειώσω εδω.
δεν αξιζει να θελω καποιον που δεν με θελει.
απλα ηταν ωραιο συναισθημα,
σας ευχαριστω πολυ όλους!
isos pragmati na min mporei.esi xanakane mia dokimi i alios poli apla afou simera tha paei stin giorti pestou ti les gia to weekend.i alios steiltou aurio kai pestou thes simera sabbato i aurio kiriaki na pame gia ena kafe.apo ekei tha deis.isos pragmati na exei giorti.
Θα νιωσει οτι πιεζω,
αν ηθελε θα μου ελεγε εκεινος ποτε μπορει
και οχι \"θα το κανονίσουμε αλλη μερα\"
ξερεις τι θελει τωρα,να εξαφανιστω ....τελειως
ουτε mail ουτε τπτ
τοτε θα παθει νευρωση και θα πει :
καλα εκεινη συνεχως ηταν σε επαφη που χαθηκε?
απο αυτο και μονο πιστευω θα με παρει.
δεν ειναι ξεκαθαρος ειδες?
μαλλον με εχει καβαντζα,αλλα εχω δει εγω καβαντζες να ειναι απο πανω μετα.
ειναι χαμένο παιχνίδι λες??
sinithos den ime apo ta atoma pou ftinoun gia na kolisi o allos opote den xero ti na sou po gia auto.den mporesa na to kano pote mou auto.isos kai autos kolisei etsi kai sou pei.pantos gia mena epidi den exo egoismo mesa mou tha estelna aurio na tou lega gia weekend.ime apo ta atoma pou thelo na exalipso kathe pitanotita lathous oti isos kati den katalava gia na min niotho oti iparxei kati pou den dokimasa.an kai to parakano.den to theoro oti einai xekatharo isos exei giorti isos i piesi tis doulias.den to theoro xameno mexri na apodixtei oti einai xameno
αποκλειεται να του πω για το σ/κ,
επειδη τον ξερω σου λεω,θα πιεστει.
θα περιμενω,μπορει να παρει μεσα στο σ/κ εκεινος ας περιμενω λιγο.
νιωθω ρομπα στα ματια του.
σε ευχαριστω πολυ παντως.
μην νιω8εις ρομπα.ελεος.δηλαδη ειναι κακο να τα ριξεις σε καποιον που 8ες?αν η αγαπη γινει ρομπα τοτε παει να πε8ανουμε ολοι.οκ περιμενε να σε παρει και αμα δεν σε παρει ξαναστειλε να μα8εις μια απαντηση.μην ευχαριστεις.αν εχεις γινει εσυ ρομπα τοτε εγω ειμαι ρομπα νοσοκομας σκισμενη μεχρι πανω με τις βλακειες που εχω κανει.δεν υπαρχει ντροπη.να κανεις αυτο που νιω8εις.
alexandros3 kanto.καλυτερα μια απορριψη που δεν την βλεπω παρα να τρελενεσαι.και οπως λες μαλον 8α τα φτιαξετε οποτε το να μην κανεις ενα βημα για να γεμισεις και να συμπληρωσεις την ζωη σου εφοσον ξερεις οτι 8ελει και αυτη το 8εωρω βλακεια.προσεκτικη κινηση και ολα 8α πανε καλα.
αχ....αχ.....
περιμένω ακόμα....
gia mena ali mia dokimi auto to weekend me ligo pio piestiki methodos na pareis apantisi alios antio amigos.Quote:
Originally posted by zouzou
αχ....αχ.....
περιμένω ακόμα....
έχω άλλη ιδέα...για να το επεξεργαστώ λιγο...χμ
oti einai pes mas na boithisoume
σκεφτηκα να παρακολουθησουμε με μια φιλη μου που θα παει (το επομενο σ/κ ομως μην μας καταλαβει κι ολας)και αμα παει σε καποιο μπαρακι τσουπ και εμεις!
το αλλο να του πω οτι εχω κερδισει εισητηρια για τον ολυμπιακο (ειναι βαμενος)και αν θελει να παμε μαζι!!εγω βεβαια θα τα αγορασω αλλα δεν θα το ξερει.
και τα δυο ειναι πολυ ωραια.προσοχη μην σας δει.
χμμμμμμ...........ώστε γαύρος ο τύπος zouzou εεεε? :o
Θύμισέ μου να του στείλω στα γεννέθλιά του ψαράκι τηγανιτό.........:P:P
Ως Πανάθας που είμαι όπως καταλαβαίνεις είναι πρακτικά δύσκολο για εμένα πλεον να σου δίνω αντικειμενικές συμβουλές.........χι.......χι.......
Τί τα ήθελες τα εισητήρια????????? Αχ ταύρο με έκανες.........:D:D
για φαντασου εμένα και εγώ παναθα είμαι...αλλά στο όνομα της καψούρας και γήπεδο θα πάω και παρακολουθηση θα κάνω...
ολγακι εσυ τι λες??
provlimatike όντως θέλει προσοχή γιατί αν μας δεν,δεν θα ξέρω που να κρυφτώ.
εμενα με είχε παρει χαμπαρι αν και μια φορα ετυχε εντελως τυχαια.απλα κατι μεσα μου μου ελεγε να περασω εκεινη τιν στιγμη απο εκει.
επειδη βλεπω οτι εχεται μπει σε μια διαδικασια συνωμοσιασ φτιαχνοντασ τρικ που θα αποφερουν τη πολυποθητη συναντηση σασ ρωτω αν ειναι πια σωστο ολα αυτα που κανεισ για εναν ανθρωπο που δεν εχει κανει ουτε τα μισα αποσα εχεισ κανεισ εσυ για αυτον...μηπωσ ολα αυτα αποβουν μοιραια για την προσωπικοτητα σου?τελοσ πιστευω οτι και τιποτα να μη γινει θα εχεισ κερδισει κατι απο αυτο.τα ηθικα διδαγματα πολλεσ φορεσ ειναι υποκειμενικα και δεν επισυναπτουν ομοιο αποτελεσμα με αλλεσ αποψεισ.ευχομαι να σε θελει το ιδιο οπωσ εσυ εκεινον και να σπαταλα τισ ωρεσ του με φιλουσ του για εσενα.καλη τυχη
τουλαχιστον δοκιμαζεις και αν χασεις.την καταλαβενω πως νιω8ει γιατι και εγω ειχα κανει κατι παρομοια.τωρα αν αξιζε η οχι ας το αφησω καλυτερα......τουλαχιστον δοκιμασεQuote:
Originally posted by tnt
επειδη βλεπω οτι εχεται μπει σε μια διαδικασια συνωμοσιασ φτιαχνοντασ τρικ που θα αποφερουν τη πολυποθητη συναντηση σασ ρωτω αν ειναι πια σωστο ολα αυτα που κανεισ για εναν ανθρωπο που δεν εχει κανει ουτε τα μισα αποσα εχεισ κανεισ εσυ για αυτον...μηπωσ ολα αυτα αποβουν μοιραια για την προσωπικοτητα σου?τελοσ πιστευω οτι και τιποτα να μη γινει θα εχεισ κερδισει κατι απο αυτο.τα ηθικα διδαγματα πολλεσ φορεσ ειναι υποκειμενικα και δεν επισυναπτουν ομοιο αποτελεσμα με αλλεσ αποψεισ.ευχομαι να σε θελει το ιδιο οπωσ εσυ εκεινον και να σπαταλα τισ ωρεσ του με φιλουσ του για εσενα.καλη τυχη
θα συμφωνησω οτι η πρωτη αγαπη δεν σημένει οτι ειναι παντα η πιο αγνη κτλ.επισης ναι αξιζει να περιμενεις αλλα παντα υπαρχουν και τα ορια δυστυχως.
αχ και παλι αχ!!!
τιποτα !!του ειπα να βρεθουμε αλλη μια φορα ,
αλλα απαντησε οτι λειπει εκτος αθηνων(ψεματα γιατι ηξερα οτι ηταν εδω)και στελνουμε κανενα mail που και που αλλα τιποτα!!λεω να εξαφανιστω και μετα να συναντηθουμε τυχαια καπου!!
δοκιμασε το αυτο αλλιως πεστου να σου πει ποτε μπορει αλλιως το εγκαταλειπεις το σχεδιο μαλλον.
αυτο που με μπερδεψε ηταν το οτι μου ειπε ψεματα!!
χωρις λογο!!γιατι να μη μου πει οτι εχει κανονισει????προφανως γιατι θα καταλαβαινα οτι εχει γκομενα ???
provlimatike να σε ρωτησω??σε ποσο καιρο περιπου να κανονισω την συναντηση??ωστε να μην καταλαβει ???
thn epomenh bdomada tha einai mia xara.απλα μην στιλεις 100 μαιλ παλι για να μην καταλαβει τι γινεται.ελπιζω να πανε καλα αλλα κατι μου λεει οτι ο τυπος δεν 8ελει.
λεω να το καθυστερησω λιγο παραπανω!αρχες νοεμβρη με κοβω!!ναι οκ δεν θελει αλλα οποτε με βλεπει κανει σαν τρελος!!για να μη σου για το αλλο...τρελαμενος!αλλα που ειναι???οεο??
kala blepo nα χανεις ολο σου τον χρονο με αυτον στο τελος η να βρει καμια αλλη.
δοκιμασε να βρε8ειτε τυχαια και μετα μπορεις να του δειξεις αν 8εσ να γινει κατι ή οχι ειτε λεγεται sms ειτε χιλια διο αλλοι τροποι.
εχω νεα,χτες στελναμε για καμια ωρα sms ηταν φιλικος και γλυκος αλλα τιποτα αλλο,ουτε να βρεθουμε μου ειπε ουτε τιποτα,θα αφησω να περασουν λιγες μερες ακομη για τη συναντηση .
Καλα, ακομα παιδευεσαι με τον τυπο? Ελα σε μενα, σου λεω...
ζουζου αντε κανονισε γρηγορα.τασο καταστρεφεις που καταστρεφεις το chat μην χαλας και τα τοπικ please.
Παντως εγω φιλε Τενια Μακρη αποκλειεται να γινω!
Καλημέρα! Πρώτη φορά γράφω στο συγκεκριμένο θέμα.
Ζουζού. Επειδή έχω βρεθεί στη θέση του φίλου που σε ενδιαφέρει, πρέπει να σου πω πως αντιμετώπιζα εγώ μια κοπέλα που με είχε καψουρευτεί...
Δε νοιώθω ωραία πλέον γιατί νοιώθω οτι έπαιζα μαζί της τότε, αλλα .... ήμουν μικρός και ανώριμος!
Πιστεύω οτι ο φίλος γνωρίζει οτι τον θες πολύ, σε βρίσκει γλυκιά συμπαθητική, όχι όμως για σχέση.
Τον κολακεύει το γεγονός οτι κάποια ενδιαφέρεται και έχει επαναπαυθεί. Δε θέλει να στο πεί οτι δε θέλει σχέση για να μην σε πληγώσει, γιατί είναι καλό παιδί, αλλα όσο τον κηνυγάς, τόσο θα χάνεις το χρόνο σου.
Είναι ίσως θέμα χρόνου να σου μιλήσει ειλικρινά και να σου πεί οτι αυτό το καιρό δε θέλει να κάνει κάποια σχέση γιατί θέλει να αφοσιωθεί σε οτιδήποτε κτλ κτλ.
Και στη προκειμένη περίπτωση έχουν αντισραφεί οι ρόλοι. Έχεις γίνει εσύ ο κυνηγός και εκείνος το θήραμα!
Αυτό απο μόνο του είναι ανασταλτικός παράγοντας για έναν άντρα.
επειδή όμως σε ενδιαφέρει πραγματικά, υπάρχει φως στο τούνελ. Θα πρέπει να αδιαφορήσεις. Θα πρέπει οι \"τυχαίες\" συνατήσεις να είναι επίσης αδιάφορες. Θέλει λίγη ψυχρότητα. Πρέπει να πάψει η εικόνα του οτι είσαι δεδομένη!
Ενδεχομένος να σε δεί να χαμογελάς σε κάποιον άλλον! Να μην τον κυνηγήσεις ξανα!
Με λίγα λόγια πρέπει να αντιστρέψεις τους ρόλους και σαν γυναίκα που είσαι, μπορείς.
Καλή τύχη!
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια !!
ναι και εγω ετσι πιστευω,θα πρεπει να αραιωσω την επικοινωνια μας,και σε μενα την ιδια αν καποιος με πολιορκει μου ειναι αδιαφορος ,αν κοψει τοτε μπορει να σκεφτω να στειλω κανενα sms!!πρεπει δλδ να του προκαλεσω νευρωση λες ε??εχω τον τροπο σιγουρα!εξαλου ολα τα αλλα απετυχαν!
σχεδιο:χανομαι - με συναντα τυχαια το παιζω αδιαφορη και μετα απο μερες αν δεν εχει κανει κινηση στελνω κατι τυπικο..ε??ε???
το βασικο ειναι να το σταματησεις οταν δεις οτι δεν παει αλλο και να συνεχισεις την ζωη σου.δοκιμασε και αυτο που ειπες.αν και για μενα 8α κανονιζα τυχαια συναντηση και 8α του λεγα σττα μουτρα να βγουμε.να δουμε τι 8α πει εκει.οχι νευρωση ουτε σε αυτον ουτε σε κανεναν.