Originally Posted by
giorgos panou
Φιλε μου ΑΡΚΤΟ δεν γνωριζα οτι πασχει απο κατι η ΛΑΚΡΥΜΟΣΑ ,και μολις τωρα εψαξα στο γουεμπ και πηρα μια ιδεα για την ασθενεια αυτην. Ηταν τραγικο λαθος μου αυτα που εγραφα ενω εχει αυτο το προβλημα η φιλη μας, αλλα δεν γνωριζα! οντως οι ουσιες της κανουν πολυ πιο κακο απο οτι σε εμενα που ειμουν υγειεστατος ψυχικα.
Δεν εχει σημασια οτι δεν παιρνεις ναρκωντικα ΑΡΚΤΟ , δεν ειναι αναγκη να παιρνεις ναρκωντικα για να ξερεις οτι κανουν κακο! για παραδηγμα ¨ δεν ειναι αναγκη να εχεις πεσει απο ενα γκρεμο για να μαθεις οτι ειναι κακο! το ξερεις και ας μην το εχεις κανει ! σωστα?
Οσο για το φαινομαι που ειπα μαλον δεν το καταλαβες , ενοουσα οτι παρο τα τοσα χρωνια που πινω δεν δειχνω για πρεζκιας οπως τα πιο πολλα παιδια που πινουν ,συγουρα μπορεις να διακρινεις εναν αρρωστο στην ομονοια ,απλα εγω λογο της διατροφης ,λογο καποιον περιεργων συμπληρομστων που παιρνω και λογο της ζωης που κανω διατιρουμαι ε καλη κατασταση σε σχεση με αυτους που δεν εχουν ουτε δοντια πλεον! αυτο θελω να πω.
Σε σχεση με την επιδραση των ουσιων ,θελω να καταλαβεις και ολοι εδω μεσα πως τα ναρκωντικα στην αρχη βεβαια και οταν δεν τα εχεις αναγκη για να ζεις οπως εγω που χωρις αυτα ειμαι νεκρος! σου δινουν μια ευεξια , σου δινουν χαρα και πολλα αλλα ομορφα συναισθηματα , οπως ταξιδια με την σκεψη. Αλλα ολααυτα ειναι για λιγο και περπατοντας πανω σε μια κλωστη με ενα βουρκο απο κατω!
Αλλιως ,αμα ηταν μονο αρρωστια και θανατο γτ. να τα καναν χρηση τοσοι ανθρωποι τοσα χρωνια? δεν ειναι σωστο να λεμε το παραμυθι σε ενα νεο -νεα που δεν εχει παρει ποτες να του λες " ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙς ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙς! αμα το πεις αυτο τοτες εκανες ζημια μεγαλη ,γιατι ο νεος που δεν φοβαται ευκολα λογο ηλικιας θα σου πει αυτος με κοροιδευει , αφου βλεπει τοσους στην τ.ν. που πεινουν ,οι γυρο του και ειναι μια χαρα! ετσι λοιπον αμα χασεις την εμπιστσυνη σου στον νεο προσπαθωντας να τον τρομαξεις ,τοτες εχασες το παιχνιδι ! καλο ειναι να του πεις με αλλο τροπο ,να του πεις οτι υπαρχει εξαρτηση, να του πεις οτι ο καιρος περνα μες στην χρηση με μεγαλη ταχυτητα αφου εισαι σε λυθαργο και οι ωρες μοιαζουν δευτερολεπτα! καλο ειναι να του πεις οτι τα κοριτσα δεν γουσταρουν καθοπου τους ναρκωμανεις . και αλλα ττοια! Οχι ομως με φοβιες γιατι ετσι μονο αντιδραση κερδιζουμε και οχι εμπιστοσινη .
Και τελος , δυστυχως εγω δεν επινα μονο πρεζα , περασα απο ολα τα ναρκωντικα ,περασα και την καταραμενη εποχη τον rave party , περασα και αρκετα μεσα απο την κοκα ,και απο το αλκοολ.