-
Η αλήθεια είναι ότι την παλεύω αυτό το διάστημα αλλά προσπαθώ να μην ασχολούμαι καθόλου με το τί γίνεται γύρω μου.. Όσο και αν ακούγεται εγωιστικό αυτό, βγαίνω (θέλω να πιστεύω) από μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου και γι' αυτό προσπαθώ να κάνω focus στον εαυτό μου γιατί αν κάτσω και σκεφτώ σοβαρά τί παίζεται γύρω μου θα τρελαθώ. Λίγες σκέψεις μόνο, για να τοποθετηθώ και στο θέμα.. Είναι πολύ μίζερη η ελληνική πραγματικότητα, είναι δύσκολο να δεις το ποτήρι μισογεμάτο, είμαστε μία χώρα γεμάτη προβλήματα, ok. Από εκεί και πέρα τί κάνουμε? Είμαστε συνένοχοι σε αυτήν την κατάσταση, τη στηρίξαμε και την ανεχόμαστε χρόνια τώρα. Μπορεί το σκηνικό που παίζεται γενικά να είναι πιο μεγάλο από εμάς, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στην ατομική ευθύνη, στη δύναμη της ψήφου, στη δύναμη του λαού. Στοιχηματίζω όμως ότι και στις επόμενες εκλογές η πλειοψηφία θα στηρίξει ξανά τους δύο "φίλους" από το παρελθόν, πιστεύοντας τα ανέφικτα και ελπίζοντας μάταια. Γιατί έτσι μάθαμε, γιατί έτσι συνηθίσαμε, γιατί δεν πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι στη δύναμη της αλλαγής, στη δύναμή μας??? Κάτι από αυτά τελοσπάντων...
-
Η παραίτηση σίγουρα είναι και πιο βολική και πιο γλυκειά , και επι του παρόντος φαντάζει πιο ιδανική , σοφή , κ.τ.λ και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να αυτοδικαιώσει τις επιλογές του .
Προτιμάω να κάτσω εδώ και να τρώω πέτρες , παρά να ξεπουληθώ ξανα σκλαβακί σε Αγγλους , Γερμανούς , Αυστραλούς , Αμερικλάνους και όλους αυτούς τους κονιόρδους . Το έκανα , είδα τι προσφέρουν , κατάλαβα οτι δεν μπορούν να μας κατανοήσουν σαν λαό , γιατί ο τεχνοκρατικός τους νούς μέχρι εκέι φτάνει , και αποφάσισα οτι δεν θα πάρω άλλο, ευχαριστώ. Η Ελλάδα έχει άλλη ''μυρωδία'' και ας έχουμε πιάσει πάτο , ας έχουμε γίνει οι χειρότεροι κάφροι της Ευρώπης , ας είμαστε το χειροτερό ψυχοπορνείο του κόσμου . Αυτή η χώρα στην προσπάθεια της να με εξοντωσει μου έμαθε να σκέφτομαι ανατρεπτικά , και αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω , θα πρέπει να εκφυλιστώ για να γίνω σαν αυτούς .
Αν έφευγα θα πήγαινα σε κάποια χώρα φτωχότερη μόνο , και καταπίεσμενη εξίσου . Κάπου που η δυτική κουλτούρα δεν θα είχε μολύνει τόσο τις συνειδήσεις των ανθρώπων . Αλλά και αυτές τείνουν ως είδος προς εξαφάνιση.
Προτιμώ να γίνω σαν τον δον κιχώτη και να πολεμάω ανεμομυλους παρά τον λεχριτικο και αποστειρωμένο προοδευτισμό της ''μεγαλης'' ευρωπαικης ιδέας . Μου χτυπήσατε χορδή και με επιασε το μελό μου . Μποουυυχχουυυ !!:(
ΚΕΝΟ , με εσένα τα ξανάπαμε. Σου είπα φύγε όπως και να έχει , γιατί αλλιώς θα αυτοκαταριέσαι . Δεν ψάχνω να βρώ σύνχρονους εθνοφρουρους , μόνο όσοι νιώθουν κάτι ακόμα να τους δένει με αυτό το ''κωλοοικοπεδό'' θα μου δώσουν ένα δίκιο και αυτό λείψο, γι'αυτό μην ανχώνεσαι , δεν πρόκειται να καταστρέψω την ζωή κανενός. Εχω αυτογνωσία όσο χρειάζεται για να ξέρω πότε λέω μια επικυνδινη μπούρδα και πότε κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου , απο μια εσωτερική ανάγκη μου για παράπονο με ποιό διακριτικό τρόπο .
Φύγε , γιατί διαφορετικά σε λίγο καιρό η θα είσαι ψυχάκιας η θα λές τα ίδια με μένα . Μπορεί να είναι και το ίδιο.