Originally Posted by
Lou!
πετραν, κοιτα σαν καταθλιπτικη που ενιοτε ειμαι, οταν περναω φαση πατου πηγαδιου θελω να με κανακευουνε! να σου εξομολογηθω, την αδυναμια μου! δεν αντεχω το πολυ dynamic στα καταθλιπτικα μου. θελω να πω οτι κ να μου πουνε κατι πολυ δυναμικο οταν ειμαι στα πολυ νταουν, ετσι κ αλλιως δεν μπορω να το κανω κ νιωθω κ οτι δεν με καταλαβαινουν κ απο πανω. δεν με βοηθανε να σηκωθω! :)
κ εμενα μ αρεσει το ντομπρο, αλλα κατα διακριση!
απο εκει κ περα ο καθενας κανει την αυτογνωσια του! κ παιρνει τα κομματια που του πανε!
δεν εχω καποιο προβλημα με τη ρειν, ας γραφει οπως θελει! προσωπικα, απο τη στιγμη που επιλεγει κ τα χωνει σε πολλους ιn their face oπως λες, θα μου αρεσε αν αντιστοιχα δεχοταν κ κριτικη απο τους αλλους, εφοσον κ η ιδια ασκει δριμεια κριτικη. κατι που δεν δεχεται σχεδον ποτε. αμυνεται κ της κριτικης που της ασκειται με in your face μεθοδο. αλλα αυτο ειναι δικο της θεμα. αν δεν ειχε θεμα ελεγχου, θα μπορουσε να δεχτει κριτικη. αλλα επειδη εχει δεν μπορει να δεχτει, εχει αναγκη το οχυρο-καβουκι της να την προστατευει, αυτο το πολυ δυναμικο κ επιθετικο στυλ.
νομιζω οτι υπαρχουν πολλων ειδων κοστουμια που κρυβουν το θεμα ελεγχου. κ αυτο που λες, το "πολυ μη μου απτ, κ αχ, μου την ειπες κ θιχτηκα" ειναι ενα κοστουμι, αλλα κ το "πολυ δυναμικο, κ μολις μου την ειπες αντεπιτιθεμαι" ειναι ενα αλλο.