Θα το βρεις αυτό που θέλεις Ithaki! Αρκεί να μην έχεις τόσο βαθιά κρυμμένα μέσα σου όλα αυτά που έχεις στην καρδιά σου και να μάθεις πάλι σιγά-σιγά να εμπιστεύεσαι!
Printable View
Θα το βρεις αυτό που θέλεις Ithaki! Αρκεί να μην έχεις τόσο βαθιά κρυμμένα μέσα σου όλα αυτά που έχεις στην καρδιά σου και να μάθεις πάλι σιγά-σιγά να εμπιστεύεσαι!
Ναι δεν βιαζομαι ( ακομη ) , εχω υπομονη και επιμονη :)
Πολύ δύσκολα όλα αυτά μαζί έεε... ??? Το ξέρω τουλάχιστον όμως μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το πάνω από 1.65 το μελαχρινός το γυμνασμένος και με μεγάλο ............ Τα βρήκα !!!!! Και στο διαβεβαιώνω γιατί αυτά είναι πράγματα που φαίνονται με το μάτι για τα άλλα δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουρια ...
Τα εξωτερικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα βρεις. Τα εσωτερικά χλωμό.
Τα εξωτερικά εύκολα ανακαλύπτονται, τα εσωτερικά πρέπει να δοκιμάσεις καλά τον άλλο για να καταλάβεις αν είναι τετοιος ή πουλάει τετοια. Και εννοείται ότι κι εσύ να σαι στο ανάλογο επίπεδο. Φαντάσου δηλαδή να μην τα έχεις αλλά να τα ζητάς.
Και θα συμπλήρωνα, να χουν κι οι δυο λίγο χρήμα να κινούνται, να ναι πιστοί ο ένας στον άλλο και να τα βρίσκουν στο κρεβάτι.
Αμαν όλες οι γυναίκες με το χρήμα ρε παιδιά!Η μια θέλει να έχει το αυτοκίνητο το ταδε,αν έχει μηχανακι δεν της κάνει...πρέπει να έχει μια πολύ καλη δουλειά γτ πως αλλιώς θα χτιστεί μια οικογένεια...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προυποθέσεις για ποιον ρε παιδιά?Σαν πολλά δεν ζητάνε οι γυναίκες?Και κουκλος και "μεγαλος" και με χρημα και και και στο τέλος τα καλα εσωτερικά στοιχεια...ΕΜΕΙΣ οι γυναίκες που τα ζητάμε όλα αυτά προφανώς ζούμε σε έναν φανταστικό κόσμο ενός παραμυθιού. Γι αυτό καταληγουμε στο τέλος με έναν καράφλα και χοντρό ή με έναν γέρο με πολλά χρήματα ή με έναν όμορφο γαμια ο οποιος πηδα όλο τον γυναικείο πλυθησμο....Τα δωράκια είναι μοιρασμένα καλες μου ..δεν μπορουμε να τα έχουμε όλα και φυσικά παίρνουμε αυτά που μας αξίζουν...
Εγω δεν ειμαι καθολου υλιστρια. Θελω ο αντρας μου να εχει μια Αστον Μαρτιν, μια Λαμποργκινι, μια φεραρι, ενα Καγιεν για τις εκδρομες μας στο βουνο, και ενα s2000 για μεσα στην πολη, ενα γιοτ τουλαχιστον 40 μετρα, ενα μινι τζετ για τα ψωνια της τελευταιας στιγμης με τη χρυση του πιστωτικη στο Ντουμπαι και στο Παρισι, ενα εξοχικο στις σευχελλες για το καλοκαιρι και στην Ελβετια για το χειμωνα, ενα ρετιρε στο Μανχαταν, ενα ιδιωτικο νησι στο Ιονιο και ενα στην Καραιβικη για οταν θα βαριεμαι τις ελληνικες θαλασσες, να εχει διδακτορικο απο το Χαρβαρντ στην αστροφυσικη, να ειναι 1.95, γυμνασμενος, να εχει μεγαλο θωρακα και πλατες, να εχει πρασινα ματια, καστανοξανθα μαλλια, απιστευτο χαμογελο, ωραιο περπατημα, να ξερει μαι ται, σκι, τεννις, κιθαρα, ιππασια και γκολφ, να γνωριζει τον Τζονυ Ντεπ, να καταγεται απο αριστοκρατικη γενια, να μου ψωνιζει απο του Τιφανυς τα δωρα γενεθλιων μου, και να εχει τουλαχιστον 5 εργοστασια για να τρωμε κι εμεις ενα ξεροκομματο.
http://www.youtube.com/watch?v=MzMFvenMY30
προσθεσα και μερικα ακομα :p
Δεν υπάρχει!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZYpkncUEMZg
Kι εγω εναν τετοιο θελω λιλιουμ,με μια ελαχιστη λεπτομερια επιπλεον.Να με κανει να ξεπερασω ολα μου τα ψυχολογικά..αυτα
Τοσοι υπαρχουν,δεν θα πετυχουμε κι εμεις απο εναν?
Τι ζηταμε επιτελους?!?!! Που να μασταν και πλεονεκτρες δλδ..
ithaki, είσαι τόσο μικρός! Ο ανδρας μου ήταν 42 όταν με γνώρισε. Εχουμε περάσει από 40 κύματα και οι δυο πριν βρεί ο ένος τον άλλο.Αλλά άξιζε,σου λέω σύγουρα.Το καλό πράγμα αργεί να έρθει. Αλλα άμα το αξίζεις-θα σε βρεί όπου και αν είσαι. Κανένας δεν ξέρει όμως πότε.
Εγώ ποτέ δεν είπα στο μωρό μου * σ'αγαπώ*. Ουτε μιά φορά!! Εγωισμός?
Το μετανιώνω τόσο...Αλλά ειναι αργά.
Αλλά κι'κεινος μου τα'χει πει μια φορά στα 12 χρόνια...και μιά φορά στο SMS...
Δεν χρειαζόταν όμως,το λέγαμε κάθε μέρα με τις πράξεις μας. Η αγάπη ήταν στα μάτια μας,αυτό μας λέγανε κάποιοι φίλοι. Η αληθινη αγάπη δεν κρύβεται,'οπως δεν κρύβεται όταν δεν υπάρχει αγάπη,και ας λένε *σ'αγαπω*καθεμερινα...
ithaki,κι΄γω,βλέπεις,σκορπιός είμαι....
Πιστευω οτι ειμαι θύμα περίπτωσης γυναικας που με εβλεπε μονο ως μεσον αποκαταστασης. Την ενδιέφερε κυρίως η επαγγελματική μου αποκατάσταση και κάποια περιουσία που έχω. Μετα απο πολυ σκεψη και συζητησεις με δικους μου ανθρωπους εχω καταληξει σε αυτο το συμπερασμα που κατα καποιον τροπο και η ιδια μου το εχει παραδεχτει. Σε καποια φαση που ημουν ανεργος και με ενδιεφερε να κανω διδακτορικο την εκανε με ελαφρα πηδηματακια..
Γραφω εδω για να ρωτησω το εξης, πως αποφευγεις ατομα που ο μόνος λόγος που θέλουν να είναι μαζι σου ειναι για την δική τους αποκατασταση;
Τον τελευταιο χρόνο εχω βγει με 2 κοπέλες. Η πρωτη στο 2ο μηνα που βγαιναμε είχε κανει ολοκληρο προγραμματισμο και σχεδιο πως να με βελτιωσει..επαγγελματικα κυριως. Ηθελε μια βελτιωμενη περιπτωση του εαυτου μου για να προχωρησουμε σε γαμο και δικη της αποκατασταση. Εμενα μου αρεσει η δουλεια μου και ειναι κατι που εχω χτισει με τις σπουδες μου και τον επαγγελματικο μου χαρακτηρα. Δεν με ενδιαφερει μια θεση με αξιωματα μονο και μονο για να λεει καποια οτι ο αντρας μου ειναι υψηλοβαθμο στελεχος καπου.
ΓΙα να μην γραφω και πολλα πολλα και σας κουραζω την ιδια εντυπωση εχω και για την δευτερη κοπελα.
Και αναρωτιεμαι οι Ελληνιδες ειναι ετσι μεγαλωμενες που οταν ξεπερνανε τα 25 το μονο που τους νοιαζει ειναι να παντρευτουν εναν που εχει ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΛΕΦΤΑ, ΠΤΥΧΙΑ,ΣΠΙΤΙ και να κανουν παιδια;;Η μηπως επειδη καποτε την πατησα εγω ασχημα με μια κοπελα βλεπω οτι ολες ειναι ετσι;Πως αναγνωριζεις οτι καποια σε βλεπει ετσι και για αυτο σε πλησιαζει;
Στην ερωτηση σου θα σου απαντησω οτι μαλλον ισχυει το δευτερο σκελος της.Ισως επειδη την πατησες,το βλεπεις τωρα καχυποπτα.Οχι δεν ειναι ολες ετσι.Δεν ξερω πως μπορεις να τις ξεχωρισεις.Οπως διαπιστωσες και μονος σου,καποια στιγμη αυτο φαινεται.Μπορεις λοιπον να εισαι επιφαλακτικός αλλα οχι και καχυποπτος.Γιατι πιθανον με αυτον τον τροπο να παρεξηγησεις και να χασεις καποια που το ενδιαφερον της ηταν διαφορετικό απο αυτο που νομιζεις.
Πιστευω πως οταν μια σωστη γυναικα εχει τη δικη της δουλεια κι ειναι ανεξαρτητη,δεν αποσκοπει στο να την αποκαταστησει οικονομικα ο συζυγος της.Αλλο βεβαια το να εχει την επιθυμια να εργαζεται και εκεινος ωστε να μην γινει το αντιστροφο,να συντηρει δλδ εκεινη αυτον.Αυτο το θεωρω πολυ λογικό.Απο εκει και περα αν θελει παραπανω λουσα κ τετοια προφανως δεν σου κανει κι ελπιζω αυτο να μπορεις να το διαπιστωνεις σχετικά νωρις οπώς συνεβει κ μεχρι τωρα στη ζωη σου.
Παντως στην κατηγορια που αναφερεις υπαρχουν και αντρες,οι οποιοι προσπαθουν να "βολευτουν".Αρα για αλλη μια φορα δεν ειναι θεμα φυλου αλλα ανθρωπου,αξιων κ χαρακτηρα.Ισως απλως το ποσοστο των γυναικων να υπερτερει σ αυτον τον τομεα σε σχεση με των αντρων,αλλα δεν ειναι αποκλειστικά γυναικειο "χουι".¨
κατα τον ιδιο τροπο, οπως δλδ οι πλουσιοι σκεφτονται οτι τους θελουν για τα λεφτα τους, οι ομορφοι θα πρεπει να σκεφτονται οτι τους θελουν για την ομορφια τους και για επιδειξη, οι δημοσιοι υπαλληλοι για τη σταθεροτητα της θεσης και του μισθου, οι ασχημοι γιατι οι αλλοι εχουν μειωμενη αυτοεκτιμηση, οι χοντροι γιατι οι αλλοι ειναι διαστροφικοι, οι εξυπνοι γιατι οι αλλοι τους βλεπουν ως προκληση, οι αρρωστοι γιατι οι αλλοι ειναι μητερες Τερεζες, οι μητερες Τερεζες γιατι οι αλλοι ειναι εκμεταλλευτες, και παει λεγοντας. Με αυτη τη λογικη δε βγαινει πουθενα, καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος, και πρεπει να σπασει τα καλουπια και τις στερεοτυπιες.
ΝεοΞεκινημα,κοιταξε τη φυση. ποιος κερδίζει το φυλικό? Αυτος που είναι πιο δυνατος.
Η γυναίκα θέλει μιά συγουριά-και για τα παιδιά της-για αυτό δίνει τόση σημασία στην οικονομική κατάσταση τον άνδρα.Θελει να'ναι εξασφαλισμένη ότι να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά της.Δεν χρειάζεται να έχει πολλά λεφτά ο άλλος,αλλά οποσδίποτε να μη φοβάτε τη δουλεία,να μην είναι ντεμπελης. Πτυχια και υψηλη θέση στη εταιρία είναι καλό,αλλά αν κάποια βλέπει μόνο αυτό σε έναν άνδρα...ε,βλάχα είναι και κομπλεξεκιά. Μην κάθεσε και ασχολέσε με τέτοιες.
Αυτή είναι η γνώμη μου. Αλλα εγώ δεν είμαι ελληνιδα!
Κάποτε οι δεινόσαυροι ήταν το πιο δυνατό ζώο στη Γη και όμως οι απόγονοι τους είναι οι κότες και τα πουλιά. Οι δεινόσαυροι του σήμερα είναι οι κότες και τα πουλιά. Κάντε ότι θέλετε, κουράγιο για τους καλούς, βία για τους κακούς, όλα θα τελειώσουν κάποτε μην ανησυχείτε.
Καροτακι σοβαρα τωρα,επειδη εχω δει καποια τελευταια ποστ σου,ηθελα να σε ρωτησω, εισαι καλα? νιωθεις καλα? Γιατι βγαζεις μια απελπισια,μια απογνωση στα τελευταια γραφομενα σου.
Με ολη την καλη διαθεση σε ρωταω.Ειλικρινα.
Carrot,υπάρχει ο νόμος της φύσης,ειτε μας αρέσει ειτε όχι. Ο άνδρας είναι αυτός σ' όποιον στηρίζεται (οικονομίκά) οικογένεια.Τώρα,άμα η γυναίκα έχει λεφτά από το μπαμπά ή βγάζει ιδια πολλά,δεν είναι κακό,απλά ο άνδρας πρέπει να ξέρει και ποιες σενέπειες να υπόστει άμα εκείνος προέρχεται από πιο χαμιλά στρώματα.
Ειδικά στην Ελλάδα....
Διαφωνω οτι προκειται "για νομο της φυσης".Συνηθειες κ νοοτροπιες ειναι ολα αυτα.
Για μενα δεν ισχυει αυτος ο "κανονας"
Οι νόμοι της φύσης υπήρχαν πριν τον άνθρωπο. Στην σημερινή εποχή έχουμε και μακρόζωους (δεν θα τους έλεγα αθάνατους αλλά μακρόζωους). Κάποια στιγμή θα τελειώσουν όλα. Αυτό εννοούσα.
Στο δεύτερο τώρα, όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά έτσι και τον άντρα δεν κάνουν τα λεφτά.
ego ton adra ton thelo
trifero
xadiarh
eugeniko
na kserei ti thelei
na einai pistos
na mou kanei dora esto kai ftina
na einai egefalikos tipos
na kanei kalo sex
na exei fantasia sto sex.
Ρε κοριτσια ! κοπελες ! γυναικες ! κυριες ! και δεσποινιδες! διαβαζοντας τα μεχρι τωρα μηνυματα σας παρατηρω οτι σχεδον ολες σας ζητατε καποια πραματα απο τον υποτιθεμενο τελειο συντροφο σας , ζητατε λοιπον απο αυτον διαφορες αρετες σωματικες και ψυχικες και ταυτοχρονα μαλιστα ,χεχε¨) ,διαφορα υλικα αγαθα , ολα αυτα ειναι πολυ λογικα και αναμενομενα ! και μπραβο σας , μπορει να ειναι πολλα αυτα μου θελετε αλλα οι πολλες απαιτησεις δειχνουν υγεια , γιατι το οτι θελετε καπως αρκετα δειχνει πως εχετε αυτοεκτιμιση και τη πιστη πως τα αξιζετε ολα αυτα , αρα ειναι πολυ ωραιο και υγειης ολο αυτο , χαιρομαι και δεν το ειρωνευομαι καθολου ! - πρως αποφυγει παρεξιγισεων το τελειταιο ! - .
Εν κατακλείδι λοιπον , πως γινετε και πολλες απο εδω μεσα εχετε παραπονα απο τον δικο σας , η απο τον ανδρα σας ? για πειτε μου? μηπως λεω μηπως! την πατατε με τα παραμυθια και τα ωραια λογια οπου ειναι απο τους πιο σιγουρους και κλασικους τροπους να σας ριξει καποιος οχι μονο στο κρεβατι ! αλλα και σε ενα γαμο! σε μια οικογενεια οπου δυστυχως καποιες φορες την πληρωνει ο πιο αθωος το ΠΑΙΔΙ ΣΑς!!
Γιατι καλα ο ανδρας ,καλα εσεις , την κανατε την ζωη σας και στην τελικη εσεις φταιγατε , αλλα τα παιδια τι φταινε ρε γαμοτο αμα η μανα τους την ειδε να κανει οικογενεια για την απορια? γιατι ζηλεψε την φιλη της , η γιατι την εβαλε σε μπριζα η σαπουνοπερα στο αγαπημενο της καναλι! τι φταινε τα παιδακια να βλεπουν τσακομους! να βλεπουν την μανα τους να τρωει ξυλο και να μην αντιδρα! οπως πρεπει αλλα μολις της κανει ενα δωρο ο μπαμπας να ξανα φορα την χαμογελαστη μασκα της η μανα του? τη συμπεριφορα θα εχει αυτο το αγορακι αυριο στην δικια του γυναικα? μηπως χωρις να το καταλαβαιτε διονιζετε αυτο το μεγαλο προβλημα?
Δεν τσουβαλιαζω ολες σας εδω μεσα σε αυτο το κειμενο μου ! πως να τολμισω αλλωστε κατι τετοιο οταν εχω γνωρισει κοπελες διαμαντια και εδω μεσα , γυναικες υποδειγμα για συζηγους και μαναδες για παραδηγμα και μαθημα σε νεες! Αλλα υπαρχουν αρκετες εδω μεσα που θελουν τοσο ωραια και καλα απο εναν ανδρα αλλα τελικα διαλεγουν υτον που απλα τους τα λεει και οχι αυτον που τους τα δειχνει !
Carrot,μα φυσικά και δεν κάνουν τα λεφτά τον άνδρα. Ούτε τα πτυχία. Ουτε οι θέσεις στην εταιρία.
Εγώ είπα ότι ο άνδρας πρέπει να μην είναι ντεμπέλης, να μην φοβάται τη δουλεία. Αμα τα έχει αυτά-να μπορέσει να ζήσει την οικογενειά του. Ο δικος μου έτσι ήταν,και είναι,θα ε'λεγα,απαραίτητο στοιχειο σε έναν άνδρα.
Οι νομοι την φύσης υπήρχαν και υπάρχουν και θα υπάρχουν.Ποιος έ'φερνε λεφτα στο σπίτι? Από πότε ξεκίνησαν να δουλέυουν και οι γυναίκες?
Ο πότε *ο νόμος της φύσης* ανατράπηκε στην ανθρώπινη κοινωνια μόλις τα τελευταία 50-100 χρόνια. Οπως ανέφερα πιο πάνω,στη φύση το πιο δυνατό αρσενικό κερδίζει το φυλικό. Εμεις,όμως, επειδή είμαστε άνθρωποι,λειτουργούμε και με άλλα κριτηρια. Σε μετάφραση αυτο σημαίνει ότι όταν μία γυναίκα βλέπει τον άνδρα μόνο για λεφτά και *θεσεις*-είναι ανάξια.
Remedy,από τη Μόσχα είμαι.
giorgos panou,όταν ένας άνθρωπος έχει να δώσει,ζητάει κι'ολας. εγώ πάντως αυτό που ήθελα-το είχα.
Η καλή δουλειά, τα λεφτά, τα πτυχία και το ωραίο κορμί είναι ο ενθουσιασμός για να ξεκινήσει μια σχέση. Κι αυτά χρειάζονται! Όμως, στο τέλος είναι ο χαρακτήρας που μένει. Κι αμα λεμε χαρακτήρας εννοούμε να μην είναι τεμπέλης, να ναι δουλευτής, να μπορεί να κρατήσει το σπίτι στα χέρια από κάθε άποψη, οικονομική και όχι μόνο, να ναι στοργικός, να σέβετε και πιστός στην οικογένεια του.
Δυστυχώς οι λάθος επιλογές και οι χωρισμοί έχουν ρίζες στον ενθουσιασμό, ένα θάμπωμα εντυπωσιασμού που δημιουργεί μια πεποίθηση στη φαντασία χωρίς πραγματικό υπόβαθρο ότι ταιριάζουμε. Είναι η ρηχότητα στις σχέσεις.
Οι μεχρι τωρα σχεσεις μου ηταν παντα μετα απο εναν μεγαλο ερωτα. Ισως στην ηλικια που ειμαι πια (33 ετων) να υπαρχουν διαφορετικοι κανονες και εγω εχω μεινει πισω.
Τι ανθρωπο ψαχνω εγω:
-να μην ειναι τεμπελα
-να μπορει να ειναι ανεξαρτητη τουλαχιστων απο ενα βαθμο και πανω ή και να μην φοβαται/αποφευγει να αντιμετωπιζει τις δυσκολιες και ευθυνες
-να ειναι καλλιεργιμενη και μορφωμενη και δεν εννοω να εχει πτυχια
-να ειναι πιστη,ειλικρινεις
-να εχει φιλοδοξιες για τον εαυτο της, να κανει ονειρα για το μελλον και να μην ειναι απλα προσηλωμενη στο ελληνικο γυναικειο σερεοτυπο γυναικα=γαμος+παιδια
-να αγαπαει την μαθηση, να πιστευει στο θεσμο της οικογενειας (αυτο παιζει να ειναι και το πιο σημαντικο για μενα)
Τεσπα μπορω να γραψω και αλλα αλλα δεν θελω να σας κουρασω. Δεν σημαινει οτι πρεπει να τα εχει ολα αυτα αλλα καποιο συνδιασμο σιγουρα ομως το τελευταιο
Και απο εμφανιση που οι περισσοτεροι δινουν σημασια αυτο που με ενδιαφερει ειναι να προσεχει κατα το ελαχιστο τον εαυτο της. Επειδη ολες οι ωραιες ειναι κομπλεξικες και θα το βγαλουν το κομπλεξ τους καποια στιγμη προτιμω να ειναι κατω του μετριου. Εχω προσπαθησω να κανω κατι και με ασχημες κοπελες αλλα δυστηχως δεν μπορω να πω οτι μπορεσα να παραβλεψω την αισθητικη ασχημια και να εστιασω μονο στην εσωτερικη ομορφια. Νιωθω ασχημα για αυτο αλλα δεν μπορω να το αλλαξω.
Πιστευω οι απαιτησεις μου ειναι γενικες. Δεν απορριπτω καποια λογω υψους,βαρους,χρωμα μαλλιων,μεγεθος στηθους ποσο καλο στοματικο κανει,εαν ειναι κουτσι,χρηματων,δουλειας,ε� �παιδευση κτλ
Σημασια εχει για εμενα η οικογενεια που θα φτιαξουμε αργοτερα να εχει γερα θεμελια και τα παιδια να μεγαλωσουν σε ενα σταθερο περιβαλλον με αγαπη
καλη σας μερα..εχω την εντυπωση απο τις μεχρι τωρα μου επιλογες ειτε λανθεσμενες ειτε σωστες και τα συμπερασμτα που εβγαλα απο αυτες ειναι οτι πανω απ ολα ειναι ειτε ο ανδρας ειτε η γυναικα να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.μην τα θυσιαζουμε ολα στο βωμο του ποσα βγαζει ο ενας και ποσα ο αλλος..να ειναι ειναι γεματοι απο ζωη και εμπειριες ..να εχουν κατακτησει την προσωκικη ηρεμια και με την αγαπη κκαι το χιουμορ να κερδισουν την υπολοιπη ζωη τους..δεν μπορω να βλεπω να σμιγουν 2 ανθρωποι και ο ενας να βγαζει τη φρικη του στον αλλο..που ειναι ο σεβασμος ?η ελευθερια?ουτε λεφτα χρειαζονται για την ευτυχια αρκει ενα χαδι ,ενα αγγιγμα,,μια ματια..μια βολτα στη θαλασσα..μια συζητηση..πλεων στις ιλικιες που ειμαστε ξερουμε τι θελουμε απο την ζωη μας..κι αν κατι μας μπερδεει και ξεστρατιζουμε γτ "μας επιασε στον υπνο "ερχεται η ωρα που ξυπναμε και λειτουργουμε..μην βλεπουμε τους ανθρωπους σαν εφαρμογες,σαν τα μεσα που θα χρησιμοποιησουμε για να νοιωσουμε καλυτερα και κοινωνκικα αποδεκτοι σε ολα τα επιπεδα..
Δυστυχώς οι ελληνικές οικογένειες μεγαλώνουν τις κόρες τους με ένα τέτοιο σκεπτικό. Για να ξεχωρίσεις ποια σε πλησιάζει γι αυτό θα το δεις όταν θα σε γουστάρει γι αυτό που είσαι και θα σε δέχεται χωρίς να προσαθήσει να αλλάξει τπτ σε σένα, όταν θα βγαίνετε να μην περιμένει τα δικά σου μόνο κεράσματα αλλά και αυτή να βάζει το χεράκι της στο πορτοφόλι της.. Αυτή που δεν θα σε θέλει για τα λεφτά θα είναι και αυτή που θα είναι απλή γυναίκα και άνθρωπος και δεν είναι των γκλάμουρ καταστάσεων. Αυτή που όταν θα βγαίνετε έξω δεν θα ζητά τα ακριβά μαγαζιά και όταν θα πηγαίνετε διακοπές θα μπορεί να κάνει και χωρίς τα ξενοδοχία με τις πισίνες 5 αστέρων και δεν θα κάνει πλάνα γαμου από τον πρώτο μήνα και γενικότερα. Οι γυναίκες φαίνονται ρε συ! Εκτός αν ψάχνεις την θεά-ξανθιά-καλλονή γκόμενα με τα φίνα συνολάκια της και το μόνιμο μακιγιάζ της, μια υπερπαραγωγή με λίγα λόγια!
Τα λεφτά, την καλή δουλειά, τα πτυχία, την ωραία εξωτερική εμφάνιση και το πως παρουσιάζει κάποιος τον εαυτό του είναι τα πρώτα που κοιτάζουν οι περισσότερες γυναίκες πριν ξεκινήσουν μια σχέση. Δυστυχώς οι περισσότερες έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πύχη γι αυτό και είναι μόνες. Βέβαια υπάρχουν και πολλοί που χρησιμοποιούν με κάθε τέχνασμα το ψέμα για να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως τετοιους και να τις κερδίσουν.
Ζήτημα είναι όταν περάσει ο ενθουσιασμός γι αυτά και μπουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εκεί θα ανακαλύψουν αν όντως είναι ο ένας για τον άλλο. Οι σχέσεις που έχουν τα θεμέλια τους στα πιο πάνω χαρακτηριστικά και στην αφοσίωση και επικοινωνία ρηχότητα δεν αντέχουν για πολύ, εκτός κι αν παρατείνονται στο χρόνο ως λύση ανάγκης, για το χατήρι των παιδιών ή για τα μάτια των τριγύρω.
Ναι είναι κάποιες γυναίκες που βλέπω που ανεβάζουν τον πήχη τόσο ψηλά και είναι για γέλια.. πραγματικά γελάω γτ βλέπω τι είναι αυτές που το κάνουν..Αυτές που δεν έχουν κάνει τπτ στη ζωή τους και το μόνο που προσέχουν και φροντίζουν είναι η εξωτερική τους εμφάνιση για να εντυπωσιάζουν και έχουν αφήσει τον εσωτερικό τους κόσμο στην άκρη. Έτσι οι άντρες βλέποντας την εντυπωσιακή εμφάνιση των γυναικών προσπαθούν να εντυπωσιάσουν και αυτοί με τον τρόπο τους. Όλα είναι παιχνίδι εντυπωσιασμού και σε αυτό το παιχνίδι εγώ λείπω.. δεν έχω ανάγκη να εντυπωσιάσω ΚΑΝΕΝΑΝ! Αν είναι να εντυπωσιάσω θα είναι με τον εσωτερικό μου κόσμο και μου την σπάει να με πλησιάζουν μόνο και μόνο για την εμφάνισή μου! Γι αυτό και ντύνομαι απλά..
ΝεοΞεκινημα,μα τι είναι αυτά που λες!!! *οι ωραίες είναι κομπλεξικές*!!
Ποιος σου το είπε?? Τα λόγια αυτά δίχνουν ότι το κόμπλεξ το'χεις εσύ!
Ο ανδρας μου έλεγε ότι πάντα είχε ωραιες γυναίκες δίπλα του.Κάλα,κι΄εκείνος κούκλος ήταν.
Και μετά από πολλά χρόνια γάμου ο πάθος μας δεν έχει σβήσει. Αμα ε'γινα χονδρη (ας πουμε),θα με ηθελε σαν γυναίκα όπως με ήθελε? Αμφιβαλλω.Απο το μυαλό ξεκινάει και το πάθος,ναι,αλλά αμα δεν σου αρέσει ο άλλος εξωτερικα?
Οσο για τα χρήματα....Ο δικός μου ειχε πολύ μικρό μισθο όταν παντρευτήκαμε.Και ήταν το μόνο που με ανησυχούσε(πως να ζήσουμε?),βασικά ήταν το μόνο μείον.
Με το χρόνο τα καταφέραμε.Ηταν οικογενιάρχης και δουλευταράς,κι΄γω μπορούσα κι ε΄κανα σωστο προυπολογισμο.Δεν περισσευαν,αλλά δεν μας έλειπε τίποτα.
Όχι εντάξει δεν συμφωνω με ΝεοΞεκίνημα οτί οι ωραίες είναι κομπλεξικές αλλά οι δήθεν κοκέτες και οι δήθεν γκόμενες ναι!
Κάποτε κι΄γω ήμου αρκετά ωραία.Ουτε κοπλεξικια,ουτε *δηθεν* δεν ήμουν ποτέ! Και πολλές από τις φίλες μου ήταν όμορφες (εκει,στην πατρίδα μου,που ετσι κι'αλλώς έχει πολλές όμορφες).
Δεν έχει να κανει.... Ή είναι θέμα νοοτροπίας?
Ή μιλατε για θεές,όχι απλά όμορφες? τότε ναι...παει αλλού.
Ολες ομορφες εισαστε και διαφωνειτε;;; :)
Αποψη μου ειναι. Ισχυει και για τους αντρες.
Ναταλι εισαι ομορφη και παντρευτηκες ομορφο. Οι φιλες σου παντρευτηκαν ομορφους;;