Originally Posted by
galadriel
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. Το θεμα ειναι οτι απο αυτα που εχω ζησει και απο αυτα που εχω δει, πιστευω οτι οι αντρες βλεπουν παντα τον κηπο του γειτονα πιο πρασινο, και οτι μολις κατακτανε κατι χανουν το ενδιαφερον τους. Για αυτο ο αντρας μπορει να εχει την τελεια γυναικα διπλα του που να τον εχει πασα, και αυτος να παει με μια ποορνη. Ενω η γυναικα θα κερατωσει αν ο αντρας την εχει παρατημενη, ειναι αδιαφορος, η την κακομεταχειριζεται. Παντα θελουν αυτο που δεν εχουν, οποτε πως μπορει να στεριωσει κανεις σχεση; Σε κανα μοναστηρι με βλεπω να καταληγω ετσι οπως παει η ζωη μου.. Και εχουν συμβει κι αλλα που με κανουν να σιχαινομαι το αντρικο φυλο. Για παραδειγμα, στο τελος του λυκειου και μετα το καλοκαιρι εκανα παρεα με ενα παιδι που ηταν γκει, ηξερα και τον πρωην του κτλ, και πηγαιναμε μαζι για ψωνια, με εβαφε, και τετοια. Ε λοιπον, μου την επεσε!!!! Μια ωραια μερα παει να με φιλησει, του λεω τι κανεις;;;;;;; Μου λεει νομιζα οτι αυτο ηθελες!!! Επαθα σοκ, ηταν σαν να πηγαινε να με φιλησει μια γυναικα, γιατι ετσι τον εβλεπα, σα "φιλη" μου! Επειτα τις προαλλες, μες στο τρολευ που ηταν πιτα, ενας αηδιας ετριψε τον σηκωμενο τετοιο του πανω μου!! Στο δρομο που κανουνε καμακι χρησιμοποιουνε συνεχεια αισχρες λεξεις και χειρονομιες! Τι συμβαινει με τους αντρες;;; Ειναι ολοι αρρωστοι;; Η εγω τα προκαλω αυτα;;; Πειτε μου οτι ειναι επειδη αυτοι ειναι ετσι και δε φταιω εγω!!