ΑΥΤΟ ειναι συζητηση
το να δινει ο φαν οδηγιες για να βρει κανεις τετοιες αηδιες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Printable View
παιδιά, εντάξει ψυχραιμία...
πάντως, έχετε τα ψυχολογικά σας, τους προβληματισμούς σας κτλ κτλ, η τέχνη τέτοιου είδους δεν βοηθάει το μυαλό να ηρεμεί, το αντίθετο μάλιστα. think about it...
χριστινα αν εχεις ορεξη για πλακα, εγω δεν εχω.
οταν ο αλλος σου δινει τιτλους και σου δινει και το σαιτ που μπορεις να τους βρεις, ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ
μην επανερχεσαι, γινεσαι κουραστικη. αν δεν συμφωνεις μαζι μου, οτι ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΙΝΚ, ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ρωτα και την γνωμη καποιου αλλου. εγω οτι ειχα να το πω το ειπα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
σε λιγο θα σου κανουν κι εσενα μηνυση, επειδη ειπες οτι γουσταρεις βρυκολακες στο αλλο θεμα, και οι βρυκολακες οπως ξερεις ρουφαν αιμα, κατι το οποιο φυσικα ειναι παρανομη πραξη!
θα σου απαντησω με ερωτηση γιατι κατι μαλλον δνε μπορεις να αντιληφθεις. ειλικρινα δεν θελω να σε προσβαλω, αλλα απορω..
λοιπον, μια απλη ερωτηση, πιστευω θα την καταλαβεις: αν εγω σου δωσω τον τιτλο μιας ταινιας και σου πω και εναν διαδυκτιακο τοπο οπου υπαρχει αυτη η ταινια, θα καταφερεις να την βρεις, η οχι?
Κοπελα μου δεν προσβαλομαι ευκολα γιατι ξερω τι μπορω να αντιληφθω. Μαλλον εσυ εχεις προβλημα αντιληψης η άγνοια καποιων πραγματα και συγνωμη αν προσβαλεσαι απλα λεω αυτο που βλεπω. Σε ρωτησα παλι και δεν απαντας. Το you tube δεν ειναι μερος για ευρεση ταινιων κλπ. μηπως εχεις μπερδεψει το youtube με το pirate bay??? Αυτο ναι ειναι ενα λινκ οπου επισκεπτεται ολος ο κοσμος για να κατεβασει ταινιες. Και δτο κατω κατω τους τιτλους μου εδωσε και αμα θελω μπορω να τα βρω με οποιονδηποτε τροπο. Μαθε λοιπον καλυτερα ιντερνετικους ορους και τοπους...
αν μπορουσες να αντιληφθεις χριστινα,. θα ειχες αντιληφθει οταν σου εξηγησα τι ειναι τα σναφ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ και εξακολουθουσες να λες οτι σε ενδιαφερει να τα δεις και εμτα απο πεντε εξι μηνυματα, μας ειπες απο το πουθενα οτι εσυ μιλουσες για απλες ταινιες...
Ο ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ στο ειπε ξεκαθαρα οτι μιλουσε για παρανομες ταινιες!!!
ξερω πολυ καλα απο ιντερνετικη ορολογια.
αν ξερεις κι εσυ λοιπον, το u tube που σε εστιελε ο κενος, να βρεις τους τιτλους που σου προτεινε, εχει και βιντεο και ταινιες αν δεν το ξερεις. και αυτος βιντεο σου διαφημιζε. ΣΝΑΦ ΒΙΝΤΕΟ!! τι δεν καταλαβες απ ολο αυτο?
1. στο γιουτιούμπ υπάρχουν και ολόκληρες ταινίες.
2. ναι μπορείς να κατεβάσεις και από το γιουτιούμπ αν έχεις το κατάλληλο εξτένσιον στον μπρόουζερ σου.
ωστόσο, πορνογραφικό ή άλλου είδους παράνομο υλικό δεν το αφήνουν. οπότε, λογικά οι τίτλοι που έδωσε είναι για ταινίες μυθοπλασίας.
κι ομως , ανεβαινει ΠΟΛΥ παρανομο υλικο μεχρι να το παρουν χαμπαρι
και εκτος αυτου.
ποιος μπορει να εγγυηθει το περι μυθοπλασιας??? υπαρχει καμια αποδειξη?
το σημαντικο ειναι
1. οτι αυτες οι τιανιες ειναι παρανομες
2. οτι διακινουνται υποστηριζοντας οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ , εστω κι αν ειναι εντελει.
3. οτι αυτοι που τις γνωριζουν και τις κυνηγουν, τις βλεπουν με την ελπιδα ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ γιατι ειναι καμμενοι εντελως.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΧΗ
(σε λιγο θα κανουμε και μαθηματα αλφαβητας εδω μεσα...)
εγώ τσέκαρα τον ένα τίτλο στο imdb και δεν αναφέρει κάτι περί παρανομίας...
http://www.imdb.com/name/nm0688143/
αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της εν λόγω ταινίας.
Παιδιά αυτές είναι κανονικές ταινίες με επαγγελματίες ηθοποιούς.
Δεν έχουν σχέση με σναφ.
Απλά θρίλερ τρόμου είναι.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. οι ταινιες που προτεινα στη Christina82 δεν ηταν snuff, γιατι δε μου ζητησε snuff, αλλα κατι συγκεκριμενο. ξαναδιαβαστε τη πρωτη σελιδα, με ρωτησε αν θυμαμαι μια ταινια που καποιος δολοφονος καταγραφει με την καμερα τα θυματα που σκοτωνει. επαναλαμβανω μιλησε για ταινια με σεναριο, οχι snuff ή αλλο βιντεακι με αποκεφαλισμους απ'τη Βαγδατη ή οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει παρανομο. ουτε λινκ εδωσα για να κατηγορηθω για πειρατεια, ουτε τπτ αλλο, τα υπολοιπα ειναι σεναρια της φαντασιας της Remedy!
Mην τα λες σε εμένα, τις ξέρω τις ταινίες.Quote:
οι ταινιες που προτεινα στη Christina82 δεν ηταν snuff, γιατι δε μου ζητησε snuff, αλλα κατι συγκεκριμενο. ξαναδιαβαστε τη πρωτη σελιδα, με ρωτησε αν θυμαμαι μια ταινια που καποιος δολοφονος καταγραφει με την καμερα τα θυματα που σκοτωνει. επαναλαμβανω μιλησε για ταινια με σεναριο, οχι snuff ή αλλο βιντεακι με αποκεφαλισμους απ'τη Βαγδατη ή οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει παρανομο. ουτε λινκ εδωσα για να κατηγορηθω για πειρατεια, ουτε τπτ αλλο, τα υπολοιπα ειναι σεναρια της φαντασιας της Remedy!
παρολαυτα νομιζω πως το δευτερο που ανεφερα, παιζει να ειχε κινησει υποψιες για snuff λογο της απιστευτης βιαιοτητας (η πιο βιαιη ταινια που κυκλοφορησε ποτε στην Αμερικη σιγουρα) και του τροπου που εχει γυριστει...
το ξερω, τα εχω δει και τα δυο, ειδικα το Cannibal Holocaust το θεωρω κλασικο και τη καλυτερη ταινια με κανιβαλους!
δε με αφορα τοσο το θεμα, ειτε ειναι παρανομες ειτε οχι, δε παιρνω ποτε τις απειλες στα σοβαρα, ειδικα μεσω ιντερνετ.
Όπως νομίζεις..:P
το ποιος ξερει τι λεει και ποιος ξερει τι διαβαζει θα το δουμε.
εδω λες ξεκαθαρα ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΝΑΦ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
αυτο για οποιον ξερει στοιχειωδη ελληνικα σημαινει, οτι μπορει και να ειναι..
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.το ξαναειπα και παραπανω, δεν θα κανω εγω τον ελεγχο για το τι ειναι οι αηδιες που προτεινες, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ. ας τις κανει αυτος που πρεπει.
Remedy τελευταιο ποστ αυτο που κανω, και κακως που μπηκα στο κοπο και ξαναπαντησα πριν ενω ειπα πως αποχωρω απ'το θεμα. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ξαναπαμε αλλη μια απ'την αρχη, η Christina82 μου ζητησε να της βρω μια ταινια, της ζητησα περισσοτερες πληροφοριες, και στο τελος εγραψα οτι δε ξερω αν ειναι ταινια (οπως οι δυο που της προτεινα) ή snuff αυτο που ζηταει. μπορει να ηταν κι ενα απλο ερασιτεχνικο βιντεο με καποιον που κανει το οτιδηποτε, δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω...
παρολαυτα, ακομα και snuff να ηταν, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. ε του κερατα ουτε με τις γκομενες μου τις κανονικες δεν ασχολουμαι τοσο!
τραβα κανε μου και μηνυση κι οτι θες επειδη της προτεινα δυο τιτλους, θα τα πουμε στο δικαστηριο να δω επιτελους τη φατσουλα σου. ;)
αυτα, και σε παρακαλω μη μου ξαναδωσεις το λογο εδω μεσα, εισαι ignored για παντα!
Αρρωστο θεμα. Αντε το επομενο να ειναι κανενα με παιδικη πορνογραφια και λινκς. Χμ τι αλλο αρωστο θεμα υπαρχει? Φονους βαλαμε , παιδικη πορνο στο μελλον , ισως να αρχισουμε τις συμβουλες πως να φτιαχνεις lsd ή δεν ξερω τι , αν και πολυ πιο αθωο.
Ισως πως να νοθευεις τα ναρκωτικα...ξερω γω κατι οτι ναι.
Θα μπορουσε να πεις οτι ειναι ενα θεμα για συζητηση και αυτο οπως τα αλλα και ανταλλαγης αποψεων , αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.
Δεν παμε καλα....
Ίσως να έχεις και δίκιο.
Βρε παιδιά, τι νοσηρά και αρρωστημένα πράγματα είναι αυτά, με τα οποία απασχολείτε το μυαλό σας καλοκαιριάτικα;
Με τόση θάλασσα γύρω μας και αυτές τις θερμοκρασίες, είναι κουβέντα να περνάνε τον καιρό τους νέοι άνθρωποι;
Άρρωστο είναι έτσι κι αλλιώς να έχεις κόλλημα με ταινίες ανείπωτης βίας. Άνθρωποι χωρίς κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, δεν αρέσκονται στην τόση βία. Δεν κατηγορώ και δεν αφορίζω όλους όσους επιλέγουν κάτι τέτοιο. Αντίθετα πιστεύω ότι δεν είχαν το μερίδιο της αγάπης που δικαιούνται -όταν έπρεπε- και σίγουρα χρειάζονται βοήθεια. Τα αρρωστάκια κάνουν μπαμ και δεν χρειάζονται συστάσεις. Από την άλλη, αυτό το φόρουμ σε αυτούς δεν απευθύνεται; Σε όλους εμάς με τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα;
Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο άνθρωπος έχει έμφυτη τάση να βοηθά τον συνάνθρωπό του και όχι να τον καταστρέφει, ένα ένστικτο που μας κάνει να είμαστε αρκετά διαφορετικοί από τα άλλα ζώα του πλανήτη. (Αυτό βέβαια, δεν θα πει ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά επικρατήσαμε, που θα πει ότι είμαστε μακράν εξυπνότεροι!)
Πολύ κακό για το τίποτα, όπως πάντα!
Ρεμ, έχεις δίκιο κατά μία έννοια, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι υπερβολική και δεν ξέρω τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά αυτήν εδώ τη φορά ο ΚΕΝΟ δεν έκανε τίποτα μεμπτό. Η συμπεριφορά και η στάση του ήταν απόλυτα κόσμιες. Επίσης, ότι πρότεινε ήταν απόλυτα νόμιμο από κάθε άποψη!
ΥΓ: Χριστίνα και ΚΕΝΟ οι ταινίες που βλέπετε είναι εμετικές! ΕΛΕΟΣ!
Μπράβο ρε Λήθη, είσαι αρκετά ισορροπημένος άνθρωπος, τι ζητάς εδώ μέσα;
ληθη
που το ξερεις οτι δεν εκανε κατι μεμπτο? τις γνωριζεις τις ταινιες που προτεινε? εγω δεν τις γνωριζω. γνωριζω μονο οτι τις προτεινε στα πλαισια μιας συζητησης για αυτα τα εμετικα φιλμ και οταν του ζητησαν καποιο απο αυτα ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΝΑΦ.
απο κει και περα, γιατι πρεπει να να κανω εγω την ερευνα για τις εμετικες ταινιες που προτεινει ο κενος ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ, ΕΝΩ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ επι τοσες μερες, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ?
οχι αγαπητη μου.
προτιμω να προωθησω το θεμα να ασχοληθουν αυτοι που ειναι η δουλεια τους.
κι εκτος αυτου με σκυλοβρισε και δεν ειναι η πρωτη φορα...απο που κρινεις λοιπον οτι ηταν κοσμιος και δεν εκανε τιποτε μεμπτο? εσενα οταν θα σε φωναζει μαλακισμενη, να του πεις ευχαριστω, αν δεν το θεωρεις μεμπτο, κι οταν ξαναπει οτι επιθυμει να σκοτωσει κοσμο, να του δωσεις την διευθυνση σου...
Ρεμ, χαλαρά. Όλοι είμαστε κόσμιοι μέχρι να μας πάρει ο διάολος. Δεν επικροτώ την επιλογή του να σε βρίσει, αλλά όταν πια χάσουμε την μπάλα, όλοι είμαστε θύματα και θύτες της λεκτικής βίας. Εννοείται ότι αυτό που λέω, είναι ότι υπήρξε κόσμιος μέχρι που τα παίξετε, αλλά τον δικαιολογώ ως ένα βαθμό, γιατί έψαξα τους τίτλους και είδα τι σόι ταινίες είναι οι εν λόγω ταινίες. Κάτι που θα έπρεπε να το κάνεις κι εσύ πριν γίνει όλο αυτό το κακό. Έτσι δεν είναι; Δεν πρέπει να το ψάξουμε λίγο πριν επιτεθούμε ή κατηγορήσουμε κάποιον;
Καταλαβαίνω ότι θέλεις να υπερασπιστείς το δίκιο και το κάνεις με μεγάλη ζέση, αλλά η ζέση σου μπορεί να διαπράξει κάποιο αδίκημα αν δεν προσέξεις και να κάνεις αυτό ακριβώς για το οποίο μάχεσαι.
Θα μπορούσα να δώσω χαλαρά την διεύθυνση μου στον ΚΕΝΟ, γιατί δεν είναι σε θέση να διαπράξει κανενός είδους φόνο, ούτε της κατσαρίδας που τυχαία θα βρεθεί στον τοίχο του δωματίου του. Είναι ανίκανος για κάθε είδους πραγματική βία προς τρίτους, άσχετο με το τι του αρέσει να λέει και αυτό το καταλαβαίνει και ένας άνθρωπος μέτριας ευφυΐας.
Το σύνολο των πράξεών του, φωνάζει από χιλιόμετρο «Προσέξτε με-Αγαπήστε με!».
ΥΓ: Συγνώμη που μιλάω για σένα ΚΕΝΟ σαν να μην υπάρχεις, αλλά αυτό πιστεύω εγώ και αυτό γράφω, απλά για να απαντήσω με ειλικρίνεια.
Όχι δεν είχα αυτή την εντύπωση, απλά μερικές φορές ξεφεύγουμε λίγο. Είναι καλό που προσπαθείς να είσαι σοβαρή και υπεύθυνη εδώ μέσα που είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης και γω αυτό κάνω και ήμουν η πρώτη που ανέφερα τον περιβόητο αποπλανητή του φόρουμ χεχε! :). Αλλά και ο ΚΕΝΟ δεν μου έχει δώσει υποψίες ανώμαλου ανθρώπου. Τζάμπα τον κατηγορείς. Εξάλλου αν ήταν όντως έτσι, νομίζεις πως θα ήταν τόσο αφελής που θα το συζητούσε εδώ; Και η Χριστίνα που είναι και κοπέλα; Οι γυναίκες ως επί το πλείστον δεν αναπτύσσουν τέτοιες τάσεις. Κρίμα είναι να την κατηγορούμε.