οποτε θες φιλεναδα..να εγω θα παω για μπανακι τωρα...χιχιχιοχι θα κατσω να σκασω..
Printable View
οποτε θες φιλεναδα..να εγω θα παω για μπανακι τωρα...χιχιχιοχι θα κατσω να σκασω..
Έλα μου ντε! Γιατί να σκάσεις? Μια χαρά έχεις την δουλίτσα σου..τα λεφτάκια σου ..το αμαξάκι σου! Διασκέδασέ το! Και άσε τους κομπλεξικούς στην άκρη!
τι να πω εχω μια θολουρα στο μυαλο μου..δεν ξερω τι θα κανω λετε να το τελειωσω ε?
λεμε να κανεις οτι θελεις.
δικο σου ειναι το θεμα.
αυτο που ακομα δεν διαβασα μετα απο τοση συζητηση ειναι τα θετικα που εχει αυτος ο ανθρωπος και τα θετικα πουε χει αυτη η σχεση. θα μας τα πεις τελικα?
βγαινω εξω ..γτ ειχα πηξει τοσο καιρο..πηγαινω για κανενα καφε..και εχω κατι στο μυαλο μου..αρρωστημενο ε?εφοσον δεν με γεμιζει..
και με κραταει αγκαλια οταν προχωραμε...και με κανει να νιωθω ωραια..χαιδευοντας με..
βεβαια μετα γινονται ολα αυτα που γινονται..
Αντριάνα ο καθένας μπορεί να μας δώσει μια αγκαλιά. Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα... Είχε τπτ αλλο?
στην αρχη εδειχνε οτι ενδιαφεροταν ,,μολις ειπα εγω οτι δεν ειμαι ετοιμη να συζησω μου λεει οτι οαιζω μαζι του,μεχρι οτι στεναχωρηθηκε ο μπαμπας του...και ειμασταν μαζι ουτε 2μηνες..και ειναι 40 χρονων..φανταστειτε πως με κουβεβτιαζουν
α μου λεει οτιμας ψεκαζουν κιολας χημικα με αεροπλανα ..για να μας κανουν πληση εγκεφαλου..
Καλά αυτό το ακούω απο όλο τον κόσμο.. ρε συ ζώα δεν είμαστε οι περισσότεροί άρα θα πιστέψουμε και ότι ακούσουμε. Ωωω εγώ θα τον άρχιζα στο δούλεμα. Πλύση εγκεφάλου σε τι πραγμα???
ετσι ειναι εχεις δικιο χριστινακι//ποτε προλαβε να με γνωρισει??μπορει να ειμαι καμια τρελη..οποτε σκεφτοταν με βαση το συμφερον ε?
κι εγω αυτο εκανα..αλλα χαλαστηκα πολυ.δεν μου ελεγε τετοιες παπαριες στην αρχη..αυτη η αδερφη του του τα λεει που εχει παραιτηθει απο ολα..μες τη μιζερια ειναι
Εσύ τι εννοεις οτι έκανες? Επίσης μην κατηγορείς την μίζερη αδερφή του αλλά αυτόν. Δεν φταίει εκείνη για τα μυαλά που έχει αλλά ο ιδιος.. και με αυτο σου αποδεικνύει τι άνθρωπος είναι.
αντριανα να σε ρωτησω κατι?
ακολουθείς κάποια φαρμακευτική αγωγή?
καλημερα..βρε θεοφανια τοσο χαλια??μονο ντεπον περνω ..να το αλλαξω?
μαλλον εγω φταιω γτ εγκλωβιζομαι με λαθος ανθρωπους..γτ δεν αντεχω το τιμημα να ειμαι μονη..πρεπει να ρθω στα συγκαλα μου..εχω ξεφυγει?αλλα εσυ τι προτεινεις ..γτ το λες αυτο αθεοφανια?
δεν υπαρχει προβλημα ..μιλα ελευθερα..εχεις δικιο..το ξερω οτι κανω μαλακιες..και ειμαι και μες στη ζωη δεν ειμαι κανενα κοριτσακι που καθομαι σπιτι..
γιατί θα περίμενα από μια κοπέλα που έχει τελειώσει και μια σχολή να έχει μεγαλύτερρη ροή ο λόγος της.
Βλέπω πως γράφεις λίγο στα χαμένα και συνεχώς στριφοργυρνάς γύρω από αυτόν και όχι από το πρόβλημα.
Δεν θελω να σε προσβάλω, απλά αυτό μου βγήκε...:)
βρε θεοφανια αυτος με προβληματιζει..για τι θες να μιλαω?τι ενοεις στα χαμενα?θες να μου εξηγησεις?
αυτος ειναι το προβλημα..στην αρχη δεν ηταν αλλα σιγα σιγα "ξεδιπλωσε τα ταλεντα του"..
και εντομεταξυ εγω δεν επεδιωξα να σοβαρεψω την κατασταση γτ με επιανε ανασφαλεια με το οτι δουλεια δεν εχει ..περιμενει κατι επιδοτησεις να κανει κατι στον τοπο του..εκεινος αρχισε να μου λεει για οικογενεια και γαμους ..εγω να μαι ειλικρινης ειμαι κατα του γαμου..μολις δε του το πα εγινε εξλλος ..
Αντριανα καλημέρα!
Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να μην αγχώνεσαι με την ηλικία σου και την μοναξιά. Προτιμάς να είσαι με κάποιον που δεν σου ταιριάζει? Και να χάσεις άλλες στιγμες απο την ζωή σου μόνο και μόνο για να μην μείνεις μόνη? Εγώ χίλιες φορές επιλέγω να μείνω μονη μου παρά με κάποιον που δεν μου κάνει.. Δν βιάζομαι για τπτ και δεν αγχωνομαι για την μοναξιά μου. Ασε που χρειάζεται που και που και αυτό. Θυμάμαι τον εαυτό μέχρι και σχετικά πρόσφατα που δεν μπορουσα να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς κάποιον. Αυτό μου έδειξε οτί κάτι δεν παει καλα με μένα.. το έψαξα και είδα οτί είχα ανασφάλειες και δεν τα είχα καλά με μένα γι αυτό δεν μπορούσα να μένω μόνη. Τώρα που καταλαβα καλύτερα τον εαυτό μου άλλαξαν πολλά.. Μπορώ και μόνη μου και το απολαμβάνω!
Χριστινα καλημερα!!εχεις απολυτο δικιο εγω δεν εχω προβλημα με τη μοναξια μου..εχω υπαρξει και μ'αρεσει αλλα εκεινος μου φορτωθηκε και επεσε με τα μουτρα.στην αρχη μαρεσε αλλα στην συνεχεια εβγαλε τα κομπλεξ του και τις ανασφαλιες του..εγω δεν πιεσε σε κατι..μαλιστα να μαι ειλικρινης μενω μονη μου και δεν του το πα γτ θα ηθλε να τον φιλοξενω συνεχεια και δεν ηθελα οπως και δεν ημουν ετοιμη να να συζησω..ακομα και τωρα ξερει οτι μενω με τους δικους μου.ειμαι ανεξαρτητη και ηθελα και εκεινος να ειναι ικανος εστω να συντηρησει ενα σπιτι..ετσι μου χε πει στην αρχη..οτι θα κανει ,,θα δειξει και πολλα τετοια..αλλα μετα εκανε περικοπες και να σου πω την αληθεια ξενερωσα οταν μου ειπε να βρουμε μια γκαρσονιερα μεχρι 200 ευρω και να πληρωνουμε το ενοικιο απο 100..ολοκληρος αντρας και δεν μπορει να συντηρησει ενα σπιτι??πως θα κανει οικογενεια??εγω ηδη ειμαι ανεξαρτητη και δεν με βοηθαει κανεις..ουτε ζηταω δανεικα απο τους γκομενους.αλλα δεν μπορω να κανω και τον χορηγο..θελω να παταει γερα στα ποδια του ...και εκεινος
Ναι Αντριανα έχεις δίκιο και καλά έκανες γτ θα σου είχε κουβαληθει. Ρε τον άχρηστο που πήγε να σε εκμεταλευτεί! Ακου εκει 100 ευρω ο καθένας.. ΕΛΕΟΣ!!! Βρε ασ'τον να πάει να πνιγεί..
βεβαια μου ειπε μολις κανει τη δουλεια που θελει θα ειναι αυτονομος..αλλα δεν το βλεπωω..δεν βλεπω δραστηριοτητα..και με συναιτερο θελει να την κανει μαζι..τον αντρα της αδερφης του που ειναι μες την γκρινια//..και δεν ειναι και παντρεμενοι/ειναι και οι 2 χωρισμενοι και απλα συζουν..εχει ο καθενας απο 2 παιδια παρατημενα απο εδω κι απο εκει και απο εδω παν και οι αλλοι..τα παιδια ειναι ανηλικα και δουλευουν σε μπαρ..χαλια ε??
Δες τι σου έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος και αν ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικά (που δεν το βλέπω) τότε κάνε υπομονη αλλιως τι νοημα έχει?
ετσι ειναι εχεις δικιο..ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου..οτι καλυτερο και για σενα ευχομαι..που θα παει..η μερα εκεινη δεν θα αργησει
Ευχαριστώ Αντριανα μου! Δεν ξέρω αν σε βοηθησα καθόλου, το εύχομαι όμως! Όποτε θες εδώ είμαι.. :) Να είσαι και εσύ καλά, να περνας καλα!
με βοηθησες πολυ Χριστινα μου.κι ευχομαι κι εγω να φανω χρησιμη για σενα καπου..ειμαι παραλληλα στη δουλεια γι αυτο αργω..κι εσυ να περνας καλα!!
Και εγώ στην δουλειά είμαι καταλαβαίνω. Ήδη με βοήθησες και εμένα, η ιστορία σου , η κουβέντα που κάναμε , η διαδικασία που μπήκα για να σκεφτώ και να βοηθήσω.. ;)
μεγαλη υποθεση η κουβεντα και ποσο μαλλον η επικοδομητικη..να σκεφτομαστε ηρεμα καποια πραγματα...και να επιλεγουμε..να λεμε τη γνωμη μας με οποιο κοστος αυτο αναλογει..μου εχει λειψει πολυ και για αυτο ψαχτηκα στο ιντερνετ να μιλησω..γινεται πολυ καλη δουλεια εδω..καλη συνεχεια!!
ελεος ρε παιδια!!αν υπαρχει θεος..τα χω δει ολα..ποσο κακια υπαρχει??ειναι να παμε στην συναυλια των bon jovi αγοραζω εγω εισιτηρια για 2 και μου λεει τωρα οτι μονο αυτο που θελω εγω γινεται και δεν θα ρθει γιατι χθες δεν πηγα να κοιμηθω σπιτι του μετα θα πηγαινε μετα τις 12..δλδ επρεπε να περιμενω μεχρι τις 12 σπιτι μου σφου δουλευα ομως κι εγω και ημουν πτωμα ,να μεινω ξυπνια και στις 11.30 να ξενινησω να παω απο ηλιουπολη πειραια για να κοιμηθω..και επειδη δεν πηγα σημερα δεν μου μιλαει..και ειναι κανονισμενο να παμε στην συναυλια..παλι μονη μου θα τρεχω ..α ρε τρελα...εμεινα και αμανατι με ενα ειστιτηριο ..ελεος!!
Να ερθω εγω αντι γι αυτον??? :D
Μα καλά γτ καθεσαι μαζι του? εγω θα τον ειχα σκοτωσει τον αχρηστο που ελει να σου βγει και απο πανω.. α ρε αντριλα ο τυπος! Μαγκας ρε φιλε!
ελα χριστινακι..προσπαθουσα να ηρεμησω λιγο..
και παλι ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον..αντε ελα στη συναυλια..!!