μονο αν ηταν κατι πολυ σοβαρο θα στο ελεγε.
να χαιρεσαι που δεν στο ειπε.
εχεις ελπιδες να μην υπαρχει η να μην το θεωρει δεσμευτικο.
Printable View
μονο αν ηταν κατι πολυ σοβαρο θα στο ελεγε.
να χαιρεσαι που δεν στο ειπε.
εχεις ελπιδες να μην υπαρχει η να μην το θεωρει δεσμευτικο.
Λακρυ, διαβασα τα ποστ εδω... η δικια μου αποψη θα ειναι αν οχι απολυτη, δηκτικη σιγουρα καταπελτης.
Την απιστια δεν μπορω να καταλαβω αν θα ειχα την δυναμη να την συγχωρησω και την αδυναμια να μου την κανουν.
Πιστευω πως το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις σε μια σχεση ειναι να αναζητησεις σαρκικη απολαυση αλλου.
Εγω προσωπικα δεν θα το συγχωρουσα καθολου.Ισως υπαρχουν ατομα που το υπομενουν.(Ξερω πως θα φαω κραξιμο για αυτα που λεω.Ειδικα για το γεγονος οτι εγινα τριτο προσωπο σε σχεσεις για τις οποιες δεν ηξερα.Ηταν πολυ δυσκολο για μενα να δεχτω οτι δεν το εψαξα αρκετα , οτι οτι οτι.... τεσπα το θεμα ειναι ο νικος σου εδω.)
Ειναι δυσκολο οτι και να πεις.Να βγαλω περιπτωσεις θα μπορουσα και αλλες, η ρεμεντι ομως πιστευω εχει κανει εκτενη καλυψη.
Η εμπιστοσυνη ειναι σαν την παρθενια αν την χασεις την χανεις για παντα.
ιθακη κατσε απο τη μια λες οτι εχεις υπαρξει τριτο προσωπο σε σχεσεις κ απο τη αλλη οτι δεν θα συγχωρουσες την απιστια ?? Λοοολλ !!!
Οσο για το τελευταιο δεν συμφωνω ρε συ, η παρθενια απαξ κ χαθει παει τελειωσε αυτο ηταν χαθηκε, η εμπιστοσυνη ομως μπορει να κερδηθει, μπορει κ να την χασεις απο τον αλλον κ να παψει να σε εμπιστευεται, βεβαια 1-2 φορες αμα γινει μετα μην το κανεις κ συστημα γιατι μετα φυσικα κ ο αλλος δεν θα σε εμπιστευεται οπως δεν θα τον εμπιστευοσουν κι εσυ αμα βρισκοσουν στη θεση του.....
Μαλλον κατι λαθος σου εδωσα να καταλαβεις.
Δεν το γνωριζα σε ολες τις περιπτωσεις (3) Κατηγορω τον εαυτο μου που δεν το εψαξα αρκετα .
Στην πρωτη φορα ηταν ενα αθωο φλερτ που κρατησε 6 μηνες πριν απο 11 χρονια... τεσπα... τα δικα μου θα τα λεω σιγα σιγα .... μην ανησυχεις.
Το να γινεται κατι εν γνωση σου ειναι τελειως διαφορετικο απο το να μην το ξερεις....
Δεν εχω κερατωσει ποτε μου και το θεωρω τιμη μου .Ειχα πειρασμους πολλους . .. οσο να ναι εχω και 2 μικροτερες αδερφες που εχουν πολλες φιλες.
Βεβαια ενα ξερω πως ακομη δεν εχω ζησει τπτ.... εχω πολλα να δω και να κανω.Στο ειχα πει πολλες φορες γινομαι απολυτος... ιδιως με μενα.Μακαρι να σου πανε ολα καλα λακρυ.
ιθακη σορρυ νομιζα οτι εσυ κερατωσες επειδη ειπες για τριτο προσωπο, it 's ok now !!
συμφωνω αλλο ειναι να γινεται κατι ενσυνειδητα κ αλλο εν αγνοια σου !!
καλα απορω πως ο τυπος σου μιλαει ακομα,με ολον τον σεβασμο.την απιστια μπορεις να την κανεις η να την ερμηνευσεις η να την δικαιολογησεις με χιλιους δυο τροπους,απο το "ειχαμε κατι πολυ ομορφο και σαν αυτοκαταστροφικη που ειμαι ηθελα να το καταστρεψω" μεχρι το κλασικο "ειχα πιει"(ξερναω οταν το ακουω αυτο,η υποκρισια και η φυγοπονια στην αποθεωση τους).η ουσια του πραγματος δεν αλλαζει και καμμια πιθανη ασθενεια σου δε δικαιολογει τα καμωματα σου.εγω προτεινω να μεινεις μακρια και να του πεις και κανα συγγνωμη,οχι γιατι πιστευω οτι μπορω να σε επηρεασω,αλλα νιωθω οτι επιβαλλεται να το πω.
Μην την κρίνεις τόσο αυστηρά. Η διπολική είναι δύσκολη διαταραχή και έχει επιπτώσεις και επάνω στην ερωτική ζωή του ανθρώπου. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε τόσο εύκολα. Ούτε και γω, που σαν μονοπολική ξέρω καλά τι σημαίνει κατάθλιψη. Εγώ πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται αμοιβαίοι συμβιβασμοί. Αν και γενικότερα σιχαίνομαι την λέξη συμβιβασμός, όταν πρόκειται για αγάπη, νομίζω ότι χρειάζονται, γιατί μόνο έτσι φαίνεται το μεγαλείο της. Θα βάλω και σχετικό τραγούδι στο music.
cod εκ των υστερων τον ζητησα συγγνωμη κ ειλικρινα το εχω μετανιωσει κ αυτο ειναι το δυσκολο στις σχεσεις, το ζητημα της εμπιστοσυνης, την οποια αμα την χασεις πρεπει μετα να κανεις πολυ προσεκτικους χειρισμους προκειμενου να τα ξαναβρειτε, κ ειναι πολυ ψυχοφθορο να εχεις μετανιωσει ειλικρινα κ να αγαπας κ να μην σε πιστευει ο αλλος, ακομη κ να τα ξαναβρειτε σιγουρα τα πραγματα δεν θα ειναι οπως πριν, η θα ειναι πιο σφιχτα κ με το χαλιναρι η θα ειναι με το γαντι...
και εγω εχω διεγνωσμενη διαταραχη προσωπικοτητας,τι παει να πει αυτο?οτι πρεπει ο,τι κανω να το χρεωνω εκει?πολυ βολικο.εχω νοσηλευτει παρεα με πολλους τυπους με διαφορες παθησεις,και συνατησα πληθος συμπεριφορων,καλων η κακων.οι περισσοτεροι που εκαναν ασχημα πραγματα,το χρεωναν στην "ασθενεια" τους.οπως καταλαβαινεις το εχω φαει στην μαπα για τα καλα το παραμυθι.υπαρχουν καλες και κακες συμπεριφορες,η ασθενεια ειναι κατι αλλο.εγω δεν εχω απατησει ποτε την εκαστοτε κοπελα μου,δηλαδη επρεπε να το κανω και να λεω "δεν φταιω εγω,η διαταραχη μου βλεπεις" και να περιμενω μετα μαλλιστα να με συγχωρεσει?κοιτα καινουρiος ειμαι στο φορουμ,και ισως δεν εχω παρει γραμμη του τι παιζει.λεμε αυτο που πιστευουμε η χαιδευουμε τα αυτια(τα ματια εν προκειμενω:-p) των αλλων?την κοπελα δεν την ξερω προσωπικα,εγω ειπα την αποψη μου με βαση τα οσα κατεθεσε εδω.
cod δεν διαβασες μαλλον τα προηγουμενα μου ποστ κ βγαζεις επισφαλη κ αυθαιρετα συμπερασματα, ειπα οτι τον κερατωσα βρισκομενη σε μη ελεγχομενη κατασταση, δεν ειναι δικαιολογια, ειναι απλα η αληθεια, επισης μια κ μονο φορα κερατωσα, αλλοι κερατωνουν συνεχεια κ ενσυνειδητα, δεν ειμαι βεβαια υπερ σε κατι τετοιο γιατι ετσι η σχεση δεν ειναι ειλικρινης, κ αμα διαβασες λεω οτι εχω μετανιωσει κ αγαπαω αληθινα αλλα θελω να του δωσω κ αυτος να το καταλαβει, κ το "εγω δεν θα το κανα", "ο φιλος μου δεν θα το κανε "κτλ δεν στεκει ουτε ειναι καν επιχειρημα, δεν ειναι ολοι ουτε εσυ, ουτε εγω, ουτε ο θειος μου, ουτε ο σκυλος μου κτλ κτλ... πες τα κ πιο "σκληρα" δεν σκιαζομαι..