και τι θέλεις να πεις με αυτό;
Printable View
Χεχ, δεν ξέρω τι λέω βασικά. Μόλις τώρα διάβασα πως με το http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%...B5%CF%81%CF%8C μπορεί να παραχθεί χρυσός. Μερικοί τα χουν όλα μου φαίνεται, μπορούν να παράξουν τα πάντα, χρυσό, νερό, αέρα.....
Ότι κι αν είναι, δεν νομίζω να έχει την αξία του αληθινού χρυσού. Αλήθεια, πως τα πας με τον ειρμό των σκέψεων σου γιατί μ' έχεις ανησηχήσει λίγο.
Μια χαρά είναι ο ειρμός των σκέψεων μου. Φτού μη με ματιάξω.
Ε τότε τι λες δεν ξέρω τι εννοώ και τέτοια, το κάνεις πολλές φορές. Για καλό σου το λέω.
Εννοώ ότι ακόμα και τα λαικά άσματα μου φάινονται σχετικά πλέον.
αχου το! να το πάλι! Τι λες βρε παιδί;
Βλακίες λέω. Δεν αισθάνεσαι πιο χαρούμενη τώρα? :)
Πάλι βλακείες? Εγώ γιατί να αισθάνομαι πιο χαρούμενη;
Ναι πάλη. Θα έπρεπαι αφού ακόμα και ετοιμοθάνατι έχουν γελάσοι μαζί μου (όπως η μία από τις δύο γιαγιάδες μου την τελευταία φορά που την είδα).
αχ μωρέ άτιμο! άστα αυτά! Σ' έχω καταλάβει ;)
Άντε βρε! Μέσω ίντερνετ με έχεις καταλάβει?
Αμέ, αμέ! :)
όχι όχι, δεν θα σε βρίσω! το μπαν αξίζει σ' εσένα όχι σε μένα.
Ναι, είσαι πολύ σπουδαία, για σένα έγιναν όλα σε αυτό τον πλανήτη.
Δεν ξέρω, αυτός μπορεί να υποθέτει διάφορα. Μου έχει επιτεθεί κι άλλες φορές και έμμεσα και άμεσα. Δεν έδωσα σημασία αλλά το έχει παρακάνει.
Στέλνω pm και αποχωρώ.
Εγω αυτό που θα πω ειναι πως τοση ωρα διαβαζω οσα λετε ολοι σας και αυτο που καταλαβαινω ειναι πως στιγμες ευτυχιας εχετε ολοι, ορεξη για καυγαδες επισης, δεν θελω να προσβαλλω κανεναν σας αλλα νοιωθω οτι ολοι ειστε "αχαριστοι" με τη ζωη που δεν σας τα εδωσε ολα, ευτυχια ειναι και η ελπιδα για κατι καλυτερο, ολοι παντος ελπιδα εχετε, ονειρα εχετε, τι να πω... εμενα ευτυχια θα ηταν οι φοβοι μου να μην ειχαν γινει πραγματικοτητα...
Σιγά μην έκανα και έφοδο.
Όσο για το ότι επιτείθομαι σε γυναίκες καλύτερα μην το σχολιάσω. Τσάμπα θα εκνευριστώ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η κοροιδεία, έχω επιτεθεί και σε άντρες για τον λόγο αυτό.. με μπαζούκας.. και σε γυναίκες με κεραυνούς από τα μάτια... άσε, τρομερές επιθέσεις.
μπαίνοντας στο φορουμ καποιος μπορεί να ψάχνει πληροφορίες για την ασθενεια του.
να βρει αλλους ανθρωπους που πασχουν απο την ιδια ασθενεια.
ο πάσχων δν σημαίνει πως δν μπορεί να είναι ευτυχισμένος.
ζει απλα με την ασθενεια του.
μαθαινει να ζει με αυτη.
στο χωρο που εργαζομαι πχ θεωρω πως ειμαι πιο ευτυχισμενη απο αλλους που ζουν μεσα στη μιζερια τους.
κ αυτο δν ειναι συμπερασμα δικο μου, αλλα κ αλλων συναδελφων που μου λενε : έχεις τοσα προβληματα, αλλα εισαι με το χαμογελο στο στομα.
οοου, δηλαδή ρε συ τα ξεχωρίζεις αυτά τα δύο; Εγώ έχω ακούσει ότι η έντονη κυκλοθυμία είναι ο προθάλαμος για την διπολική.
ο γιατρος μου τα ξεχωρισε.
εγω στην κοσμαρα μου.
θα το δουλεψω το θεμα με την ψυχοθεραπευτρια μου.
αυτο που εχεις ακουσει δν το καταλαβα καλα.
εννοείς πως καποιος κυκλοθυμικος ειναι πιθανο να ειναι διπολικος ή κατι αλλο?
( τωρα πινω καφε...μεχρι να παρω μπρος θελω καμια ωριτσα...)
ναι καταλαβαίνω και γω χωρίς καφέ δεν λειτουργώ! :) Εννοώ ότι είναι περισσότερο πιθανό για έναν κυκλοθυμικό να γίνει διπολικός. Η Ρέιν μου είχε πει ότι μεγάλη σημασία έχουν και οι ορμόνες.
για τη διπολικη ξερω πως εχει να κανει με νευρωνες που δν επικοινωνουν καλα.
πως παιζουν ρολο ψυχοκοινωνικοι παραγοντες.
εχει να κανει κ με την κληρονομικότητα.
κ πως συνηθως εμφανιζεται οταν μας συμβεί κατι ιδιαιτερα άσχημο στη ζωή μας.
κατι που θα μας ταρακουνησει.
Συγγνώμη δεν το διευκρίνισα, σημασία έχουν οι ορμόνες στην κυκλοθυμία έτσι; όχι στη διπολική.
Ειχατε ποτε την εμπειρια να θελατε κατι στην ζωη σας και οταν το αποκτησατε τελικα δεν σας εκανε ευτυχισμενους;