Originally Posted by
tina34
syggnommi,alla ti ennoeis oti apovlepo se alla?fusika kai thelo na sunexisei auti i sxesi
Συγγνωμη, ποια σχεση;;;;;;;;;;;;
kai gia auto eimai edo,gia na akouso ki alles apopseis..peirazei pou eroteutika,diladi?
Εσυ μπορει να εισαι ερωτευμενη, αυτος μπορει να ειναι κατι αλλο, αυτο που εχετε, λυπαμαι που θα σου το πω, για σχεση δε μοιαζει!! Αυτος σου εχει πει οτι εχετε σχεση; Σε παρουσιαζει σαν κοπελα του; Κανει ονειρα για το μελλον; Και να τα κανει ολα αυτα, απορω 34 χρονων γαιδουρα, δεν εχεις ψαξει τι συμβαινει στο ερωτικο;;;;;;;;; Τοσο καιρο;;;;
koita na deis,isos na mi to ekana safes,alla den itan i protos andras pou gnorisa kai xero polu kala na antimetopizo pragmata kai katastaseis,pistepse me..
Παρομοιως εχω γνωρισει αρκετους ανδρες για αυτο μπορω να σου πω οτι κατι τρεχει με αυτον, και οχι, δεν ξερεις να αντιμετωπιζεις πραγματα και καταστασεις. Να εχεις ενα χρονο "σχεση" και οχι απλα να μην κανετε σεξ, αλλα να μην ξερεις γιατι δεν κανετε, δειχνει οτι δεν ξερεις που παν τα 4. μετα συγχωρησεως. Κι εγω εχω κανει τα ιδια και χειροτερα, μακαρι να υπηρχε καποιος να μουτα πει κι εμενα τοτε.
gia autous tous logous,loipon,kai gi'auto pou eida se ekeinon kai oxi se ola ta alla remalia pou kukloforoun kai exo gnorisei kata kairous,mpika se auti ti diadikasia...
Βρε μπας και σαρεσει που δε θελει σεξ; Για αυτο δεν το ψαχνεις;
kai,nai,tha apo se giatrous kai pantou,an xreiastei,giati einai enas anthropos pou me endiaferei pragmatika..