Originally Posted by
Gypsy Cello
Παιδιά, έχω και γω μητέρα αρκετά ηλικιωμένη, όπως προανέφερα, η μητέρα μου είναι 70 και γω 26. Η σχέση μας είναι πολύ συγκρουσιακή αλλά δεν οφείλεται στην ηλικία αυτό. Έχει περάσει κακουχίες και αρκετά βάσανα. Στην ηλικία που θα έπρεπε να σκεφτεί την προσωπική της ζωή, φρόντιζε για τα παιδιά του αδερφού της που ήταν χωρισμένος. Ήρθε μόνη της από το χωριό και έφτιαξε περιουσία από το μηδέν και χωρίς την στήριξη κανενός. Όλα αυτά την επηρέασαν σε σημείο να έχει χάσει εντελώς την υπομονή της και να μην μπορεί ν' αντεπεξέλθει στο ρόλο της μητέρας. Επιρόσθετα, όντας ένας άνθρωπος που δεν κατάφερε να μορφωθεί, δεν ήξερε να διαχειριστεί σωστά αυτόν τον τόσο κρίσιμο ρόλο με αποτέλεσμα να ξεσπάει επάνω μου επανειλλημένως. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που ένιωσα ότι με ανταγωνίζεται σφοδρά και στεναχωριόμουν γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο. Με τα χρόνια άρχισα και γω να ωριμάζω και να κατανοώ αλλά και μένα η υπομονή μου έχει όρια... Είναι στιγμές που δεν αντέχω...
Πιεσμένη, μην διστάζεις για την ηλικία και μόνο να κάνεις παιδιά. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι αν έχεις τις κατάλληλες αντοχές.