όχι εντάξει είμαι, κατάθλιψη έχω και από αυτή προέρχεται το άγχος. Παίρνω τα σερτράλ και είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι στιγμής.
Printable View
όχι εντάξει είμαι, κατάθλιψη έχω και από αυτή προέρχεται το άγχος. Παίρνω τα σερτράλ και είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι στιγμής.
τα αντικαταθλιπτικα κανουν τα ονειρα πιο ζωντανα ειναι παρενεργεια
Εμένα αυτό με τους εφιάλτες το έπαθα αν θυμάμαι καλά με το στεντόν που μου έδωσε ο γιατρός δε μία περίοδο πολύ έντονου άγχους. Τον πήρα την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και του είπα τα σχετικά με τους εφιάλτες. Μου το σταμάτησε αμέσως το φάρμακο. Αυτό σε εμένα. Σε άλλον μπορεί να μη δημιουργεί πρόμπλεμ (καλή η μετάφραση). Οπότε ενημέρωσε το γιατρό niah ;)
Toσo σοβαρο ειναι?Εγω δεν το ειχα σπουδαιολογησει σχεδον καθολου,απ τη στιγμη που η καθημερινοτητα ειναι οκ.
Pad : ειναι παρενεργεια δλδ?Ειναι τοσο σοβαρη ωστε να αλλαξει ο γιατρος την αγωγη?
οχι οτι γινεται στα ονειρα δ μετραει αν δεν επηρεαζει σημαντικα την ποιοτητα του υπνου μπορει να του αλλαξε φαρμακο και για αλλουσ λογουσ απλα αυτο να ηταν η αφορμη
Κοίτα niah, το αν είναι ή όχι σοβαρό το κρίνει ο γιατρός ;) Καλό είναι να του το αναφέρεις για να σου φύγει και η ανησυχία :) :)
Mα αυτο ειναι το θεμα,δεν ειχα ανησυχια.Δεν το θεωρησα σημαντικο, απλως μου εκανε εντυπωση που συμβαινει καθημερινα.
Οκ θα του το αναφερω
οταν του το πα εγω παντωσ μου ειπε αυτο που σου πα
Οκ. θενκς
Δεν ξερω αν επηρεαζει την ποιοτητα,φανταζομαι οτι το να συγχυζεσαι συνεχως στον υπνο σου δεν ειναι και το καλυτερο,παντως κοιμαμαι..
Απο εκει και περα δεν με επηρεαζει.
απλα ο γιατροσ θελει να δει αν κοιμασαι καλα γιατι ο καλοσ υπνοσ θωρακιζει τον οργανισμο
ok pad. Σ ευχαριστω