Για το 1. και 2. η απάντηση είναι και με το παραπάνω. ΓΙα το 3. και 4. είναι αυτό που προσπαθώ να πετύχω και ο λόγος που έγραψα εδώ στο φορουμ.
Printable View
κοιτα αμα σε στραγκιζει οικονομικα εχεις προβλημα αλλα αμα σε στραγκιζει ψυχολογικα εχεις μεγαλητερο! αυτο εννοουσα.
και τσαμπα ψαχνεσε εδω μεσα, αν εχεις προβλημα πρεπει πρωτα να το συζητήσεις με δικους σου ανθρώπους.
Εγώ συμφωνώ με όσους έγραψαν ότι φυσικά και δεν μπορούμε να διαγράψουμε το όποιο παρελθόν, είναι μέρος του εαυτού μας, αυτού που είμαστε. Όμως, οι παρελθοντικές επιλογές, δεν καθορίζουν απαραίτητα τις τωρινές μας επιλογές και θεωρώ λάθος να προβλέπουμε μια μελλοντική πορεία βασισμένοι μόνο σε προηγούμενα γεγονότα. Επιπλέον, δεν είμαι υπέρ των 'προληπτικών' χωρισμών :) Δηλαδή, αν δεν θα αποδεχόσουν η κοπέλα σου να κάνει ένα τέτοιο επάγγελμα (στο εδώ και τώρα), είναι πολύ θεμιτό και δικαίωμά σου. Αλλά να την χωρίσεις (τη στιγμή που όπως λες, αυτή τη στιγμή σε καλύπτει σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος) μήπως και το ξανακάνει στο μέλλον...χμ...
Πάντως το σκεπτικό 'να τη χωρίσω να βρω μια καθώς πρέπει γυναίκα', προσωπικά το βρίσκω τελείως λάθος, γιατί για μένα εκτός από αυταπάτη και κοινωνικό στερεότυπο, ο όποιος 'καθωσπρεπισμός' δεν έχει ουσία. Το 'υγιές παρελθόν' δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε για κανέναν, αλλά όπως ένα 'μη-υγιές' παρελθόν δεν είναι απόλυτα καθοριστικό, το ίδιο ισχύει και για το 'υγιές'. Δεν υπάρχουν δηλαδή εγγυήσεις και συμβόλαια για το πώς ακριβώς θα συμπεριφερθεί μελλοντικά ένας άνθρωπος. Οι 'αρχές', κακές δεν είναι, αλλά είναι μια θεωρία.... κι εσύ μέσα στη σχέση βιώνεις την πράξη, όχι μόνο τις 'αρχές'.
καλημερα φιλε μπουμ123,
Ειναι λογικες οι καποιες ανασφαλειες σου για την κοπελα σου ,και ποιος δεν εχει? εδω και οι χρονια παντρεμενοι με γυναικες "καλών ηθων" και που τις πηραν παρθενες ,τουλαχιστον ετσι τους ειπαν η ετσι λεν οι ιδιοι! χεχε¨) ,ασε που υπαρχουν κοπελες που δεν ειναι κολ γκερλς αλλα εχουν παραπανω σεξουαλικες επαφες! αρα ολα ειναι σχετικα! ασε που καλυτερα να εχει εμπειρια η κοπελα σου γτ. αλλιως θα την τρωει η" περιεργεια " ,δλδη πως ειναι και οι αλλοι ανδρες? γτ. να μην εχω και εγω γνωμη για τους υπολοιπους ανδρες? ολες αυτες οι αναζητησεις ειναι οι λογοι που εχουν χωρισει πολλα ζευγαρια η καμια φορα που καποιοι "ανδρες" συμβιβαζοντε με το κερατο !¨).
Απλα θα σε ρωταγα εαν ειναι ελληνιδα ?, -δεν ειμαι ρατσιστης - απλα υπαρχουν πολλοες κοπελες απο το εξωτερικο που θελουν γαμο για την διαμονη , πρεπει να σκεφτομαστε παντα κι το χειροτερο , ετσι δεν ειναι??
Σου εχει πει αν δουλευαι με τηλ. και ραντεβου μια δυο την μερα η αρεοτερα? η δουλευαι σε "σπιτι" ? οπου ειναι καπως πιο υπερβολικα τα πραματα! τι τυχη ειχε με αλλες προηγουμενες σχεσεις της?
Συγχοραμε φιλε για τα σκληρα ερωτηματα! ισως ομως ειναι ενας τροπος να μαθεις καποια πραματα που ειναι σημαντικα για εσενα και την καρδια σου!
Καλημέρα φίλε μου,
Η κοπέλα δεν είναι Ελληνίδα. Είναι απο δυτική ευρωπαική χώρα. Καμία σχέση με διαμονές, γάμους και βίζες. Απόσα μου είπε, έιναι ότι ξεκίνησε σε σπίτι για ένα περίπου μήνα και μετά από τηλέφωνο για κάνα 6μηνο. Αυτό ήταν συνολικά ο χρόνος που εργαζότανε. Οι προηγούμενες σχέσεις τις απόσο κατάλαβα ήταν απλά περιστασιακές στην Ελλάδα. Σοβαρή σχέση ειχε πριν ερθει Ελλάδα στην χώρα της.
Δεν ξέρω ρε φίλε, σωστά αυτά που λες και τα ενστερνίζομαι αλλά ο ανδρικός εγωισμός και γενικά αν εσύ ο ίδιος έχεις παεί σε "σπίτι" όπως λες...και η σκέψη μόνο αυτού μου κόβει τα πόδια.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
θερμη παράκληση στους admin να διαγράψουν αυτό το νήμα. ευχαριστώ.
Το γεγονός ότι η κοπέλα σου εκμυστηρεύτηκε το παρελθόν της και ότι θέλησε να είναι ειλικρινής σε αυτή τη σχέση, την τιμά..Τα κίνητρα και οι λόγοι που την οδήγησαν να κάνει ότι έκανε νομίζω ότι δεν είμαστε σε θέση να τα κρίνουμε..Και σίγουρα δεν μπορούμε να σπεύσουμε να της βάλουμε την ταμπέλα "κακό/άτακτο κορίτσι"..
Αν παρόλα αυτά έχεις αρχίζει να ζορίζεσαι σε αυτήν την κατάσταση και δεδομένου ότι το παρελθόν δεν αλλάζει, νομίζω ότι όπως σε τίμησε εκείνη με την ειλικρίνειά της το ίδιο οφείλεις να κάνεις και εσύ.. Να είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου, πρώτα σε εσένα και μετά σε εκείνη.. Αν αυτές οι σκέψεις που κάνεις τελευταία μειώνουν την ισχύ των όσων θετικών στοιχείων που υπάρχουν σε αυτήν την σχέση, αν με λίγα λόγια δεν μπορείς να την αποδεχτείς όπως είναι..τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι και να την "βασανίζεις".. Και ούτε σε κάνει κακό άνθρωπο το να αποχωρήσεις..απλά σέβεσαι τις επιθυμίες σου..
ένας άνθρωπος που χρησιμοποίησε το σώμα του για να βγαλει χρήματα δν είναι κ ο,τι καλυτερο σαν επιλογή.
ωστόσο δν μπορείς να τον καταδικάσεις για μια ζωή.
το αφηνεις πισω κ συνεχίζεις.
θα μπορούσε να στο κρυψει.
ήταν ειλικρινής όμως.
όλοι κανουμε λάθη κ θα ξανακανουμε.
όπως όλοι εχουμε λουστεί τα λαθη αλλων κ θα τα ξαναλουστουμε.
η διαφορά είναι ότι αυτές δίνουν το σώμα τους, δεν το χρησιμοποιούν!!!......
βεβαια καλυπτουν με τον τροπο αυτο βιολογικες αναγκες του πληθυσμού, κι αυτό κοινωνικό εργο είναι!, φαντάσου να μην υπήρχαν αυτες, θα οργίαζαν οι βιασμοί και οι ομοφυλοφιλίες.
το ζήτημα είναι πόσο ευκολο είναι να δοθούν σε μια σχέση μόνιμα και να φτιαξουν οικογενεια
Εγώ πιο πολύ δεν εμπιστεύομαι αυτές που είναι άβγαλτες και χωρίς εμπειρίες,παρά εκείνες που έχουν ζήσει και δει.
Ειστε ενας ολοι ρε πουστη..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!!!
όσο σοβαρά θα έβλεπα μία σχέση με γκόμενα που στα 26,26....30 της έχει πάει με 30....40....50....και υπάρχουν και περιπτώσεις που ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος...(μη με θεωρήσεις υπερβολική, υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας λολολολ!!!!)
ορίζεις την καθώς πρέπει γυναίκα από τι ακριβώς....? πίστεψέ με....έχω "καθώς πρέπει" γνωστή ( συμφωνα με τον ορισμό σου πάντα-καλή οικογένεια-σπουδές-έχει πάει με 2 στην ηλικία των 29) και είναι τώρα με ένα παιδί και ο τύπος έχει φάει το κέρατο του ελεόυς.....αν η κοπέλα είναι εκεί-όσο μπορείς να το ξέρεις- θα πρεπε να εκτιμήσεις την ειλικρίνια της....εμ....δες και συ λίγο αληθινές ιστορίες ή 10η εντολή να δεις τι έχουν τραβήξει άλλοι με αντίστοιχες γκόμενες που τους φλόμοσαν στο δούλεμα....