-
Μου θυμισες το δικο μου ξεκινημα :mad:
Τα xanax δεν ηταν με ladose, αλλα με seroxat. απανταω ομως γιατι θα ηθελα να αναφερω πως τα xanax στις αρχες μ εκαναν σα ζομπι. Ξυπνουσα το πρωι σαν κανενα καθυστερημενο. μετα ομως περασε [το \'πιασε το υπονοουμενο ο οργανισμος ;)] Ευτυχως ανακαλυψαμε πως δεν ημουν αγχωδης ατομο -απλα φοβικο+καταθλιπτικο- και τα εκοψα. Ομολογω ευκολα, χωρις καμια αντιδραση/παρενεργεια μιας και μου δινε δυναμη το seroxat. Ειναι ευρεως γνωστο πως το xanax προκαλει εξαρτηση, οπότε κανονισε στην επομενη συνεδρια να συνεννοηθειτε για την ημερομηνια διακοπης του: τον εαυτο σου και τα ματια σου!!!
-
Νικολέτα,αλλαγή των εξωτερικών συνθηκων σημαίνει κατ\'εμέ να διαφοροποιήσεις ό,τι είναι ενοχλητικό και επιβλαβές για εσένα.Συχνά μας ενοχλούν για παράδειγμα συμπεριφορές δικών μας προσώπων.Δεν έχουμε παρά να κάνουμε ουσιαστική κουβέντα με επιχειρήματα ώτε να προσπαθήσουν αυτά να αλλάξουν.Πρέπει να δηλωνεται αυτό που μας ενοχλεί.Όχι να το κρατάμε μέσα μας.Να κάνουμε αισθητή τη δυσφορία μας όταν έχει λόγους αντικειμενικούς να εμφανίζεται.
Λένε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει..Ακόμη και μετά από προσπάθεια να μήν αλλάξει κάτι,τότε ας αλλάξουμε το σκηνικό.Το κουράγιο και η ελπίδα λείπει και δεν γνωρίζουμε νέα άτομα,δοκιμάζουμε καινούριες εμπειρίες κτλ.
Μα πρωτού κλειστεί ο καθένας στα δωμάτια που μόνος του φτιάχνει με καταθλιπτικά τούβλα,ας τολμήσει την ΑΛΛΑΓΗ,την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
-
Νικολέτα,αλλαγή των εξωτερικών συνθηκων σημαίνει κατ\'εμέ να διαφοροποιήσεις ό,τι είναι ενοχλητικό και επιβλαβές για εσένα.Συχνά μας ενοχλούν για παράδειγμα συμπεριφορές δικών μας προσώπων.Δεν έχουμε παρά να κάνουμε ουσιαστική κουβέντα με επιχειρήματα ώτε να προσπαθήσουν αυτά να αλλάξουν.Πρέπει να δηλωνεται αυτό που μας ενοχλεί.Όχι να το κρατάμε μέσα μας.Να κάνουμε αισθητή τη δυσφορία μας όταν έχει λόγους αντικειμενικούς να εμφανίζεται.
Λένε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει..Ακόμη και μετά από προσπάθεια να μήν αλλάξει κάτι,τότε ας αλλάξουμε το σκηνικό.Το κουράγιο και η ελπίδα λείπει και δεν γνωρίζουμε νέα άτομα,δοκιμάζουμε καινούριες εμπειρίες κτλ.
Μα πρωτού κλειστεί ο καθένας στα δωμάτια που μόνος του φτιάχνει με καταθλιπτικά τούβλα,ας τολμήσει την ΑΛΛΑΓΗ,την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
-
Καλημέρα σε όλους.
Hliostasio σ\'ευχαριστω για την απάντηση. Έχεις απόλυτο δίκιο για τις εξωτερικές συνθήκες. Από μικρή δεν έδειχνα τη δυσφορία μου για πράγματα που με ενοχλούσαν και με στενοχωρούσαν και αυτό που θυμάμαι έντονα είναι τους γονείς μου να μου λένε \"μίλα\", \"να απαντάς όταν κάτι σε πειράζει\", \"μια φορά θα γίνεις κακιά\" κλπ. Ομολογώ βέβαια ότι τα τελευταία χρόνια έχω κάνει μεγάλη βελτίωση σε αυτό το θέμα, αλλά θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη!! Έχω καταλάβει ότι πρέπει να θέτουμε τα όριά μας. Ευαισθησία με μέτρο!!
Νικολέτα
-
ειντζελ που εισαι?καλα εισαι?πως παει η θεπαπεια?ελπιζω να εισαι ολο και καλυτερα...
-
Έιντζελ τι κάνεις; περιμένουμε νέα σου...
-
Αγαπημένα χέρια... περιστέρια....
:)