οπως και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανακατευεται το 8εμα του πως να σβησεις ενα ποστ με ολτα τα υπολοιπα.τεσπα.
Printable View
οπως και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανακατευεται το 8εμα του πως να σβησεις ενα ποστ με ολτα τα υπολοιπα.τεσπα.
Η γνώμη μου ειναι πως υπάρχουν παρα πολλα ατομα απο μας που εχουν προβλημα με το να εκθέτουν τα προσωπικά τους στοιχεια.. και εχουν προβλήματα κοινωνικής φοβίας κλπ... Υπόψιν αυτου.. και του οτι ειμαι σίγουρη πως όπως κι Εγω...
υπάρχουν παιδια εδω μεσα που εχουν προβλημα με το να \"φακελώνονται\".... οπουδήποτε και αν τους ζητιέται αυτό...
εγω πχ δεν εχω τίποτα να κρύψω οπως και κανείς μασ..
αλλα είμαστε ιδιαίτεροι ..και πιο ευαίσθητοι. .εύθραυστοι άνθρωποι... και πχ δεν εχουμε καμια διαθεση να δεχοματε μια εστω εικονική πίεση οπως το \"φακέλωμα\"....
.... το φορουμ το αγαπώ πολυ..
..χρωστάω σίγουρα ενα μεγαλο κομμάτι της ψυχικής μου γαλήνης ,αυτοεπιβεβαίωσης ,αυτοπεποίθησης... και αίσθησης πως ειμαι \"φυσιολογική\"... στο φορουμ...
...μπήκα ανώνυμα ... τυχαία... κάνοντας ερευνα για τρόπους ανώδυνης αυτοκτονίας... ειχα αποφασίσει να πεθάνω... τα παιδια εδω. με έσωσαν... ενασ λογοσ για τον οποιο ειμαι ζωντανή ειναι τα παιδια που γνώρισα εδω... ατομα που απλα με στηριξαν...
...για μενα τοτε δεν υπηρχε χρόνος για συνδρομές... για ασχολίες με τετοια πρακτικα θεματα....
ειμαι σιγουρη πως δεν ημουν η πρωτη...
..ειμαι σιγουρη πως δεν ειμαι η τελευταια που υπηρξα σε αυτη την κατασταση...(δυστυχως)
...οσεσ κοντρες κι αν υπάρχουν
..οσα μελη κι αν υπάρχουν που απλα γράφονται πχ για χαβαλέ......
...το φορουμ με την μορφη που εχει... αποτελεί μεγαααλη βοηθεια για πολλούς... φοβερή στήριξη...
..καποια ατομα δεν εχουν κανεναν άλλον... εχουν μονο εμασ..... για καποιουσ... εμεις ημαστε οι φιλοι τουσ...
..σώζονται ζωές...... νέων ανθρώπων... νέων δημιουργικών... μπερδεμένων ανθρώπων...
και αυτο ειναι το πιο βασικο.... αυτο να κοιτάξετε....
...εγω... δεν θα ζουσα τωρα... και τωρα δεν ειμαι καν χαμένη....
καλα τα θεματα περι ασφάλειας και προστασίας..... και απολυτως λογικα και κατανοητα .....
αλλα ο χρόνος λίγος ... ο πολύτιμος λίγος χρόνος κάποιον ανθρώπων ... που εχουν ανάγκη και βρίσκονται σε κρίσιμη κατασταση.. παντελώς χαμένοι... νομιζω πως αυτο ειναι πολυ πιο σημαντικο θεμα....
..αυτα... φιλια..
πεστααααααααααααααααααααα αααααααααααα
Με αυτά και με αυτά τη βλέπω τη συνδρομή από τα 20 με 30 ευρώ να πηγαίνει στα 50 ευρώ (αν γίνει συνδρομητικό το φόρουμ). Ας το δούμε και λίγο με χιούμορ
ego dino 100.dimoprasia
100 k 1 100 k 2 100 k 3. EKLEISE STON PROVLIMATIKO. SYGXARHTHRIA!
eyxaristoooooooo
ΦΤΟΥΥΥ..ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΤΣΕΚ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!
na sou daneiso ego mia epitagi.
Πολύ γρήγορα έλλειξε αυτή η δημοπρασία.............:P Πώς την είδατε?????:D
Επιθυμώ παράταση για να μπουν στο τραπέζι νέες προσφορές..........
Εγώ δίνω 200 ευρώ και μία μπανάνα!!!!!:)
ʼλλος???
201 euro mia mpanana kai mia fraoula pou ine spania gia tin epoxi tis.
Ουφ prov........με δυσκολεύεις.......κακέ!!!:P:P
Αχ δύσκολη αυτή η δημοπρασία...........
.......εεεεεεεεεε........201 ευρώ , 1 μπανάνα και 1 κεράσι ........:P
201 euro kai 1 cent pou brika stin tripia kaltsa mou, 1 mpanana 1 kerasi kai ena profilaktiko me geusi fraoula.
Ουφ........τί να κάνω τώρα???:P
tipota.epexes kai exases.ante doro ta ipoloipa profilaktika me tis ipoloipes geuseis oste na ine glikia i itta :P.lol
201,5 EYRO 1 KOMMATI PASTITSIO KAI 1 KEIK. AKATAMAXHTH PROSFORA.::P
201,5 1 souvlaki dipito 1 keik karida 1 karm[ponara ftiagmeni apo mena kai 1 bazaki merenta gia tin krepa meta.me sinagonizetai kaneis?
ENNOEITAI. 201,6 KAI 1 ARNI STH SOYBLA ME PATATES 1 KOKORETSI KAI 1 TOYRTA TIRAMISOY!!!!!!
207 euro ena dolario 1 xrisi lira agglias.10 kalamakia xilakia ena mac mini kai ena zeugari batraxopedila gia na figoume apo edo kolimpontas otan mpei i sindromi.episis ena isitirio gia ta village sto renti kai ena ticket gia alexiptoto.
lol:):):)
207,1 KAI KATI KLEIDIA APO 1 SPITI MONO POY DEN EXO TO SPITI.:P
χαχα καλος.
XASAME TO NOHMA THS DHMOPRASIAS. TELIKA TI POYLAME?:P
ton admin tou site.ego plirono gia na ton mazepsoun
AS ARKESTOYME STA APSYXA ANTIKEIMENA. AS POYLHSOYME TO SITE.
207,1 KAI TO PERITYLIMA APO TH TSIXLA POY TROO.
an ine masimeni den to theloume.ma kai ego gia apsixa pragmata milao pio pano.
STO PERITYLIGMA THS TSIXLAS ANAFEROMOUN.
kai ego sto allo apsixo pragma.ton admin tou site.
AYTO TO MEROS TOU MHNYMATOS SOY TO KATALAVA.
Θερμή παράκληση, όχι greeklish.
..ε μην ειστε τοοσο σκληροι βρε παιδια...:) φιλακια..
τοσα πραγματα ειπαμε τα greeklish τον πειραξαν?καμια καλυτερη προσφορα?
..ΜΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ..ΕΝΑ ΠΙΑΤΑΚΙ ΣΚΥΛΟΥ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ..ΔΕ ΞΕΡΩ, ΔΕ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ AΛΛΟ :P
8α παρω το πιατακι του σκυλου για μενα αν σου ειναι αχρειαστο.κερδιζει η προσφορα του atwa.μολις κερδισες τον admin tou site .8α σου αποσταλει ταχυδρομικως μαζι με ενα κιλο παγωτο δοδονη,
της atwa :)
ειμαι κατασυγκινημενη!
θα σας παω στα μπουζουκια να το καψουμε!
συγνωμη.δεν ηξερα το φιλο.αν και δεν παω μπουζουκια μονο και μονο επειδη 8α δω το ντεφι να παιζει και την αρκουδα να χορευει 8α ερ8ω.η αρκουδα ξερουμε ποιος ειναι.
ουτε εγω παω μπουζουκια, οφ κοουρζ!
...
οχι οτι ειμαι κουτσομπολα, αλλα ποια ειναι η αρκουδα???
δες λιγα ποστ πιο πανω να δεις τι πουλαμε.enan admin Πουλαμε.
..ο οποιος μεταλλαχτηκε σε αρκουδα???
δε διαβαζω τα greeklish, γι αυτο δεν καταλαβαινω τι παιζει..
που το δυσκολο να διαβασεις greeklish?ναι μεταλλαχ8κε απο την στιγμη που 8ελησε να βαλει να πληρωνουμε για το site.