Δεν ξέρω, τι να πω, ίσως να είναι και θέμα οργανικό ίσως να φταίει και η διπολική διαταραχή όπως λέει και η Ελιρέν. Περίμενε λίγο καιρό και αν δεις ότι συνεχίζεται αυτό, μίλησε στον ψυχίατρο σου.
Printable View
Δεν ξέρω, τι να πω, ίσως να είναι και θέμα οργανικό ίσως να φταίει και η διπολική διαταραχή όπως λέει και η Ελιρέν. Περίμενε λίγο καιρό και αν δεις ότι συνεχίζεται αυτό, μίλησε στον ψυχίατρο σου.
Απο ψυχολογια δεν ξερω και πολλα οποτε σκεφτομαι πιο πολυ με λογικη αλλα μηπως βαρεθηκες το αγορι σου???
δεν νομιζω να φταιει αυτος επειδη με ξερω, αν εφταιγε αυτος θα εψαχνα εναλλακτικα αλλους! ετσι εκανα στο παρελθον αμα βαριομουν καποιον. αλλα τωρα ουτε αυτο δεν θελω! κτλβες? εχω ενα μισος για τους αντρες......ισως γι αυτο ειμαι αναισθητη. εχω την εντυπωση πως ολοι θελουν ενα ιδιο πραγμα και δεν κοιτανε κατι αλλο παρα μονο σωμα. οι φιλοι μ εξω κοιτανε κοριτσια 17χρονα που φορανε σορτς-βρακι και κοντη μπλουζα ταυτοχρονα, μικροκαμωμενα κοριτσακια με ενα τονο μεικ απ και μακιγιαζ και 12ποντα που τα κανει να δειχνουν χειροτερα απο πορνες και λενε ''πωωωω κοιτα εκει ενα μωρο!'' κ τους λεω ''να καλα την μουρη τους την ειδες?'' κ προς εκπληξη μ παιρνω ως απαντηση ''ποιος την χεζει μωρε την μουρη''. αυτο αν δεν δειχνει πεζα ατομα τι δειχνει? και γονεις δεν εχουν αυτες? τοσα σφαλματα!
ε αυτό ειναι βρε, δεν εισαι καλα στη διαθεση δεν ειναι αναγκη να συμβαινει κατι μπορει να ειναι επειδη τελειςσε το καλοκαιρι γυρισες απτην αδεια και 3ενερωσες εχεις μπουχτησει με τον δικο σου, εχεις παρει κανα κιλο στις διακοπες κ δεν αισθανεσαι ομορφα με τον εαυτο σου..εγω πιστευω ειναι φαση και θα περασει
καλα αυτη τη γνωμη εχω κ εγω για τους ανδρες..βλακες τελειως που να χωσουν το πουλι τους σκεφτονται..νομιζω οτι εχουμε ακριβως την ιδια σταση κ εγω οταν κατι συμβαινει με τον δικο μ κανω ερωτα με αλλους κ νιωθω οντως καλυτερα..ισως το μισος που εχει ειναι καθαρα μια πεποιθηση οι αντρες ειναι γοθροθνια οποτε κ η σκεψη σ κ η συμπεριφορα σ θα περιστρεφονται γυρω απο αυτη την πεποιθηση οι αντρες ειναι γουρουνια..νομιζω ομως οτι ο δικος σ δεν ειναι αυτο δεν σ βοηθαει καθολου?
που το ξερεις πως πηρα κιλο?????
ειναι πριν τις διακοπες ολα αυτα!
γιατι κ εγω πηρα 2 κ οι περισσοτεροι παιρνουν στις διακοπες κ αν νιωθεις ηδη παχουλη φανταζομαι πως αισθανεσαι τωρα π πηρες κ ενα κιλο..
Eω αυτο που ξερω ειναι οτι τα ατομα που εχουν βιωσει σεξ. κακοποιηση δυσκολευονται αν δεν τους ειναι αδυνατον, να ταυτισουν την αγαπη με το σεξ. Δλδ μπορουν να κανουν σεξ, αλλα αν καποιο τον αγαπανε ή τον αγαπησουν στην πορεια, τοτε δε μπορουν να λειτουργησουν ερωτκα..
Nα σου πω κατι...εχω τυχει και εγω σε παρεα που να κανουν οι υπολοιποι ετσι οπως περιγραφεις...και εγω να απανταω παλι οπως περιγραφεις...και ειμαι αντρας...ξεκωλα υπαρχουν πολλα..λιγουρια ακομα παραπανω...δεν σημαινει οτι ολες και ολοι ειναι ετσι...μην εχεις μισο για τους αντρες οπως και εγω δεν θα επρεπε να εχω μισος για τις γυναικες που εχουν γινει σε μερικες περιπτωσεις εντελως παρτολες...
Μια πρωην ενος φιλου μου οταν κανανε συζητηση και του ειπε οτι εχει παρει μερικες πιπ...ς απο ασχετα ατομα την ρωταει ποσες...και αυτη λεει δεν ξερω 3-4 μπορει και 5....τι δεν ξερεις μωρη??? Τι ειναι οι πιπ..ς αχλαδια που δεν ξερεις ποσα αγορασες?? Γι αυτο σου λεω...αστο μην τα γενικευουμε θα παθουμε τραλαλαλα... :)
..............δεν ξερω ουτε εγω τις μετραγα παντως.......
δεν ξερω αν πηρα κιλο σ λεω ρε συ! δεν ζυγιζομαι! παντα νιωθω παχουλη!
σιγα μωρε πολλες ειναι 5 πιπες?τα δικα σας δεν τα μετρατε ετσι πες του ακους εκει 5 πιπες..
τους σιχαινομαι κ εγω μια μας το παιζουν πουριτανοι με αυτα π κανουμε εμεις κ μετα μετρανε οι γκομενες π τα καταπινουν κ δινουν κωλο βρε ουστ...
πως να χει καλη γνωμη η μπροκεν και να θελει να κανει σε3?
γιαυτο κ για μας το μεγεθος κ η διαρκεια μετραει
Kαλα ρε δεν ξερετε σε ποσους ασχετους εχετε κανει πιπα....αμαν :(
Δεν ειπα αν ειναι πολλες ή οχι...απλα θεωρω τραγικο να μην ξερεις σε ποσους ασχετους (οχι γκομενους ή σχεση) το εχεις κανει...
καλα εγω αμα δεν ζυγιστω χανω τον ελεγχο του βαρους μ
εσυ τζιμη θυμασε με ποσες εχεις παει?
γιατι δεν ειστε πουριτανοι με αυτα π κανουμε η καναμε εμεις?
εμενα ο δικος μ με κραζει συχνα γ το παρελθον του ενω το δικο του ειναι τρις χειροτερο
επισης εσυ ειπες για την κοπελα του φιλου σου οτι εχει παρει 3-4 πιπες σ ασχετους αυτο δεν ειναι ρατσιστικο προς τη γυναικα ενω εσεις κανετε τα χειροτερα?
δεν διαφωνω στο οτι η γυναικα πρεπει να χει ελευθερη σεξουαλικοτητα ιδια με του αντρα χωρις να κατακρινεται. ομως διαφωνω στο να το δειχνουν τοσο μπαμ μερικες οπως αυτες που ανεφερα παραπανω. εγω απο παντα εκανα σαν τους αντρες, πουλαγα συναισθημα να μ κατσουνε μερικοι. κουλο αλλα υπαρχουν μερικοι ακομα που θελουν συναισθημα. ομως τελικα δεν ξερω κατα ποσο με ευχαριστουσε αυτο παρα το γεγονος πως αλλαξαν οι ρολοι κ δν ειμαι εγω το θυμα
ποσο χρονων εισαι?
μπροκεν καλο ειναι να μην πηγαινεις τοσο ευκολα με καποιον εκτος αν σου κανει κλικ..γιατι μετα φθηρεσαι κ φτανεις στο σημειο που εισαι τωρα να σιχαινεσαι το σε3 δεν ειναι μαλκια?
εγω κανω μεν σεξ αλλα αμα δεν ειμαι φρι το παω στο ρομαντικο μεχρι να δω τι παιζει αν μ κανει ο αλλος κ σαν χαρακτηρας αν ειμαι σε σχεση για να 3εσκασω αλλα συνηθως κραταω επαφες οχι απλη 3επετα..
ναι τζιμη γτ δειχνει τη σταση σ στο σε3 κ μαλλον δεν συμπεριλαμβανεσαι στη μαζα εκτος αν εχεις σεχουαλικο προβλημα...
λεμε τωρα βρε αλια συνθως το στοματικο το κανουν γιαυτο το ειπα αν δεν το κανεις δικαιωμα σ
Broken_DoLL,συμβαινει αρκετες φορες..ατομα που ειναι υπερσεξουαλικα "ν'αδειαζουν απο μπαταρια" καποια στιγμη!! Δε νομιζω οτι θα ειναι μια μονιμη κατασταση αυτη!
μπροκεν μου οχι και παχουλη εγω τι ειμαι τοτε?????????
περνας φαση κοριτσι μου θα στρωσει..
το σεχ με καποιον που αγαπας κ σου φερετε ομορφα δεν ειναι βρωμικο
συμφωνω με την κυκνος25!
το σεξ ειναι πολυ ωραιο λιγο και καλο!το πολυ γινεται οντως βαρετο!
ελα ομως που με τοσα φαρμακα γινεται σκετη κουραση και φανταζει αηδιαστικο!
λες να το επαθες απο τα φαρμακα;
Καλα αυτο που λες ειναι απαραδεκτο...δηλαδη επειδη δεν εχω παει με οποιο ξεκωλο μπαζο κυκλοφορει και εχω κανει σεξ μονο με κοπελες που τα ειχα δεν ειμαι φυσιολογικος ή εχω προβλημα σεξουαλικο????
Κατι τετοιες μαλακιες αποψεις ακουω και με εχουν κανει να λεω να κοψω το συναισθημα και να με νοιαζει μονο να πηδηξω καμια και να μην με νοιαζει τιποτα...
Και μετα λετε ρε οτι δεν υπαρχουν αντρες με συναισθηματα...ποιος να θελει να ειναι ετσι ρε? Αφου θα τον πειτε και προβληματικο στο κρεβατι...
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ...
το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κ ο παπας στουλα!
Jimmy εγω σε συγχαιρω. ακριβως ετσι ειναι κ ο δικος μ . οπως υπαρχουν οι πολυ λιγουριδες υπαρχουν και οι πολυ μετρημενοι αντρες που λειτουργουν αλλιως. ετσι ξεχωριζουνε.
ελιρενε ξερεις πολυ καλα πως το κανω μονο αμα μ κανει κλικ εδω κ 3 χρονια......αλλιως δεν μ κανει καν κουκου. (ασχετα απ την παρουσα φαση μου)
αλια αρχικα ετσι ελεγα αλλα παει καιρος που χειροτερευει αντι να φτιαχνει το πραγμα
κριστινα θελεις να μας πεις τι ειχε γινει? θα σου πω κ εγω...
πολυ ενταση χεχε!
τζιμη αν οντως εισαι ετσι κ δεν εχεις προβλ κ εγω σ συγχαιρω αλλα πρεπει να σαι το 1 % του πληθυσμου..
Το σεξ βρωμίζει και παχαίνει! Το στοματικό από την άλλη δεν θεωρείτε σεξ και γίνεται μεταξύ φίλων ή συνεργατών!
Μάρτυς μου ο Bill Clinton!
αχαχαχα για το παχαινει δεν συμφωνω
το σεξ ειναι οπως ακουσα καποιον που το πε εδω υπερεκτιμημενο. γτ πρεπει να γινεται? θεωρειται και αμαρτια στην τελικη. κ περισσοτερο μαλιστα γερνει και προς την πλευρα των αντρων ...