-
Ε, κι εμενα με ενοχλει αφορητα να βλεπω τη λεξη \"μελος\" με δυο \"λ\" και θελω να το βγαλω απο μεσα μου... Απλα αυτο.
Y.Γ. : Αν εσυ δεν εισαι αναλγητη, ενδιαφερεσαι πραγματικα για τα προβληματα των αλλων και θες να με βοηθησεις, στειλε μου φωτογραφια σου και αν μου αρεσεις κανονιζουμε ενα ραντεβου σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης σου.
-
Τελικα το παρατραβηξες. Διαλεξες ομως λαθος ανθρωπο για να τα βαλεις μαζι του, δεν εισαι ικανος να με κανεις να παρεκτραπω. Απαξιω να απαντησω στο υστερογραφο σου, δεν ειναι του επιπεδου μου.
Οταν εισαι ανθρωπος με αισθηματα και θες απο την ψυχη σου να βοηθησεις η , αν δε μπορεις , απλα να πεις μια καλη κουβεντα σε εναν ανθρωπο που υποφερει, το κανεις.Εγω ετσι λειτουργω με ανθρωπους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβληματα.
Κατα την ταπεινη και \"ερασιτεχνικη\" μου αποψη, εσυ δεν ανηκεις στην παραπανω κατηγορια ανθρωπων. Η αναλγησια (επιμενω) και η ρηχοτητα με την οποια μας αντιμετωπιζεις εδω μεσα ειναι προκλητικη.
Νομιζω τελικα πως δεν αξιζεις ουτε σχολιο.
Δεν θα φυγουμε εμεις Τασο απο το φορουμ. Εισαι γελασμενος αν νομιζεις πως θα διωξεις τα μελη που εχουν προσφερει εδω μεσα. Δεν αναφερομαι σε μενα, αλλα σε πολλους αλλους που μπαινουν καθημερινα και διαβαζουν με τα ματια της ψυχης τους τα προβληματα μας. Εγω ειμαι πολυ νεα εδω για να καρπωθω τις δικες τους προσπαθειες βοηθειας ( αγωνιωδεις πολλες φορες )προς παιδια που εκφραζουν την ταση να φυγουν απο τη ζωη, που πασχουν απο καταθλιψη, που εχουν φτασει σε αδιεξοδο.
Λυπαμαι που τα αγνοεις ολα αυτα, κλεινεις τα ματια, κοιτας την παρτη σου, την ικανοποιηση σου ( οποια κι αν ειναι αυτη), χυδαιολογεις και προσβαλεις λες και εισαι Ο υπερανω.
Πισω απο τη οθονη σου το παιζεις μαγκας και πολλα βαρυς γιατι προφανως μονο απο κει μπορεις να εχεις αυτο το ρολο.
Λυπαμαι που εισαι τοσο κενος και μικροψυχος.
Αυτα απο μενα.
-
Lenaki μου άστο!..........δεν αξίζει..............βρε παιδί.........
Ας ασχοληθούμε με πιο σημαντικά πράγματα και με πιο σημαντικά πρόσωπα.........Ο Τάσος έχει βγει εκτός της ουσιαστικής προσοχής πολλών εδώ.........καιρό τώρα...........Τί ψάχνεις????
Εγώ πλέον όταν δημοσιεύει κάτι γελάω..........:P:P Τώρα έτυχε να κολλήσει σε ένα λάμδα............σάμπως το πρώτο του κόλλημα θα είναι ή το τελευταίο????:P:P
Τουλάχιστον τώρα πια του επισυνάπτω και κάτι θετικό στην παρουσία του εδώ.......με τις μπαρούφες που δημοσιεύει μας φτιάχνει το κέφι..........
Δωρεάν δικτυακός κλόουν!!!! :D:D
Μάλλον πρέπει να αρχίζουμε να τον πληρώνουμε όλοι με συνδρομή εδώ............:P:P - JUST THINK ABOUT IT!!!
-
Ωραία ...
Καλά ρε παιδιά δεν μπορούσε κάποιος να στείλει ένα email; Έχω ένα μήνα να μπω στο forum φαινόταν και στο profil μου έλεος δηλαδή ...
Άνω κάτω το topic και off-topic :D.
Άσχετα με τα αρνητικά σχόλια τα οποία βέβαια είναι δεκτά...
Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω σχετικά αφενός είμαστε off-topic αφετέρου ο καθένας είπε το σχόλιό του καλώς ή κακώς... Δεν θα βοηθήσει κανέναν δυστυχώς ότι και να πω ...
Εύχομαι το καλύτερο για όλους ... το email μου είναι δημοσιοποιημένο αν και υπάρχει κόσμος εδω μέσα που βοηθάει σωστά ... καλή συνέχεια σε όλους και κουράγιο !!!
edit
μια συγγνώμη σε όσους ενοχλήθηκαν απο αυτό το thread είχα την αντίθετη πρόθεση. σγγνώμη ;)
-
kosti μου καλησπέρα!:)
Ελπίζω να είσαι καλά!
Τώρα σχετικά με την παρατήρηση που αναφέρεις σχετικά με το topic που άνοιξες , έχω να σου πω τα εξής: Το ποιοί απαντάνε γενικά σε ένα θέμα που ανοίγουμε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.......Υπάρχουν θέματα που έχουν ανοιχτεί και είναι ανενεργά μήνες τώρα..........
Σε άλλα πάλι δίνονται άμεσες απαντήσεις από πολλά άτομα, ενώ σε άλλα μπορεί να μπαίνουν και άσχετες έμμεσες απαντήσεις που μπορεί να προκύπτουν από την καθημερινή συναναστροφή μελών σε επίπεδο chat......... Έχει συμβεί και σε άλλα topic μελλών εδώ........μην το παίρνεις προσωπικά........;);)
Το θέμα σου δεν έχει χαθεί..........είναι ανοιχτό σε όλους. Όμως σίγουρα δεν μπορείς να υποχρεώνεις τη συμμετοχή των άλλων σε αυτό........Όποιος θέλει να δημοσιεύσει τις απόψεις του σε αυτό , θετικές ή αρνητικές θα το κάνει........νά\'σαι σίγουρος!!!:)
Ίσως πάλι άλλοι θα ήθελαν να σου γράψουν κάτι , αλλά άλλα θέματα που θεώρησαν πιο επείγοντα μπήκαν πρώτα και έβαλαν προσωρινά στην άκρη το δικό σου.........
Αυτό άλλωστε γίνεται σε όλα τα fora με ανάλογο θεματικό αντικείμενο.........
Μην το παίρνεις προσωπικά βρε ψυχή!!!!!;);)
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ON-LINE!!! :):)