Originally Posted by
Seduction
!!! O Vujisic κάνει ομιλίες και (αν όχι κυρίως) σε ανθρώπους αδύναμους και η ουσία των όσων λέει, επικεντρώνεται στο: MPOΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΔΕΣ ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ. Τους δίνει ΕΛΠΙΔΑ. Τους παρακινεί. Τους δείχνει δρόμους. Τους δίδει θάρρος...
Δεν τους κάνει να νιώθουν πιο λίγοι ή πιο ανεπαρκείς.
Χρειάζεται μεγάλη και ιδιαίτερη σκέψη για να το καταλάβεις;
εσυ ρε φιλε σεντακσιον χρειαζεται πολλη σκεψη να καταλαβεις οτι το να δινεις ελπιδα σε εναν καταθλιπτικο ειναι μια μεθοδος που δεν λειτουργει, γιατι εχει πεθανει ο συναισθηματικος μηχανισμος που δημιουργει την ελπιδα μεσα του?
Μα για το κάθε τι παραίνεση σε ειδικό; (!!!) Που είναι τα μηνύματα αισιοδοξίας και η παραίνεση σε θετική στάση και νικηφόρα διάθεση; Που είναι η έκφραση και η παροχή ΕΛΠΙΔΑΣ;
Αν θέλεις απάντησε μου και εσύ τώρα στα παραπάνω αλλά και σε όσα προσπέρασες. Τα επαναφέρω.
Είναι τραγικά και επικίνδυνα αυτά τα video clip που δίνουν ΕΛΠΙΔΑ και που πυροδοτούν την ανθρώπινη δύναμη; (!!!)
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρχει αρνητισμός γι' αυτά τα εκπληκτικά video clip που αναδεικνύουν και εξυψώνουν την ανθρώπινη θέληση και δύναμη;
ναι, μπορει να ειναι επικινδυνα, γιατι ο καταθλιπτικος εχει δικο του τροπο σκεψης, εχει αποδιοργανωθει η σκεψη του κ το συναισθημα του, τα σκεφτεται ολα μαυρα, νιωθει χαλια, ή νιωθει κενο, κ μπορει να τα εισπραξει ολα αυτα ως ενοχη κ ως αποδειξη, οτι κοιτα τι μπορουν να κανουν οι αλλοι που μαλιστα δεν εχουν ουτε χερια, κ εγω δεν μπορω να κανω τπτ που ειμαι κ αρτιμελης! καλυτερα να παω να πηδηξω απο το παραθυρο, να γλυτωσω απο την αισθηση αχρηστιας, κ να παψω να ειμαι βαρος στους γυρω μου!