Μα γι' αυτό το λόγο μπήκα ρε συ στο φόρουμ για να μοιραστώ κάποια προσωπικά προβλήματα. Δεν ήξερα ότι θα καταλήξω πιο άρρωστη. Άντε δε γαμιέται λέω, θα την κάνω να ηρεμήσω πια, δεν αντέχω άλλο.
Printable View
Ασ'την Θεό, νομίζω ότι τα νεύρα της σπάσαν τελείως σήμερα, για αυτό άρχισε τις άσχετες επιθέσεις.
Τσιγγανέιρο, ούτε ξέρω τα οικογενειακά σου προβλήματα, ούτε με ενδιέφερε ποτέ να τα μάθω. Να σε βοηθήσω πήγα σήμερα και με έπιασες απ'τα μούτρα, και αυτό είναι η εμφανέστερη απόδειξη του επιπέδου σου. Αν έχεις προηγούμενο θέμα μαζί μου, δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς καν για προσποιήσεις και μικροψυχίες. Ούτε σε ξέρω, ούτε με ενδιαφέρεις τόσο για να σου κρατάω μανιάτικο ένας Θεός ξέρει από πότε... Άσε λοιπόν το επίπεδό μου στο ρετιρέ του και κοίτα να συμμαζέψεις λίγο το υπόγειό σου.
Και αν θέλεις να αποχωρήσεις τόσο από το φόρουμ, τι κάθεσαι; Αν θέλεις πραγματικά να φύγεις, και αυτό το ανούσιο θέμα δεν είναι μια pathetic απόπειρα να διαλαλήσεις την απόφασή σου για να σε αποτρέψουμε, τι κάνεις ακόμα εδώ; Σε νοιάζει τόσο πολύ να δεις τι θα απαντήσει το φόρουμ-χαβούζα όπως λες στην απόφασή σου; Μα τόση ψωροπερηφάνεια πια; Μήπως αντί να φεύγεις ΑΠΟ τη χαβούζα όπως λες, βυθίζεις το κεφάλι σου περισσότερο;
Να, τέτοια θέματα μου τη δίνουν στα νεύρα... Θέλεις να αποχωρήσεις πουλάκι μου; Η έξοδος είναι πρώτο κουμπάκι δεξιά, και αέρας στα πανιά σου... Έλεος, μήπως να φωνάζουμε φορουμική μπάντα και τιμητική φορουμοφρουρά για τον καθένα που του τη βαράει να σταματήσει να γράφει; Φόρουμ είναι, δεν έχει συνδρομή ούτε πρέπει να παραδώσεις τα τιμαλφή σου κατά την έξοδο, απλά σταματάς να γράφεις! Τόσο απλό!
Τσελο διεγραψε κανενα μνμ αν θες...
Ιδέα δεν έχεις, μικρό ανόητο κοριτσάκι... Αν είσαι και κοπέλα δηλαδή... Από την κλίκα, τους Αμερικάνους, τους ρουφιάνους και τον ιό της ευφυίας, πάρε ένα ρολό από χαρτί να σκουπιστείς... (μόνο το ρολό όμως, sorry, το χαρτί το τελείωσες με το που άνοιξες το στοματάκι σου!)
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...pEI4k9q3QkI-yq
Με πολλή αγάπη από την κλίκα και τους ρουφιάνους, adios, locca muchacha!
Αν καταλαβαίνω καλά, έχεις την αίσθηση ότι κάποιοι άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί σου. Γιατί, για να λες ότι ίσως έχουν βάλει λόγα σε μέλη, καταλαβαίνω ότι βλέπεις αλλαγή συμπεριφοράς. Σωστά; Θες να πεις τι έχεις δει να συμβαίνει;
> Δεν ξέρω τι είναι U2U.
Αν δεν ξέρεις, τα 'Προσωπικά μηνύματα' (κάτω από το κουμπί Forum). Θα διαβάσεις όλα τα μηνύματα που σου έχουν σταλεί από άλλα μέλη. Εκτός αν σε μπερδεύει η ονομασία U2U (έτσι λεγόταν στο παλιό forum). (Άκυρο, απ' ότι είδα λες ότι διαβάζεις τα μηνύματά σου).
> Κάθε μέρα γίνονται καυγάδες εδώ, επειδή άνοιξα ένα θέμα και γω, δεν σημαίνει κάτι.
Πράγματι γίνονται αρκετοί "καυγάδες". Το συμπέρασμά μου είναι πως οφείλονται σε μη κατανόηση. Όταν δύο άνθρωποι καταλαβαίνονται συνήθως δεν καυγαδίζουν.
Gypsy Cello , ηρθε ωρα να πιεις ενα ζεστο τσαγακι με λιγο μελι να χαλαρωσεις λιγο, γιατι κοντευεις να εκραγεις, και μαλιστα χωρις λογο..! Easy girl!!!
Το εκτιθόσουν δεν υπάρχει. πρώτον και δεύτερον το κλείνω τώρα το μαμημένο.
καλημερα. Cello περνας φαση>? σε κτλβαινω, κ εγω περναω και μ την δινουν ολοι πως φταινε γμτ....αλλα κοιταξε να σ πω, μια χαρα μιλουσαμε μεταξυ μας καναμε και αστειακια κλπ κλπ!!! μην τσαντιζεσαι, δεν σ χει επιτεθει κανενας και προσωπικα κ εγω δν εχω ακουσει κανεναν να πει κακο για σενα. μη φυγεις απλα η αλλαξε νικ η μπορεις να μπαινεις λιγοτερες ωρες...δεν χρειαζεται να κανεις την χαρη σε οσους σε εκνευρισανε με καποιο τροπο, ολους μας εχουν εκνευρισει καποιοι το χεις δει
και η θεοφ μην σε παρασυρει πως την βριζουνε αλλοι για λογους που ουτε καν θυμουνται αμα τους ρωτησεις. ασχολειται επειδη θελει να βοηθησει κατα βαθος.
Ναι περνάω φάση και γενικότερα στην ζωή μου. Πρέπει όμως να ηρεμήσω απαραιτήτως γιατί σε λίγο θα πρέπει ν' αρχίσω και διάβασμα για κατατακτήριες. Αισθάνομαι και γω λίγο Μπρόκεν :/
να δώσεις λίγο παραπάνω βάση στη real life εκεί που ζεις και τις κατατακτήριες, μην απορροφάσε στο φόρουμ, η λύση, όπως και για τον καθένα εδώ βρίσκεται εκεί έξω.......
όλοι περνάμε που και που δύσκολες και πολύ δύσκολες φάσεις, είναι μέρος της λύσης του προβλήματος, φτάνει να μην τους επιτρέπουμε να διαρκούν πολύ.
νέα κοπέλα είσαι, κάνε τη ζωή σου, αυτό να χεις στο νου!
τζιπσι, μήπως πραγματικά όλα αυτα που λες πως καποιοι έχουν μπει με αλλα προφιλ είναι της φαντασίας σου.
δν στο λεω με την κακή έννοια.
σου εχω ξαναπει πως μπορεί να έχεις μιλήσει σε μέλη κ να έχουν μεταφερθεί πραγματα.
θα σου θυμίσω λιγο το επεισόδιο, όπου είχες μπερδέψει τον διαχειριστή κ ξέσπασες σε ένα μελος που δν έχει καμία σχέση.
κατά τη γνώμη μου κάποιος σε είχε επηρεάσει.
αν θες το συζητάμε.
αν όχι, προσπάθησε να απέχεις λιγο απο το φόρουμ κ θα τα δεις αλλιώς τα πραγματα σε λιγο καιρό.
όλα αυτα εντελώς φιλικά.
είναι άσχημο να χαλιέσαι μέσα σε αυτο το χωρο.
υπάρχει για να μας βοηθά, όχι για να μας κανεις χειρότερα.
μάλλον γαλατάκι ζεστό πρέπει ν' αρχίσω να πίνω!
με κακαο ομως!!!!!!!!
σωστά, κάνει καλό στο μυαλό!
....θεωρω πως η διένεξη μας με τη τζίπσι έληξε μετά από την κουβέντα που είχαμε κατ ιδίαν και χαίρομαι που ηρέμησε και τα βλέπει πιο αισιόδοξα όλα.
Δεν αξίζει να χαλιόμαστε για κανέναν έτσι και αλλιώς....:)
ετσι παει γιατι οποιος δεν το κανει.....θα ρθω και θα τον βρω εγω ;p;p;p;p
Τσιπσι εισαι καλυτερα τωρα? :)