Originally Posted by
chris6
Με τον άλλο που έκανα sex δεν ήθελα να κάνω σχέση άρα δεν παίζει ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Κι αυτό το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Δεν σημαίνει ούτε σήμαινε τιποτα απολύτως για μένα αυτός ο άνθρωπος.
Αυτό βρε κρις δεν το καταλαβαίνω. Από τη μια λες πως αυτός ο άνθρωπος δεν σήμαινε τίποτα για σένα και δεν ήθελες σχέση, αλλά σεξ μαζί του έκανες και ήσουν ξεκάθαρη. Τότε? Ποιο είναι το πρόβλημα?
Δεν θεωρώ ότι έκανα κέρατο για είμασταν χωρισμένοι. Ούτε καν σε διάσταση. Ο λόγος που νιώθω άσχημα για ότι έγινε, δεν είναι γιατι θεωρώ το sex κάτι κακό, αλλά γιατι έγινε πολύ γρήγορα μετά το χωρισμό μου και δεν έκατσα λίγο μόνη μου να ξεκαθαρίσω τι πραγματικά θέλω. Ναι, σίγουρα δεν έκανα κάτι με το ζόρι. Το ήθελα κι εγώ να γίνει. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή κι έτσι έκανα χωρίς να σκεφτώ το μετά.
Υπάρχει κανένας νόμος που να λέει πως όταν χωρίζουμε θα κάτσουμε συγκεκριμένο χρόνο μόνες μας μήπως και επιστρέψει ο πρώην και παραμένουμε αλώβητες?
Δεν το βρίσκω κακό να μιλήσω με πνευματικό ή με ψυχολόγο. Το σκέφτηκα και μόνη μου. Ίσως απλά να χρειάζομαι λίγη καθοδήγηση αφού βγήκα έξω από το δρόμο μου.
Ούτε εγώ το βρίσκω κακό, φτανει να μη το κάνεις για να εξαγνιστείς από το...σεξ.
Με όλα αυτά που έχουν γίνει το διάστημα που μείναμε χωριστά με τον Π, θεωρώ πως απλά έφαγα ένα μεγάαααααλο χαστούκι, το οποίο μου χρειαζόταν, για να συνέλθω. Να καταλάβω ότι αυτό που είχα δίπλα μου ήταν ένας άγγελος και ότι πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω. Δυστυχώς έπρεπε να γίνουν κάποια λάθη για να καταλάβω τι έχω δίπλα μου.
Κάτσε βρε κρις...Επειδή έκανες σεξ με τον άλλο και μετάνιωσες, ξαφνικά έπαψε να σε πειράζει η κατάσταση με τον Π στο σπίτι και κατά μαγικό τρόπο να λύθηκαν όλα τα προβλήματα σας?