Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις συμβουλές και τη συζήτηση γύρω από το πρόβλημα που έθεσα σ' αυτό το φόρουμ.
Η ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι καλή δύναμη σε όλους για τις μάχες που πρέπει να δώσουμε ο καθένας με τον εαυτό του.
Printable View
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις συμβουλές και τη συζήτηση γύρω από το πρόβλημα που έθεσα σ' αυτό το φόρουμ.
Η ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι καλή δύναμη σε όλους για τις μάχες που πρέπει να δώσουμε ο καθένας με τον εαυτό του.
Δεν εχει σημασια τι χρηση κανει ο γιος σου, σημασια εχει πως ειναι η συμπεριφορα του και το πως νιωθει. Υπαρχουν παρα πολλοι χασικληδες που ειναι μια χαρα παιδια και στη συμπεριφορα τους και στις αντιληψεις τους.
Και προς θεου οχι σε προγραμμα μονο κ μονο για κανναβη... Στα προγραμματα υπαρχει αναγκη να μπει καποιος μονο λογω ηρωινης ή κοκαινης (καταχρησης)
Οι ρεμπετες πινανε χασισι μεχρι τα βαθια γεραματα
Βιργινία καλή χρονιά και σε σένα.
Εύχομαι να έχεις βρει ήδη μια λύση για το θέμα με το γιο σου.
Και να καταφέρεις να του δώσεις τη βαρύτητα που του αρμόζει.
"Υπαρχουν παρα πολλοι χασικληδες που ειναι μια χαρα παιδια και στη συμπεριφορα τους και στις αντιληψεις τους.".
Εντελώς. Άπειροι. Δοκίμασαν, πήραν τα ρίσκα τους, δεν επιβάρυναν κανέναν και το εξασφαλίζουν με την τσέπη τους, δε το μπλέξανε με άλλες μαλακίες, διαπίστωσαν πως δεν επιβάρυνε ή δυσχαίρενε άλλες δραστηριότητές τους και ναι... μια χαρά άνθρωποι είναι γιατί θέλησαν αυτό και μόνον αυτό. Τους "κάθισε", το κράτησαν και είναι τρόπος ζωής τους... καλή χρονιά σου εύχομαι... γιατί οι συμπεριφορές και οι αντιλήψεις που είναι εξαρχής "μια χαρά" δεν επηρεάζονται εύκολα...:)...
Βιργινία Καλή Χρονιά σε σένα και στην οικογένειά σου :)
Σου εύχομαι υγεία, δύναμη και να βγεις ουσιαστική νικήτρια από όλες τις μάχες που δίνεις και θα δώσεις στην πορεία του έτους...
Εύχομαι επίσης το 2012 να κυλήσει με λιγότερες αγωνίες και έννοιες για όλους σας.
Καλημερα ήθελα να ρωτήσω για τη εξέλιξη του θέματος. Ο γιος σου σταμάτησε?
Ο αδελφός μου ξεκινάει από τότε που συναντιέται με τον εαυτό του ως «κανονικό» eksperimenteer που συναντά το αλκοόλ και το ντάγκγκα. Εξετάζουμε ότι το αλκοόλ και τα κατοικίδια ζώα δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο και για τα ζώα αυτά. Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να σας πω ότι θα ήθελα να σας πω. Η Daaruit έβλεπε ότι ο άνθρωπος δεν γνώριζε ότι δεν μπορούσε να βρει κάτι τέτοιο.
groete,
Rocky - iprice.co.id
Δεν είναι τόσο τραγικό οσο το έχεις στο μυαλο σου αν και δεν συμφωνώ με την καθημερινή χρήση. Θεωρώ οτι δε τρέχει και κατι να κανει μια στο τόσο
Πάλι bot spam έσκασε ?
Much obliged to all of you for your recommendation. There is truth in all that you state. I simply need somebody to disclose to me how to enable him to venture out. To see his concern.