-
ενταξει αμα δεν μπορεις να τα πεις ειναι οκ.το βασικο ειναι να τα λυσεις μεσα σου εστω και αμα δεν τα πεις.αν για σενα υπαρχουν κοματια που λειπουν για εμας υπαρχουν ακομα πιο πολυ.το βασικο ειναι παντως οσο προχωρας και λυνεις το Puzzle na νιω8εις πιο ωραια και να ηρεμεις και οχι να αγχωνεσαι και αλλο.για αυτο προσεχε πως 8α γινουν ολα για να μην βρε8εις προ δυσαρεστων εκπληξεων.εσυ ξερεις τα ορια.καλοβραδι.
-
Έχεις δίκιο.Όσο πλησίαζα στην εξήγηση που δίνω τώρα , τόσο βρισκόμουν μπροστα σε απίστευτες εκπλήξεις.Και πραγματικά πέρασα τη γραμμή που διαχωρίζει τη λογική από την παράνοια.Αλλά θέλω να πιστεύω ότι τώρα είμαι καλά.
-
οσο εξηγεις πραγματα τοσο 8α ανιγεις ερωτηματα και επειδη 8α ειναι πιο σοβαρα και δεν 8α μπορεις να τα απαντησεις μετα αστα να πανε.για αυτο σταματατο εκει που πρεπει.εγινε ετσι διοτι εγινε ετσι και δεν αλλαζει οποτε μην αναλωνεσαι με αυτο.
-
Εχεις δίκιο, αλλά όσο τα σκέφτομαι προκύπτουν και νέα στοιχεία.Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως από ένα σημείο και μετά θα σταματήσω την ανάλυση, γιατί έτσι που το πάω θα την ξαναχάσω τη μπάλα(οέο)
-
μια υποσχεση δεν λεει τιποτα.ξεκινα να το κανεις γιατι διστιχως δεν 8ελει και πολυ για να περασεις το οριο.και εγω το ξερω αυτο με βαση δικα μου πραγματα που εχω πει αλλα και εσι το ξερεις.απειρες φορες ειπα last time kai last time αλλα τελικα ακομα και πριν απο καποιες μερεσ το λαστ τιμε δεν εγινε και ουτε ξερω ποτε πραγματικα 8α γινει.
-
Δεν ειναι καθολου ευκολο,το ξέρεις..
-
το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει να γινει γιατι μονο ετσι 8α ιρεμησεις.