Originally Posted by
Pavlos
Lacrymosa μήπως να το σκεφτόσουν εκτός από δασκάλα να γίνεις και ψυχολόγος; Να πω την αλήθεια μου αρέσει πολύ η κουβέντα μαζί σου :). Πρόσεχε τον εαυτό σου και σε θέλω δυνατή.
Να σου πω την αληθεια αυτο που λες το χω σκεφτει πολλες φορες !! Αλλα ας βγαλω πρωτα τη σχολη κ μετα βελπουμε!! Κι εμενα μ αρεσει πολυ η συζητηση μαζι σου !! Προσεχω προσεχω !! :)
Δυστυχώς δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου σωστά.
Πιστεψε με ειναι δυσκολα αυτο επιτευξιμο, καθως η διαχειριση του εαυτου μας ειναι μια αεναη διαδικασια κ ατερμονη ολη μας τη ζωη, κ οπως γραφεις κ παρακατω, καθοριζεται κ τροποποιειται απο τους εκαστοτε εκλυτικους κοινωνικης κ μη προελευσης παραγοντες..
Παγιδεύτηκα και εγκλωβίστηκα σε ένα περιβάλλον και προσπαθούσα πάντα να βρω τι πρέπει να κάνω για να είμαι σωστός - καλός. Ενδεικτική φράση "θα πας όπου πρέπει για όσο πρέπει και για όποτε πρέπει". Φυσικά το περιβάλλον δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένο με αυτά που έκανα και δεν ανταποκρινόμουν στις προσδοκίες τους. Εγώ τα έπαιρνα κακώς βαριά αυτά. Άλλωστε έχω και το κακό να έχω ευαισθησίες (καλά το έλεγα ότι έπρεπε να γίνω ποιητής :)) και να με παίρνει από κάτω στην πρώτη στραβή χωρίς να σκέφτομαι ότι κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή.
Το οτι το συνειδητοποιησες ειναι πολυ σημαντικο για αρχη κ αποτελει σημαντικο κινητρο για να αλλαξεις μια κακως κειμενη κατασταση... υπαρχουν πολλοι που εχουν τοσο εξαρτητικη σχεση με το περιβαλλον τους, που δυσκολα συνειδητοποιουν ποσο αναχαιτιζει αυτο την αναπτυξη της δικης τους προσωπικοτητας κ δυσχαιρενει κ την επικοινωνια με τους αλλους...
Τώρα προσπαθώ να αρχίσω και εγώ να λέω τη φράση "θέλω να". Αυτά τα ολίγα (πως το έπαθα :)). Μου φαίνεται ότι θα σταματήσω να μπαίνω εδώ για να μην το βλέπω και σαν αποκούμπι και να γράφω συνέχεια και να χαζεύω.
Γιατι βρε να σταματησεις να γραφεις ?? Μια χαρα γραφεις κ εχουν νοημα κ ουσια τα γραφομενα σου! Ξερεις ποση δυναμη εχω αντλησει απο τον αγωνα σου κ το γενικοτερο σκεπτικο σου ?? Και οχι βρε, δεν χαζευεις, μην ανησυχεις !!