Eγω ημουν τυχερος ισως και ατυχος να κανω 2 μακροχρονιες σχεσεις σερι...7 χρονια στο συνολο
Printable View
Mπηκε μια μερα, ειπε να σβησουν το θεμα του γιατι ειχε πει πολλα δημοσιως, οπως του ειπε και ο ψυχολογος του, και εξαφανιστηκε.
πήγε σε ψυχολόγο! καλό αυτό.
βρε τζιμ κρατα οτι θες απο ολα αυτα που σου ειπαν εδω μεσα. Οκ οι κοπελες σου τελειωναν μαζι σου και δεν προσποιηθηκαν ποτε οργασμο, και δε θα σου τυχει ποτε καμια τετοια ουτε και στο μελλον. Εφοσον λοιπον εσυ μπλεκεις με καλες και ειλικρινεις κοπελες, τι τα εχεις βαλει με αυτες που θεωρεις κακες;
Κοιτα αυτες που σε καλυπτουν! Αλλα απο οτι φαινεται αλλου ειναι το προβλημα. Γιατι εγω να τα βαζω με τους καγκουρες και να τους βριζω πχ, εφοσον μπορω να βρω κατι αλλο; Μηπως γιατι εχω πληγωθει; Μηπως γιατι τους θελω και δε μου καθονται; Μηπως γιατι τους φοβαμαι; Μηπως γιατι με το να κατακρινω καποιους εγω αισθανομαι ανωτερη;
Γιατι καθεσαι να ασχολεισαι με αυτες που δε γουσταρεις, αντι να μιλησεις, να ασχοληθεις και να ψαξεις να βρεις αυτες που σου κανουν; Με το να ασχολεισαι με αυτες που δε θες δε θα βρεις αυτες που θες. Θα μου πεις οτι ηθελες να πεις τον προβληματισμο σου κτλ, που ουσιαστικα ειναι κριτικη και κατακριση. Εγω θα σου ελγα να προβληματιζεσαι γιατι εχεις την αναγκη να το εκδηλωσεις ολο αυτο. Για να βρεις ομοιδεατες; Για να σου πουν οτι εχεις δικιο και να νιωσεις καλα; Για να βρεις καμια καλη κοπελα απο εδω μεσα; Για να δειξεις οτι εισαι ηθικα ανωτερος;
πολυ ευστοχα τα σχολια σου λιλι- ουμ και, ουσιαστικα.
συμφωνω απολυτα
Τις κατέκρινε κάπου? :\ δεν το διάβασα αυτό... εγώ κατάλαβα πως δεν του ταιριάζει τέτοια κοπέλα.. δεν είδακάνα δικαστήριο από τον Jimmy
Κοιταξε να δεις λιλιουμ εδω δεν μπηκα ουτε επειδη προβληματιζομαι για τις επιδοσεις μου στο σεξ, ουτε επειδη ειμαι κανενας αγαμητος που δεν του καθεται καμια...τις επιλογες που εχω κανει στην ζωη μου σε γυναικες τις θεωρω πετυχημενες γι αυτο κι ολας εκανα 2 πολυ ομορφες μακροχρονιες σχεσεις. Και απο θεμα εμφανισης και χαρακτηρα...μπορω να πω οτι αυτες οι σχεσεις ειναι που μου διαμορφωσαν και πολλα στοιχεια στον χαρακτηρα που εχω τωρα 9 χρονια μετα την πρωτη σχεση. Και σε αυτο εννοω οτι μου εδειξαν τις ευαισθησιες που εχουν οι γυναικες, την τρυφεροτητα που θελουν να νιωθουν, την προστασια και την αγαπη που αναζητουν. Και επειδη ειμαι ενας ανθρωπος που θελω το καλυτερο για τον ανθρωπο διπλα μου εγω παντα προσπαθουσα να γινω οσο καλυτερος ανθρωπος μπορω. Εχω νιωσει πολυ αγαπη απο γυναικες εχω ζησει καταστασεις για εμενα μαγικες στο σεξ και πραγματα που αφηστε με να πιστευω με τις συγκεκριμενες κοπελες ειναι περα για περα αληθινα.
Εδω δεν μπηκα σαν ενα κομπλεξικο προβληματικο παιδακι...ειμαι ενας ανθρωπος που ξερει οτι εμφανισιακα ειμαι πανω απο το μεσο ορο, πετυχημενος στην δουλεια μου με υλικα και σωματικα προτερηματα που δεν βρισκεις καθε μερα....πειτε με ψωνιο ισχυει και αυτο κατα μερος...
Μπηκα ομως γιατι προβληματιζομαι πολυ για τα επομενα βηματα μου αυτη την στιγμη που ειμαι ελευθερος...βλεπω οσα γινονται γυρω μου και πως ειναι οι ανθρωποι και βλεπω οτι εγω ειμαι διαφορετικος..σκεφτομαι διαφορετικα και θελω να διερευνησω αν αυτο πρεπει να το αλλαξω η να επιμεινω σε κατι που πιστευω με αντιπροσωπευει περισσοτερο....
Οσο και να φανει οτι βριζομαι μαζι σας κατα ενα μερος σας ευχαριστω...για δικους μου λογους που βαριεμαι να τους γραψω και αυτους...ας κρατησω και κατι για εμενα....
Η συζητηση εχει ξεφυγει εντελως! Το θεμα μας δεν ειναι αν ο Τζιμυ καταφερε να φερει σε οργασμο τις κοπελες του η αν αυτες προσποιηθηκαν! Ελεος! Ουτε ξερουμε, ουτε μας πεφτει λογος.
Απο εκει και περα - για να επανελθουμε - θεωρω Τζιμυ οτι θα πρεπει να βγαλεις λιγο τις παρωπιδες για να εισαι και πιο ευτυχισμενος στη ζωη σου. Σαφως και υπαρχουν κοπελες οπως τις περιγραφεις αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια. Μια μαζεμενη κοπελα δεν αποκλειεται να βγαλει τα απωθημενα της πανω σου και να γινει "οτι να ναι" οπως λες. Επισης, μια "οτι να ναι" μπορει να ταιριαξει μαζι σου και να βρει το αλλο της μισο. Το παρελθον δεν προδιαγραφει το μελλον.
Επισης, η πλειοψηφια θεωρω οτι ειναι οπως εγω. Σχεσακιας και συναισθηματικη οσο δεν παει (και το εχετε δει απο τα threads μου) αλλα επισης εχω κανει και εγω καποια "οτι να ναι σκηνικα". Εγω τι θεωρουμαι οεο???
Προτεινω να αφησεις τις προκαταληψεις και να μη σε ενδιαφερει το παρελθον καποιου, αλλα να κοιτας πως αυτος συμπεριφερεται απεναντι σου.