Λες να μπήκα και να έγραψα κάτι τέτοιο χωρίς να ξέρω?
Printable View
Λαθος καταλαβες φιλτατε ΕΣΥ νιωθεις την απειλη γι αυτο κ εκανες εγγραφη εδω περα μονο κ μονο για να την πεις στην Κυκνος κ να την συκοφαντησεις με τερατα-αποκυηματα της αρρωστημενης σου φαντασιας. Φαινεται απο το γεγονος οτι ΟΛΑ σου τα ποστ ειναι στο θεμα της, το οποιο καταστρεφεις με συκοφαντιες. Κι επειδη η Κυκνος ειναι ευαλωτο κ ευαισθητο ατομο πας ετσι να της φερεις υπουλο χτυπημα, λοιπον το καλο που σου θελω κοψε τις ψευτιες μην σε παρει ο διαολας.
Ναι, είμαι καλύτερα γιατί ξεκουράστηκα, σ' ευχαριστώ! :) Αν και πάγωσα απ' το κρύο έξω...Εσύ πώς είσαι;
Όσο για το καινούριο φρούτο αν θέλετε να μην χαλάσουμε το θέμα, μην ασχολείστε καν μαζί του...εγώ έχω πάψει εδώ και καιρό...το μόνο που κάνει είναι να με ενοχλεί και βαρέθηκα...κι αν θεωρεί ότι με ξέρει πρόβλημα του. Εγώ δεν το ξέρω...εκτός κι αν νομίζει ότι μπορεί να ξέρει έναν άνθρωπο που δεν έχει δει προσωπικά...εγώ δεν το πιστεύω αυτό...οπότε θα το εκτιμούσα αν συνεχίζαμε να συζητάμε για μένα αγνοώντας το. Μην του δίνετε σημασία, αυτό θέλει να πετύχει, να χαλάσει τη συζήτηση...και σας το λέω από τώρα ότι εγώ δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο ούτε άμεσα ούτε έμμεσα...οπότε ή θα μιλάτε μ' αυτό ή μ' εμένα...αποφασίστε παιδιά...
Γειά σου Κύκνε βλέπω τρώμε και γλυκάκια....καλά κάνεις ετσι να γλυκαίνεσαι κάνει καλό :)