θα μου το προτεινε αν ηθελε.....αυτος απεφυγε και τον καφε που θα πιναμε προχθες....
Printable View
θα μου το προτεινε αν ηθελε.....αυτος απεφυγε και τον καφε που θα πιναμε προχθες....
melina_
Πηγαινε μια βολτα απο εκει. Πηγαινε σαν φιλη,δεν θα πιεστει αν δεν τον πιεσεις. Μην κανεις καμια αναφορα στην σχεση σας,πηγαινε απλα να δεις τι κανει. Να ενδιαφερθεις απλα...για αυτον. Οπως ζητουσε απο την αρχη με τον τροπο του. Σαν φιλη.. Καμια αναφορα για εσας,μονο για αυτον.
Απλα ενημερωσε πρωτα τους γονεις του,μην πας εκει στο ξεκαρφωτο.
τρεμω....και σαν να ξερω απο τωρα την απαντηση του...."ας μην το κανουμε πιο δυσκολο απ' όσο ειναι" θα με διαλυσει και θα αποτρεψει και τη συναντηση μας μεθαυριο (αν ειναι να γινει κι αυτη). εχω απελπιστει....δεμενη χειροποδαρα!
...αυτό λέει πάρα πολλά.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι γενικοτερο, δεν είστε "εσείς".
Γιατί δεν του δίνεις χρόνο αντί να μετράς ώρες και μερες πάνω από το τηλέωνο?
Το έχω περάσει να μη θέλω να σηκωθώ από το κρεββάτι, να μη ξέρω τι μου γίνεται και τι αποφάσεις να πάρω γενικότερα. Σε αυτή την περίπτωση άστον μόνο του. Δεν πρόκειται να ερωτευτεί καμία στα όνειρα του και όσο δεν σε νιώθει κάπου εκεί θα αρχίσεις να του λείπεις και θα θελήσει μόνος του να επικοινωνήσει.
Άφησε τον και προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό σου απ όλα αυτά που έχουν μαζευτεί σε μπερδεύουν και σε πιέζουν...:)
ασε και λυγισα και τον πηρα...δεν το σηκωσε στην αρχη και με πηρε πισω. του ειπα οτι καταλαβαινω τι περναει γιατι πολυ απλα ειμαι ο πιο κοντινος του ανθρωπος, ο,τι και αν εκανα, ο,τι και αν ειπα.
παραδεχτηκε οτι ζητησε λαθος πραγματα τη λαθος στιγμη, οτι φερθηκε εγωιστικα που με απομακρυνε αρχικα, οτι...οτι...οτι. Σκεφτηκε να μου προτεινει να φευγαμε τωρα το 3ημερο αλλα δεν μου το προτεινε γιατι φοβαται οτι μετα θαναι σαν χαμενος και θα με απογοητευσει. επι λεξει μου ειπε: "ειμαι στο κενο, δεν σκεφτομαι, μονο θυμαμαι και μου λειπεις αλλα ειμαι στο κενο και ειμαι καλα στο κενο".
Ειπε πως θελει να βγουμε οχι για να μιλησουμε αλλα για να περασουμε ηρεμα και ομορφα (τζαμπα φοβομουν επαναληψη των οριστικων του αποφασεων στο live). Ξαναπηγε στο σεξουαλικο η κουβεντα αλλα το σταματησε εκεινος.
Θεοφανια μου.....το μυαλο μου θα με μπερδευει και θα με πιεζει οσο υπαρχει αυτο το παραλογο: "γιατί δεν ξαναπροσπαθουμε αφου αγαπιομαστε, αφου παραδεχτηκαμε τα λαθη μας αφου αφου αφου". εγω δεν ειμαι σε φαση που θελω χρονο μονη μου, τοσο καιρο μονη μου ειμαι. δεν μου προσφερει τιποτα παρα μονο δυστυχια, εξτρα ερωτηματικα και συγχυση. και του το ειπα αυτο. νετα σκετα και ξεκαθαρα: "ειμαι δυστυχισμενη μακρυα απ' τη σχεση μας. θα ηθελα να μπορουσαμε να το παλεψουμε εστω και αν τωρα εχω και γω πολλες πληγες και θα ζοριζομουν".
ξερεις τι μου λεει το ενστικτο μου? (αν υποθεσουμε οτι δουλευει υπο αυτες τις συνθηκες)....οταν βρεθουμε να τον βαλω κατω να περασουμε 2-3 ωρες στο κρεβατι, να αγκαλιαστουμε να ζησουμε αυτο που εχουμε γιατι εκεινος οσο ειναι στη μοναξια του (στο κενό του) ειναι ασφαλης, αποστασιοποιημενος, οσο και να θυμαται δεν το ζει.
...κάποτε ήμουν και γω έτσι μελίνα...
Σκεφτόμουν, αφού με αγαπάει όπως λέει, γιατί δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα?
Γιατί δεν αντιδρά όπως εγώ? Γιατί, γιατί, γιατί?
Γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικός άνθρωπος, τα βλέπει αλλιώς, αντιδρά αλλιώς.
Αυτό δεν σημαίνει πως δνε σε αγαπάει ή πως δεν θέλει να προσπαθήσει, απλά χρειάζεται χ΄ρονο και όσο είσαι εκεί να τον πιέζεις τόσο θα αναβάλλεται η επανασυνδεση σας....
εκει ακριβώς ειναι το μανικι του παραλογου Θεοφανία μου! οτι εκεινος ΔΕΝ ειναι ετσι σαν ανθρωπος....δεν ηταν ποτέ ετσι. Αυτο που βλεπω τωρα ναι μεν ειναι μια πλευρα του αλλα δεν ηταν ποτέ η επικρατούσα πλευρά του. (οπως αντιστοιχα και εγω με ολες αυτες τις υστεριες που εκανα και τα γκομενικα που του πουλαγα για αλλους, δεν ειμαι ετσι σαν ανθρωπος). Δεν θελω να του περασω πιεση επανασυνδεσης, θελω να επανακτησω ζωντανη επαφη για να ερθει αντιμετωπος με αυτα που νιωθει με αυτα που χτισαμε. Οσο ειναι μονος ειναι ασφαλης, ειναι προστατευμενος, δεν τον ταραζει τιποτα. Ζει το δραμα του και γουσταρει. Την ιδια στιγμη ομως υπαρχει ενα σπιτι που στησαμε μαζι, ενα σπιτικο να το πω πιο ουσιαστικά, που εχει ακομα τα πραγματα μου, τα ονειρα μας και που ουτε ο ιδιος δεν αντεχει ναναι εκει μεσα (η μοναδικη φορα που εμεινε εκει ηταν προχθες και επι 4 ωρες μιλουσαμε μαζι). Τελοσπαντων ας βρεθουμε μεθαυριο να περασουμε καλα (μου φυγε και μενα το αγχος οτι θα μου κανει ανακοινωσεις) και ας το παμε βημα βημα.
Μελίνα διάβασα σε προηγούμενο ποστ σου, ότι κοιμάται όλη μέρα λες, ενώ δεν είναι άτομο του ύπνου. Μην αποκλείεις όμως το γεγονός, ύστερα από την πίεση της εργασίας του, λόγω προαγωγής, όπως είχες αρχικά πει, συν όλ' αυτά, που έχουν μεταξύ σας μεσολαβήσει, να του έχουν βγάλει συσσωρευμένη κούραση.
Πάντως, το σημαντικό είναι ότι τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο.:)
αχ μαρκελα μου...μακαρι να μπορουσα να εβλεπα και γω οτι τα πραγματα ειναι σε καλο δρομο.....μη νομιζεις ειμαι και γω απ' τους ανθρωπους που παρολα οσα εχουν ζησει, εξακολουθουν να πιστευουν οτι η αγαπη μεταξυ δυο ανθρωπων γιατρευει. γιαυτο εβαλα στην ακρη τον εγωισμο μου, γιαυτο του μιλαω τελευταια με ολη την ειλικρινεια μου. το μεσημερι του ειπα "δεν ειμαι ευτυχισμενη μακρυα σου, ακομα και να εισαι οσο χαλια λες, ακομα και να εισαι στο κενο, εγω απτην αρχη ημουν μαζι σου και για τις δυσκολες και για τις πολυ δυσκολες στιγμες". δεν εχει νοημα να του κρυβομαι. ομως εχω απεναντι μου εναν ανθρωπο που λεει οτι ειναι στο κενο και νιωθει ανακουφιση σαυτο. το τρελο ειναι οτι θελουμε και οι δυο να βγουμε εξω και απλα να περασουμε καλα χωρις αναλυση, χωρις ανακοινωση αποφασεων χωρις τιποτα. απλα να περασουμε καλα. εκεινος βεβαια εχει το φοβο οτι αν κανουμε ερωτα αν περασουμε χρονο μαζι θα με απογοητευσει (ετσι ειπε τουλαχιστον: "και αν δεν μας βγει καλα? και αν ξαναπεσουμε στα ιδια") αλλα εχουμε και οι δυο την ιδια αναγκη σε αυτο το θεμα τουλαχιστον. ακομα και για το 3ημερο που σκεφτηκε να παμε καπου, ακριβως το ιδιο ειχα σκεφτει και γω. τι να πω....ψαχνω να πιαστω απο καπου...δεν ξερω.
..βγάζεις πολύ τρυφερότητα έτσι όπως τα λες Μελινάκι μου! Αναρωτιέμαι τι εννοεί όταν ρωτάει " θα μας βγει σε καλό..."
κι ότι είναι στο κενό. Να φοβάται άραγε απόρριψη από την μεριά σου? Κάτι δεν μου πάει καλά!
Μπας και περνάει καμιά ψιλοκατάθλιψη? Οι ενδείξεις πάντως αυτές είναι φόβος κι ανασφάλειες.
E λοιπον μαλλον του στοιχισε παρα πολυ, οπως και η ιδια εχεις πει, η παλιμδρομηση και το οτι δεν εμεινε παλι εγκυος συντομα. Απλα του στοιχισε περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι. Πληγωθηκε ο εγωσιμος του, και τωρα φαινεται σαν να περναει μια καταθλιπτικη περιοδο, για αυτο δε σε θελει διπλα του, γιατι η καταθλιψη και η αισθηση οτι δεν σου αξιζει του δεν τον αφηνει.
Εγω θα σου ελεγα λοιπον, μαζι με ολα τα αλλα που εχω πει προηγουμενως, οτι σε θελει αλλα ειναι ανασφαλης και θελει λιγα παρακαλια και να του το επιβεβαιωνεις, να μην τον αφησεις τωρα εφοσον τον θες, και να περασετε μαζι αυτον τον σκοπελο. Να πας, να του δειξεις οτι τον θες, οτι τον στηριζεις, να τον βγαλεις απο τη θλιψη του. Μπορει βεβαια να βγει μονος απο αυτην και να γυρισει σε εσενα, αλλα θα του κανει καλο να τον βοηθησεις. Σιγουρα δε μπορει ετσι ευκολα να φυγει απο σενα. Εδω ειναι 40 χρονων μαντραχαλος και καταφευγει ακομα στη ζεστασια του πατρικου και των γονιων του..
Αυτο που ειναι εναντιον σου ειναι οτι μου φαινεται φοβιτσιαρης, αντι να κυνηγαει αυτο που θελει, του αρεσει να το βαζει στα ποδια.
μαρκελα μου...μαλλον εννοει οτι αν δεν τα ξαναβρουμε και ξαναγινουν παλι τα ιδια....καυγαδες, ελλειψη χρονου, τριβες κλπ....μάλλον. Δεν φοβαται την απορριψη, εγω του μιλησα ειλικρινα του ειπα οτι κοντα του ημουν και ευτυχισμενη και δυνατη να αντιμετωπισω οτιδηποτε. πιο ξεκαθαρη δεν γινεται ναμαι. εδειξα τις πληγες μου, εδειξα την αγαπη μου. Σαν γυναικα του δεν δεχεται να τον βοηθησω, θα προσπαθησω να το κανω με τον τροπο που θελει: ως αυτη που ειμαι χωρις ταμπελες. αυτο ζητησε, να βγουμε οταν γυρισει και απλα να ειμαστε μαζι και να περασουμε καλα για ενα βραδυ. θα προσπαθησω να του δειξω και απο κοντα χωρις κλαψες οτι τον αγαπαω οπως και αν ειναι. θα δω μηπως τον ψησω κιολας να παμε σε καποιον ειδικο, εστω και μαζι (καλυτερα μαζι).
Λίλιουμ...ακριβως....φοβητσι� �ρης ειναι. Γιαυτο δεν ηθελε να εχει την εγνοια μου γιαυτο με εβγαλε ετσι απτη ζωη του. για να μη χρειαζεται να πιεζεται που δεν μου εδινε αυτο τον καιρο οσα ηθελΕ. να μην εχει κανεναν "πανω του". θα συνεχισω να ειμαι ηρεμη και στωικη οσο κι αν μασαω σίδερα απτο κακό μου, γιατι τον αγαπαω και εχω βρει πολλα πολλα πραγματα σ' αυτον τον ανθρωπο για να τον αφησω ετσι. εχω δωσει και μου εχει προσφερει τόσα που ούτε τα ονειρευόμουν σε τοσες σχεσεις που ειχα. οι θεοι μαζι μου μου ευχομαι και καλό στομαχι ναχω!
μαρκελα μου...μαλλον εννοει οτι αν δεν τα ξαναβρουμε και ξαναγινουν παλι τα ιδια....καυγαδες, ελλειψη χρονου, τριβες κλπ....μάλλον. Δεν φοβαται την απορριψη, εγω του μιλησα ειλικρινα του ειπα οτι κοντα του ημουν και ευτυχισμενη και δυνατη να αντιμετωπισω οτιδηποτε. πιο ξεκαθαρη δεν γινεται ναμαι. εδειξα τις πληγες μου, εδειξα την αγαπη μου. Σαν γυναικα του δεν δεχεται να τον βοηθησω, θα προσπαθησω να το κανω με τον τροπο που θελει: ως αυτη που ειμαι χωρις ταμπελες. αυτο ζητησε, να βγουμε οταν γυρισει και απλα να ειμαστε μαζι και να περασουμε καλα για ενα βραδυ. θα προσπαθησω να του δειξω και απο κοντα χωρις κλαψες οτι τον αγαπαω οπως και αν ειναι. θα δω μηπως τον ψησω κιολας να παμε σε καποιον ειδικο, εστω και μαζι (καλυτερα μαζι).
Λίλιουμ...ακριβως....φοβητσι� �ρης ειναι. Γιαυτο δεν ηθελε να εχει την εγνοια μου γιαυτο με εβγαλε ετσι απτη ζωη του. για να μη χρειαζεται να πιεζεται που δεν μου εδινε αυτο τον καιρο οσα ηθελΕ. να μην εχει κανεναν "πανω του". θα συνεχισω να ειμαι ηρεμη και στωικη οσο κι αν μασαω σίδερα απτο κακό μου, γιατι τον αγαπαω και εχω βρει πολλα πολλα πραγματα σ' αυτον τον ανθρωπο για να τον αφησω ετσι. εχω δωσει και μου εχει προσφερει τόσα που ούτε τα ονειρευόμουν σε τοσες σχεσεις που ειχα. οι θεοι μαζι μου μου ευχομαι και καλό στομαχι ναχω!