περνουν θαρος επιδι τις επιβραβεβις κ θα σινεχισουν αφτον τον ολισθιρο δρομο!! http://homepage.eircom.net/~bray/em/mshalo.gif
Printable View
περνουν θαρος επιδι τις επιβραβεβις κ θα σινεχισουν αφτον τον ολισθιρο δρομο!! http://homepage.eircom.net/~bray/em/mshalo.gif
Εγώ λεω πως αν βρουν κάποιο καλό παλικάρι, θα τους βγει μια τρυφεράδα η οποία δεν θα είναι τρομακτική.
Εσύ τι λές;
kanenas ποιο ολισθηρο δρομο ρε ρεαλισμος ειναι εχουμε πειρα οχι αστεια
σαφως οι αντρες προτιμουν τη ροζα τη ναζιαρα το χουμε καταλαβει κι εγω κι η kassi αλλα δε μας βγαινει προκαλουμε αθελα μας ανταγωνισμο στο αντιθετο φυλο,δε μπορουμε να βρουμε εναν αντρα πιο αντρα απο μας να μας βαλει στη θεση μας τη γυναικεια...πεφτουμε σε χαλβαδες που στην αρχη μοιαζουν με αρσενικα και μολις μας αντιμετωπιζουν...αρχιζουν να μας δειχνουν παραδειγματα θυληκοτητας...κι εμεις με τη σειρα μας μαθηματα αρρενωποτητας...
που πηγαν οι αντρες???τους μαγκες αντε καλα τους πατησε το τρενο,οι αλλοι....αγνοειται η τυχη τους ..οι μισοι γιναν γκει κι οι αλλοι μισοι καπαρωθηκαν με ροζες ναζιαρεςπου τα βλεπουν ολα ροζ...εμενα ξ παλετα μου ασπρο δεν εχει το σημαινει αυτο??κ που πουλανε ροζ να παω να αγορασω στην τελικη αφου μου το στερεισε η φυση!!!!
ψαχνω ακομα να βρω αυτον που θα κανει τη στριγγλα αρνακι...αντε αρνακι ας μη γινω ας γινω κατσικακι...
existir παιζει πολυ γελιο εδω..τραγελαφικο,καυστικο,
μικρες ιστοριες λαναθανων κλικ...
Κοίτα όλα αυτά είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου και τείνουν να είναι περισσότερο χιουμοριστικά.Εδώ με την Ίντερ κάνουμε πλακίτσα στο τι έχουμε ακούσει αλλά και το πως εμείς βλέπουμε τον εαυτό μας.Πολύ σωστή ερώτηση όμως και εύστοχη....Η ψυχίατρος θα μπορούσε να μου κάνει μια αντίστοιχη ερώτηση τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να καταπιανόμαστε με τα άκρα.Κι εγώ κι η Ίντερ φαντάζομαι εκτός από Μπάμπης ο νταλικέρης είχαμε και το Ρόζα η ναζιάρα....Θα πω ψέματα αν πω ότι δεν έκανα κατά καιρούς νάζια Είναι πάντα περιπτώσεις ατόμων με τους οποίους αντιδρούμε με ένα α στυλ ή β......Απλά είπαμε δε θέλουμε να βλέπουνε την αδύναμη πλευρά μας γιατί αισθανόμαστε ότι μπορεί έτσι πιο εύκολα να μας χειραγωγήσουν και βγάζουμε αυτό το Μπάμπης ο υδραυλικός.......Αν βρούμε το σωστό άτομο γινόμαστε και χειρότερες από τη Ρόζα τη ναζιάρα..Υπάρχει τέτοιο μεξικάνικο;;;;;;Χαχα..Χουάνα η Παρθένα..Quote:
Originally posted by Existir
Με συγχωρείτε για την παρέμβαση...
(εν τω μεταξύ έχω ρίξει απίστευτο γέλιο...)
Μια γυναίκα ή θα πρέπει να είναι ο Μήτσος ο νταλικιέρης ή θα πρέπει να είναι η Ρόζα η ναζιάρα;;;;;
Με μπερδέψατε ρε κορίτσια....:D
Συμφωνώ απόλυτα...με την προλαλείσασα κύριε εισαγγελεύς...Ήμουν αθώα όταν τον σκότωνα....Quote:
Originally posted by interappted
kanenas ποιο ολισθηρο δρομο ρε ρεαλισμος ειναι εχουμε πειρα οχι αστεια
σαφως οι αντρες προτιμουν τη ροζα τη ναζιαρα το χουμε καταλαβει κι εγω κι η kassi αλλα δε μας βγαινει προκαλουμε αθελα μας ανταγωνισμο στο αντιθετο φυλο,δε μπορουμε να βρουμε εναν αντρα πιο αντρα απο μας να μας βαλει στη θεση μας τη γυναικεια...πεφτουμε σε χαλβαδες που στην αρχη μοιαζουν με αρσενικα και μολις μας αντιμετωπιζουν...αρχιζουν να μας δειχνουν παραδειγματα θυληκοτητας...κι εμεις με τη σειρα μας μαθηματα αρρενωποτητας...
που πηγαν οι αντρες???τους μαγκες αντε καλα τους πατησε το τρενο,οι αλλοι....αγνοειται η τυχη τους ..οι μισοι γιναν γκει κι οι αλλοι μισοι καπαρωθηκαν με ροζες ναζιαρεςπου τα βλεπουν ολα ροζ...ψαχνω ακομα να βρω αυτον που θα κανει τη στριγγλα αρνακι...αντε αρνακι ας μη γινω ας γινω κατσικακι...
existir παιζει πολυ γελιο εδω..τραγελαφικο,καυστικο,
μικρες ιστοριες λαναθανων κλικ...
ξανα πολυ lol
το νικ σου το πήρες από κάποια ταινία?
ναι αλλα το εγραψα εντελως ανορθογραφα!!!απο κεινη την ταινια ειχα καταλαβει τι παιζει μαζι μου απλα μετα ηρθε και η βουλα του γιατρου
την είδα πάλι σήμερα και πρόλαβα στο τέλος που έγραφε τον τίτλο του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε.σε σκέφτηκα αμέσως.
απο κει το πηρα
ειναι η αυτογραφια της Susanna Kaysen(οριακη-μεταιχμιακη)
αυτη τη γλιτωσε φτηνα(καλα δεν γινεσαι ποτε απο αυτηντη διαταραχη απλα μπορεις να βελτιωθεις)
εγω στο παλεμα ειμαι...δεν βελτιωθηκα ακομα..
ειδες το θετικο?αν εχεις θεληση τα καταφερνεις να βελτιωθεις λεει ετσι λεει κι ο γιατρος μου
Η ταινία είναι το Girl interrupted..Quote:
Originally posted by interappted
ναι αλλα το εγραψα εντελως ανορθογραφα!!!απο κεινη την ταινια ειχα καταλαβει τι παιζει μαζι μου απλα μετα ηρθε και η βουλα του γιατρου
Την είδα φέτος το Σεπτέμβρη για δεύτερη φορά στην τηλεόραση και έριξα στο τέλος τρελό δάκρυ......Τότε πήγαινα ήδη 3 χρόνια ψυχοθεραπεία και ήξερα μόνο για την ιδεοψυχαναγκαστική μου διαταραχή...αλλά με άγγιξαν οι χαρακτήρες του έργου..κυρίως η Λίζα...
Σε αυτό το έργο βασίστηκα όταν είπα στην καινούρια μου ψυχίατρο στην δεύτερη συνάντηση Είμαι οριακή;;;;και απάντησα Χμμμ,ωραία ταμπέλα.....Το είχα βρει η *******....Ρε συ Ιωάννα ποια η διαφορά ατόμου με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και ατόμου με οριακή προσωπικότητα;;;Έτσι όπως κι η Ίντερ κάτι είχα ψιλιαστεί αλλά ήρθε και η βούλα της γιατρού.....Θυμάμαι πήρα στο καπάκι τη μάνα μου και της είπα έλα Δεν είμαι απλά ιδεοψυχαναγκαστική..Είμαι ένα μείγμα.....Όπως έχω πει διαταραχές να έχουμε να μοιράζουμε...
Υποτίθεται πως εγώ έχω απλά μερικά χαρακτηριστικά οριακά δεν έχω τη διαταραχή αλλά Ίντερ γιατί λες ότι δε γίνεσαι καλά;Καλά δεν γίνεσαι στη σχιζοφρένεια.Τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με ψυχοθεραπεία και δομή της προσωπικότητας βελτιώνονται....και καλυτερεύουν αρκεί να το θες εσύ και το περιβάλλον.....Το Monster το έχεις δει;;;;Θέλω σχόλια..Και είπαμε όλοι με οριακή διαταραχή δεν μοιάζουν,δε σκοτώνουν όλοι....
εγω τοτε οταν τηνπρωτοειδα μου την ειχε αφιερωσει ο αδεφος του τοτε πρην μου ηταν το 2000...καταλαβα αμεσως γιατι μου την αφιερωσε η πρωτη ψυχολογα υστερα απο πολλες πιεσεις του στυλ τι εχω?μου ειπε οτι ειμαι οριακη ασε που το ηξερα,το ενιωθα μεσα μου..αφου απο τα 17 μου ενιωθα σαν να ακροβατω μεταξυ λογικης κ τρελλας δε μου ειπε κ πολλα η ψυχολογα για τους οριακους
οταν ο καινουργιος μου εκανε διαγνωση ειπε οτι εχω μεταιχμιακη διατταραχη προσωπικοτητας
στο επομενο ραντεβου ενημερωθηκα οτι ο οριακος κι ομεταιχμιακος ειναι το ιδιο...τα χαρακτηριστικα τα εχω ολα...αλλα ο dr μου ειπε οτι η λογικη μενει ακεραια
για ποσο ακομα αραγε???
από τις πιο ωραίες σκηνές αυτή που ενώ είναι δεμένη με τους ιμάντες, πηγαίνει η φίλη της και της βάφει τα νύχια...
απαιχτο!!!!αυτο ειναι κατανοηση αυτο ειναι συμπονοια αυτο ειναι τα παντα