Μια απο τα ιδια και εδω παρακαλω με μονη διαφορα το κοκτειλ, κατι σε ξινουτσικο :)
Printable View
Αν τυχον και σας λειψω (λεμε τωρα καμια βλακεια να περναει η ωρα) ειναι που θα γυρναω γιατι βγηκε η λατρεια σε αδεια!!!!
Να περασουμε ολοι καλα και θα μπαινω οποτε μπορω να βλεπω αν μου ειστε καλα γιατι θα σας εχω εννοια!
Αντε σας φιλω για την ωρα και να θυμαστε οτι δε μασαμε εμεις!
Ειμαστε μεν διαταραγμενοι αλλα με πυγμη!
Μακια!
Έχω πάθει ακριβώς τα ίδια!
Που εισαι "γιατρε" χαθηκες... Λοιπον εχω αποριες. Ειναι κανα 5 νυχτες που εχω αρχισει να βλεπω "τρελλα" ονειρα. Καποτε μου ειχες γραψει οτι το εφεξορ σου εχει δημιουργησει τετοιες "παρενεργειες". Μου φαινεται οτι μετα απο 2 μηνες εφεξορ μπηκα κι εγω σε αυτο το σταδιο. Ποιο ειναι το κουφο...Απο τοτε που αρχισαν τα τρελλα ονειρα ειμαι πολυ καλυτερα την ημερα και σταματησα να παιρνω βενζοδιαζεπινες (μου ειχε αλλαξει η ψυχιατρος το ζαναξ με τρανξεν). Δεν ξερω τι παιζεται αλλα προς το παρον εδω και 5 μερες δε μου χρειαζονται οι βενζοδιαζεπινες. Ακριβως απο τοτε που ξεκινισαν τα περιεργα ονειρα. Εχω την εντυπωση οτι το εφεξορ με εφτασε σε καποιο επιπεδο με τις ντοπαμινες και τις σεροτονινες και τις αλλες ...ινες. Λοιπον "γιατρε" (κατα κοσμον Blue9791 ) θελω τη γνωμη σου.
Το "γιατρε" δεν το γραψα τυχαια. Οταν παω στην ψυχολογο πολλα απο αυτα που μου λεει τα εχεις γραψει ηδη εσυ εδω. Καιρος ειναι πιστευω να πας να παρεις και κανα πτυχιο και να ανοιξεις δικο σου "μαγαζι". Πρωτος πελατης σου εγω...(παντα ηθελα να πετυχω ενα γιατρο που να εχει και ο ιδιος το "προβλημα" γιατι σιγουρα θα την εχει ψαξει καλα)
Μετα τιμης...
Ο μελλοντικος σου πρωτος πελατης;)
Καταρχην φυσικα και θα σε εχω πρωτο πελατη και μαλιστα τσαμπα γιατι ειμαι large και γιατι εισαι γαμω τα ατομα!
Δεν εχω προσεξει τετοιο πραγμα που λες με τα ονειρα.
Για να ειμαι ειλικρινης μαλλον με επηρεαζουν αρνητικα γιατι ξυπναω τρομαγμενη κλπ. Συνηθως τα ονειρα μου δεν ειναι μονο τρελα αλλα και τρομακτικα.
Επισης ακομα πιο τρομακτικα γινονται οταν κοβω το εφεξορ. Ευτυχως αυτο κραταει πολυ λιγο.
Βεβαια εχω καιρο να δω κακο ονειρο. Πιο πολυ αγχωτικα ειναι παρα εφιαλτες.
Δεν ξερω μπορει σε σενα να λειτουργησε ετσι. Δλδ απο τη μια εχεις την παρενεργεια των ονειρων και απο την αλλη δεν χρειαζεσαι τις βενζοτετοιες.
Το τρανξεν τι ειναι; Σαν το ζαναξ; Βενζοτετοιο ειναι κι αυτο;
Ο γιατρος σου ξερει οτι δεν το παιρνεις ή κανεις του κεφαλιου σου;
Λοιπον "γιατρε" μου στις 5/6/12 στο δικο μου λημμα ειχες γραψει
Καλησπέρα και απο εμένα. Ξέρω οτι τα γαστρεντερικά προβλήματα είναι κυρίως ψυχοσωματικά (όταν έχω πανικούς μετακομίζω στην τουαλετα και δεν μπορώ να φάω τίποτα) αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρεις αντικαταθλιπτικά... Σίγουρα θα σε ανακουφίσουν γιατί χτίζουν ενα "τείχος" γύρω σου για να μην σε αγγίζουν όσα σε ενοχλούν. Δεν σημαίνει όμως οτι αυτά δεν είναι εκεί. Και αυτά σου τα λεω εγω που παίρνω φαρμακα και μάλιστα εφεξορ (75). Αλλά αφού είναι ιατρική απόφαση πάω πάσο... Τώρα, όσο για το εφεξόρ εμενα με βοήθησε. Όχι οτι δεν ξαναπαθα πανικούς, αλλά πολύ πιο σπάνια. Και μάλιστα βοηθάει τόσο που ξεχνάς πόσο υπέφερες πρίν το πάρεις. Αργεί βέβαια να δράσει (θέλει καμια 15 μέρες μεσο όρο). Έχει και παρενέργειες. Τουλάχιστον σε μένα είχε στην αρχή πολύ περίεργα όνειρα (οχι εφιάλτες τόσο, όσο σενάρια που ο Σπίλμπεργκ θα τα ζήλευε) και η χειρότερη (για μενα παντα) παρενέργεια ήταν στο σεξ. Οχι έλλειψη επιθυμίας (αν και όταν το κόβεις είναι σαν να τρως κάθε μέρα βασιλικό πολτό!) όσο καθυστέρηση του οργασμού. Κάποιες φορές αργούσε τόσο πολύ που καταντούσε κουραστικό. Η μείωση του είναι σχετικά εύκολη, δεν σε ταλαιπωρεί ιδιαιτερα αν εξαιρέσεις πάλι τα περίεργα όνειρα και ενα περίεργο αίσθημα 1-2 φορές τη μέρα σαν τα "τινάζεσαι" αλλά όχι εμφανώς. Νομίζεις οτι συμβαίνει. Μην σε τρομάζει, διαρκεί κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν είναι τόσο δυσάρεστο όσο ακούγεται. Αυτά απο την εμπειρία μου.
Γραφεις για περιεργα ονειρα που "εβλεπες" ως παρενεργεια Κατι τετοια αρχισα να βλεπω κι εγω (μπερδεμενες καταστασεις πραγματα που εζησα την ημερα μπερδεμενα με πραγματα που θα ηθελα οχι εφιαλτες ενας γενικος χαμος δηλαδη , στην ουσια κουφα ονειρα)
Μπλου θα σε μαλωσω... Δεν γνωριζεις την Κλοραζεπάτη (tranxene)
Είναι βενζοδιαζεπινη 24 ωρου διαρκειας, μου το εδωσε η ψυχογιατρος πριν 3 βδομαδες για αντικατασταση του ζαναξ και για να κοιμαμαι καλυτερα ( αρχιδια με βοηθησε στον υπνο ξυπναω παλι 3,4 φορες) αλλα τουλαχιστον εκοψα τα ζαναξ και τωρα και το τρανξεν (ομολογω ότι εκανα παλι του κεφαλιου μου και εκοψα το τρανξεν μονος μου αλλα την παρασκευη που εχω ραντεβου θα παρω συγχαρητηρια από την γιατρο καθως ο σκοπος ηταν να κοψουμε τις βενζοδιαζεπινες).
Όμως ¨γιατρε¨ μου το θεμα είναι άλλο. Πες ότι στις εξετασεις που θα εδινες για να παρεις το πτυχιο σας εβαζε θεμα ο ομοτιμος καθηγητης φαρμακολογιας Δρ Xanaxen Efexorixten , ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΟΡΑΖΕΠΑΤΗ? Τι θα απαντουσες? Κατι τετοιες μαλακιες εκανα κι εγω και εκανα 10 χρονια να παρω πτυχιο (ενιαμισι για την ακριβεια) .
Νταξ ρε παιδι, θα μελετησω καλυτερα αυτη την εβδομαδα και την επομενη θα ξαναδωκω για πτυχιο. Μη βαρας :P
Θα το ψαξω το τρανξεν μηπως ειναι καλυτερο απο το ζαναξ.
Ακομα δεν εστρωσε ο υπνος σου;
Βενζοδιαζεπινες υπαρχουν πολλες. Οι τυπου ζαναξ ειναι αμεσου δρασεως (δηλαδη σε κανα μισαωρο αισθανεσε καλυτερα) αλλα αν πας να τις κοψεις αποτομα τραβας μεγαλο ζορι, το εχω ζησει. Οι τυπου τρανξεν ειναι μακρας δρασεως και μερικοι ψυχιατροι τις δινουν για αντικατασταση του ζαναξ γιατι μπορεις να τις σταματησεις πιο ευκολα. Αυτα δεν τα λεω εγω μου τα ειχε πει η ψυχιατρος οταν μου εκανε την αλλαγη. Τελος παντων σε μενα επιασε (ετσι φαινεται προς το παρον). Μπορει βεβαια να επαιξε ρολο και το εφεξορ (παιρνω 75+75) καθε μερα. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι μου ειπε οτι καποια στιγμη θα ανεβασουμε την δοση του εφεξορ, θα τη ρωτησω την παρασκευη. Η ουσια ειναι οτι παω καλυτερα.
Δεν μου απαντησες ομως για τα περιεργα ονειρα. Ξερεις γιατι ρωταω. Γενικα εβλεπα ονειρα πολυ σπανια (μια φορα το εξαμηνο να πουμε) . Εδω και 5 νυχτες βλεπω κουφα ονειρα αλλα παραλληλα αισθανομαι καλυτερα (πιο ευδιαθετος) κι εκοψα και τις βενζοδιαζεπινες. Καταληγω οτι το εφεξορ κανει καλη δουλια κι ελπιζω να ειναι ετσι.
Ο υπνος μου δεν εχει στρωσει , ξυπναω 3,4 φορες την νυχτα αυτο συμβαινει σχεδον 3 χρονια. Μονο οταν εκανα βελονισμο τον περασμενο νοεμβριο η βελονιστρια με ειχε βαλει σε ταξη. Την επεφτα στις 11 και ξυπνουσα 7 το πρωι. Καποια στιγμη θα παω παλι για βελονισμο βοηθαει σε πολλες περιπτωσεις (5000 χρονια κινεζικης τεχνολογιας δεν μπορει να κανουν λαθος). Α να δωσεις χερετισματα στον γατο και στον σκυλο σου ο δικος μου αυριο κλεινει τεσσαρους μηνες
Δεν ξερω τι να σου πω γιατα ονειρα γιατι εγω παντα εβλεπα και ηταν απο μονα τους περιεργα. Με το εφεξορ ομως απογινανε!
Παντως ειναι απο τις συνηθεστερες παρενεργειες τα περιεργα ονειρα. Το λεει και στο χαρτακι.
Ρωτησες τον γιατρο σου αν σχετιζεται η εμφανιση ονειρων με το οτι αισθανεσαι καλυτερα;
Μηπως ειναι συμπτωματικο;
Και γιατι να ανεβασεις τα εφεξορ αν εισαι καλα;
150 την ημερα καλα ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη.
Τωρα παιρνω 75 εφεξορ και 1 ζαναξ αλλα το ρημαδι το ζαναξ δεν το θελω γιατι μου βγαζει τη ψυχη για να το κοψω.
Απ'οτι διαβασα για αυτο που παιρνεις εσυ ναι μεν ειναι "μακρας διαρκειας" αλλα λεει ειναι το ιδιο εθιστικο με το ζαναξ.
Δεν ξερω εχει να κανει και με τον οργανισμο.
Αφου λες οτι εισαι οκ χωρις αυτο μαλλον σου εκατσε καλα.
Τις ευχες μου στον μπεμπη σου :)
Θα μεταφερω τα χαιρετισματα σου στα γατοσκυλα μου!
Ο καημενουλης ο Σαμ πηγε σημερα για το 2ο εμβολιο και εκτος του οτι φρικαρε μεσα στον μεταφορεα, του πονεσανε και το κωλαρακι του που του εβαλαν θερμομετρο και ειναι πολυ στενοχωρημενος.
Α ρε Μπλου εισαι "αφασια" ωρες ωρες... Σε ευχαριστω για τα πρωινα...κλαματα (απο το γελιο). Οχι τιποτα αλλο περνουσε και μια συναδελφος εξω απο το γραφειο και σταματησε να ρωτησει γιατι γελαω. Αντε να της εξηγισεις τωρα. I am very proud for i know you (εστω και μεσω chat)
Πριν αλεκτωρ λαλησει τρεις...που λενε. Εκει που ημουν στα χαι μου κατα τις 10 το πρωι αρχισε μια πτωση μα τι πτωση. Ειπα να κανω υπομονη κριση πανικου θα ειναι λεω θα περασει. Μαμιδια περασε... Ολα τα συμπτωματα που ειχα πριν παω σε ψυχιατρο (με κεντρο το γαστρεντερικο) εμφανιστηκαν. Τελικα υπεκυψα και στις 7.30 το απογευμα χτυπησα μισο ζαναχ. Δε λεω ψιλοσυνηρθα. Απο δω και περα κομμενες οι μαμακιες κανονικα την θεραπεια. Οχι τιποτα αλλο ποιος "ακουει" την Μπλου. Θα με αρχισει στις "φαπες" και θα χει και δικιο.
Μπλου μια και εχεις μεγαλυτερη εμπειρια και απο οτι εχω καταλαβει τα συμπτωματα μας μοιαζουν θα ηθελα να το κουβεντιασουμε καλυτερα. Τι λες?
Βρε μηπως το εχει η μερα . Και εγω σημερα δεν ημουν καλα . Με επιασαν ιδεοληψιες ,, ποναγε το στομαχι μετα νομιζα οτι θα πεθανω , οτι θα τρελαθω και ολα τα γνωστα.
Αλλα κριση πανικου δεν επαθα.
Παντως φαρμακα αρνουμαι να παρω , αλλα τα εχω στο μπανιο να τα καμαρωνω.